Тежки ”тапи” и патрули по пътищата на България

Интензивен е трафикът по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79 в края на поредицата почивни дни. Полицейското присъствие е засилено.

Обратно в новината

Коментари - Тежки ”тапи” и патрули по пътищата на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството урежда тапите - особено по Е-79 - за да не харчим парите по Гърция, а да ходим на нашенските курорти...

Алоо Дира!Вие съвсем се оляхте!Както каза Тони по-долу защо е това инфо къде стоят патрулките?В САЩ нарушителят на закона трябва да бъде заловен с всякакви средства, и това включва и полицейски коли без отличителни знаци патрулиращи по пътищата.А тези нашите полицаи-кияци, киснат само на определени места(хранилки) и всички ги знаят къде са, та минават като курсисти покрай тях.Кел файда от такава полиция!

Никакви тапи не видях по Хемус - за разлика от петък - когато малоумната министърка Павлова не беше спряла тировете- ма то да мислиш не се удава на всеки де...

Ти си важен може другия път и бусовете да спрат.

Най-добре е да спрат олигофрените да пишете тук

Нормално е. Два дни е блокиран Сф-Вн първокласа през В. Търново, защото някви новобогаташи си провеждат рале. Разходите са естествено за общината. Доста наши фирми видяха зор в транспорта си. Сега се налага два дни да шофираме по двадесет часа на ден. Нямате си представа за какво задръстване става дума.

От къде се намериха патрули. Нали мвр е заето с охраната на вип софиянеца-киро японеца.

Що пишете глупости. За един месец три пъти минах шосетата Варна - Сливен - Ямбол и по магистралата и през Рижския проход - Шумен - Варна се пътува спокойно. Днес и през Несебър - Сънчев бряг - Варна - кьорав полицай не видях. Ама нали търсим сензация и софетата трябва да реват. Тъпи журналя.

а по кръстовищата в София ..идиотски светофари! Пешеходците зяпат и се чудят как да минат ....трябва да натиснеш копче и почва едно чакане не ти е работа.На всичко отгоре това е нехиенично, освен че е примитивно. Кой го измисли това?

Надявам се, че се шегувате, пишейки тая глупост!

Ей изкиснат мозък ти в кой свят живееш.

Кой го интересува рег. номер на патрулките? Или гоните обем?

Абсолютно. И защо изобщо ги споменавате къде има патрулки? Ако са там, за да регулират движението - екстра, но пак не обеснява защо ни го казвате.

Защо пък да са "тапи",а не задръствания?

мръсните селяндури се връщат в София да ни осмърдяват душата ... Стойте си на село ..... Знаете ли колко добре беше без вас тези три дни .... Аман от младоци , пъпчиковци от селата , окупирали ни София .

Я се стегни, тоя трафик е от малоумници без значение от къде са, които щом е почивен ден, трябва да са в Гърция. Традиция им е да са по задръствания като гламави всеки път.

Хем селяндурите пътуват, хем София остава празна и "чиста от селяндури" - излиза, че кореняците са една шепа.

Ами дайте им работа на село и ще си стоят там. Ама нали сме селска държава и всичко се случва на селския мегдан наречен София, така и цялата рая отива на мегдана да си играе хорото там. Защото какъвто и бизнес да дойде в България, трябва първо да е разположен на селския мегдан - София. Каквито и инвестиции да пристигнат трябва първо да се усвоят на селския мегдан - София. Каквато и работа за раята да се отвори, първо трябва да е на селския мегдан - София. Ако има нещо вървежно от към далавера в България, трябва да се преместин на селския мегдан - София. Всичко съзидателно трябва да е на селския мегдан, наречен София. Пък после селските столичани се апят по гъза и ръмжат що техните събратя ги омирисват; дразнят им "изтънчения слух с разни диалекти" и им тъпчат драгоценния мегдан с изпокъсаните си цървули марка "Adibas" - Илиенци edition!

Защо някой да им дава работа? Малки ли са?

а,бе знаеш ли какво ще стане с тази София ...клоаката на България ,ако не са тези "селяндури" ,основна част от тях управляващи политици ....ЩЕ СЕ РАЗМИРИШЕТЕ НА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ ..."ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА " ,докато се САМОЯЖДАТЕ от ...ГЛАД !!!

С тапи или без тапи ще си пристигнат хората! Стига сте всявали паника бе смешници!

патрулите са леки. Ще станат тежки га напълнят килимявките с рушвети.

Катманду се издигнало с 1 м от земетресението, а у нас София ще потъне с 1 м от натъпканите багажници на прокудените от безработица и мангали българи. Що не преселим цялото население българско из Софийското поле. Колко ще е лесно с пътища, здраве и т.н.

Тежки тапи и патрули ... А утре "тежки" маси за патрули.

Откъде на къде казвате къде има патрули и дали са с радари? За да може идиотите пак да карат като обезумели там където знаят че няма контрол ли? От собствената си журналистическа некомпетентност ставате съучастници, ако нещо се случи!

Колко хора има в България и какъв е този трафик. Защо само се пише и говори за трафика. Например , трафикът в Лондон е ежедневие а там живеят 8мил. Просто е смешно!!!

Лондон отдавна надхвърли 10млн. души! Истанбул 17млн. вече...... Има обаче едни дребни разлики ,които позволяват наличие на ред и дисциплина!!!

Да бе , то у Истанбул е една дисциплина та нема що . Ти бил ли си некога там , та пишещш простотии. Секи кара как му е удобно , и нема никви правила , и се кюскат като за световно.

Понеже всичко е наред у нас, други новини няма, затова се занимаваме с глупости. Проблема на пътуващите си е техен проблем... да си стоят дома ..

Пак "тежки" заглавия с леко съдържание-до кога,бе?!

друго си е гърция..

Еййй пусти ягнЕта, бурканЬе и зарзават

.... Яжте леко ,пийте млеко! Първо кисело млеко,после малко H2O, и коремче разтърсете.......мътеничка получете.

Пиеме дестилирани напитки. Млечната киселина дразни стомашната и чревната лигавици.

Айде стига с това "голямото пътуване", "голямото прибиране". Столицата и всички градове могат да изглеждат добре независимо колко хора има, но трябват работа, а не стратегии за изселване на населението. Това беше през комунизма, да се разпределят хората.

Само тапите ли са тежки или и патрулите? Защото от заглавието единственото което става ясно е че ако не е поръчкова статията не можете 2 реда да напишете!!!

Ми като са толкова тежки тези тапи викнете кранове и ги преместете поне ще отпушите движението.:-)

Бе то всички сме от селата, ама айде.

"тежки тапи" Колко тежки , бе малиумници? Пет килограма , десет килограма, колко тежки? Хайде се поограмотете малко .

Лек патрул е като застъпи с празна шалпка, а тежък като сдаде смяната с пълна шапка.

И ся ако сменят патрулката при Драгичево с друга - отиде новината...

Така стана,защото заради рязането на лентички беше изоставена рехабилитацията на съществуващата пътна мрежа.Сами по себе си магистралите не рашават всички проблеми.

Колко хубаво, тихо и чисто е по време на празници когато матр'яла от провинцията го няма. Градинките и парковете са по-спокойни, градския транспорт е по-редовен, придвижваш се по-бързо и по-спокойно, места по заведенията, театрите , кината колкото щеш. Паркираш спокойно,пазаруваш спокойно,спиш по-спокойно, въздуха е по-чист.От утре кекещите и мекащите отново ще развалят всичко.

Ако ги няма хората от провинцията, няма да има кой да ти кара адския траспорт дори. Брей кви граждани се навъдихте напоследък.

Местата по кина и театри ги и има и през седмицата, не са много приоритетни :)

Е това с номерата на патрулките е много важна информация

ДИРа не нарушава закона за народната полиция и не публикува държавни тайни!?

в Симитли е същата идилия, която описваш, хем по всяко време! Ела тук, в името на спокойствието си, ще понесеш, че сме кекащи и мекащи! А ако не можеш, натискай си задника в столицата и мълчи! По цял свят със столиците е така, ако можеш да четеш, провери!

друг път!Истинският софиянец никога не реагира срещу провинциалистите, защото много добре осъзнава, че те вършат "черната" работа в столицата! Ти си от някое от селата край София, за които няма градски транспорт, а има междуградски!

Ти явно си онези софиянци като киро японеца.

А какво ще вечерят патрулите и в колко часа ще ходят до тоалетна? Ергени ли са? Снимки ако може и кратка автобиография?

Така е само критики и акъли от нас Българите.По Великден минавах през тунел между Швейцария и Италия тъй като беше празник и имаше "тапа" чаках повече от 4часа единствено изнервените бяхме ние. Нямаше полиция нямаше никаква организация свързано с това.Хората си чакаха спокойно .Нямаше хора които се смятат за център на вселената и да искат специално внимание макар и те плащат данъци и то в пъти повече.

чe бългaринa е злe?

финансово.

че бил гладен. Гладен е само духовно.

Българина ако не се оплаква не може.

Прииждат обратно пришелците.

"пришЕлци" ей палячо, я марш в трети клас :))))