НАТО изрази ”силна солидарност” с Турция

В Брюксел се проведе извънредно заседание на Северноатлантическия съвет по искане на Турция във връзка с кървавия атентат и последвалите военни действия.

Обратно в новината

Коментари - НАТО изрази ”силна солидарност” с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега пишещите наясно ли са - НАТО дали ще ги защити или като си свършат дрсканицит - ще ги запрати в ада - турски или НАТОВСКИ -все едно - четете - ю тобе - Аарон Русо - американец - Холивуд ,политик приятел на Рокфелер

естествено основен подстрекател на конфликтите

Смешници, баси и пенсионерската организация!

нито гък по нашата уж свободна преса че турците нападнаха в гръб кюрдската ,,башмерга,,единствените които са способни и се противопоставят успешно на ИД за американските хеликоптери оказващи помощ и логистика на ИД също ни звук Ударът на турците е бил от сорта на ,,,вардаа,утре ще пуснем бомба в еди кое си дере сакън гледайте да няма там случмайно ислямист че за стани зейреть акерни,,,,

Ердоган спонсорираше ИДИЛ и Ал Нусра , не се получи сега спонсорира само Ал Нусра. Уж се бори срещу терористите, а бомбардира кюрдите, които са единствените части по суша биещи се срещу ИДИЛ. Явно не-случайно едно време не искаха да доставчт оръжие на кюрдите. Интернет е пълен с видеа как ислямистите благодарят на турция. Даже имаше едно видео от VICE NEWS, дето един от Ал Нусра говори по тела с турското разузнаване. Изобщо, четете Foreign affairs и гледайте VICE NEWS, за да видите пълната картинка на великите дела извършени от султан Ердоган. Чудно ми е защо това не се превежда и защо у нас траят като бълха в гащи. Може би защото сме плюнки, без армия и брутен продукт като на африканска държава? Вие кво мислите?

деер

Ами руснаците одобриха свързванета на Албания с Турция... Ние сме със свалени гащи и сме се хванали за глезените , няма как да мислим с наведени глави толкова ниско!

НАТО изрази силна солидарност с Турция..... e, zaradi tova li se svikvashe speshno zasedanie?

Сега президентите "на цялата мирна световна общност" на Марш на мира в Диарбекир. След марша е организирана братска масонска среща в местната мъжка баня.

абе що за народ сте българите ,почти з0 год.споменавате за атентата във влака където имаше няколко убити а то в тр почти всеки ден има атентати и какво очаквате да направи тр да седи със скръстени ръце и да гледа сеира щото на ганювеца така му се иска ---само бои по каските на тия изроди били те кюрди или ислямисти ----

Неко,просвети се малко и чак тогава изказвай мнения. Кюрдите от преди шест месеца се сражават срещу ИД и то с голям успех за разлика от имитацията на удари от страна на САЩ и НАТО.Е там е опасността да не би кюрдите да натикат нашите момчета от ИД там където им е мястото.АНАДЪМУ???

ами няма да е лошо ти да се просветиш малко ,кюрдските терористи тоест пкк з0 год извършват атентати в източната част на тр така че ми ги разправяи на мене

нато,ще се бори с тероризма и ИД,създадени и подкрепяни от САЩ???нато ще се бори със САЩ???Пред нас на живо се разиграва холивудска драма!!!

Ние, кюрдите, ги подбираме от изток, а вие българите - от запад и ще се срещнем в Анкара! Делкаме си Турция по равно...

A ние в Aнкара не говорим, а само деистваме. Hе се хвалим а само тръшкаме немити задници (на бугари татари и пкк пръчове) като круши зрели.

Tерориста като види срещу себе си турският Mехметчик започва да трепери от страх. Tурската нация има в гените си специфични кодони, които ги прави непобедими, ето затова в продължения на векове са били владетели на земи простиращи се на три континента.

Ще им метнем 2-3 атомни бомби на тия нагли турци и ще приключим с Турция! Няма да остане нито 1 фес жив!

Да ти обещаят "Силна солидарност" е това е лаф!

Значи ИД правят атентат. Умират Кюрди, а Турция бомбандира Кюрдите, под претекст, че се бори срещу ИД. Сигурно от НАТО искат да покажат с тези действия на ИД, какво би им се случило ако не слушат... А най-странното е, че има хора дето още вярват в доброто НАТО. В същност има ли НАТО или е говорител на САЩ?

хм по всичко личи ,че пророчествата ще се изпълнят- ще се създаде Кюрдистан -вижте колко народ воюва за тази кауза и колко жени има в армията ,които се бият за създаване на обединен Кюрдистан

Hовият ред ще се създава от силните нации, другите просто са обречени. Tурция е силна държава с важно геостратегическо положение .Eто това го знаят лоялните западноевропе-ски съ-зници, а балканските дечурлига само могат да гледат и да се учат от Tурция.

Ефендилер, Турция е създадена от солунския евреин Кемал Ататюрк.Такъв е и Саркози. Защото султана се запъва и не дава коридор за нефта на Ротшилд от Каспийско море през Батуми, Варна и Русе за Европа. Затова Русия изкуствено е вкарана в дефолт от дългове от днешна равностойност на $100 млд. и пратена срещу Османска Турция. Първият нефтопровод е построен веднага след войната от Шехов през 1879г.Поръчан от фирмата на Нобел, лейтинант на Ротшилд. Същият Нобел, на чието име са наградите за "мир" днес. Той поръчва и получава от "руснака" МЕНДЕЛлеев технологията за крекинг на нефта. Не водката. Младотурците - масонанска организация на дьомнета (евреи-ислямисти) .сваля султана и изколва арменците, асирийците и българите в Мала Азия. Днес том няма българи и асирийци. Кемал окупира Азербайджан и го подарява на съплеменникът си Лейб Бронщайн-Троцки. Така тази турска територия става съветска. Мистика , а аркадаш?! Имам снимка на среща на Кемал с "полякът" Жаботински - един от бащите на ционизма. На ционистки конгрес в Ерусалим през 1911г. Кемал заявява от трибуната: Аз съм евреин. Сега отивай и зубри Курана. Сокато саудитският крал си плане очите с голи европейки на плажа пред вилата му във Франция. А, да не се учудиш, всички "кралски" фамилии в арабските страни са от евреи Дори Соломон Паси, когато ходи на среща в Либия като външен министър, се обърна към Кадафи със: Здравей братовчеде! Дано си разбрал, че обиикновенните мюсулмани са същата рая и гоим, както и обикновените християни.

еии големи фантазии си изписал,само прост и тъп ганиовец може да ги ръси такива

създаването на Кюрдестан ще реши проблема на гаджалите! Тия хора и сирийците единствени се бият ефективно с изродите талибани! ООН да гласува и да тури на място гаджалите! Там се бият за земята си не за пари и интереси!

При атентата в Суруч бяха убити 33ма кюрди.Сега турската авиация бомбандира кюрдите в Сирия и Ирак.За каква опасност става на въпрос?Май единствено са застрашени кюрдите но за тях никъде не става и дума. Този Столтенберг или е пълен олигофрен или нас мисли за такива.

Така и не разбрах, за какво е това извънредно заседание. Турция си стреля по когото си иска, отваря границата за кьораво и сакато да нахлува в България, лекува ранени от ИДИЛ, обстрелва кюрди и сирийци войващи срещу ислямистите. И никой нищо не им казва или порицава. Сега тази пеперудка Столтенберг и клакьорите от ЕС правят теманета. И какво от това, ще пратят междунарони сили за сухопътна операция или само ще се потупват по рамото, ще излязат с тъпа декларация, ще си направят един другарски банкет и кой от къде е. А в това време истинските войни срещу ИДИЛ берат душа и никой не иска да помогне.

Армагеддон - война которая скоро начнётся. Пророчества старца Паисия Святогорца - вижте това видео в ютуб- Турция ще бъде заличена от картата завинаги,защото няма божието благословение,ще я разрушат нейните съюзници.

Apollony

Искам да се знае, че аз като член на НАТО: НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТУРСКАТА ПОЛИТИКА, на убиване на невинни хора и политически неудобни елементи с оправданието, че евентуално са замесени в някаква изкуствено създадена група от елементи с единствената цел изброеното по-горе.

Tебе не те питат , вие даже не ставате за последна дупка на кавала за да станете член на NATO искахте съгласието на Tурция , престанете с тези остарели к-венски номера.

Пророчества на св.Паисий святогорец-Турция ще я разрушат нейните съюзници.Турците носят нож в пояса си,но ще претърпят поражение.Свети Паисий прогнозира, че Русия ще се бори с Турция, това означава, че по някаква причина Русия ще защитава интересите си в тази война, и по някаква причина тя да реши да даде едно парче от Турция на гърците- КОнстантинопол отново ще бъде православен (Източна Тракия, Мала Азия и Понт), един на арменците (Ерзурум и жп линията Карс) и една част ще даде на Кюрдите.Турция ще бъде разделена на три неравни части и ще престане да съществува!

чи ба кучко ... чи ба ... чи ба ..марш влечуго.

Крадеца вика дръжте крадеца-в случая терориста вика дръжте терориста! НАТО=САЩ=терористи!

Добре че има радио че да чуя нещо истинско понякога.Първо по БНР съобщиха че Турция е обвинена в разбиване на Кюрдските войски водещи сражения и то успешни с ИД.И не само това но и са бомбардирали Сирийски войски.Ето кому е нужен атентат в Сургуч.А евреи трудно ще различиш от араби и турци.

Армагеддон - война которая скоро начнётся. Пророчества старца Паисия Святогорца - вижте това видео в ютуб- Турция ще бъде заличена от картата завинаги,защото няма божието благословение,ще я разрушат нейните съюзници.Турция ще бъде разделена на 3-4 части- гърция ще вземе европейската част,арменците свеоите земи,кюрдите също ..Много скоро молитвите ,които са изречени под земята ще бъдат чути.В интерес на световния мир ще бъде КОНСТАНТИНОПОЛ отново да бъде гръцки и православен>Турците ще направят провокация да нападнат Гърция,тогава Русия ще се намеси в проливите - тя ще защитава свои интереси ,но без да иска ще помогне на гърците;ТУРЦИЯ ще защитава проливите ,тогава ще се намеси еВРОПА,защоито руснаците ще завземат територии,които европейците също ще искат да владеят и така Турция ще получи удар от север,константинопол ще стане отново гърцки

Опасност от тероризъм, да. Опасност от военно стълкновение с ИД, да. Но не виждам оправданието за атакуване на кюрдските армии, които са срещу ИД... Тук отново намирисва господа!

Как така в атентата загинаха кюрди и следва семитската простотия "последвалите турски военни действия срещу "Ислямска държава" и Кюрдската работническа партия (ПКК)." Турция търси оправдание за военно нарушение на границите на съседни държави. С намерение да унищожи кюрдският етнос в региона. И лицемерните евреи, включително генсека Йенс, говорят за Украйна. Има ли семити има и проблеми. За да няма проблеми, решението е едно. Дал го е Александър Македонски с гордиевият възел.

Ако все още някой си мисли, че НАТО ще ни защити от евентуална турска агресия, то той е или идиот или предател!

Вашата е лесна.СидеровЪ ще ви скрие под масата.Каква турска агресия бе,олигофрен?Просто едни зелени човечета ще дойдат да защитят техните хора.Така е редно.Както направи Путин и му се радвате....Идиоти такива.

Значи ли това, че остров Кипър също е неделим т. е. турски?

Защо не обедините тази новина с новината за това че US хеликоптери помагат на ИД? По - удобно ще е за коментар.

Турция има проблем с кюрдите, сега и се отваря възможност да го реши и затова е целия този театър.Проблема с ислямската държава можеха да го решат за месец два още в зародиш но те не искаха.Едно обединение на кюрдите ще сложи край на турската държава в този и вид .

Турция винаги си е влизала с армия в Сев. Ирак и НАТО си е траяло, сега вече и в Сирия, утре може и в България, ... Атентаторът си беше турчин, ама повод да се намери ...

Може...Както руската навлезе в Украйна

Нато изразило солидарност с Турция?Под предлог ,че се борят с ИД,Турция напада кюрдите.Те са потърпевшите.Нато срещу кюрдите ли е?.

Мръсна демагогия е постъпката на Турция! Използваха атентата в Суруч за да нападната ПКК по въздух и да я обстрелват с танкове от границата в момент, когато ПКК воюва срещу Ислямска държава! Целта на Ердоган е да съсипе ПКК от страх, че някой ден кюрдите в южна Турция ще потърсят правата си и ще бъдат подкрепени от ПКК. А през цялото време Ердоган мотивиран от империалистични подбуди за възстановяване на Османска империя финансира Ислямска държава. ДЕМАГОГИЯ!!!

Всички дет се кланяха на Тато, днес се кланят на НАТО!

явно и ясно е че ще има навлизане на войски както и да се върти друго решение едва ли има въпросът , който е по важен е какво ще се случи нататък ще се намери ли системно справедливо решение в тези територии или ще е просто временно и трудно

Тая сбирка е класически пример за фарисейщина. Точно тия, които сега говорят за някаква солидарност, точно те са виновни за насилието в Близкият Изток. И на първо място, разбира се, главният подпалвач на войни Америка. Не марсианци започнаха кръвопроливането там. Не е и Путин. Сега остана само да ходим да пазим турците от собствените и кюрди, с които до сега така и не намери общ език.

Като се има предвид, колко руски граждани имат двойно гражданство в ИДИЛ... верно войната на НАТО ще е срещу Россия, както твърдят русофилите.

Или си лицемер или наивник.

не, той е братовчед на гея (педито) адолфина хитлериани. Имат генетичен проблем и за това са много зли, сякаш другите са им виновни, че са от гаден катун

Шило

Щом като трябва- да определят забранена за ИД зона. Ама според мен трябва да се мисли за нападения не само по въздух а и по суша. Че тези хлебарки все намират де да се набутат.

Започна извънредното заседание на НАТО за Турция Досега Турция се държеше съвсем неадекватно, спрямо заплахата от ИДИЛ, и въобще спрямо кюрдите и политиката и спрямо режима в Сирия. Според мен Ердоган се опитваше да реши някои от проблемите си с кюрдите, използвайки Ислямска държава.Когато обаче , смовзривяванията на ислямски камикадзета се "пренесоха" на територията на Турция, тогава Ердоган се сети, че има и НАТО.

турция си търси оправдание за войната. Ще се изкара нападната от кюрдите и идил. Иска НАТО да узакони военната й намеса в граничната зона.