Предупреждение за бури и обилен дъжд в 13 области (обновена)

Жълт код за гръмотевични бури и обилни валежи е обявен за 13 области за 26 май. В Мездра бе отменено бедственото положение.

Обратно в новината

Коментари - Предупреждение за бури и обилен дъжд в 13 области (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв бизнес, какви 5 лева бе? Гащници!

Е какво ни предупреждават!!! Какво да правят хората? Да викат градушка бЕгаааайй! Къде са площадките за борба с градушките, а? Ако не бяха ликвидирани сега нямаша да берем тези ядове.

Това Руснаците идват, мрете врагове!!!

егати, като гледам какво слънце е в София, направо не ми се вярва. Но пък снощи вечерта ни удари градушка, макар и слаба. Дано в регионите се размине.

Майка-Природа - Е Навсякъде сърдита... В личен/семеен обхват : - комуникациите - разумни пътувания - оглеждане/подготовка на имотите И ! - Взаимоспомагане с Всички ? В аспект Нещата, платени от Нас-Всички Данъкоплатците : - канализацията и водните корита - спешни екипи - масови известявания Овреме - комуникация ...и нещо ЗА Съвсем-Близко : - да организираме Всеобща Отворена дискусия по Тези въпроси ?

и преди месец движението по баирите преди Люти дол беше ограничено в едната лента. За това време нищо ли не е направено. Утре ще пътувам от София до Оряхово. Ако някой има информация какво е положението сега, ще бъда благодарен.

Питай оракула отдолу под тебе той знае за бедствията много

Правилно, знам! Абе кой ви дава тези глупави прякори? "Шегобиеца" "тариката" "абе" ...Трябва да е бивша мутра като Боко тиквата, те там нали са все, компири, тикви и др. зеленчуци?

Нищо не е оправено. Движението пак е само в едната лента. Единственият напредък е, че има знак за ремонтни дейности, които обаче не се извършват.

благодаря, честно казано, не очаквах друго. Преди месец дори нямаше знак - караш си по баира и изведнъж виждаш ограден с лента участък. Защо Лилито Павлова не отиде да напрви инспекция или Северозападна България не им влиза в плановете? Какво мислиш по този въпрос?

Докато го има Боко тиквата, това най-голямо бедствие за България, ще има и природни катаклизми! И природата ни наказва заради него!

По скоро докато има такива промити и заблудени оракули , като тебе ще има катаклизми!

Не си достатъчно интелигентен, за да даваш оценки на когото и да било! Ти самия си катаклизъм, но няма как да го осъзнаеш!:)

От партийната централа ли те накараха така да пишеш тука!? Бедствие за България са такива псевдо оракули и шамани като тебе :-))

Иди на пазара да заработваш с "тука има тука нема", ако изобщо ти се хване някой! Защото и за трол не ставаш! Толкова ти е "умствения багаж"!:)

За всички беди жените са виновни! Хера нещо много започна да кокетничи с брат ми Посейдон. Извинете ме, но съм бесен. Ще мятам гръмотевици и светкавици, докато ми мине ядът.

дъжд и сняг да вали, лошо време да не фаща

добре че никой не се застрахова. нищо че от 10 дена ви промиваха мозъците с това че ще има градушка и наводнения. Утре заедно отиваме пред парламента да искаме нови джамове за колите и да ни платят реколтата....

Жълт код и за "Юруш"-време е да се окъкат! ЛИПСВАТ В НОВИНИТЕ ! Та ако ще и за времето да е!

Що ти не е.... родителката!

Нали се помолих на Папата да няма бедствия.Но май служим на различни Богове.

Бог чува всички молитви, но не изпълнява молитвите на фалшивите молители.

не е вярно че ще се евакуира който и да било това са измислени сензации

Не е вярно че ще се евакуира населението,обстановката е нормална в града,има дъжд на моменти но не е страшно

Сечете още дърва безогледно! Това е само началото,после идва сушата и след нея пак потоп! Най простото племе в Европа!