Съдът остави в ареста стрелеца по сина на Киро Японеца

Марин Петров, обвиняем за стрелбата по сина на Кирил Кирилов - Киро Японеца - остава в ареста, реши Софийският градски съд.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста стрелеца по сина на Киро Японеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

d4

не по врат, а по шия. те тъмнозелените нали са с голяма родА, не можеш да разбереш кой кой е... племенник, внук, правнук, брат,чед и т.н. хубава работа, ама циганска! честит Ви Гергьовден!!

Престанете да ни занимавате с хора с прозвища!Колко си плащат за рекламата?Медиите докараха държавата до това дередже...?От сутрин до съсна вечер ни занимават с глупости,отвличащи вниманието на хората от важните неща за нацията. Започнете с възпитателните програми ,за да бъдете полезни!Иначе сте просто кърлежи в тялото на народа!

да така работи мафията в бг всеки си има канал и го пази (долни тъпи педерази),ще умирате в гърц,заради постъпките си и заради алчност и в:аст.а инак сте говеда ,боклуци,неможете да имате насладата на обикновените,и колкото и пари и власт да имате.вие се педали и други ,които каквото и да правите пак сте празни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква е тази дърява ?,от не ви еба маиката загубена ,за какво става вапрос курумпирани идиоти ,ще доида и не ми се мисли за вас,както и виеза нас.педали и бога си предали. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чакаме кавър-кючек на "Нашата полиция ни пази"! Явно единствения вариант да осъдят циганин, е за нападение срещу друг циганин и то само ако втория има по-големи връзки. Само не знам що журналята не се сетиха да зададат следните въпроси на бившата секретарка на Бойко и настоящ МВР шеф: 1. КОЙ даде разрешително за оръжие на криминално проявен мангал (Японеца)? 2. КОЙ прати полиция и жандармерия да прази един циганин-нарко дилър? 3. На КОЙ началник от МВР е звънял Японеца при започването на цялата цигания? 4. Защо няма разследване на топлите връзки и бизнес отношенията между визсши МВР шефове, магистрати и полицаи със престъпния контингент? Въпроса е риторичен - медиите принадлежат на определен тип хора, които пък опъват чадър над хората към които са насочени тези въпроси, а те им се отблагодаряват по друг начин.

Понеже няма смислени въпроси в България, та ровим все дрисливите гащи на Картофа, Японеца, Трактора и прочее...

Има ли порезни рани по циганина Марин нанесени от циганина Японеца с нож пред очите на полицията. Циганите Японеца и "тежко" ранения Януш-Оси изстреляха ли общо 72 патрона въвъ въдуха след като Марин стреля в таза на неграмотния скот Оси? Защо множеството полицаи сред които и Борислав не попречиха на безразборната стрелба и не отронват дума против убиеца и отровителя на български деца Кирил Сотиров Киров - "Японеца"? Кой го пази и защо ДЕА и ДАНС толерират наркобос който има влияние само в международната дестинация Факултето?

Синът на циганина Киро Японеца? С това ли намерихте да промивате мозъка на оскотялия тъп бугаристански раб? Да се разстрелят всички цигани в Бугария-та!

фджбф