Сирийче от лагера в Харманли почина в Хасковската болница

Сирийско момиченце от бежанския лагер в Харманли е починало в Хасковската болница.

Обратно в новината

Коментари - Сирийче от лагера в Харманли почина в Хасковската болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно ПАРАЗИТЧЕ по-малко, да мрат всички или да се измитат от нашата държава и да си набиват камшика към впедерастената Западна Европа при брюкселските европедали

Ей такава е грижата на сирийското правитеслтво за своите граждани. https://link Става въпрос за деца, за Бога, толкова ли е оскотял българинът, че да няма капка човещина и разбиране? Страшно е ако е така.

Дете.....

someone

ако някои е можел да го спаси, а не е положил усилия - ще тежи на неговата съвест.

Съвест?!? Ти май не знаеш къде се намираш...

Брей, много майки тук, много състрадателни. Въпросче: ако българско (или изобщо християнско) дете умре в ислямска страна, дали местните ще съжаляват или екзалтираната тълпа ще крещи "алах акбар"???? Европа и България в частност си отглеждат палачите, това е истината.....

Във всяка държава има и ХОРА и ГОВЕДА. И във всеки форум. Въпросът е ти лично от кои си.

едно мангале по-малко на шията на Българският данъкоплатец... лошото е че има още много

Дали ако българче (или изобщо християнско дете) почине някъде в мюсулманска страна някоя ще пророни и сълзица? Или по-скоро арабската тълпа ще крещи и ликува "Алах акбар" ? Не задруго, просто много "майки" се извъдиха тук да вият...

И защо да крещи, че е умряло дете ли, колко си задръстен само. Ти бил ли си в някоя арабска страна изобщо и въобще познаваш ли поне един арабин та смееш да се изказваш неподготвен!

Взети ли са мерки за неразпространение на инфекцията извън лагера? Мигрантите, които пускат през КПП на границата ,престояват ли в карантинен лагер до границата или няма такъв? Минават ли през измиване, дезинсекция и дезинфекция? Помнете, индианците в Америка не са измрели от оръжията на шепата европейци, а от инфекционни болести!

Не им пука на т.нар бг политици. Станали са за смях и в бг и навън, но могат още повече като докарат азиатско-африкански болести и БГ пламне.

Аз съм български гражданин и отказвам да плащам за издръжка емигрантите.

Аз съм български гражданин и отказвам да плащам за издръжка емигрантите.

От какво е умряло това дете? Като събирате толкова хора на едно място,няма ли лекари там? Да не плъзне сега зараза в лагера и страната?

А по отношение на Сирия: крайно време е хамериканците и техните съюзници - Турция, Саудитска Арабия, Катар - да седнат на масата с Асад и с т.нар. "умерена демократична опозиция" (ако изобщо има такава) и без поставяне на предварителни ултиматуми да видят как да решат проблемите и с помощта на Иран и Русия да унищожат ислямистите, за да може Сирия отново да стане това, което беше преди десетина години...

Бог да го прости, ужасно е, когато умират деца и млади хора... Но това може да се слуюи навсякъде и на всекиго, няма застраховани хора по света. В Белгия тази седмица 14-годишно дете поюина от туберкулоза... Годишно има по около 400 случая на заболяването, смъртните са изключение, но се е случило... Преди 2 седмици 20-годишен баскетболист почина в съня си....

БАТАШКОТО КЛАНЕ 5000 ИЗКЛАНИ ...... НАТОВСКОТО КЛАНЕ - 2.5 МИЛИОНА ИЗКЛАНИ ЗА 25 ГОДИНИ .... НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА СИРИЙЦИТЕ ЧЕ ВСЕКИ ДЕН БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА С ПО 200 ИЗБИТИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ

В лагера е имало три медицински лица, включително и педиатър, но детето не е било прегледано след като се влошило /което вероятно значи, че и преди не е било добре/, състоянието му се сринало в събота, и било прието в болница в неделя следобед. Мисля, че коментарът е излишен. И не става дума за пари, защото медицинските лица в лагера са били на твърда заплата.

Моментално оставки на всички, които заемат някаква висока длъжност във властта! Смърт на чужденче на българска територия! Знате ли какво означава това? Нищо друго освен чиста проба дискриминация!

Защо нито веднъж не публикувахте информация за избиването на мирни християни в Сирия, с коментар че Търция умишлено не ги пуска да преминат през нейна територия като бежанци до границата с България?! Вместо това ни изпраяат ислямисти и хора, които си плащат , за да използват България да продължат към З.Европа?! Защо нашето външно м-рше си трае като бит задник, а емного активен, когато трябва да се докара пред господарите си?!

Някой да ги е канил???И СТИГА с това "бежанци"!!! Те са ЕМИГРАНТИ!!!За енин такъв "гостенин" държавата ДАВА 1054лв. ежемесечно!?!??? А българин РАБОТИЛ 42год. за тази "държава" получава 189лв месечно.????

само дето си вярваш. според теб тия условия дали струват 1000 кинта? някои някъде дебелее на гърба на тия хора. като си такъв герой - марш в сирия да те видим

Имигранти или Емигранти. Що си мисля, че е първото.

разлика: тези, които искат убежище са Имигранти, а за своята страна (от която идват) са Емигранти (импорт и експорт). Но някой в някоя межд. институция премахна тази разлика и сега всички са Мигранти. Т.е. "прелитащи птици". А може би тази промяна се налага от пониженото интелектуално ниво на хората, които се затрудняват да правят разликата.

Аз съм съгласен да плащам. Не искам никое дете на 4г. да умира, било то сирийско или не.

Менингит? СПИН? Дали ще ни кажат истината? Дано работещите с детето медици са използвали предпазни средства и дано не е имало други деца в контакт. Бог да го прости момиченцето, то е невинна душа, не заслужила с нищо тази ужасна смърт.

Бог да прости детето! Нещо чудно да е било свръхостър менингококов сепсис, от който няма спасение.

...да обявим "Ден за национален траур" ли ???

бог да прости детенцето! смъртта му е на съвестта на тези, които разпалиха конфликта в сирия!

Те нямат съвест! Само амбици.

Още една невинна душица лежи на съвестта на САЩ. Този "миротворец" трябва да се погрижи за бежанците. Те останаха без дом и родина заради алчността на американските политици със съгласието на ЕС.

Защо ми пишеш минус с какво не си съгласен приятелю.

Сащ ли правят децата в Африка? В САЩ живеят милион българи, сърби, гърци и милиони Европейци...

разберете най-сетне - не САЩ инициира гадостите по света . самите САЩ са впримчени от един файтон изроди , които даже не са тамошни граждани(за да не плащат дебели щатски данъци) .

Напразно е да се очаква, че една бедна държава като България, ще предложи на тълпите прииждащи орди що- годе човешки условия- тя не може да ги предложи дори на местното си население. Макар, че свободата, на която се упояват тук всякакви сирийци, ливанци, афганистанци, надали може да се намери някъде по света. Излизайки от тук, обаче, те веднага биват върнати обратно- защото статут на бежанец, даден им от тук, ги прави вечно наши. Тук те смятат, че хората не ги искат- не че са далеч от истината, но просто няма как един гладен народ да нахрани някой още по-гладен, нито ще иска. Накрая всичко ще рефлектира не е върху колите на НСО-то и търтеите в Парламента, а върху нормалните хора- просто един път намерили начин да се изстрелят от тук, след себе си няма да оставят камък върху камък- с кеф, и за тях ще смятат, че са абсолютно прави, защото българите се оказаха големи гадове.

Когато света се отърве от САЩ, тогава вече няма да има лоши новини никъде и света ще поеме естествения си рътъм на развитие!

Пак ли си ти?

България какво е виновна? В България има зарази, бацили, цигани, араби... България не е панацеята на света. Бог да прости детето...

Вбесявам се, когато греховете и глупостта на човечеството се плащат от все още невинни дечица! Гадост!

вече са оставили семе тук,нашите не ги оставят на мира,били много потентни.

Ужас горкото дете и родителите му. Да не някаква гадна зараза21 Нашите политици от Герб, Рб, БСП , ДПС и пф трябва ба бъдат съдени от международен съд не стига,че подложиха бг народ на Геноцид,но приемат бежанци заради парите и ги оставят в мизерия. Това са масови убийци. Ако се окаже някаква заразна болест и тръгне из цяла бг думи нямам за тези хора,които управляват тази земя.

Естественото човешко съчувствие трябва да се задушава при такива новини. Бих плакал с родителите му,ако случката се беше разиграла в Сирия и ако бях сигурен,че няма да бъдат интегрирани тук.

да си бяха стояли белки не им се случеше това.Всички дошли тук са застрашени,защото са родени в други условия от друга раса с други ензими и т.н.Както и ние не можем да виреем там ,така и те няма да виреят тук .И Това да го знаят-да се връщат обратно.

Е това е грехота, да избяга това семейство от военен конфликт, детето им да оцелее по пътя, да пристигнат всички заедно, невредими в "безопасна европейска държава" и детенцето да си отде така нелепо! Егати Българията!

Ега ти тъпата "maminka"!

ти си стой в блатото България, пък аз като съм "тъпа" си гледам децата в Люксембург и там не мрат като мухи по пътищата и от лечими болетси! Алоооо :)!

'ром да се наричам първа гордост е за мен."

Аз пък се наричам РАКИЯ и съм още по-горда! Иначе съм си обикновена циганка! ;-)

Стига сте коментирали а се връщайте на работа, че и цигани имате да храните, ей! P.s. жалко за детенцето

Още една невинна душа си отиде заради "демокрацията", която налага ционистката сган от САЩ!

за циганите ,че са нападнали българи не бързаха да съобщят,но когато умре циганче или "сирийче" веднага почват да гърмят навсякъде и да вменяват вина на българина ,явно не осъзнават ,че преминаха всички граници на наглостта

БОЧКО,ВЗЕМАЙ МЕРКИ,ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ОТВОРИ ВТОРИ ФРОНТ ОТ СИРИЙЦИ? АКО,НЕ ЗНАЕШ ПЪРВИЯ Е РОМЕИТЕ В ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ!!!ВЛИЗАЙ В ЧАС!!!

ХУбавото е, че България се е избавила от 10 чавета на държавна хранилка след 20 години. Лошото е, че медицинските разходи излизат от нашия джоб. КОгато в ИСУЛ умря българче на 4 години, не помня да са идвали някакви специалисти от някъде си?

явно е загубен много ценен кадър ,ислямска държава си пази децата

И ше ви кажа и още нещо. Тези хора ше се разбунтуват по рано и от нас. Вече са правени опити, и още няколко такива случай и ще има сериозни бунтове. Ние, може даже да живеем в по лоши условия и от тях но си мълчиме!

трябва много поколения до като станеш на двата крака,не се меши с хората