Венецуела обяви дипломатически санкции срещу САЩ

Президентът на Венецуела Николас Мадуро обяви въвеждане на входни визи за граждани на САЩ и дипломатически санкции срещу видни политици.

Обратно в новината

Коментари - Венецуела обяви дипломатически санкции срещу САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е сега вече американците го закъсаха.

съвсем е изтрещял. Явно спадането на цената на петрола му се отразява добре, че гони и малцината заблудени туристи, които са дошли да се насладят на ... опашките за тоалетна хартия.

Комунистите са сбърканяци, не си ли личи по държавите, в които управляват и в тези, в които не управляват монополно, но все още са ги оставили да виреят? Всички тези държави са драматично бедни и по-лошото - народите им са драматично изпростели.

Венецуела, сега петролът ти ще го купува Русия. Къде си тръгнала. Тя и Куба се репчеше, но сега се моли на САЩ. Всички бягат от тази богата на залежи страна.

Венецуела , това не беше ли стараната която доскоро нямаше пари за тоалетна хартия.

Не не беше. Венецуела е една от най-богатите страни на петрол, хората са доста мързеливи , защото каквото и да бучнеш и става без да гледаш. До скоро ако някой искаше да се засели там му подаряваха ранчо със стадо говеда. Петролът там беше 1 цент. Какво ли ти обяснявам, пише го в НЕТ-а

Я провери преди да пишеш.

Една от най-богатите напетрол и с едно от най-тъпите и все повече затъпяващи населения. Дефицити, простотия, ниско качество на живот. Комунизъм на петрлен кладенец. И когато свърши на петрола звездният миг? Ето на какво става с падането на цените му - нацията, която лежи на тази кълка, духа супата. Комунистическа при това. Много зле!

ДО DR_MAZNIKUROV, ТЪЙ КАТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, ЧЕ СИ ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ПРОСТАШКАТА, ЛЮБИМА НА МЛАДИТЕ АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ, МИСЛЕХ ДА НЕ ТИ ОТГОВАРЯМ, НО ЩЕ НАПРАВЯ ОШЕ ЕДНА ОТСТЪПКА!! ПРЕДЛАГАМ ТИ ДА СЕДНЕМ НЯКОЙ ДЕН И ДА ОБСЪДИМ - КОЙ КАКВО Е НАПРАВИЛ, КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ ДА ТЕ УБЕДЯ В ПРАВОТАТА НА МОИТЕ ДУМИ И В ТОВА, ЧЕ СЪМ НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕБ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!! АКО СИ СЪГЛАСЕ - ЩЕ ТИ ИЗПРАТЯ ТЕЛЕФОНА СИ!!!

ти партиен секретар ли си бил,бе човек.Много думи,мисъл нула.Вече не се говори така.

До DR_MAZNIKUROV, ЗАЩО БЕ МУЖИК МИСЛИШ, ЧЕ СЪМ ПРЕКАЛИЛ С ЧАШКАТА?????????? АЗ СЪМ ДАЛ НА БЪЛГАРИЯ 4 ДЕЦА И 50 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ!!! А ТИ КАКВО СИ ДАЛ?????????????? БУШМЕН!!!!!!!!!!!!!

Dijado Ivane, za 4-te detza ti slojih edin "+", nadijavam se che ne si me izlugal, az sum dal samo 2 (zasega). Tui e mai edinstvenoto smisleno neshto deto si napravil, ama evala vse pak, i to ne e malko :-)! Inache trudovijat mi staj zasega e po-malko ot polovinata na tvoija, ama ako gledame realno svurshenata rabota, moje i da e nijakolko puti poveche ot tvoijata, za 50 godini! Za drugoto ... sipvam ti oshte edna chashka, ot metilkata :-)!

хвани единият удари другия. На единият му се счупил Caps Lock-а, а другият не може да пише на български...

БРАВО ДРУГАРЯ МАДУРО, ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ТИ ДАВА ЗА ДА ПОДБУДИШ ВСИЧКИ СВОИ ПРИЯТЕЛИ ОТ ЮЖНА И СЕВЕРНА АМЕРИКА ДА ВЪВЕДАТ ВИЗИ ЗА ТЕЗИ USA ПРОСТАЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯ СВЯТ ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕ ВИЗИ ЗА ТЕЗИ ГАДОВЕ, А НЕ ДА ИДВАТ И ДА НИ ДАВАТ СЪВЕТИ И ДА НИ НАСТРОЙВАТ ПРОТИВ БРАТСКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dijado Ivane, pak si prekalil s chashkata ... durak :-)!

Американците от доста време насам са се ориентирали от печалба чрез производство на стоки към печалба от технологии. "С производство се занимават само там, където нормата на печалба е достатъчно висока. Като процесори за компютри, фармацефтика и автомобили например." Приятелю Тоно лекарствата ли начери да споменеш - там нещата са от гнусни по-гнусни А за монсанто - ? Престъпление срещу човечеството - ГМО

Гнусни или не, въпрос на мироглед. Аз просто споменавам фактите.

Китай взима 10% от печалбата на чуждите фирми произвеждащи в Китай. Ако те не правеха повече пари отколкото в собствените си страни или другаде, просто нямаше да стоят там. Китай може да стане 1 ако печели не 10%, а 100% от всичко, което се произвежда там, но за да стане това трябва да направи собствени стоки, които да са по-добри и по-евтини от световните лидери в момента във всички области, а те да излязат от там. Може да стане, но надали, Поне не в обозримо бъдеще...

абе тоя млъсник как така нема да си зава петрола и не ще да си има фондации - Америка за Венецуела Институт за пазарни изслезвания Хелзинкски комитет Правата на човека Правата на кучетата Четири лапи Две опашси - Все демократични работи от първа необходимост

абе тоя млъсник как така нема да си зава петрола и не ще да си има фондации - Америка за Венецуела Институт за пазарни изслезвания Хелзинкски комитет Правата на човека Правата на кучетата Четири лапи Две опашси - Все демократични работи от първа необходимост

Колеги,колко от вас знаят ,че преди няколко дни,във Венецуела беше предотвъртен опит за преврат? Подробностите са много интригуващи!!!!!!!!!!!!!!!!!! Особено що се отнасят за една голяма държава!!!!!!!

Що колеги - тук да не е канибалско зборище на откачени човекоядци - главно копнеещи за американско месо?!

А колко знаят, че мармотите завиват шоколадите?

вух ,преместих си го в десня крачол

малийй те тия съсипаа Америка от раз

Нищо не с разбрал. Путин заплаши САЩ с по-добри отношения и подпомагане (военно) на Куба , никарагуа и Венецуела Така казано стопляш ли?

Че те и досега си ги подпомагаха военно. Освен ако не са решили сега да им подаряват военна техника. Само че това пак няма отношение към САЩ, доколкото САЩ нямат намерение да ги нападат, а и да ги нападнат руската техника няма да им помогне

Скоро и останалият свят ще въведе санкции и визи за военнопрестъпниците и плячкаджиите от крадливия запад!

Те вече въведоха за военнопрестъпниците и плячкаджии от Русия.

Някой може ли да изброи пет американски стоки, които ползва? Че миналия път един от ЗНАЕЩИТЕ ми посочи интернета:)

Честно казано аз имам само един Iphone, дето е произведен в Китай :) За друго...не се сещам :D

Интернета в днешния му вид е създаден в Швейцария.

палел през зимата и за тва му викали фокус. При мен, обаче запали само един път...

Дифинирай понятието стока .

в на майка ти дамската чантичка! Нещо ги е скъсало!

Реално погледнато, повечето от частите в един компютър са американски патент...но не се произвеждат там. Друг е въпроса, че тия неща са създадени не от "американци", а от афро-американци, азиато-американци, европо-американци, и т.н.

Ехе, направо паднах от стола!!! То вярно баш американци са само индианците, пък тях не ги бива в науката - но пък си имат Винету:)))

Не че нещо но афро-американците нищо не са измислили (авен да папат и да акат). Аа да единственото нещо изобретено от тях е светофара!?! но както знаем и той не винаги работи :)) Иначе да шсичко в америка е изобретено от чужди мозъци привлечени или купени по един или друг начин! И смятам крайно време е държавите които инвестират в специалисти да получават обезщетения от крадците (като Америка) в пари по възможност. Щото е смешно за един кух футболист когато от ЦСКА отиде в Ливърпул да се плащат милиони а за един инжинер или доктор за който родината е инвестирала пари да бъде отмъкван и да работи за други народи ей така..Като ще има пазарна икономика да си плащат всичко а не само малките и бедните да плащат на големите и богатите ;)

има една стока . много е вървежна . викат и зелена карта .

Право в десятката! Браво, абсолютно точно! Четейки коментарите, направо щях да ги ожаля американците... Да се чудиш защо целият свят иска зелена карта...

Прозореца, ама е пиратски ;)

Американците от доста време насам са се ориентирали от печалба чрез производство на стоки към печалба от технологии. С производство се занимават само там, където нормата на печалба е достатъчно висока. Като процесори за компютри, фармацефтика и автомобили например. Не чакай да видиш крайна стока като касетофон с надпис Made in USA. Не че не могат да правят, стока навсякъде може да се прави, просто имат възможностите да се занимават с неща, от които печелят повече. Например, една част от цената на хляба, който си купуваш всеки ден, отива към американската Монсанто, която е един от основните играчи в химията за селското стопанство. Когато зареждаш горива, произведени от Лукойл-Нефтохим, трябва да знаеш, че част от цената на горивото отива и за един от основните партньори на руснаците при добива на петрол, (потърси в гугъл за така нареченото хоризонтално сондиране) - американската Ексон. Не случайно наскоро изреваха, че санкциите срещу Русия им костват милиарди. Между другото, това не важи само за Америка. По същия начин стоят и нещата със всички високотехнологични държави. Да си виждал скоро техника, като изключим автомобилите, която да е произведена в Япония или Германия? Например Хитачи много отдавна не можеш я види в крайни продукти, но когато стана бедствието в Япония, цялата световна автомобилна промишленост бе изправена на нокти, защото един от заводите на Хитачи, произвеждащи дебитомери и контролери за моторния мениджмънт на съвременните автомобили беше извън строя за две - три седмици. Да не говорим за техниката, която ти осъществява комуникациите - Cisco, Juniper, Checkpoint - все невидими компании, които са превзели своите ниши и си взимат своето от сметките за услугите, които всеки ден ползваш. Ами развойната дейност - Компании като AutoDesk и SolidWorks с които работят и си правят стоките всички, от американци и германци до индийци и китайци. Изобщо нещата са съвсем други, като погледнеш по надълбоко...

Процесор, Уиндоус, офис пакет, още един куп програми и игрички, вкл. и антивирусната. Лексуса. А ес есщам за много други - например. Хладилници General Electric лаптопи Леново Тинкпад и ИдеаЦентър, Мак про, колите Тесла, Форд, на Дженерал мотърс, 3Д принтери, Моторола Мото Х, отдогодина Айфоните, редица Рам памети, като тези на Микрон напримерно, Пик процесорите използвани масово в електрониката, IGBT транзисторите на Интернешънъл Ректифиьр, използвани масово в електрониката у нас и Русия и т.н.

Ами всеки американомразец най-лицемерно ползва торенти - нещото измислено от един "гаден" американец - Bram Cohen!!

Ако една стока е произведена в завод на американска фирма в Китай, по американски проект, с американски технологии, на американски мешини, с американска система за управление на качеството, под надзора на американски специалисти и с американски мениджмънт, то какво на стоката е китайско, освен надписа Made in China?

дааа

САЩ са вече в котела, огъня под него е запален,все повече държави хвърлят дърва в него ! Янките усещат,че им пари под задника,но не осъзнават още, че ще бъдат сварени и изядени!

американците нали са се наредили за визи на дългаааа опашка за Венецуела...

Хайде сега сериозно - за мен тук важат две поговорки: ВИДЯЛА ЖАБАТА ЧЕ ПОДКОВАВАТ ВОЛА И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК и ЕДНА ЛЯСТОВИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ НО СЛЕД НЕЯ ИДВА ВТОРА Коя ли поговорка ще излезе права,дано сме живи да видим!

Браво,за "новината"-наистина,ме развеселихте!

Или има,но те са само тези, които са му дадени по закон. Всичко останало е геноцид по всякакви начини от тези, които създадоха правата на човека.

Хахахаха! Оня пикльо маккейн ще си изяде чорапите от яд :) :) Не защото ще отиде, а защото го правят на 2 СТИНКИ.

на кои свят живееш, зомби?

Не в твоя ЗОМБИ!

Кацнала мухата въху кравата и тя помръднала с кожата за да я прогони. - Ааа, започна да трепериш като видя големия - тържествуващо започнала да вика мухата...

баси тъпотията.

Жужето саш (само 300 милиона) е като муха пред 3 МИЛИАРДЕН БРИКС !

Major Payne

3 милиарда бедняци са бреме и заедно могат да постигнат БВП на икономическият гигант САЩ.

не е толкова важно дали ще има говеда, които няма да могат да влизат във Венецуела - важна е ГАВРАТА С ТЯХ. Браво, Мадуро, имаш ... мде!

Абе,като гледах как живеят при Мадуро,не се знае гаврата,чия е!

Много добре си живеят даже. Далеч по- добре от 44-те милиона говеда, официално признати за бедни в Кланицата.

Свежо :) Сега остава и С. Корея да им обяви санкции :) На пръв поглед е тъпо, обаче не е така - първо, човек като чуе за абсурдните санкции на Мадуро, се замисля, ами не са ли същите и на Обамата?; второ, народите виждат как на някои не им пука от САЩ и си казват, един път се мре, дали пък и ние да не им покажем рогата си?

българи са в ЩАТИТЕ. По процентен показател сме номер 1 в света.

отиват да си дават задника под наем.

не ги мислете тези в САЩ, а бегайте у Венецу'ела. Толкова изтрещял народ не очаквах, че има у бг. То новината е в категория смешни - тук и се радват... зле са нещата... вкупом на психиатър - живеете в някаква паралелна реалност... За 1 година руския мужик тройно обедня... обикновенния венецуелец - 5 пъти, обаче санкции ... предишният им вожд, дет се спомина - ги караше веднъж седмично да се къпят - поради недостиг на вода... В колко държави остана кУмУнизма, май само Венецуела,С.корея и рашка...малко неглиже мина новината как куба се отръска от руската пропаганда и с радост прегърна омразната САЩ. Как ми се ще да ни изритат от ЕС, та и при нас водата/токът/нета да са кът, ама жалко - няма да ни се случи.

Имах двама колеги,електроинжинери. Единият замина за САЩ и опъва кабели в новостроящи се сгради,другият в Канада да поправя контактите на бабите.....бяха много кадърни момчета.

Нека обобщя: "Имах двама колеги,електроинжинери. Единият замина за САЩ ... другият в Канада ... много кадърни момчета" Кадърните са там пич! ... Не само от България, а от цял свя, защото САЩ може да даде на един кадърен човек това от което има нужда!

Човек е способен на всичко, от глад.

Целия Свят трябва да въведе подобни справедливи визи и правила за посещение на страните по отношение на Ционистката Банкерска Западна Мафия,управляваща САЩ, МВФ, СБ и ЕС и създаваща войните и конфликтите по Света! За съжаление, обикновенните Американци ще са потърпевши както винаги.

И ние и Румъния също трябва да въведем визи за американците. Докато те не махнат визите за нас. Даже ЕК е заплашила САЩ че не махнат ли визите за българи и румънци, ще въведат визи за американците за всички държави в ЕС.

Вярно, тъй като ние сме в ЕС. И не може страни от ЕС да имат визи за САЩ след като американците имат свободен достъп до всички страни от ЕС. Така че тоя закон на американците за под еди колко си не одобрени визи, трябва да важи само за страни извън ЕС, но не и за страни в ЕС, каквато е България и Румъния.

За путлеристанските троянски катъри няма визи за ЩАТИТЕ.

МУХАХАХАХАХАХАХА

НАТО подготвя изграждането на комплекс от военноморски комуникационни системи за командване и управление на кораби, който ще бъде разположен във Варна. Това става ясно от обявена от Министерството на отбраната обществена поръчка за консултантски услуги и строителен контрол, съобщава OFFNews. С нея трябва да бъде избран изпълнител, който да контролира строително-ремонтните работи в три военни формирования във Варна - 26800-Б, 26800-В и 54830-1. Цената на поръчката е 130 хил. лв. без ДДС. На тези места трябва да бъдат изградени комуникационни системи по инвестиционна програмата на НАТО за инвестиции в сигурността (NSIP). Самият проект пък е одобрен от българското правителство още през 2008 година. Проектът на НАТО предвижда основен ремонт на сгради в посочените формирования и адаптиране на прилежащите им казармени райони за разполагане на комуникационно и информационно оборудване и антенно-фидерни устройства. Първата фаза предвижда ремонт на помещенията за разполагане на комуникационна техника, помещения за личния състав и помещения за електрогенератори.

Колега, това което току що написахте се върти на рекламен клип в Софийското метро. Така че...много ви се пише на вас във Варна, но не е ясно дали е за добро!

ще имаме предвид. Няма да купуваме нефта им на венецуелците. Тук Лукойл ни дои достатъчно.

И кои сте вие ? Жители на КОЛОНИЯ управлявана от плазмодии . Който ви хване той ви ... . Най-бедните в Европа. Дребни душици ,злобни и безполезни нищожества. Пионки в играта на великите .

3 милиарден БРИКС, Венецуела, Иран, СК и десетки други държави са срещу САЩ. Светът налага санкции на САЩ !!

Сащ са 300 милиона и нещо. Светът е над 7 милиарда. Значи сте сбъркали бакалската си сметка...

Много си е точна сметката!!! Вчера, днес света осъди убийството на коцкара в масква. То тоя свят колко е...има-нема 1-1.5 млрд.

3 МИЛИАРДЕН БРИКС + ислямския свят +още някой и друг МИЛИАРД са срещу САЩ. Остават Папуа и Нова гвинея, които не са се включили в санкциите. Повече от 3/4 от света е срещу САЩ !

до 123 и Голю Охлюф Моля ви да не измъчвате граматиката.Ясно е, че само неграмотници подкрепят диктатурите по света.

Някой трол написа ли вече, че ВВП е виновен, ако не е-да се действа!!!

Браво на Мадуро! Дано не го утрепят, все пак!

Венецуела била такава ,била онакава.Президента им бил със смешно (на българска асоциация )име . Интересното е ,че ги пишат хора , които живеят в КОЛОНИЯ , с гражданско право ,което е рано на нула които са управлявани от прост ПОЖАРНИКАР . Хора които живеят в най-бедната страна на Евросъюза ,Имат най-високата смъртност е Евросъюза . Имаше една българска поговорка : -На гол корем чифте пищови . / На празно гърне калпак. Толкова злоба и помия леете ,че нищо човешко не е останало у вас . Жалко за хубавата страна ,станала е като колония за прокажени

Смъртноста в България е по _ голема от страните с ебола.

Още по-лошо

Браво на венецуелския президент! Ето това е държавник, който гледа своята държава и нейния интерес, а не е подлога на хамериканците каквито са нашите управляващи. Срам ме е, че те ме управляват и завиждам на венецуелците, че имат такива президенти - предишния Уго Чавес и сегашния Николас Мадуро! Бог да им помага!

Преди 25 години България пак взимаше новините от правилното място и представяше социалистическата гледна точка на събитията. Тогава поне е имало български кореспонденти по света които са наблюдавали от 1во лице нещата, Сега след като има демокрация новините се взимат на готово от средствата за масова дезинформация - АП, Ройтерс или ББС и няма алтернативен прочит. А за Венецуела - просто е страната с най-големи петролни залежи в света и за това американците толкова драпат да свалят наследника на Чавес и да си монтират марионетно правителство. Колкото и да реват че имало престъпност и обедняване - ако техните хора дойдат на власт това няма да се промени нито ще се отразява по медиите. Просто сега бият тъпаните с надежда че ще изкарат хора да протестират :)) Самият Чавес най-вероятно е бил премахнат не без помощта на амриканските служби, но това не им помогна много. Смешното е че реват как руснаците уж били отровили Литвиненко а на тях никой не им пречи да убият Чавес или Кастро - някакси е справедливо тяхното винаги :)

политици,които мислят за народа си и държавата,а не като българските убийци ,крадци,пускат арабите и джихадистите да ни завладяват,терор над нацията за обезбългаряване и продажност,народът ни загива,но те богатеят и лапат от хазната ,от ЕС ,хората не могат да си купят хляб и лекарства,всеки ден измислят данъци и такси за какво ли не.

Внеси венецуелци или ти стани политик - другото са жалки хленчения и вопли в стил "кой все ми с..е в гащите"!

Aбе тоя,.. с име на мъжки тестити...какво е решил,не знам

Не се съобщава да е изтеглил 8 млрд евро заробващ народа кредит?!

Това правителство не е взело за три месеца 12 милиарда. А идат падежи за връщане. Проблемът е другаде. И той е в по-дългосрочното планиране на заема, което ако коалицията се запази, няма да е в ръцете на БСП и Атака. Следователно планирането на бюджетите ще е в съгласуване със договореното. Следователно опитите да бъде съборено това правителство ще бъдат по-безнадеждни, щото заемите взимани досега трябва да се връщат от мераклиите.

Глупчо. виждал ли си женски тестиси, даже не можеш да го напишеш правилно!!!

Трябва и Кремъл да не дават визи на люде от ЕС-голям наплив има за Русия пред руските посолства..ха..ха чакат със седмици и месеци..ха..ха

Не може да бъде, чакат с опашки в Руското посолство??? Това по Итар Тасс ли го даваха или Россия сегодня?? да бързам и аз, явно в Москва раздават кюлчета злато...

до хм Давам ти акъл, защото не ти стига. А това че съм гол и бос, значи че не съм вързан нито към рублата, нито към долара.

Прав е човека! Не може да се възрази на очевадната истина.

Както всички ние знаем сме подчинена на САЩ държава,така че у нас това не може да се случи.Само ние като граждани на подчинена малка източноевропейска държава ще се редим за визи пред лелките в посолството на САЩ и ще даваме урина,кръвни изследвания и отпечатъци.Обратното не може да се случи,защото ще сме недемократични и лоши и ще ни накажат със санкции.Което все пак няма да свали цената на тока от американските централи у нас,така че ще сме просто недемократична страна.

Е, що чиниш пред американското посолство? И ти като останалите лицемери плюете, ама все натам ви тегли!

Лично аз ходя редовно в САЩ и не се редя за виза. Имам 10-годишна. А когато съм ходил все пак да я получа преди 4-5 години разговорът ми беше 5 минути. Кръв и урина не съм давал, а само пръстови отпечатъци. Но не бих имал против и повече сигурност да има. Когато ми се наложи да си извадя виза (аз имах такава) ми откраднаха паспорта от къщи с взлом. Ясно е, че може да се злоупотреби с него. А че отказават визи е хубаво. На един пикаещ също отказаха заради контакти с наркотрафиканти. Беше вътрешен министър. Така че тук май се реве за престъпниците, а хората с прилична професия не са особено важно, както беше прикомунизма.

Професоре, може л ида ми кажеш какъв е критерия за виза за САЩ. Мен преди време ми отказаха със стандартното "потенциален емигрант". Исках да отида на разходка. За справка-имам фирма, която работи, няколко имота, 2 малки деца, нормални доходи, сметка с пари да живея в САЩ поне 1 год. без да работа. Никога не съм имал проблеми с правосъдие, редовно плащани данъци, и т.н. Обиколил съм над 20 други държави. Явно физиономията ми не са харесали.

Мадето да си увеличи дипломатите до 100 в САЩ щом иска паритет. Никой не го спира. Тия идиоти разсипаха страната и все друг им е виовен.

мисля, че а всяка една държава е по -добре да прекъсне всякакви връзки със световните мошеннци от сащ!

Прекъсни и ти бре лицемер! Провери какви технологии и открития ползваш, дело на американци и тогава давай акъл! Първо спри торентите - щото са измислени от американец! После виж дали някоя програма дето ползваш не е писана на C или C++ щото и те са дело на американец! И не виждам коя операционна система ще ползваш, щото те пък са писани на C ! Аман от злобни зомбита!