Бъчварова - вътрешен министър. Лазаров и Писанчев си отиват

Премиерът предлага вицепремиерът Румяна Бъчварова за вътрешен министър и поиска оставките на Владимир Писанчев и Светлозар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова - вътрешен министър. Лазаров и Писанчев си отиват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прос 4увек ви казвам братя...

Ей сега шъ стане ясно че Ме-Ве-Ре-то може и без министър!?

ОСТАВКА на корумпираната костинбродска герберастка хунта!

Що така бре, Наде? Тя Мая Манолова е Костинбродска, барабар с Бареков. Те си го изсмукаха от пръстите. Нещо бъркаш.

Вие виждате ли какво се случва? Слагат некомпетентна жена, която да ен знае какво се случва. Американците чрез Бойко обсебиха всичко. Ще ни съсипят живота, докато дремем.

Неуправляем!Който разбира и се интересува поне малко от психиатрия ще разбере признанието на един психопат а той самия се определя и като социопат.А може и по-дълбоки да са нещата-"раздвоена личност с мания за величие" чисто психиатричен случай.Да ама разиграващ един беден и объркан народ вече 10-15год.Който му вярва е за смях и омерзение.

боже,боже,пак ли мистерии в тази държава.каква е тази румяна и какво ще върши.б.б с поредна гавра в държавата ни.дано има бог да ни опази!

боже,боже,пак ли мистерии в тази държава.каква е тази румяна и какво ще върши.б.б с поредна гавра в държавата ни.дано има бог да ни опази!

Браво на Борисов за вси4ко което прави Да го подкрепяме и му помагаме кои с каквото може Бог да го пази да е жив и здрав

ЧЕСТИТО НА ПРОТЕСТНА МРЕЖА, КРЪГА КАПИТАЛ, ПРЕЗИДЕНТА , ИВО ПРОКОПИЕВ ИСИЕ - ИМАТ СИ ВЕЧЕ МАША В МВР

Оная, дето в тефтерчето беше с инициали ИФ

Боко тиквата още не е в затвора?

Боце викай Искрето фидосова хем гербаджийка,хем квато е голяма ще смачка престъпноста,.баси държавата дет съм и гражданин!!!!!!!!!!!!!!!!!

Поел е ангажимент към ДПС да не ги сменя, ама се извъртя по свой си начин и сега уж ги сменя заради обстоятелствата, демек той е невинна жертва на ченгеджийски номерца. Електората е ок с тези плоски шегички, но дпс то може да се сконфузи и да му провали президентските амбиции, дето уж ги няма ама накрая: айде от мен да мине пак ще трябва да ви управлявам...

новите му кадри пак ще са одобрени от ДПС.

на Борисов пред депутатите беше изключително просташко, не знам защо в знак на протест срещу този тон и изказ те не напуснаха "блестящата" от простотия реч. Неговите коалиционни партньори са пълен политически позор, хора, които измамиха избирателите си само и само да бъдат във властта. Коалицията с ДПС е съшита с бели конци и се вижда отвсякъде . По тази причина е и липсата на реформи в сектор Сигурност, където функционира успоредно с държавата структури, които пробиват националната сигурност. Тези структури са създадени от ДПС и никой не иска или не може да ги бутне.

Абе Боце, та нали Вучков точно заради махането на тези двамата си подаде оставката ??!! егати цирка!!! нЕма такава държава ... дръжте ме за Шлиферо!

Какво разбира тази жена от МВР? Та тя изобщо не е работила в тази система! Пълна гавра.

на МВР са на ход.Как ще се допусне човек без каквато и да е професионална компетентност да ти бъде шеф. Все едно на занаятчия да му дадеш да ти направи сърдечна операция. Голям цирк е този Борисов!

Била много диалогична, затова я турил вътрешен министър ?!

Този представил ли е медицинско свидетелство при назначаването му на работа? Неуравновесени и неуправлявани хора не могат да управляват маршрутка, а той управлява държава!? Опасно става!

В правителството Борисов-2 трябва всички министри да са жени с изключение на министър-председателя с цел да тръгне работата.

Защо трябваше Вучков да си тръгне за да си тръгнат и другите двама?

Възгледите на Борисов: и магаре/магарица да сложа пак ще се справи! Виж премиера и....оцени!

БРАВО НА БОРИСОВ!

Искрено ме разсмя!

Човека бил ядосан, че са го изместили от медйното пространство........

Не е за вярване. Смешното човече Плевньо се наложи над мъжкаря Борисв.

Изглежда някои бивши пожарникари не са си пили лекарствата тази сутрин...

ПОРЕДНАТА КАЛИНКА

Щом Радан Кънев, Ген.Атанасов с кукловод другаря Иван Костов, избират Министрите, значи няма да има осъдени за аферата КТБ. Чакат ни много далавери. Тази женичка бивша радиоводещ и социолог нищо не разбира от разкриване на престъпления.

те затова си я избират за да може Боби да управлява и МВР-то.

Какъв Радан, какъв Костов ти се привиждат пък на тебе!?

Щом великият вожд и корумчия на нацията е преценил, че трябва министър да е тази жена значи е така. Не го дърпайте за шлифера той е неуправляем.

нищо не разбирам, работели добре и лоялно...затова ли ще ги сменят? няма ли кои да ми обясни!

Ясно е, че Р. Бъчварова е също човек на ДПС, както и Бойко. Сега те няма да се страхуват за своите. Лазаров и Писанчев вече не са нужни.

Че Премиерът ни е мноооого прост.

НОВИЯТ АДРЕС НА АСЕН ГЕНОВ - ЦСЗ 13 КИЛИЯ ЗАПАДНО КРИЛО 8 МЯСТО ГОРЕ 23 СЪКИЛИИНИЦИ ЗАКОРАВЕЛИ И ЗАГОРЕЛИ РЕЦЕДИВИСТИ

що не отидеш да хванеш Боби за шлифера, ама не ти стиска. малък си да се мериш с големите.

АКО БОЙКО БОРИСОВ ВКАРА ПЛАТЕНИТЕ ШОРОШОИДНИ ПРОТЕСТЪРИ В ПАНДЕЛА ЩЕ МУ СТАНА ПРЪВ ФЕН

стига си сънувал - време е да заработиш нещо.

ТИ БЕ СОРОСОИДЕН БОКЛУК ЩО НЕ СИ НА ПРОТЕСТА.

Най-големите негативи за правителството на Ангела Меркел идват точно от "женските" й министри и особенно тази на военното министерство фон Дерлайн. Като се отчете невъбразимата каша на изкуствената управляваща коалиция, жена на силово министерство, означава просто край на Борисов 2, може би за добро на България.

се занимават с простотията и бездарието на банкянското селянче.

Още вчера беше ясно че се търси маневра да се бие шута на Лазаров и Писанчев. За целта беше жертван Вучков. Той си знае на каква цена. Мисля, че скоро ще разберем.

И Куневица ли броиш.

Ето това се казва реформа. "Омиташ", според речника на Борисов , професионалистите, включително и Вучков, и поставяш леля Мара да ръководи силовото министерство.

ДА

И защо, след като Вучков поиска двамата да бъдат сменени този примат не се съгласи. В края на краищата "разбирачът" пак го направи, но еволни и Вучков, а за шеф ва МВР тури фуста. Неадекватник гооолем.

краят на Борисов 2.

Като го погали някой и той става много раздразнителен - особено американец. Ако беше жена?

Нали точно чрез тези могъщи служби американския посланик написа доклад през 2006 разпространен от Уикиликс по-късно, че боко е в аферата с амфетамини обявиха го за мутра а и докладът е подписан единодушно от всички представители в посолството. По-интересното е какво се промени в тези могъщи служби, че тази афера е удобно забравена, че боко го канят от Берлин до Вашингтон.

Промени се това, че още по-корониална държаваза западните компании.

Нищо не се е променило, просто такива по-лесно се държат "на къса верига"...

Какъв бял дом, какви пет лева. Кой го кани този ПРОСТАК?Никой не го бръсне за пет стотинки. Освен да говори, а и да прави глупости и простотии, за нищо не става. А, да, и да обвинява всеки, само той е безгрешен. Тежко и горко на разумните , честни и почтени хора.

Какво искате от държава, чиято Конституция е влязла в сила на 13-ти, в петък!

Ха - ха Тъпите ченгета сега ще живеят под чехъл.

Очаквана и правилна реакция от Борисов! Всяка дума си тежи на мястото.

ако бяхте на мястото на тиквата, какво щяхте да направите ?

Аз на негово място щях временно да задържа поста "вътрешен министър" за себе си. Поне за няколко месеца. Не, че той ще се справи много добре, но щеше да има време да се уталожат нещата. А така скандалът е двоен.

Една объркана държава, едно объркано (сбъркано) правителство, един объркан народ. Това е България.