Няма следа от придружавалата Борис Немцов когато е убит

Киев изгуби следата на украинката, придружавала руския опозиционер Борис Немцов в момента на убийството му.

Обратно в новината

Коментари - Няма следа от придружавалата Борис Немцов когато е убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни занимавайте с глупости. Мацето тази нощ е отлетяла за Киев. Нас ни интересува обаче къде е българското момиче, което изчезна във Велико Търново!

ДИР мнго изоставате с новините. При вас са старовини.

Коя, придружителката ли? Търсете я в ЦРУ.

Чудя се как, мурзилките, не сте я разкрили. Ясно е като бял ден, че тя като украинска фашистка, по поръчка на Обонго (лично) го е светнала Немцов. Скоро П. ще го разкрие и докаже. Също лично, в обедната почивка между ползународните си дейности. ;) Другари... изоставате. п.п. Проверете й международния паспорт и ще й видите визата до ФАЩ... ;)

Руското следствие работи по-бързо от твоето болно въобръжение - вече се публикува информация, че друг "интимен приятел" на украинския ескорт-модел е ръководител на украинските частни "наказателни" батальони с участие на чеченски бойци-"бежанци" от Дания... Следите на кавказките изпълнители на убийството (включително косми за ДНК) водят към групата, разкрита преди време в подготовка на покушение срещу президента Путин... т.е. поръчителството май идва пак от МИ6 и ЦРУ...

при някой одъртял коцкар с награбени парички? Със сигурност там ще я намерят.

момичето, което е съпровождало немцов е вероятно наи-ценния източник за следствието. ако двоиката е била следена (което изглежда много правдоподобно, защото иначе как убииците ще се появят точно на подходящото място) то вероятно са следили нея, а не него. така че да я пуснат веднага да си ходи в украина е противно на всякаква следствена логика. вообще не става въпрос видяла ли е нападателите или не, наи-вероятно нищо не е запомнила.

Сестор, то не става така. Хем да те шиба мултимильонер, хем да му осмукваш гюдерията срещу справедливо възнаграждение, хем да помогнеш да го очистят, хем да избягаш от братушките. А-а-а немой тако.

застаряващ или съвсем одъртял чичка с накрадени парици няма начин да не я намерят.

Да се беше сетил някой от журналята да драсне два реда за избитите по негова вина хиляди душици в Чечня и Кавказ! В т.н. траурни шествия е бъкано от евреи, дошли да изпратят престъпника-юдей!

на голям пияница ми се чини ,все едно е работил в мините на донбас.

коста конкордия бе забита в скалите по каприза на украинска компаньонка,чиито следи сега се губят,но влюбения и виновнен морски капитан вече търка наровете.всяка прилика с немцов не е случайна.

Всичко е под контрол.Събитията се движат по познат коловоз.След дискредитиране на жертвата,следва отстраняване на изпълнителите и свидетелите."Следите" ще ни отведат към "злите чеченци" или някъде там,при съседите им. Дежа вю.

много си умен, бе, Дидо, евалла, кажи сега кога и земетресение ще има та да се спасяваме овреме. Все пак еди съвет от нас, непрозорливите, я, вземи пак да прочетеш статията и объркаността на украинците, които отново поради тъпота не са си синхронизирали изказванията.

Както казват при вас "поживьом увидим".

за'кво пишеш- то на всички покрай теб е ясно.

Гъз глава затрива.Да умреш заради една п-ка, абе и дира като пише /при катастрофата починаха 2 човека и една жена /.А и изгонен от всякъде останал само на парите на америка за русия.Е какво да коментираме.........

попитите цру нали те командват украинците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Представи си колко кьопава страна е Русия, ако ЦРУ мое спокойно да убие някого иаз града, да вземе заложница и да я криетолкова време. В Москва! Баси държавата, по-добре да я прекратят и да я раздадат на съседните държави :-)

Не е нужно КГБ/ФСБ да прилага някакви специални свои "методи" и "средства" върху манекенката. Достатъчно е просто да й кажат, че ако не подкрепи тяхната "версия" за случилото се ще напусне параметрите на физическия свят в неизвестен за нея момент. Това действа далеч по-добре от разни там хапчета, химикали и други КГБ/ФСБ гадорийки.

Дело на потрушенко. Колко пъти му е дърпал стола на путин когато иска да сене на срещата меркел оланд.НО КВО СТАНА С НАШИЯ ОПОЗИЦИОНЕР НА ГЕРБ И ИПОН БЕЛЯТА.КОЙ ГО ЗАКАЧИ НА ОГРАДАТА НА ПАНДИЗА?

не назначавам такива с връзки на отворено общество,америка за българия и какви ли не измислени.Никога няма да разбера кога ще ги използват.

Жалко за хубавото момиче! Каквато и да е, просто се е оказала на грешната място в грешния момент. Шибани политици, дето разбиват съдбите на обикновени хора със своите гнусни и мръсни интереси.

в мобилизация и 16 годишни

Май не е. Ако беш малко по-умен, отдавна щеше да забележиш, че те лъжат в клуба на БСП и би го напуснал. Не знам как се живе цял живот бунак, но вас ви правят на такива. Или сте си такива. Да нямаш памет за поредиците лъжи, с които ви правят на бунаци, значи сте истински бунаци, а лидерите ви са добри селектори на простотията, върху която вирее на издихание столетницата.

Защо жалко? Останало е живо,колкото и да е странно!

Според мен, след като я пуснат да си ходи в Киев, ще гледа неадекватно, ще изнася накакви пространни лекции за сложната клетъчна структура на морските членестоноги или за селекцията на узбекистанските сортове памук. И това гарнирано с обилна слюнка и нервни потрепвания на главата...

гледаш или американски екшани.

Не, от методологичния наръчник на КГБ - той не е публикуван, ама принципите му са ясни открай време чрез ефектите върху редица хора. Споменаването на ИДИЛ от твоя страна е, меко казано, нелепо, колкото да американците, и те действат със същите методи!

Някои пишат "тия идей". Това е липса на основен образователен ценз, а изпълнителят има важна поръчкова задача! Шефът му би трябвало да го уволни, освен ако и той не е като него

трябва.Не е толкоз сложно, колкото ти се иска.Оставили са я жива, за да се чудят такива като тебе, дали е нарочно или е непрофесионално.

Самият факт, че използваш някаква странна английска транскрипция, показва кой ти промива мозъка. Не ти ли е ясно, че щом я пуснат веднага американските всезнайковци и украинските им подлоги ще я подучат да говори глупости, подобни на тези, че руснаците са свалили малайзийския самолет или че за всичко са виновни руските агресори. Не мога да разбера как може Порошенко официално да заповяда офанзива по съвети на американските си "приятели", което той направи на три пъти и всеки път да го бият, а след това да обвиняват руснаците и опълченците, че били агресори.

въведен след войната, не са го измислили руснаците.Внимавай, щото не мож си заработи дневните, чети повече и филми даже имаше!

След като пуснат девойката да си ходи, тя ще твърди, че не си спомня нищо за никакво покушение. В момента я "обработват" да си мълчи, било чрез "убеждаване", било чрез разни там кагебистки "сокчета", които й вливат и които влияят на общия психичен статус...

Не е ли по-ввероятно да започне да приказва глупости под диктовката на американските и украински тайни служби. Не ти ли е ясно, че щом я пуснат веднага американските всезнайковци и украинските им подлоги ще я подучат да говори глупости, подобни на тези, че руснаците са свалили малайзийския самолет или че за всичко са виновни руските агресори. Не мога да разбера как може Порошенко официално да заповяда офанзива по съвети на американските си "приятели", което той направи на три пъти и всеки път да го бият, а след това да обвиняват руснаците и опълченците, че били агресори.

Ако слушате украинския посланник или техните медии ще психясате.Куклата я разпитват и лъже.Как може след убийството на немеца да звъни в милицията а после на майка си а не на бърза помощ да го спасят.И потрошенко да я иска веднага ами украинската връзка е на яве.ДИРА КВО СТАНА С БОИНГА ?

Немеца е искал такси до неговия дом тя решила да се разходят и защо към моста а не в друга посока ами реката да погълне и отнесе уликите пък и снегорина не е уведомен.Лъже а потровенко потрива ръце.

В логиката си проявявате признаци, че сте слушали украинския посланик до пълно психясване. А по въпроса за Боинга също следвате обичайната практика на КГБ да обвинявате другите за нещо, което сте направили. Помните ли СеСеРе как лъжеше за избитите пленници в Катин? И не ми пишете вулгарни псувни, защото в тази област съм шампион!

Хич не е демократично да не обяват адреса, на който се намира!

Няма да допуснат руснаците втори Джек Раби. Дори и да не е прекият извършител на убийството, то тя е пряко замесена в него или като информатор или като подставено лице за замитане на следите. Госпожицата според мен не я чака световна слава по модните подиуми, а дълги години мъчителен живот на неизвестни места, психическа и медикаментозна обработка, затвор и безславна кучешка смърт. Справка - нашият Сергей Антонов!

Казвате виновна за това че в неподходящо време се е намирала на неподходящо място!!!! ДА Но светът ЗНАЕ ЗА нея ? Знае че НЕ ТЯ е убиеца?

ТЯ Е примамката.А СНЕГОРИНА УКАЗАНИЯТА.ТЯ ВЛИЗА ЗА ТРИ МИНУТИ В СНЕГОРИНА!!!!!!

е тя убиеца?

по цял свят все едно и също ... нощем се разхождат и управници и опозиция с неизвестни мадами, май за това няма много жени в олитиката, за да не се срещат с жените си

Абе тя да не е "утка"? Млако странно ми се струва, че убийците са знаели откъде ще мине Немцов. Някой може да им е казал. Прочее, а какво стана със самолета, в който погинаха много хора? Украинците защо мълчат???

Большинство камер на месте убийства Немцова были на ремонте ?

Като го гледам този Немцов Елциновия олигарх и това моме манекенче дето я пробутватп за приятелка става много интересно! Особено като й видиш клипчето и ти става ясно, че е от тези на повикване! То затова докато оня го трепят тя отива и разговаря с някакви в лека кола както дават от камерите! Айде стига с тези десиденти олигарси ала Иво Прокопиев!

То и путлер е Елцинов олигарх, нали той го назначи за шеф на ефесбе, премиер и президент.

Мдаа, в България все още има болни мозъци които се опитват да ни убеждават, че Русия е държава и искат да ни направят като тях.

Колко много на някой хора им се иска над света да има само един господар -САЩ с $ и той да ни продава газта!

Всичко си е казало момичето. Нали за това има серум на лъжата. И ако в Москва.се чувства в по-голяма сигурност то е ясно кой е поръчителя.

h 1

Путя сменя тактиката ( нерегистриран ) 01.03.2015 21:14 Убива опозиционен лидер и после се прави на тъжен. Горкият Путя замалко да го разкрият как група крепостни селянчета от донецка област им се плаща да убиват . Ох колко е жалко да си прост Путинофил.

Соросоид с болен мозък да упреква,внушава и прехвърля шизофренните си бълнувания върху "прости Путинофили"- "не разбрали", че Путин е убиец на Опозиционен лидер... Абе Аланкоолу, я по добре следи за хапчетата и лечението си!Къде се навираш с еврейска тактика да формираш обществено мнение- да разделяш и противопоставяш хпората един на друг... Я върви на майн ... си!

Ти като си ку-ку що си мислиш, че и другите са кукувци бе американогъзолизец?! Путин не е такъв елементарен глупак да убива на публично място, осветено и фрашкано с камери някакъв си ама съвсем незначителен дърдорко обявил се за десидент! Ами нами същия този Немцов беше от кохортата на Елцин дето се продаде на американците! Та този Немцов беше зам. премиер и зам. министър по Елциново време с големи интереси в "Газпром"! Той си е Елцинов олигарх от калибъра на нашия демократ и борец за свобода Иво Прокопиев! Путин ги изхвърли всичките до един и естествено най-изгодно е да се пишеш десидент! От Немцов нито Путин зависи нито Русия нито развитието на Русия бе тъпанар сплескан!

Брей, голям зор дават укропитеците, да отведат момичето в укропия и веднага да и светят маслото. Разбира се, за туй ще е виновен Путин - че кой друг? Жива може да остане само в случай, че разпознае в стрелеца самия Владимир Владимирович - тогаз ще и отпуснат още 2-3 седмици, за да я разкарват по студиата , след което ще я блъсне багер...

НЕ ЗАБРАВЯЙ, че Путин и Лавров НЕ са ПРОСТИ и ДЪЩЕРИТЕ ИМ СА В USA !!! Те пълнят ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ на такива като тебе С ПОМИЯ, НО СИ ИГРАЯТ ТЯХНАТА ИЗМАМНА ИГРА за сметка и на Нашия Народ !!! A ТИ СИ ТЪП ДОЛЕН, РУСОФИЛСКИ, ПОМИЯР и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ !!! ВРЕМЕ е всички РУСОФИЛИ да БЕГАТ БЪРЗО и ВЕДНАГА в СССеРР , Северна Корея и преди всичко ВЪН от ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ !!! АНАДЪН МУ ?????? СМАХНАТ НЕЩАСТНИК !!!

Първо се осведоми малко от малко пък после дрънкай тъпотиите си къде са дъщерите на Путин и Лавров!

Може и да си прав, но то пък голям келепир от този еврогейски съюз. Пълен с азиатци , африканци и джамии. България с много мангали и отворени граници за арабите. Все по зле живеем и нацията загива.

Момичета на повикване много ,но нима като във филма " Хубава жена " с Ричард Гиър и Джулия Робъртс винаги краят е щастлив"?Бог да ги прости ....чувствата .... и хората.

е значи знаят къде е.задържана е но защо не е в арест или полицеиско /милиционерско управление?някакъв апартамент...каква е тая мътна руска история?

В "Майстора и Маргарита" се казваше, че най-много пари се искат да се извърши убийство с участието на жена. Съвсем прав е бил Булгаков.

Проклетите комунисти ще го изкарат курвар и че за това си заслужил да го убият 2 пъти !! Промити безмозъчни същества изпълняващи команди от център - КГБ !

не бе тая манекенка му е преподавателката по френски

Ами те и без да го изкарват "кутвар" той си е бил такъв.Пък,че за повечето руснаци си беше предател е отделен въпрос.

Много глупав човек си. Немцов си е курвар, в ерата на Интернет , поразрови се и виж, има информация , има негови снимки с компаньонки. Има дори един скандал в Дубай. Не се интересувате, не четете, но моного философствате с празни глави.

Момето нищо не го заплашва докато го вардят руските служби.тя е по ценна за руснаците жива и ще я пазят като зеницата на очите си.някой сигурно ще ми "скочи" да ме опровергава.Да си напъне мозъка малко повече и ако има грам логика в главата му ще му светне лампичката защо е така. Айде живи и здрави и честита баба Марта.Хванете се за "зелено" пък другото се натржда.

ЧБМ, "...Момето нищо не го заплашва докато го вардят руските служби..." Прав си, 6+++

Поредното му курве ...,само дето тоя път той я е купил,а тя го е продала

Дай Боже всекиму такова *иче, само мъзга и мляко

Все пак може ли да се говори за любов на 55 годишен и 23 годишна ,която прекъсва бременост януари 2014 в Цюрих ,платени от " милия "-2200 франка.А той е имал три брака ,последният с татарка/ може да е с български произход /,неразтрогнат и 4 деца ,за които е полагал грижи. Хубавото момиче ,имало преди него " приятелства " е изпитвало удоволствието да попътува по света и обитава няколкото му апартамента ,но в никакъв случай финансовите възможности не са били водещи.Жалко за любовта,на която престъпници посягат по най-жесток начин.Бог да прости Немцов.

проклятие за цар Путьо и неговите путьовски копои, както и за българските им комунистически слуги, гъзоблизци и агенти.

трай нещастник..

И от от агенти и талибани вербувани от USA

Трябва вече да имаш наистина ама наистина кастриран мозък да защитаваш путкин ! за останалите- БЪЛГАРИ, вси пак сме много по-достойни като народ да не допуснем сатрапи и кръвожадни примати да убиват и у нас!

Цялото земно кълбо бука от кръвожадни примати които имат наглостта да се нарекат "сапиенс"(разумни). Американците ли не са примати а?

я се качвай обратно на баобаба.

Разработвам конвейрна машина за ритуално обрязване и търся инвеститор за евентуално пласиране в бившата Украйна която вече се казва Северен Израел. Голяма пара ще падне (и кожички също). От кожичките може да направим разтворима супа с аромат на гъби която да пласираме на гладуващите в Африка

След като по БНР казах, че била прибрана от разследващите органи за разпит и с оглед на сигурността й, а тя пък била подала молба за връщане в Украйна.

Хайде пак димни завеси и шоу за публиката, която не се усеща за поредната манипулация, т.е. изпускане на парата от котела...

дали има негова днк в устата

Достатъчно е и само под ноктите. А пък и ако не симие редовно косата и това може да свърши работа.

"...украинката, придружавала руския опозиционер Борис Немцов..." "Придружавала" го е 3 години в апартамента си в Кiев и неговият в Москва. 23 годишна "модель" с 55 годишен "политик". Ще се размирише около това...

Какво има да мирише. Пазарна икономика. Убитият беше твърд последовател на либерализма и невидимата ръка на пазара.

След него 4-5 брака и четири изоставени дечица! Ега ти и примера, дето ни налагат хамериканците!

Заподозряна е тъщата от третият брак, че е организирала това със съдействито на децата от първият брак и шуреят от вторият.

Що всички политици се уреждат с готини гаджета? Искам и аз, ама няма как да тегля заем, па макар и 16лв., не 16млрд. Старост, нерадост.

Кто кообитаваща с покойния Немцов е еталон за жена, значи съвсем сме се изоставили, старче! Тя буди единствено съжаление, макар че се прави на манекенка. По улицта се разхождат къде-къде по-читави и милокури жени. Но...мъжете сем коне с капаци и ако има някой прекаран, то това сме ние.