ПФ постави 7 условия, за да запази подкрепата си за кабинета

Патриотичният фронт заплаши, че ще оттегли подкрепата си към кабинета от 1 юли, ако не бъдат изпълнени 7 условия. ГЕРБ обещаха становище до седмица.

Обратно в новината

Коментари - ПФ постави 7 условия, за да запази подкрепата си за кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До редакторите: масово в последно време, не само от dir, представителите на партия "Патриотичен фронт" биват наричани "патриотите". Не се ангажирам да определя дали са истински патриоти или не, по-скоро са самозвани патриоти или патриотари. Патриоти /без кавички/ могат да бъдат наричани истинските патриоти, но кои са те в България? Дори едно време представителите на Отечествения фронт /чието име копира ПФ/ биваха наричани с дългото, но поне правилно название "отечественофронтовци".

Да се спре безобразната регистрация на еди адрес по 40 -ма!

Таз дебела свиня кво се пъчи зад Винкела хехехе.

Каракачанката и Валерката ай сакън недейте че ще стане страшно. Хаха тук таме ви гледам за да направя сверка кой какви лъжи и каква схема разиграва. И вие сте същите боклуци като другите . Каракачанка що не кажете че един от медиините ви съветници бачка в БНБ?

Ванга казва: Ще дойде мъж /българин/ от чужбина, който ще каже "Стига вече "демокрация" и ще изиграе огромна роля в развитието на България. Чакаме го дали този век или другия. Някой чувал ли е такова нещо?

Подобни лафове се ръсеха преди 5 години уж Слава Севрюкова била казала и се спрягаше онова недоносче Мигленчето Пръмова с изчекнатат физиономиика дето инсулт е удряло. Тва са номера. Никой няма да дойде ако народа не взема да се вдигне.

Много тролове тук много нещо - Сидеров та Сидеров.Не разбрахте ли, че в следващият парломент просто ви няма. Дали ще бъдеПФ или не няма значение по важното е, че вас няма да ви има. Може всичко да е, но вие не направихте нищо за бедите сполетели България.Само лапахте и приказвахте. Хиляди пъти съжалявам, че веднъж ме излъгахте да гласувам за вас/Атака/. Нама по-безнадежна партия....най лаладжийската...

Баба ти да не е спестовна касичка , те ни лъжат всеки ден ти тролове ни наричаш ,пишман писач или си още пиян !!!!!!

Гласувах за АБВ - по точно за генерал Михов и Първанов , но след като направиха министър Калфин се разочаровах от тях , но когато всички дружно гласуваха т.н. военен заем от 16милиарда загубих доверие в АБВ , ПФ след като станаха гарант за гафовото правителство на Борисов по всички действия и говорене се превърнаха в ПАРИЧЕН ФОНД ! ПФ не е патриотична партия и с нищо няма да ме излъжат , следващата партия за която ще гласувам е АТАКА и нейния лидер Волен , всички други които се вмъкнахте в този парламент сте шменти капели !!!!!!

снощи гледах диаграма с цената на тока в различни държави Изкараха че в България е най евтиния- 8 евро Пълна лъжа и измама Да кажем че продавам домати -20 ст килото И начислявам -такса семе -такса пикиране такса оран -такса фрезоване такса първо окопаване такса първа поливка такса колове такса колтучене такса второ окопаване втора поливка трето копане трета поливка такса бране такса извоз продажно право и домата от 0,20 ст станал 2,00 лева но с чиста съвест твърдя че домата е 0,20 ст на кило Същото беше с километричните фактури в които изразходвания ток беше най малката сума Сега ги маскираха но продължават да ни лъжат и с тая флашка която мушат в електромерите правят шашма защото не може да имам 160 лв ток за април при положение че цяла зима не съм надвишил 100

Малко късно тези се сетиха, че са патриоти! Вече всички знаем, че са пудела на Герб и най-веороятно са създадени от ФАЩ за да станат казионни и официозни "патриоти" държани на верижка. Единствената надежда за някакви парламентарно представени партии са Атака и Велизар Енчев !!!

"Късно е либе за китка!"

СЕДЕМТЕ УСЛОВИЯ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С УКЛОНЧИВИ ОБЕЩАНИЯ.ГОРИТЕ СЕ СЕКАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО С ЕДИНСВЕНОТО УСЛОВИЕ ДА СЕ ИЗНАСЯ КАЧЕСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ДЪРВЕСИНА В СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ.

Силно впечатление ми прави определението "битова престъпност". Не е ли по-правилно определението "циганска престъпност"? Това е манипулация на общественото мнение. Насочват ни към мястото на извършваните престъпления-бита, вместо към извършителите-циганите.

Тази сган не подлежи на интеграция.По скоро те ни интегрираха и ние се превърнахме в техни копия.Вижте само гюбеците,които се вихрят на всяка българска сватба.

Може да се дезинтегрира.

Наскоро посетих за кратко едно заведение, но се изнесох още преди да съм поръчал. В това заведение нямаше нито един небългарин /познавах повечето лично/, включително собствениците на заведението. През цялото време по уредбата звучеше българска чалга, но не от обичайната, а чалга с типична мелодия , ритъм и аранжимент от Анадола. На никого не направи ниакво впечатление.

Баси якото!

Уау - седморката на Блейк! Важи само в космоса и тук-таме из БГ.

Всички ромски гета са абсолютно незаконни, защото са построени без каквито и да е разрешения или върху общински, или върху частни имоти. Това е напълно основание с булдозер да си сринат веднага до земята и собственика да влезе във владението си. И никакви идиотски извинения, че трябвало да им намерят жилища на горките, вече не се търпят. Ако един българин си направи коптор в чужд имот, още на ледващия ден целият държавен апарат го изхвърля като куче. ЗНе ПФ, а цяла България иска отговор поне на два въпроса: 1. Защо за ромите не важат законите и те безнаказано строят, бият, крадат, убиват, завземат и т.н., а държавата се прави че не вижда. 2.Защо те не полагат никакъв труд, а получават повече доходи от полагащите такъв българи. ДОКОГА ще се търпи това положение. Трябва отговор веднага, а не сълзливи мелодрами от рода на " нека има спокойствие, нека нещата да се решат мирно" и т.н.

И сега цяла седмица националните предатели от ГРОБ ще мънкат умолително и въпросително под прозорците на американското посолство.

дупета от Пе....сткия фронт няма да спрат да подкрепят Мутрата и останалата сган нито на 1 юли, нито пък след това, до момента когато народът не измете цялата тази мръсна пяна, която е управляваща коалиция в момента. Фашизоидите от ПФ са достойни членове на управляващата коалиция, съставена от некадърни и прости простаци, американски и турски ибрикчии, българомразци, фашизоиди, продажници и мутри. Те са толкова примитивни в мисленето, че ще ни докарат етнически сблъсъци. А може би това е и целта - за да има оправдание за постоянно настаняване у нас на американски войски. Тези примитиви си мислят, че с концлагери и увеличаване на полицията може да решат циганския въпрос, след като те самите пропиляха времето и възможностите да го решат чрез последователни и комплексни мерки. Но пък и да се помъчат нещо да направят, веднага ще си навлекат гнева на техните покровители - това е нещастието на марионетките. Много добре им го каза Сидеров, само простаци, малоумници и българофоби могат да не са съгласни с него.

А не се и съмняваме, че Сидеров ще бори циганската престъпност чрез "мъжка любофф" с Местаня ;) Все пак е роден за любов, а не за война .. за това и не е ходил войник;)

Какви 7 условия, какви 5лв? В тази страна, започнат ли да се прилагат законите, така както трябва, няма да остане нито един, който да не е в затвора, по една или друга причина.

да поткрепим истинския патриот и националист - Сидеров.Днес той им каза - Драги мои, сладки, медени, политически неопитни, да ви кажа само, че в тези общини, за които говорите сега и за които размахвате пръстчета, знаете ли там как гласуват същите тези роми, които сега искате в лагери? Чувам г-н Симеонов, че иска да ги праща в лагери. Представям си тази картина коалиционното правителство, начело с ГЕРБ, изпраща в лагери ромите и Румяна Бъчварова, министърът на вътрешните работи с камшик в ръка, като една съвременна Илзе Кох изпраща в лагерите в стройни редици.

"Истинския патриот и националист - Сидеров " - благодаря Ви , разсмяхте ме искрено

tchugun , забрави да кажеш- изграждане държава под мишницата на Путя?! ДА, ама НЕ! Предпочитам държава с "евроатлатнически колониализъм", отколкото "путеновски колониализъм"! Волен е толкова продажен колкото и тези от ПФ, различават се само по миризмата на задниците на стопаните си и парите им!

в телевизия СКАТ е пълна какафония ,водещите бесни ,Касабов пиян та залян ,Байрактаров само лъжи ръси

Нучете за лицимерието на ПФ и продажниците демократи- Къде е държавата сега? Защо се въздържате, драги патриоти, да дойде тук госпожа Бъчварова, министър на вътрешните работи, и да каже какво е станало в Гърмен? Защо гласувахте въздържали се? Защо не позволихте да дойде? Ето го лицемерието, ето го разминаването между думи и дела. На думи сте много силни, на дела обаче се извивате като настъпен червей и изчезвате някъде в безкрайните пукнатини на властта. Знам, че този рекет, който чухме днес, ще завърши с раздаване на нови постове, заместник министерски кресла и може би нов шеф на митницата от ПФ.

сидеров каза днес от трибуната на събранието, че за решаване на циганския проблем трябват мъже, а не ментета от ПФ. Към управляващите плазмодии той е много ясен и кроен - А вие всички сте в зависимост от чичо Сорос. Реформатори, гербери, патриоти, АБВ и други, които сега управлявате. Няма как да излезете от този капан и трябва да си го признаете. Единственият начин е скъсване с евроатлантическия колониализъм, изграждане на държава, в която всички граждани наистина имат права и задължения и когато ги нарушават получават санкции

Пореден епизод от българската сага, излъчвана вече 25 години на голям и малък екран- Дързост и красота. Актьорите Симеонов и Каракачанов уж поставят ултиматум пред колегата им- Боко Борисов- умел циркаджия, клоун, шут и въжеиграч, както и техен спонсор и кукловод. Цяла история и ултиматум са съшити с бели конци, зле скалъпен циркаджилък за пред тъпите будали, чакащи Месия вече 25 години. И СДС щеше да ги оправи, и ДСБ, и Богомил Бонев шеще да изкарва кирливите ризи на всички престъпници, и плешивият чичак, който знае да казва добър ден на шест езика, но не можеше да сътави едно смислено изречение на български език, после и мутрата Борисов- агент Буда, заклет масон и неук циркаджия, после и Яне Янев и не знам си кой още циркаджия и лаладжия....

Че мангалите са основния лекторат на ГЕРБ, как ще им пречат да си крадат.

Местане и ти ли прописа тук :Д

Цветанов защо не е в затвора! ВКС произнасяйте се вече или кроите да върнете делото на първа инстанция за още 2-3 годинки!

Защото този, който трябва да го вкара ТАМ е назначен от Цветан. И трябва да влязат заедно ТАМ. Защото с такива тъпи обвинения, такава тъпа съдебна система. И какъв ти е проблема с Цветан? А другите като него? Не разбра ли, че за такива скалъпени обвинения няма за какво да го осъдят Цветан? Нарочно. За да го държат на къса верижка. Него и Боко. (не съм фен на Цветан и бандата му)

Тъп си като гербер."За какво да го осъдат",ами те го осъдиха бе олиго-герберски,сега чакаме да го вкарат в затвора не да го съдят.Ако него не го вкарат значи нямаме държавници,а само престъпници.

те се готвят да пенсионират тези съдии които го съдят ,едната Ченалова я махнаха ,сега са на път другите и съдебна присъна НЙЕТ

на 60 година ставаш ,като 6 годишен се държиш ,как може да съобщаваш че няма да подкрепяш като не съобщи преди изборите ,че ще подкрепяш правителството тогава да видиш ти гласове

ДА ИЗЛЕЗЕ БОРИСОВ И ДА КАЖЕ ЗАЩО ИЗЛЪГА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ХОРАТА КОИТО МУ ВЯРВАХА!

Валери, пиян олигофрен мръсен, твоите хора в Гърмен и Гоце Делчев ескалираха напрежението, като си мислехте, че Кремиковци е раята на ДПС. А то какво се оказа, че гласували за ГЕРБ. Даже и вътрешната министърка отиде да ги защитава. И каква стана сега тя??!?!!? Спомням си, че по-минлата година Башев тръгна да събаря незаконните постройки заедно с бараката наречена "Евангелистка църква " и всички гербери, омовци, вмромовци и прочие фашизоидна сволоч, наскачах, че видите ли помака Башев тръгнал да събаря черкви. Сега пеете друга песен, защо не са разрушени?!?!? Ами не са, защото са създадени от уродливите политически сметки, правени политическото смете.

... за една махала, ще затрият дослука :/

Чудя са Башев що прати багера само за църквата, но не и за незаконните цигански къщи ? Чудя се също и защо решава да я бута, чак когато губи изборите а преди това я е "търпял" годни наред?

Продължавай да се чудиш. Иначе това там не е църква, а трафопост за безплатен ток и докато се чудиш го плащаш/ме

Ами то вие герберите все се чудите и нищо не вършите само крадете.Така се чудихте защо бсп намаля цените на тока и парното,защо вдигат пенсии и казвахте,че е предизборно,но сега пак идат избори и нито цени намалят,нито пенсии се вдигат,нито цигански бараки се събарят.Та мисълта ми е че няма никакво значение кога ще се свърши нещо полезно важното е да се направи,а не да се търсят оправдания.Та герб са първи в краденето и популизма,но опре ли до работа никакви ги няма само оправдания защо не се върши.Та лозето не ще оправдания,а мотика.

Не вярвайте на паричния фронт.На предложението на Атака да не се раздават детски за деца които раждат те не го подкрепиха, а разиграваха циркове със сидеров и вестник демокрация.Сега отново по сериозни теми намесват компромати и обиди вместо да има решаване на циганския проблем.В държавата министърката трябва да излезе и да обяви че има отделен вид престъпност на етническа и расова омраза и се нарича циганска.Атака има 12 решения как да се справи обществото и затова трябва изненадващо да получат масова и многобройна подкрепа за да управляват те и всеки гражданинин да получи лична свобода и да започне да живее нормално.

Чухте ли? В Италия "закопчали" поредния мафиотски главатар, който се крил 30 (тридесет) години. Този изглежда не е в час, или такива са му матрапазите. Тоя не разбра ли, че ако беше дошъл в България до сега и президент щеше да стане. На Републиката, на Футболния, Баскет- и Волей-болния ни Съюз, на Докторския такъв ... и на каквото си ще щеше да стане. И само-диви в силикон облечени денонощно всички видове сви....ждания щяха да му правят. По елитните БГ-пандизи - диско и чалга килии и други тям подобни...

Чухте ли? В Италия "закопчали" поредния мафиотски главатар, който се крил 30 (тридесет) години. Този изглежда не е в час, или такива са му матрапазите. Тоя не разбра ли, че ако беше дошъл в България до сега и президент щеше да стане. На Републиката, на Футболния, Баскет- и Волей-болния ни Съюз, на Докторския такъв ... и на каквото си ще щеше да стане. И само-диви в силикон облечени денонощно всички видове сви....ждания щяха да му правят. По елитните БГ-пандизи - диско и чалга килии и други тям подобни...

които искат живота им да стане по-добър. Никой от артистите в тоя театър няма и грам срам.

Аз смятам, че е най-добре ще бъде ако Волен, Каракачанов и Симеонов бъдат изхвърлени от партиите си, крайно време е старите ченгета, доносници и политически палачинки да се разкарат за да има нов живот за патриотичните партии.

други строителни материали ще изпратят гражданите на Русе до председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Мострите са част от настилката на булевард Тутракан в града, два километра от която е обновена по европейски проект за 9 247 280 лв, пише сайтът дунавмост.бг. И са разпаднала отсечката... Кат ремонта на ДУНАВ МОСТ. Сал месец от дялкането на лентичката от Боцко и Чехльо - и хоп ДУПКА...........

Най-важното са изпуснали: Който не си е платил данаците, тока, водата и т.н. повече от три години примерно. Се самолишава от право на глас.

така ги пишат законите с врагички в тях не са си платили данаците и няма ,а ако не са си платили данЪците ще гласуват ,мастия си

хахха окасали са го за пари пак.... свършили са първия транш от бойко... сега пак искат да лапат.... плашат гаргите само и стават още по-смешни

гледай сега ББЦ ,АБВ ,РБ са бити карти вече ,няма да има друг парламент за тях ,помагат на Ковачки да фалира БДЖ и да го прилапа ,те са готови да са дежурни за ГРОБ ,помисли ,нужен ли си им ,естествено ,че ще направят публично колко те искат ,но реално колко закона приеха без теб ,стига мръкна и престани да отваряш работа на журналистите ,те да пълнят сайтовете с теб и да не мога да прочета важните новини от деня

"Лъже мръсника - преяжда с луканка."Това е цитат от една песен на Милена от 90-те години на миналия век.Абе хора вие луди ли сте , че се връзвате на приказките на политиците.Ако политик ви каже, че навън е слънчево и горещо времето , как ще реагитате когато вдигнете щорите на прозореца и видите че навън е студено и вали сняг?На всеки разумен човек му е ясно че целта на 99% от политиците в България е не да служат на народа , а да направят всичко по силите си за да забогатеят .Ако в България имаше нормални политици нямаше страната ни да крачи бързо към Трета национална катастрофа, която може и да е фатална за съществуването на България , като свободна и независима държава.В природата оцеляват тези които успеят да се приспособят най-бързо към променящите се условия.За да оцелее българския народ, трябва всеки българин да си зададе и отговори сам на следния вечен философски въпрос: "Какъв е смисълът на живота?"

КОЙ е луд от политиците да ядат български салами за да се тровят

"Какъв е смисълът на живота?", на този въпрос ти си дал и отговорът: "В природата оцеляват тези които успеят да се приспособят най-бързо към променящите се условия.". Казано по друг начин, ЖИВОТЪТ е синоним на АДАПТАЦИЯ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ПРОТИЧАЩ МИГ. В момента обаче се извършва, КВАНТОВ СКОК ЗА СЪЗНАНИЯТА В КРАЯ НА ВРЕМЕНАТА. Увеличава се честотата на трептене в Природата. /"Виновен е Господ-българинът, че ни трае и ръчка, за да направим най-сетне МНОГОИЗМЕРЕН КВАНТОВ СКОК НА СЪЗНАНИЯТА СИ, В КРАЯ НА "3D" измерните времена. "/

И тия двамата са един фронт, мани, мани не е за говорене.

Соросовото "отворено общество"прекръсти циганите на роми.Подготви се зловещ глобален план за политическа коректност -който на практика води до диктат на различни паразитни малцинства над народите и унищожава смисъла и значението на демокрацията.Поддържат се десетки фондации и неправителствени организации,работещи в интерес на паразитите.Николай Хайтов го е казал кратко и ясно-Толерантност в един зверилник е равностойно на смърт.В България никой не се бори с циганската престъпност.Това правителство ,следвайки съветитите отвън едва ли ще направи нещо по въпроса.Кметицата не прави нищо,незаконни постройки.Полицията работи в защита на циганите.Много може да се направи по въпроса,но няма желание.Циганите да се впрегнат на работа,да полагат труд.Строги мерки за това,че деца раждат деца.Никакви помощи след 3 дете.Ако нямат образование да не се допускат до гласуване и мн.др.

нема работа бе бате , ко да праим? берем некой джилязу, пипнем нокой пртмане, испросим некой парà, и се така бате. До утре, па пак. мажат ми оди по селата да носи пари ама каде ги искара ги попие и децата па гладни. А ги праи и той и секи дето ма свърне, пък само яс да ги раним. добри са партиите че дават на бедните като мене. А ти бате недей да ни мразиш а дй да ти работа добра сам да знаиш. сам учила при мама Фахрета секъф занаат. мурафети знам зими ма.

Летял орелът над планинските върхове...По едно време- не щеш ли, съгледал на върха на планината пълзят два мазни червени охлюва... -Как стигнахте до тук - попитал ги орелът... - Спуснаха ни отгоре, отговорили агентите Симеонов и Каракачанов....

"Мисията: Невъзможна" за ГРОБ, са 7-те УЛТИМАТИВНИ ТОЧКИ. Много ми е интересно как на Дулая, Симеонов ще си плюе на лицето. ГРОБарите са се "окопали" здраво във властта, барабар с ДПС-то. А тази власт на мутро-олигарсите се поддържа от Генерал-губернатора и "щиковете" му. "Срещу ръжен, не се рита!" На втори юни ще дебатираме, какво се е променило в България след 1876 година?

Отивайте да копате картофи бе, комунистическа измет- Симеонов, Каракачанов, Борисов и другите комунистически некадърни утрепки, добрали се до властта благодарение на ДС и БКП !!! Марш, комунистическа сволоч проклета!!!

8 условие да се върне Пламен Моллов - наш спонсор и близък до сърцата, ако не на всички то на стюардесите в ПБ.

на ПФ.До всички ония мишоци,които агитират за некадърните червени продажници:Не си въобразявайте,че някой някога вече ще подкрепи БСП,Атака или неякакво друго червено сателитче.Бойко може да е сякакъв,но не ограби хората.Колко пъти трябва да ви ограбят тея тъпи комуняги,за да осъзнаете,че за нищо не стават?!?!?

Прав си, Бойко не ограби хората, защото той просто нищо не им даде.

Това прасе на снимката с катинарчето- Симеонов- стар комунистически агент от ДС и доносник, и другото прасе, което наднича иззад рамото на агент Симеонов, агент Каракачанов са по- противни дори и от Боко Борисво - рапоня. Стари комунистически мърши, утрепки, които играят четворка белот върху гърба на гладния, беден и болен български раб! С оловни бюлетини трябва да гласуваме за вас, оядени тлъсти охлюви!!!!

Васо,Васо-о, Симеонов никога не е бил ченге за разлика от Каракачанов. Това не пречи и на двамата да милеят за България, за разлика от дупедавците, дето ушите и душите им са отвъд океана. А, забравих - и децата.