Киро Японеца: 60 полицаи охраняват дома ми

Има полиция от СДВР които ми охраняват къщата – около 50-60 човека. Вчера при стрелбата имаше и ранен в ръката полицай.

Обратно в новината

Коментари - Киро Японеца: 60 полицаи охраняват дома ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми плаща си,вардят го!!!!!!!!!!!!пък по селата ,куче ги .бало!!!!!!!!!!!!!!!!

Трябва да ги оставят да се самоизбият. Така ще е по-лесно, по-икономично и по-екологично.

Докато индивиди като този са чисти праед закона, до тогава ще сме абсолютни аутсайдери. Законите в БГ са на страната на всякакви гадняри. За свесните няма защита, няма сигурност и справедливост. ОСТАВКА НА НС!

Човекът има 13 милиона и е честен данъкоплатец... нещо ,като Пеевски все ги проверяват и нищо не им откриват.. Значи има проблем и в контролните органи....../А бе който има пари в тази държава-закон не го лови. Борете се да сте във властта да имате пари -останалото не е проблем/... Такава корупция,каквато има в БГ от най-ниската позиция до най-високата.... е нямам думи.

Първо да докаже как ги е придобил тези милиони!

Откъде накъде 60 полицаи с парите на данъкоплатците ще пазят тази мутра - криминал ?

Е браво, държавата плаща на 60 полицая да пазят един от знаковите наркопласьори в страната! Има нещо страшно сбъркано в нашата държава и не виждам вече изход.

За наркодилърите охрана -60 полицаи,за хората по селата на които им обират къщите -нищо.Оправдават се ,че няма пари за създаване на селскостопанска полиция.В Румъния може-в България не.Затова сме на това дередже.

"60 полицаи охраняват дома на Киро Японеца" - а хората от Драгалевци се чудят защо нито един полицай не идва, след като циганите са пробили дупки в оградите им, за да крадат. Киро казва, че е "изряден данъкоплатец" - може би атова полицаите го охраняват. А как мислите, дали хората от Драгалевци не са изрядни данъкоплатци? Може би Киро е по-изряден от тях :)))?

Кире, искай още толкова, щото да не падаш по-долу от Цвъко и Боко, ай де де, Кире, не се давай, бъди пич и искай,щото като поискаш ще ти бъде дадено...

Киро циганина е голяма калиманда и е вързана много нагоре.Хотелите му са суперлукс и са на пъпа на София.Никой не го пита за произхода на парите с които ги е построил.Това не е ли достатъчно-ако трябва и 100 полицаи ще сложат

Защо това ни интересува? Този трябва да е в затвора и така нито ние ще плащаме да го охранява полицията нито това ще е новина! Да се избиват един друг в мафията още по-добре!

станахме вече циганска държава - като глредам Киро по медиите, как го беше зяпнала със съчувствие Кулезич. Излиза,че нямаме ама никакви проблеми - Киро ни е най-големия.

много са се закахарили министерката и полицейските шефове за Киро. Е тука трябваше да си траем - тепат се циганята помежду си. Нали Японеца бил богат - да си наеме охрана.

60 полицаи в телевизията, 60 полицаи при Киро Японеца! А този път министъркатаа знае ли?

милиционерчетата, т.е. полицайчетата да пазят Киро от Факултето. То къде е Факултето - в София. То не е като да пазиш беззащитни старци по селата. Харно си живеят полицайчетата, затова искат да ги пенсионират най-малко на 55 години - сладък живот в София и окръжни градове.А беззащитгните старци - кучата ги яли.

другарят киро жапонезето не е уточнил поради що и най-вече, благодарение на какъв принос имаме честта с данъците си да плащаме за ВИП охраната му от страна на "нашата полиция ни пази". повече вноски в хазната ли е направил, или едно обаждане комуто си требе решава логистиката.милиционерите вероятно обаче е по-добре да охраняват малките населени места, перманентно ограбвани от тези с наличие на права и дефицит на задължения. жалка работа, скапан министър на ВР и заместник-МП на рапона

Оставете Киро, него Господ го пази. Две покушения и оцеля.Пазете хората по селата и крайните квартали.

комунягите са готови на всичко само и само да злепоставят ББ и да получат по-високи изборни резултати, щото вече са бързозалязваща партия. Дори вярват на циганина Киро, че се е обаждал на най-високо място.А,че е грешка да се пращат 60- полицай е грешка.Няма конфликт между българи и цигани, а само между цигани - да се изтребят бе.

Онзи ден имаше 60 полицаи пред телевизия News7, сега - 60 полицаи пред дома на Киро Циганина. Министърката пак ли не знае за това?

За какви големи заслуги към държавата и народа трябва да бъде охраняван този господин с високо самочувствие?! Няма подходящи думи да изразим чувствата си от случващото се в България? Възмутително!

Вчера по телевизията К. Киров НЕ КАЗА, че се е обаждал на 112 и в III РПУ. Каза, че се е обадил на ВИСОКО МЯСТО НА ВИСОК ЧОВЕК. Ето това е истината за българското МВР - за тия тунеядци, дето искат да се пенсионират на 40 години. В кое село българите се пазят така? Скапана работа!

Само един човек в Бг може да ти осигури 60 полицаи аламинут. Познай кой. :-)

ДОКОГА?

За 25 години идваха правителства иминистри, крадоха и съсипваха. Това обаче и особено това долно човече ще причини невъобразими злини на народа.

1. Защо цяла рота полицаи охранява Киро, вместо да пази селата от съплеменниците му и границите от нашествениците? 2. Защо Киро има лично оръжие, а българи застрашени от племето му нямат? Отговорът е, че в България управлява антибългарско правителство от некадърни и злонамерени тъпаци водени от тъпа мутра.

Фамилията Зрънкови или Зрънчови - все тая - държавата не защити хиората които те са тормозили, а защити тях, а не тормозените от тях. МВР ги покри ( гл. секретар ББ), имаше осъдени на 16 години, а лежаха едва 6 Цар Киро - като стана дандания с негово участие МВР го закара на луксиозен хотел в зимните курорти неизвестно на чий масраф. Премиер - ББ Данданията с Киро японеца - същата работа с леки различия в нюансите. Премиер - ББ

Киро Мангалеца, пардон, Японеца, създал 60 нови ченгеджийски работни места да го вардят от останалите честни бизнесмени у ФакултетО, м/у които сестра му и племенника му. Благодарим ти, Киро, добре си се интегрирал :-) :-)

Най-перфектните сте. Само в един ТЕЦ трябва ви пуснем..... Да "работите" МУХАХАХХАХАХАХАХАХА

Определение и за министърката и за правителството! Страната тъне в 100 процентова битова престъпност, а парите ни отиват за охрана на бандити!Сигурно те са им по необходими от хората, затова тези избиратели са съпричастни към действията на министрите.Събудете се и мислете хора, иначе сте роби!

Министърката още ли не е дала изявление - оябснение по случая за какво се харчат парите на Българските данъкоплатци? Или сега е много заета да пише ОСТАВКА!!! Та няма време да се обяснява???

Тя 4ака Бойко да и се обади и да и каже какво да прави,но и той не бърза,защо ли?

Щото тоя е шеф на циганския му изборен щаб

Седя си аз в кенефа и продължавам да размишлявам над фактите... И! изведнъж ме осени!!! В тия нерадостни времена на бюджетен недостиг, МВР може би се опитва д подпълни бюджета си с премия от Гинес Буук!!! Щото даже Обама или Папата като идат някъде на посещение не ги пазят толкова хора... Обаче Киро Японеца го пазят... за наа сметка...

След тия две уволнения във вътрешното министерство - полицаите продължават да ходят на тумби...значи не е причината във уволнените

Може пък да репетират за заснемането на римейк на "Кийнстонските полицаи" от немите филми, дето за една глупава работа отиваха по 12-15-20 полицая...

Бойко защо сложи Румяна Бъчварова на вътрешното министерство...да я похаби ли Много некоректно назначение - както за България, така и за Бъчварова

Все една да сложи Христо Стоичков за министър на културата

Е те нали го бяха направили "Доктор хонорис кауза" наПловдивския университет, дето поздравяваше с "Алма ти матерна!"

Явно има много полицаи дето си нямат друга работа а държавата има пари да ги държи на служба бадева... Защо не отиват я да пазят селата от цигански набези я да охраняват границата - не е ясно, дано министърката знае. Пък ако не знае - да питаме Бойко Борисов - нали той е унверсален експерт по въпросите от общ характер. Е има още един ( резервен) - дето малкото му име е професор ( Михаил Константинов) и дето откак го уволниха много знае по всички въпроси - от изборите до изсичането на горите от циганите. А може би ги държат за резерв на хора "Йоан Кукузел" дето почнаха да му напускат хористите. Мъ те полицаите явно тъй и тъй си нямат друга работа - кво им е? Ше пеят... Тъй и тъй не пазят ни селата да не обират циганите бабите и дядовците ни, ни пазят горите да не ги секат циганите по поръчка на добре организирани бизнесмени...

Чакай, бе! Че той хора "Йоан Кукузел" се състои от по- малко хористи от тия 60 полицаи!!! Де ще ги дяват всичките? А ако към тях добавят и хора на адвокатите на Киро Японеца - такова пеене ще падне, че пушек ще се вдига!!!

Идва времето де България трябва да търси нещо ново...но с тия рога и копита в Парламента...няма изход Бойко "женчо", но без Бойко - още по женчовци Премиера кляка на всякакви протести... Не искам моя премиер да ходи с панталони и да си държи като с рокля!

Няма политическа сила която на този етап може да направи реформа в полицията...на никой не му стиска и си караме с тюфлеците добре Господ ни прибере Определено Бойко е "женчо" кога трябва се реже плът...той иска си изкара мандата без сътресения - ден да мине - друг да дойде и дори нищо дън става - да няма протести

полицията май си няма друга работа.....за това ли им плащаме данъци

Само си представи - 60 тюфлека един до друг бранят наркопласьора, а тия по селата беззащитни пред циганските набези

Нашите полицай на стаж в Балтимор.

80 пред телевизията, 60 пред японеца...поне полицаи имаме в излишък...и на други страни мои услужим

Спомнете си и по време на протестите - колкото протестиращи - толкова полицаи

И кой плаща на полицията да охранява донора...?

всички са замесени - полицаи, политици... докога полицията ни ще охранява бандити? боже опази българия!

С какво се занимава KIRO ли? С дрога! Така сестрата на Кирил Киров - Японеца отговори на въпрос какъв бизнес има брат й.

- Категорично твърдя, че париte na KIRO са от наркотици. Това го знаят и малките деца. Докато бях с него, виждах за какво става въпрос. Той е играч от международно ниво. Работил е и с Фатик, и с Мето Илиянски, с много хора.

- Категорично твърдя, че неговите пари na KIRO са от наркотици. Това го знаят и малките деца. Докато бях с него, виждах за какво става въпрос. Той е играч от международно ниво. Работил е и с Фатик, и с Мето Илиянски, с много хора.

комунист без нещо от факултето...

тук нема па един софиянец, да казва що е имало срещу факултето и кой с какъв е учил..... но че още учат, видиме сички. и по далеч от софето.

Медиите от години изнасят информация, че циганският наркобос Кирил Киров Японеца е близък до ГЕРБ, агент е на ДАНС и е покровителстван от Цветан Цветанов. Според олигархът от ДПС - Пеевски, през първия мандат на ГЕРБ, Цветанов го е карал да опъне чадър над Киро Японеца в контролираните от него медии. А после защо полицаите вместо да го арестуват го пазят, а съдът го оправдал? Ами има защо...

Нали го съдиха. Никой не доказа нищо незаконно. В смисъл откога наркотиците, цигартите без бандерол, проституцията, кражбите и рекета в България са незаконни . . . ?! Че нали с това се изхранва цялата политическа клика и съдебната ни система.

песничка..

Нали го съдиха. Никой не доказа нищо незаконно. В смисъл откога наркотиците, цигартите без бандерол, проституцията, кражбите и рекета в България са незаконни . . . ?! Че нали с това се изхранва цялата политическа клика и съдебната ни система.

Абе идиоти в униформа, оставете циганите да се прочистят сами. Да не охранявате нобелови лауерати или световно известни личности? Охранявате престъпници, крадци, разбойници, убийци, с което ставате техни съучастници,

Няма нищо странно и чуждо, мафиотската държава пази мафиотите си, били те и цигани. Турците не успяха да ни прекършат вратовете, но циганите успяха със сервилната помощ на комунистическата мафия.