Делян Добрев: Не разбирам протеста, още няма цени на тока

Не разбирам протеста, защото все още няма цени, срещу които да се протестира. Правителството изпълни договореното между кабинета, работодатели и синдикати.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Не разбирам протеста, още няма цени на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,разбира ли,че курупционни договори,подписани в разрез с работеща пазарна икономика,МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗВАЛЕНИ!!!

Делянчо, теб пък откъде те изкопаха!На по-глупав отколкото ли се правиш?Не разбирал!Ами да ти обясня тогава - Всички знаете какво трябва да се направи, но не искате.Страх ви е...Всички мнения са важни, на ЕС, на САЩ -само на тези дето за ви избрали - не!Сопи заслужавате, сопи!

Проблемите с енергетиката могат да се рашат по следния начин: 1. Да се разтурят всички договори с производители на електроенергия без държавните ВЕЦ ТЕЦ И АЕЦ. както и договорите с електроразпределителните дружества. 2. НЕК да поеме дейноста от произведството ,преноса и разпределението на електроенергията. 3. Производителите на ел. енергия освен тези които са към НЕК да продават енергията на усреднени цени каквито са при производството от АЕЦ и ВЕЦ. 4.НЕК да приема за пренос и разпределение ел. енергия от други източници само при необходимост. 5. Така наречената зелена енергия постепенно да замества ТЕЦ , като последните започват да се закриват. При изпълнението на тези точки ел. енергията ще намали цената си около два пъти.

Тия не знаят какво искат и само чешат егото си на Велики синдикалисти и Страхотни бизнесмени

Хората протестират защото нищо не си направи за разкриване и връщане на незаконно получените пари от тези ВЕИ-та, които са изградени с европейски средства и тези, които са препродавали ток от разпределителната мрежа като произведен от тях. Хайде, като за начало да започнем оттук!

По-висока цена на тока ще събори правителството! Тоя хлапак Добрев ми наподобява Питър Пан, който умствено никога не ще порастне! Що за глупости ръси това олигофренче?

Изключително рядко си позволявам да използвам обидни квалификации, но Добрев счупи идиотомера: "защото парите са платени много отдавна, а дефицитите ги има" Виновни няма ли да търсим и няма ли да наказваме? Ако някой вземе та пушне Добрев, късно ли ще е да го преследваме и съдим, защото така или иначе бедата е направена? И нека хората от КЕВР и правителството кажат, какво става със средствата, които една значителна част от населението не плаща за потребление на електроенергия. Тези загуби като режийни разходи ли се слагат към цената на изрядните платци? Ако не, нека да кажат, как ги измерват (на мен ми се струва невъзможно), та да не ги добавят към технологичните загуби. Според мен държавата не си е свършила работата и докато не я направи, не може да се съгласява на повишаване на цената на електроенергията.

Tоя най-после прозря - не разбира! А беше министър на енергетиката... ама то и сегашния министър нищо не разбира, а и председателя на КЕВР нищо не разбира... няма как да се подобри положението докато се назначават мижитурки по партийна, приятелска и роднинска линия, които нищо не разбират.

Що за арогантност от страна на Добрев? Той явно не е разбрал още, че политиците трябва да служат на хората, а не хората на политиците.Срещу народ не се върви!

Абе като излязат повече хора с бухалките и ви размажат мазните мутри ще разбереш!

разбирам ,че от енергетика нищо не разбираш , доколкото се вижда и от икономика също - напразно си ял на баща си парите. Вземи та се махай от там,защото ще те изрита народа с ритници.

Еми Добврев, имаш добри аргументи, но основата е в това: Работодателските организации искат ново отлагане в поскъпването на тока, докато не заработи свободния пазар за продажба на електроенергия. Много ли ти е трудно да го разбереш???

А ДА СЕ МЛЯСКАШ И ЛИГАВИШ С РУСНАЦИТЕ РАЗБИРАШ!

Как не разбираш бе?! Тъп ли си или се правиш на гламав ?? Нали заради вашите изпълнение ХЕК има 4 милиарда дълг и е на път да фалира!!! А сега се опитвате да накарате бизнеса да ви плати далаверите ... ебаси мафията!

Не разбирам протеста, каза млада и руса невеста защото все още няма цени, и пари, които заема да погаси. срещу които да се протестира. чи кой прутистиръ, като има бира. подадинъ ут топлътъ ръка на майчицъта партия и тиржди път ура, ура ура. иде нова "свобода"!!!

Протеста трябва да е срещу партиите и политическата система !!! Защото те ни ограбват, без да са ни помогнали с нещо !

България е държавата на хитреците, тарикатите, мошениците, които си живеят живота и безинициативните хора, които ги търпят.

Виждаш ли, сега не те трием. Продължавай така!

благодаря ви бащице (риспиктивли майчице) за дозволението да пишем народни мнения по форумите на бкп-о (обединено). такова право няма никой по тази планета, за което благодарим ти партийу любимасъ. окей. токът от най-новите централи на бкп ще потича бавно по жицата и ще се влива в мрежата на мрежите, където ще се самоусилва само от присъствието на другаря делян добрев-пеевски. нему не е необходимо да прави нищо, дори да не разбира (по)токът ще става все по-силен и по-силен докато всички бушони ще изхвърчат, като тапи от шампанское. и тогава, ех тогава, ако до едно морно деляново тело, застане още едно... светлото бъдеще иде, другари! време е за поезия. поезия може ли, редакторе?

Едно време един български пеливан - Лютви Мехмедов викаше: "Шом партията каже "Гътайте / сваляйте/" и ние гътаме". Та и профсъюзите и работоукривателите - щом партията им каже да ривът и свирят с вувузели, има - нема защо, те го правят...

Ами да ти обясниме: ти докато крадеш заедно с енергийната мафия, ние се чудим как да свържем двата края.

Ти и от енергетика не разбираш.

ТОВА КОЕТО ПРАВИ КЕВР Е РЕШЕНИЕ НА НЕКАДЪРНИЦИ - ПО ЛЕСНО ОТ ТОВА ДА СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА ТОКА НЯМА . А РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ИМА - ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ТОКА -НО ТРЯБВА ОРГАНИЗАЦИЯ ОТ УМНИ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА . ТЕЗИ ОТ КЕВР СА ПЛЯМПАДЖИЙ НАЧЕЛО С ШЕФА СИ..

Да разбира се, знаем че си тъпак. Можещи хора? Всеки, който според тъпак като тебе е можещ, е пълен боклук, който единствено може да съсипе всичко до което се докосне

"не разбирам за какво се протестира "- ами как да разбереш вие живеете в паралелна система всичко ви се вижда розова , а обикновените хора изнемогват и се чудят как да свържат двата края

Само тролове ли пишат коментари или сте малоумни? Ми много ясно че цената трябва да се повиши и то най-добрия вариант за вас простолюдието е да го поемем ние от бизнеса. И затова сега протестираме та караме и вас да протестирате с нас за да може после вие да го поемете...ама нали сте прости и не с еусещате протестирате ли протестирате и то за да го поемете:ДДД

7 минуса -кажете бе малолумни тролове -кое не е вярно от това което писах?

Аз съм един гурелясъл , конюктивитен скункс .

деляне нямаш отговор ето ти едно тълкование дано зацепиш от първия път ограбването на целия бизнес за сметка на енергийната мафия бате това е положението и 15 народни събрания да си изберете и 15 референдума за мажоритарен избор да се провалът пак ще е мажоритарна системата бате и ако искаш да я има бг трябва да стане веднага не можете да го направите-ще се намерат други които могат това е положението - решавайте:)

Бизнеса е този, който ограбва. Не само НЕК, а и всички нас. В случая вдигането на цената за работодантелите до нива близки за потребителите е доста по справедливо.

каун :) теб не те ограбва бизнеса теб те ограбва глупостта ама много трудно ще го схванеш

И аз не разбирам как такова недуразумение като Добрев може да е министър

Делян Добрев е ЕНИЧЕР - промит му е мозъкът от соросоидите: "През 2002 г. се дипломира като бакалавър по икономика в Уеслианския университет, гр. Мидълтаун, щата Кънектикът, САЩ. Има специализации по счетоводство и финанси в Лондонското училище по икономика и политически науки. Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство. Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп в София." /Източник: "Уикипедия"/

Или акъла ти е малко или така са ти наредили тези които ти плащат.Толково ли не можеш да се сетиш че тези които протестират са всъщност лапачите на парите ни.Можеш ли да посочиш олигарх който да си е подменил старото руско машинно оборудване лапащо ток колкото местната вец.Или си харчи парите по коли и яхти вместо да си вземе енергоспестяващо оборудване.Но по му е лесно да вика оставка.

Бе никъде не прочетох енергетика....

Е какво толкова не може да разбере? Българите не искат да плащат далаверите на американските тецове и фотоволтаиците. Елементарно е!

у десетачето!

Не е толкова елементарно, защото това са наглите путлерастки лъжи.

Репетират , както репетираха лятото на 2012 за свалянето на боко през зимата на 2013.Боко трябва да види кой плаща и стои зад лумпениадата и да вземе мерки и нещата да минат като фарс иначе зиматанза зимната лумпениада ще си замине.

не може дори да "зацепи", че протестиращите не искат изобщо повишаване на цените на тока... Кой го е поставил на този пост? Вместо да се вслуша в исканията на протестиращите, вместо със КЕВР да проучат кои централи и когенерации незаслужено искат вдигане на цените, вместо чрез проверки да открият крадците на енергия, вместо да потърсят възможностите за намаляване разходите при производството на ел.енергия, той се чуди защо хората протестират, преди да са разбрали за цените... Заплита се като "пиле във калчища"...Толкова разбира от енергетика! Жалка работа! Толкова ли нямаме един министър спец-енергетик, с морал и отговорност към народа и държавата, който да се справи с виновните енергийни мафиоти?

Това момче въобще не е в час, камо ли да знае нещо по енергийните въпроси. Ще прави ток от животински тор. Мале ле, колко хивотни ще трябва да се изхождат, за да го събира. Явно и с математиката не го бива, а може и всички пречиствателни станции да ги вкара в торов хъб.

Ами точно това са направили. Кано не знаеш не се прави на умен. Вдигат цената на тези които купуват изключително евтин ток, като в същото време продават скъпо, защото половината поне имат заводски централи и фотоволтаици. Прие се решение за Когенерациите да им се плаща само за тока произведен от високоефективното им оборудване, а не както сега всичкия, който в повечето случаи е доста повече. На производителите на ТОК им се искат 5% за фонд и те протестират против това не прочете ли новината? или просто не си разбрал

Добрев не разбира доста неща. Защо е в парламента?

Остана и да разбереш. Преди 2 години се кри от народната любов, тогава пак нищо не разбираше.

Делянчо е добро момче, внимава да не пречи на началниците си, затова ще гласувам пак за него!

Вие управляващит неразбирате нищо освен да толерирате монополите и да си возите задниците си в мерцедесите.В България трябва да се протестира нонстоп за всички ваши абсурди които измисляте и правите.Аз мога да дам само един полезен съвет на гражданите.Българи стягайте си куфарите и емигрирайте от тази абсурдна държава само това е най доброто решението за бъдещето както вашето така и на децата ви .Който си мисли,че в тази държава държав тези политици ще оправят нещата само се заблуждават.Нищо няма да се промени към по добро,колко време ги чакаме вече.Те не носят никакв отговорност за тяхната дейност има ли някой осъден за наглите кражби.Идват крадът занинават идват други на тяхно место и те крадът и така нататък.

Безмислено е да пишете каквото и да било на българите, защото 80% са същите негодници, като тези които ги шибат 25 години. Единственият изход е този, който сте видели - хващайте пътя и не си хабете нерви, здраве и време Това са мазохисти и си заслужават участа!

Всеки комсомолски активист от преди 25-30 години се уреди с ТЕЦ, ВЕЦ или друга енергийна далавера - Курумбашевци, Кадиевци, атакисти и тем подобна комунистическа утайка. Като част от триглавата ламя на Симо Хазарта, Боко Рапона не дава косъм да падне от главата им и се грижи за постоянните им приходи. Главната му цел - президенския пост е подчинена на постоянната колаборация с турци и комуняги. Ако искат да идат в небитието, РБ да го крепят колкото си искат.

Абе десен, я ми кажи кой продаде Мариците и кой се облажи?

Напомням: При Орешарски нямаше вдигне на тока, нямаше вдигане на възрастта за пенсиониране.

Деляне не разбираш протестите,защото и ти си се уредил във всички далавери .

Много питаш ти..... Избори идат.

Какво въобще прави личност като теб там където си.

Туй Диленчо бъ, гурдустъ на Аскиу.

БATKO

Делянчо, нещастнико, виновни за покачването не са българските централи и НЕК, които са ограбвани, а това са ВЕИ, американските ТЕЦ и когенерациите. И допълнително ЕРПтата. Така че тяхната кражба трябва да се спре, а не да се намаляват приходите на АЕЦ Козлодуй и българските ТЕЦ. Не се прави на улав.

Такива отрепки като въпросния кръжочник, Боци Боклука и шайката евреи докопали се до министерските кресла, НЯМА ДА ГИ ИМА! Ножа е опрял до кокала и повече търпимост НИЦ МАМА!

Дай Боже, СИЛНИЯТ ЦЕНОВИ ТОКОВ УДАР да "размърда" силите на народа от февруари-март 2013 година. Този бунт тогава, беше аналогичен на "Февруарската буржоазна демократична революция" в Русия. Сега, на 25 октомври по времето на мастните избори, ще имаме и съвпадение с 98-мата годишнина от ВСОР и залповете на крайцера "Аврора". Ние нашата "социалистическа революция" я приключихме на 10-ти ноември 1989 година. Сега, когато ТАНКОВЕТЕ ДОЙДОХА, е време да приключим и "КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ", в противовес на ВОСР.

Нека само "главичката" да ти вкарат, а ти после колкото повече "протестираш" толкова по-дълбоко...

Той делянчо си е прост. Само като му видиш слабоумната мутра и ти става ясно, че не е с всичкия си. Утре като дигнат цената на тока с 20% ще вика, че не трябва да се протестира, щото не бил вдигнат с 21%, примерно.

постоянно е в някакъв измислен филм и е абсолютно неадекватен.

ми като си тъпо копеле с художествено училище какво ще разбереш.-...