Юнкер приветства включването на България в плана ”Юнкер”

„Благодаря, Бойко! Благодаря, България!” това заяви на български председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер след среща с 30 кметове от ГЕРБ в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер приветства включването на България в плана ”Юнкер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две гейчета се гушкат. нашият Бойко много слушка и сега ще се одупи ,зер, но импотентен е Юнкер!

Добре звучи!За икономическо развитие на ЕС.То е в разрез с интересите на САЩ,а те държът ББ с компромати.И как България внася пари без да е ясно,как ще помогне точно на нас?До сега нито една сериозна компания не инвестира у нас.Само грабят.

По добре е с реалните 75% безработица и глад в ЕС от колкото с 5,5% в съюз със най злия окупатор дето иска да развива собствената си държава и си спря вноса от чужбина и газта на бедните и нещастни Украинци които с радост всеки би изгонил от Европата, че мнооо нагли взеха да стават.

Горчиво...горчиво, а сега младоженеца да целуне булката!

Ех, загуби политиката, я как предишните "страсно се целуваха" и по устни, даже езици си пускаха! Сегашните са "гола вода", скука", само се гнявят никаква страст няма! Е, тук таме да се появи някой целуващ по "коремчета"! Така,че скука, никаква изгаряща любов или страст не се вижда!

А Бункер с какво ли ще приветства България?

А бе! Юнкер! За толкова пари вляти в твойта пирамида, не прегръдки и целувки, ами тутурутки трябва да му правиш!

До кога България ще дава повече, отколкото взема от ЕС? Гърците, играчи и далавераджии, лъжат десетки години Европа и прилапаха стотици милиарди евро, които никога няма да върнат. А сега бедна България ще участва солидарно да покрива техните кражби. Солидарно и ние не трябва да връщаме тези 16 милиарда, които взехме напоследък - и ние да искаме да ни ги опростят, така както мързеливите, но хитри гърчоля, правят.

връх на човешкото падение- медийния тигър лиже бълхарника

Ей ся къф език ша му изплющи !

TIREX

това са едни пари за едни чиновници досега булгаристан е дала повече от колко са и дали...тук спрян фонд там орязани пари уж субсидии уж квоти а то четвъртит за населението от роби.

Целувката на Юда!

Юнкер като видял Боча колко е иновативен решил да отпусне само 100 млн., да не отидат на вятъра!Иначе на Полша,Германия колко му е по 8 млрд.,нали са отличници! То частни лица нямя,само кметски "иновации", безпредметна екскурзия,да видят Юнкер отблизо как изглежда!

Аман от това слагачество на нашия.

Европа ни дава милиарди евро за магистрали, детски градини, софийското метро, развитие на селските райони, селското стопанство, земеделието, тютюна....... А путлер какво ни дава???? Най-скьпата газ в целия ЕС......

България също дава милиарди евро всяка година на Европа. Спорно е кой на кого дава повече.

това е така, а не трябва ли боико да поиска свгласие от народното свбрание като раздава парите, които народвт ще врвща

Прочете ли новината! Човекът се радва че внасяме 100 млн. в ЕС Каса, без да имаме чсна визия как ще се разходват и каква е нашата полза от това. А между другото това е поредната лява политика на ЕС в която България в лицето на Борисов се включва

Боже боже що не слезеш да си пребереш вирсиите !!! на цялата беднотия и тези 100мил ей няма да видим вече бял ден

Голям цирк!Бай Ганю в Брюксел с 30 кмета от ГЕРБ?Значи плана Юнкер бил само за кметове,другите да не си и помислят! Понеже нищо не върши,реши да го избива на самолетни обиколки,да го видят у телевизора че ходил да го тупнат и изтупат по рамото,обаче полза никаква!И що само 100млн. за БГ-то,нали приятел,а най малко пари, че тук били тъпи гербажии и не могат творят иновации!Я!

Две мутри се прегръщат, каква ли глупост ще извършат, на българския народ, да турят нов хомот !!!

Взимат от България и дават на Гърция е къде е логиката бедните да хранят богатите Гърци . Момицата ви и на тъпите политици !

И после 10% от 50% ... Юнак

Е, кво са 100млн. от 16млрд. от нашия гръб. Ама, че сте стиснати всичките! Важното е боко буклука да се изжявява на арабски щейх, и да пръска пари народни наляво и надясно и да УСВОЯВА в собствения си търбух. Ама, до като има овци ще има и вълци....

симо

Боже,как си приличат ..мутрите.Сладури.

Каквато ти поискат тез пусти европейци си готов всичко да им дадеш!!!

Нещо не излазат сметките. 7м. население - 2.5м. неработещи пенсионери - 1м. неработещи ц...... роми - 800к. неработещи държавни служители - 1м. деца до 18г. = 1.7м. работещи. Правителството едва си скърпва бюджета с акцизи,външни заеми и данъци, върху всичко което се сети, а тоя тиквеник дава 100 милиона за потупване по рамото! Юнак

Аз ескам да живея в ЕС, но тези евочиновници ме ОТВРАЩАВАТ! Тоя и Кристалина като се изкажат още веднъж и нека направят (ако посмеят) референдум за оставането ни в ЕС! Резултата ще е потресающ за тях! Вече не остана нормален човек, който да одобрява политиката на Европа спрямо българите! (Не че ще вървиме с Путин!!!)

В цялата си история България не е имала по-неграмотен министър от БОРИСОВ. ТОВА Е УНИКАЛНО СЪСТОЯНИЕ НА ДЪРЖАВАТА.

Не е неграмотен, а продажен!

Юнкер, Юнкер ела да прекараш ЕДНА НОЩ в палатките на циганите в ГЪРМЕН, ЗА ДА почувстваш мизерията на една част от българите, ЗА КОИТО НЯМА РАБОТА И СА ПРИНУДЕНИ ДА КРАДАТ И УБИВАТР ЗА ДА ЖИВЕЯТ. Плямпането в БРЮКСЕЛ НЕ НОСИ НИЩО ЗА бЪЛГАРИЯ!!!!

БРАВО ДЕСИ ТИ НАДМИНА МЕЛИХАТА БРАВО ДЕСИ ТИ СИ ШАМПИОН

Благодаря, Бойко! На тоя Юнкер даде 100 млн. евро, а на мен - над 2 млрд. евро, чрез КТБ! Е, народът ще плаща заради теб, но и без това народът е стадо овци. Още веднъж - благодаря, Бойко! Лично от #КОЙ!

аз си мислех, че физкултурника ЦЦ е в затвора, пък то --- в брюксел горкия (как ли се оправя с тези гейропейци, или е "навътре с матряла")

А бе оти че не направите един фонд "Бай Танас",я много не сакам 10-20 милиона,кой колко даде-берекет версим я,на ползу роду.А па га построиме капитилизЪмА че ви ги варнем,па че видите колко убаво че е!Той и дяда ти поп казва дай да ти се даде!

съдрани от гърба на българите кожи оценени за по едно евро, внесени за погасяване загубите на ЕС и другите кредитори на Гърция!

Там, футбОл не ритат, там само се... целуват! И, нашичкия , Боко, Боричели, там може и повече да пичели ? Спас Литров, "7 дни спИрт"

Току- що закусил с масс, да те близне мазно, зат ушето, или, да си го, завре, дебелия език, в устата ти, като топено сирене. Професор Барна Мерано Спец. в уши, нос, и гърло Спец. в уши, нос и гърло

Тъпанар!

Тези пари трябва да бъдат гласувани в парламента!Трябва ли прокурора да се самосезира?

Глупости

НЕ СА ГЛУПОСТИ АКО ЮНКЕР МУ ПОИСКА 1 МЛРД ПАК ЛИ ЩЕ ГИ ДАДЕ - ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ

ББ похарчи 100 000 000 евро за РЕидустриализацията на България! Ципрас похарчи 100 000 000 евро за безсмислен референдум, който няма да има никакви правни последици!

Рeидустриализацията не се яде. Ти знаеш ли колко кюфтефа са това ?

Дежа ву. Преди години помня един огромен плакат със същата повече от гореща прегръдка. Между Живков и Брежнев. А отдолу текст: "Дружба от векове за векове". Извод: такива официални прегръдки нищо не значат, нито определят каквото и да е за повече от някоя си годинка.

ПРИ ВСЯКА ПРЕГРЪДКА НА ТАТО С БРЕЖНЕВ КЪМ НРБ ПОТИЧАХА РЕКИ ОТ НЕФТ И СТРАТЕГИЧЕСКИ СУРОВИНИ ЗА КОПЕЙКИ ОТ РЕЕКСПОРТА НА КОИТО В ДЪРЖАВАТА ВЛИЗАХА СТОТИЦИ МИЛ. В КАП.ВАЛУТА\ГОД.!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВОЕННАТА ПОМОЩ ОТ РАКЕТИ,МИГОВЕ,ВОЕННИ ТЕХНОЛОГИИ И ДР.ПРИ ВСЯКА ПРЕГРЪДКА НА ТАТО С ЛИБИЙСКИ,НИГЕРИЙСКИ И ВСЯКВИ ДРУГИ ВОЖДОВЕ НА БЪЛГ.ВПК СЕ ОСИГУРЯВАШЕ ПАЗАР НА ПРОДУКЦИЯ ПО Т.НАР. ТРЕТО НАПРАВЛЕНИЕ ЗА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ!ОТ ПРЕГРЪДКИТЕ НА ТОЯ ДЪРТ ШВЕСТЕР НЕ САМО ЧЕ НЕ ВЗИМАМЕ НИЩО АМИ И ЩЕ НИ ОТУПАТ С ОЩЕ 100МИЛ.ЕВРО ДА ПЛАЩАМЕ НА ВИЗАНТИЙЦИТЕ БОРЧОВЕТЕ,ДОКАТО ТЕ ЯДАТ И ПИЯТ ПО КАЗИНАТА!Е ИНАЧЕ СМЕ ОТЛИЧНИЦИ И ПАК НИ ПОХВАЛИХА,НИЕ СМЕ НАД МАТЕРИАЛНОТО!ХА-ХА-ХА

От тези "реки" - още сме, с разстройство ...

Бараво да се нацелуват и се връщане 30 г. назад. То като гледам ЕС е новия СССР поне като кадри, маниери и модел на поведение. СССР се премести в Брюксел. Кадрите на СССР и Третия райх са в Брюксел. Комунисти и фашисти в комбина. Ако не вервате - вижте какви са представителите на БГ, кой управлява Германия, кой е Юнкерс и така до последната комунистическо фашистка креатура, последната но не единствена в ръководството на ЕС. ЕС е новия СССР.

Нещо, си се объркал!

Де да беше ............

Мога да се съглася с този, който те е репликирал с "има голяма разлика", но в твоят пост има оптимизъм " за година , две". Ха, дано догодина да се отървем и от Мутрата и Еврогея.

Всичко това много ми напомня за СВЕТЛОТО КОМУНИСТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ, което беше пред нас и ние аха-аха да влезем в него и все се отлагаше. Сега пак същото. Светлото демократично бъдеще и тъкмо Сизиф да добута камъка до върха, той се сгромолясва и нещастният български народ започва да опъва жили и да бута пак нагоре под благосклонния поглед на поредния месия и вожд.

"Светлото бъдеще" е заменено с "реформи" и "икономически растеж". Не че нещо ама ние по-дъртите имаме имунитет към лозунги, пък и сме научени да мислим.

Вече, трудно мислиш ...

Защо има цензура? Покажете не само прегръдката и целувката и основното покажете.

От този План не бяха ли отпуснати за проекти в БГ 38 милиона? Е...взимаме 38 даваме 100....

плана сега стартира, ще се разпределят 480 000 000 000 евро. Голяма част ще са за Източна Европа

И мармота Поросенко завива марципани в станиол......

Но не и за нас.

Кметовете са замъкнали 100 млн. в монети, обменяни по по-нисък курс! Така че, реално тези пари са много по-малко, освен това трябва да се оценят и усилията на кметовете, превили гърбове под тежките торби с пари. Освен това - ползите ще са огромни, просто неописуеми! Защо за Бога не замъкнахте поне 1 млрд. или даже 10 млрд.!? ЕС ще ни ги върне до има-няма 100 години през Фондовете за усвояване и нашето Министерство на Усвояване на Европейските Фондове!

Нали си купиха коли? Усвоили са ги......

Ахахххааааа ... Благодаря , Бойко , ми звучи като Благодаря , Гойко... та се ссещам за Гойко Митич и Винету ... Ахахайххааа :-)

Има и Видов ден. Винаги има "после". Тогава пак ли така ще се мляскат и радват? Бойко, за кого си? За България, за Българския народ, за себе си, за някого? За кого???? Смяташ ли, че Левски, Ботев, Стамболов биха направили същото?

МОЛЯ ДА СЕ ПОПРАВА ДесиВМЕСТО МАНГАЛЯТА ДА СЕ ЧЕТЕ РОМИТЕ мислиш ли че РОМИТЕбиха славили Тиквуня ако не им върши работа защитавайки техните интереси