Пожар е основната версия за взрива в Иганово

Основната версия, по която се работи за взрива в склада на ВМЗ-Сопот в карловското село Иганово, е пожар, като предстои да се уточни дали е умишлен.

Обратно в новината

Коментари - Пожар е основната версия за взрива в Иганово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой предполагаха от хвърлен фас на цигара. Е, може да е и от друго, като некачествена апаратура. Но това не променя, че пушенето е вредно за здравето. ;)

Ей те така се утилизира! Зрелищно. Ако пък се прикрива далавера, няма нищо по-удобно от една "официална експертиза"

Преди да коментираш нещо, направи си труда поне да се информираш за какво става дума. Каква утилизация те гони, още първият ден след взрива стана дума за склад с нова и приготвена за износ продукция. А и други герои има в сайта, които препоръчват юрването като стадо говеда на специалистите към мястото на взрива, само и само да хванат по-бързо клюката. А че трябва да се спазват мерки за безопасност, че тези хора също имат свой живот, здраве и семейства - това е без значение. Важното е ние пред клавиатурата да щракаме, останалото е без значение...

Тя продукцията е изнесена. Само ти не си разбрал още.

"През това време ще остана забраната за влизане в 3-километровата зона около цеха,..." Какъв цех го гони тоя прокурор?! Там има само складова база!!!... Ей, аман от аматьори, в ТАЯ "държава"

Склада се е взривил на 21 март , днес е 31 март но все още се работи по версии и никои не е стъпвал на мястото на инцидента . Иначе ще проверят дали взривените боеприпаси отговарят на складираните . Явно се изчаква да изпръхне пръста та да не си калят обувките проверяващи те .