Джихади Джон е обмислял да се самоубие преди 5 години

Мохамед Емуази, станал известен като Джон Джихадиста, е възнамерявал да се самоубие през 2010 г. защото се чувствал като ходещ мъртвец.

Обратно в новината

Коментари - Джихади Джон е обмислял да се самоубие преди 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво чака още може и сега да го направи и сигурно, ще бъде най-смисленото нещо в живота му.

Не знам дали е за радване , че е намерил смисъла на живота си. Да избиеш толкова невинни души , явно го чака достойно място в Ада.

Това заглавие що не го преместите в ЛАЙФ!?! Звучи добре за там. Чесане на езици и люпене на слънчоглед...

да му присъдят смърт каквато са присъждали китайските императори- да се изрежат 1000 парчета от плътта му така майсторски,че да е жив докато се прави това и да умре на 1000 парченце

Трябва на такива като него,да се прилага бавно умиране. Една много мъчителна смърт....

Някои хора доста са оглупели от 2010 г. Вместо да извърши единственото умно нещо, което може, той се забъркал и на - отишъл хептен на дъното. Чака го съдбата на Летящият холандец - ще мечтае да умре.

значи, пак сикрет сървизите са виновни! Бах ма.аму! Жив да го ожалиш! Макар, че ако ми падне ще му помогна да разбере какво чувстват жертвите му от ножа!

И нашата цивилизация ще си загине поради същата причина, както всички цивилизации досега - защото са приемали всякакви варвари и безрезултатно са се опитвали да ги очовечат.

Най-добрата отбрана от ислямисти и джихадисти е да се забрани да се пише и говори за тях!Пълна изолация!Сега всички медии им правят безплатна реклама и популяризация. Както стана с наш Волен - напоследък се оплаква от липса на внимание от страна на журналистите. За всички с психични отклонения (а джихата, атака и ред други са с психични отклонения хора) има специални заведения. Медиите трябва да ги изолират и когато всички спрем надълго и широко да обсъждаме действията и атаките им (още по-малко размислите и страстите на психично болен като джон някой си), а властите започнат да ги хващат и съдят, ще стане безпредметно да извършват терористични атаки. Защото просто няма да имат отзвук, а последствията ще са хващане и затвор.

Какво нещо е животът . Въобразяваш си че си ходещ мъртвец. Правиш нещо за да не си и се оказва , че вече си станал ходещ мъртвец. Честито Джон.

Ами че да се е гръмнал....щеше да освободи и себе си и околните ,че и света от смардящата си личност(трудно се намира определение за това лай..о).По това което виждаме и чуваме за неговите подвизи ,имало е защо службите да са постоянно край него!!!

Горкия, колко жално ми стана за нещастния мил човечец.

Той не осъзнава ли, че няколко години по-късно намерението му се е сбъднало - не разбира ли, че вече е мъртъв...

мюмюн, ти вярваш ли си ???

Бог ни е създал с право на свободен избор. Само свободен човек може да обича другите хора и да желае искрено тяхното добруване. Диктаторите се опитват да отнемат това право от хората дадено ни от Бог. Те се владеят от разрушителни чувства като страх, егоизъм и горделивост. В техният живот няма любов. Те са жив мъртъвци с опустошена душа. Те не могат нищо да създават а само да рушат защото творческото начало е свързано неразривно с любовтта и хармонията в душата.

Тях ги владее единствено реваншизъм и чувство на омраза към свободните и светли личности. Те са безволеви.

дори и тези хора си имат своето предназначение в човешката еволюция

Еволюция? Кога се е случвала?

Идиотите щяха да са с един по-малко!

Каква ирония! Лицето на ИД Джон Джихадиста всъщност е истинското лице на ислямският радикализъм: мюсулманин с англосаксонска закърменост. Да бяха искали, нямаше как да го направят по-добре

че да беше го направил преди да извърши тия нечовешки зверщини. сега е твърде късно.

Крайно време този шизофренен садист да го направи-ще си отдъхнат и ще са удовлетворени всички нормални хора.И да си дойдем на думата - кои са се събрали в ид - шизофреници с мания за преследване.

Иска ми се тоя човекоподобен изрод-страхливец,който реже глави на вързани хора да ми бъде на разположение само за един ден.Няма да го убивам,но той ще съжалява,че се е родил!

Още не е късно- да действа. Сам и на мръсно.

Тоя съвсем скоро ще го дават от Някой щатски затвор и ще срещне Свети Петър за негово разочарование. А ега го утрепа жена та да се размине и с девствениците. Ората му дали образование и социални придобивки а тоя фрик ъф нейчъ убива за кеф със скрито лице. Разпнат на кръста и това е за такива нерези.

Това ли е новината на деня?За тоя ли изрод ще четем днес?И него ли искате да направите герой?

Е щом е бил следен,как е успял да избяга в Сирия?

m10 sa mu kupili bilet cialoto tova neshto e izcenirovka na Mossad i vashington4etata ;-)

Не са искали да си развалят прикритието като го заловят. Как щяха сега да знят кой е. Вестниците за какво щяха да пишат. Икономиката щеше да рухне. Браво за хитрината на МИ56

Както е казал Класика:има мръсен джагал,има проблем.Няма мръсен джагал,пак има проблем;защото има мръсен мънгал.

Колко жалко, че изродът не се е самоубил! Чудовище от ада!

Жалко.че не го е направил!

След касапницата в Шабли, един французин каза наивно пред камерата-ние ги пуснахме у дома си, а в отговор те ни убиват. Моят коментар е-а защо ги пуснахте?

Злините на човечеството идват не само от такива монголско арабски издънки като гореспоменатия главорез а и такива като тук присъстващия аноним Qwe - хора прости и примитивни но със строги приоритети.

Ейй тия резаците са страшни. Дори и тоя се опитват да го изкарат жертва. Горкичкия той.. нарушавали са му правата и са го дискриминирали, следяли го и той така се чалнал, че влезнал в топ 10 на психопатите.. А може би са го следяли, защото както е видно е притежавал всички "качества" да се радикализира до степен за която и те не са предполагали.

Може да е мислил за самоубийство, ама сега явно британските служби са му дали доходоносна работа и е доволен. Разбира се може да го самоубият в един момент, никой не е застрахован.

Ами нормално е да го спохождат такива мисли - ако в миг на мисловен проблясък е осъзнал какво точно е извършил... Дете-идиотче. Да израстне в охолство, ползвайка благата на цивилизацията, пък накрая да се окаже такъв дивак - човекомразец и човекоубиец?!

айде, побързай!

Този е човек на британските служби.

след невероятно важната новина че на тиквата са му оперирали крачето вчера, това е най вълнуващо за 1ви Март в България .... какво ни занимавате с простотии ? моля пишете и за на тетка цачева течението

дивакът смрадливец,просто плаче за свинска мас и клечка кибрит

Войната иска жертви. Много ясно че това е холивудска продукция но какво предлагате ислямизиране на Европа ли ? Петрола неможе да остане в ръцете на тези варвари с тази енергия пари и никакъв контрол нормалният свят е в опасност

Сега поне има смисъл на животеца си. Реже главите на невинни хуманитарни работницим където са със завързани зад гърба ръце

горкя мехмед

Сега поръчковите медии ще разиграят цял сериал с маскирания актьор Джихади Джон, ама истинските виновници никога няма да ги посочат!

Това показва още веднъж, колко некадърни и слабоумни са британците и в това число специалните им служби. Тези две клоаки Англия и Франция са в основата на всички злини сполетяли човечеството през вековете. Ако се бяха напълнили с българи и румънци вместо с чалмосани манафи нямаше да са на това дередже сега. Тъпанари.

да,така е.мазни манафи,дъвчещи офча лой и лежащи на мазни миндери.

Стига сте занимавали хората с тоя актьор бе! Търсете истинските виновници които контролират ИДИЛ, като сенатор Джон Маккейн.

Ти си потърси смислена работа вместо да слугуваш на серийния убиец от кремъл мажейки дебилни коментари под новините по цял ден.

Такива провокаторчета като тебе изкуствено разделят българите на русофили и русофоби, а темата е друга.

Според мене, този вече е мътвец в близките една две години, въпрос на малко време...

Да, такива хора сами ,ако не ги изпреварят, слагат край на живота си!

С този изрод вече е свършено!

Това мръсно смрадливо животно,този гнусен дивак,за малко да ме разплаче.Скоро ще си го получиш и ти, и то тъпкано.

Да беше го направил, сега много хора щяха да са живи.Имало е защо да го следят.

Пуста им толерантност. Да бяха го самоубили в Темза. Сега ще изхарчат милиони да го намерят и пак да го удавят в Темза.

Ами тъпа нация са ингилизите - "помогнаха" на принцесата си, а тоя убиец са го оставили с някаква си цел - нека да треперят сега.