Спират трафика през столичния ”Руски паметник” за 20 дни

От 29 юли, в продължение на 20 дни, движението в района на площад "Руски паметник" в София ще бъде спряно изцяло.

Обратно в новината

Коментари - Спират трафика през столичния ”Руски паметник” за 20 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямаше нужда от никакъв "ремонт",но лапкането чрез определени фирми си е система.Вътрешните улици ще ги оправя на фъндъкова внучето.

Това е най-тъпият ремонт EVER!!! Как ще пресича трамвай от едната страна кръгово без предимство наполовина????

А не е ли по-добре Фандъчкова и Боко да измислят една такса от 2-3 лв/месец на софиянец и да ни оставят на мира с тея нескончаеми повтарящи се ремонти? Все пак нервите са ни по скъпи!

Идете си на СЕЛО? Там няма нерви ,няма напрежение !!! Само ниви за обработване.

Най-добре да махнат руския паметник и да го преместят в някой музей! Няма друга държава, която да държи паметници на поробителите си!

Ти не си патриот, а турско келеме.

най добре ще е всички нагли крадци и псевдопатриоти даотидат където им е мястото в затвора и психиатрията

Хубаво е, че нещо се прави. Дано само да е качествено, а не като някои други случаи, където 1 седмица след ремонта вече не личи, че е било ремонтирано.

Хубави неща се правят за банковите сметки на крадците които ги правят

Айде да минават тия скапани избори че ми писна от това "усвояване" и ремонти..... Баси - булевард Малинов е в книгата на Гинес - за 10 години е разбиван 12 пъти и преправян..... Тая година тротоарите - другата сигурно ще го разгембят гербаджиите наново за да му направят маркировката.. Ще гласувам за крадливите БСП ри - да се задавят с пари ама да не правят нищо...

Някъде птез 80-те, Бай Тошо прави "петицата" и после тридесет години бе здрава, а сега всяка година, пролет-есен, едни пари усвояват...Траверсите се клатят, подпъхват им трошляк,а тук-там и някаква смес наподобяваща размит бетон. Да им се чудиш на акъла. Ноо данъците ми не забравят да приберат...Иска ми се да хвана за гушката кметицата, да я гушна с мен да се повози в тази "петица-Т", в час пик, за да се поизпоти малко за парите дето ще вземат аверите й.

Що трамваи се обърнаха тогава и що хора измряха. Помня случая на хотел Хемус - пак ли твоят бай Тошо е правил там трамваят?

Бай Тошо беше ватман в тези инциденти.

Малинов е от две години в ремонт, правиха платното после тротоарите, после пак платното... не можеше ли наведнъж? И докога ще асфалтират на едни и същи места?

Доколкото си спомням, беше обявено преди началото на ремонта, че движението няма да бъде спирано. Кое наложи промяната? Може би фирмата, спечелила обществената поръчка лекичко е поизлъгала в офертата си?

Ако може, да сложат по-качествени материали и повече асфалт...и по-малко да приберат в джобовете.

Булевард Сахаров, болница Пирогов, руски паметник, булевард Руски, улица Московска, Гурко, скибелев, Тотлебен, граф Игнатиев, Дондурков, Александър Невски, цар Освобоьител , паметник на Съветската армия, абе имаме ли национЛно достойнство или сме задунайската губерния?

Какво предлагаш? Булевард сюлейман, площад дизраели, паметник пред президентството на летците сринали София?

Е тези направо избиха рибата. Нека ми кажат , как да идвам на работа в центъра при положение, че цялото кръстовище ще бъде затворено. От къде ще минава автобус 5. Дали билетчето ще важи до Съдебната палата ако трябва да сменям три превоза. Боклуци.

Земи си отпуска и ще си решиш проблема!

абе, нещастник, нали трябва да се направи някога. Какво плачеш? Цял живот кочина ли искаш?

Има и по-интелигентни начини за ремонт, вЕрвай ми.

Написано е, чети.

Нещо за да се направи, трябва да се започне. Имайте търпение, столичани! Важното е да е качествено, това ме съмнява.

Фандъкова по-добре да затвори цяла София. В опита си да "усвоят" повече в джобчетата, тази година тотално, тотално се оа*каха, навсякъде затворено и едни безкрайни ремонти се точат!

Най-добре си беше при соца, нищо не затваряха, нищо не правеха. а ти си чешеше задника.

егати вица: нищо не правеха.

Как кръговото не е 22 милиона? Може ли такава евтиния

Адмирации за това че все пак се прави нещо по отношение на инфраструктура та на столицата но някак си доста съмнително е защо се прави точно преди местните избори .........Популизъм в действие

Софикюнец, Да не би само едно кръстовище да се прави? То избори има всяка година - я за президент, а за кмет, я за парламент. Дай нищо да не се прави през годината в която има избори, че да не си помислят софикюнците, че е предизборно!

защото изборите са много начесто...

махнете паветата идиоти такива.Счупих си колата и велосипеда заради тия павета

Не си слагай колата на багажника на велосипеда и всичко ще е наред!

Павето е добър материал стига да е поставя качествено, а не от някакви тъпи м...... които вадят 10 кубчета, а след това нареждат 8 :)

Е да де, но освен циганите друг не се навива да слага павета. Циганите го правят САМО за заплата и много много не се престарават. А понеже останалите са виСшисти си виСят по офисите и така....

Смятай ,какви идиоти се подвизават тук ,след като призивът за махане на паветата има повече минуси :D