Плевнелиев: България не е изгубила надежда за ”Южен поток”

Българският президент Росен Плевнелиев се надява, че проектът "Южен поток" в края на краищата ще получи необходимите разрешения за строителството му.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: България не е изгубила надежда за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никакав газ тя крадат много и са фашаги . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Късно е либе за китка !!!!

няма президент.

Няма само отказ от Южен поток. Това е отказ с България да се комуникира като субект със собствено мнение. Първоразрядните играчи не си губят времто с треторазрядни. Затова и фокусът на Русия се отмести. А ние ще си останем със смешните въпроси към пратньорите ни в EС - заща стана така? Когато на Германия и грябаше Северен поток той се случи... Когато прябват жертви на нас предлаггат да покажем колко сме лоялни и верни. Нищо ново под слънцето. Като в приказката - Бития си е бит....

Каква комуникация?Газпром направо им заповядваше на комунистие какво трябва да направят.Добре,че беше Европа да спре по нататъшното ни заробване.Като падне путин от власт ще го построят по Европейски правила.Русия ще е езатънала в дългове покрай санкциите и войната в Украйна.Идоговора за експлоатация и за наемите които ще ни плащат ще бъде на ачик място в интернета.

EЙЧ

Ти в в друг свят живееш, ходи скочи в придошлата Тунджа, да не пречиш на другите.

Hе мога да си обясня как такъв смешник го търпят у дома не вярвам и жена му да е толкова жалка Aма с какъв се ставиш такъв ставаш

ама вие информирахте ли русия че отивате при нато. нека те ви дадат разрешение

Плевнелиев, Русия ще спази европейските правила, когато България и Европа сами си построят тръбата, а русия отвреме на време ще ни подава гориво, ако сключим с нея договори. Но да искаш тя да я построи и ти да определяш музиката, не става .

EЙЧ

едно логично мнение, не е като на соросотутките.

Плевнелиев: България не е изгубила надежда за Южен поток, въпреки пречките които ние управляващите създадохме на Русия под натиска на САЩ и ЕС.

та да се бие с мечка" казва народът. Та така всички които се напъвахте всичко да стане по вашиму сега си чишете езиците и се надявате някой да ви ожали и всичко да започе отново, но няма да стане. А стане ли това ще е по волята и условията на мечката, а не на този с клечката.

С летящ старт към фантастичните въжделения на примиера Борисов се присъедини видния Лобист Плевналиев,който по недоразумение заема поста български президент сигурно както хиените ги привлича миризмата на мърша , така него то привлича аромата на пари, газ и всякакви гешефти.Той дава своя принос в соловата изява на Борисов .След като настъпи енергийната изява на Бойко Борисов, който с карти и маршрути в ръце обясняваше в Брюксел и Берлин гениалните си планове за диверсификация на доставките на природен газ за Балканите и Европа, за създаването на Европейски енергиен съюз и най-вече за прословутия газов хъб на българска територия, който ще реши въпроса за снабдяването на Европа с газ и освобождаването от руската енергийна зависимост. Дори след договореностите между Русия и Турция за строителството на Турски поток, българският премиер наивно заяви за намерението да се договори с турските колеги за строителството на газов хъб на българска територия. Интересно е, че тези митични идеи на българския премиер се одобряват и подкрепят от Европейската комисия по енергетика и САЩ. И ако за българските управляващи е понятно загубата на реална представа за света и промените, настъпили в него в последно време, то учудващо е неразбирането от страна чиновниците на ЕС на реалната ситуация. На 22 януари ръководителят на представителството на Евросъюза в Русия Вигаудас Ушацкас заяви, че в ЕС за сега не докрай разбират плановете на Газпром относно взаимодействието с потребителите и партньорите в Европа. Не са ни представени сведения, кога и по какъв начин ще се развива турския газов хъб, за нас не е ясно докрай по какъв начин Газпром има намерение в бъдеще да развива отношенията с потребителите и партньорите в Европа. На един от въпросите Ушацкас сам си отговаря: Учудени сме от заявлението на Газпром относно това, че от 2019 година компанията ще прекрати доставките на газ в ЕС през Украйна.А къде сме ние.

Президент и премиер - пълни Идиоти!

Абе, Плевник, ти самият отчете като голям успех прекратяването на проекта. Какви надежди те лазят сега?

Подозирам, че президко е подкокоросан от самия ЕС да говори такива неща, защото самият ЕС не е очарован от идеята за такава възлова роля на непредвидима Турция. Опитаха се да извият ръцете на Русия - не стана и сега вече съжаляват, че опитаха.

По скоро Сидеров повтаря по доста налудничав начин инструкциите от руското посолство.Президентът се старае да защитава интересите на България.Винаги и при всяка ситуация.А те са основно да се откъснем от руското енергийно и олигархично иго.

бягаи до блницата и провери дали имаш нещо в главата освен брамбари

Президентът се надявал да получи необходимите разрешения... Това държава ли е тука или колония?! Ми, ако Русия откаже да разговаря с подчинени?

както едно време нашите yправници плuеха по загниващия капитализам и -,,вечна дружба,, ,,от векове за векове,,бяхме с русия,сега се надпреварват новите слуги да плuват по бившия ни саuзник и приятел.какавто ни президента такава ни е и дарjaвата.

Ами такъв е Плевнелиев.Брани интересите на България.Вие комунистите и атакистите ги продавате.Ако ще се строи ЮП да бъде изгодно за България и за Русия.Но Газпром няма намерение да се съобразява с нас.Е Европа ни защити.

Осведомения, кой ще плати тръбата? Ако си ти и Плевнята, ок, но да искаш хем музика, хем да ти плащат, не става.

Бай Ганю пътувал от Европата за България. Влакът спрял на гара Букурещ. Ганю започнал да прави разни муцуни през прозореца. Насъбрали се минувачи. Накрая смъкнал гащите си и показал голия си г.з. Публиката аплодирала. Но Ганю се усетил, че влака дълго време не върви. Попитал минаващ железничар какво става. Той му отговорил: Бай Ганьо, докато ти се правеше на г.з, твоят вагон беше откачен, а влакът замина за България. ТА И НАШ ПЛЕВНЮ.

Не можете да си представите, как се радвам, че не съм гласувал за Плевнелиев. А с какво пренебрежение гледам близките за които знам, че гласуваха за него. Жалко само, че не отидох да гласувам за някой от опонентите му. Но от друга страна и те сигурно щяха да са същите.

Управляващият елит на България е отгледан от САЩ. Той води изцяло американска външна политика. Обаче, разполагането НАТО-вски сили в България принуждава Русия да използва тези места като цел на възможен удар в случай на предполагаем сблъсък. А, освен всичко останало, подобна инфраструктура има и военно-стратегическо значение. Това го знае всеки среден гражданин, но нито Орешарски, нито Плевнелиев имаха смелост, навреме да се опънат на американските сенатори, когато тия дойдоха, за да заповядат спиране на "Южен поток". И много се съмнявам, че Путин ще поднови разговорите за газопровода с държавни "мъже" като Плевню.

kam geril--чак сега ли чy за куфарчетата.това за което са длажни е да внасят годишна такса на бсп от приходите на фирмите си.

Отказът от Южен поток е част от по-съществена промяна в стратегията на Газпром, имаща за цел да усили тази компания. Така смятат Джонатан Стърн, Саймън Пирани и Катя Яфимава от Оксфордския института за енергийни изследвания.ЕТО ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЮЖЕН ПОТОК БЕЗВЪЗВРАТНО ОТЛЕТЯ. РУСНАЦИТЕ СА ХОРА С ДОСТОЙНСТВО. ТЕ НЯМА ДА ЛИЖЕТ ТАМ, КЪДЕТО СА ПЛЮЛИ.

А знаеш,плевню,къде е АРМЕНСКИЯТ ПОП??????Съмнявам се.

Каква врата е отворена бе, г.з. Нали Русия е агресивна държава от 19ти век.Не проумя ли че такова животно като "руски тръбопровод по европейски правила" няма.Правилата НАРОЧНО са написани така че проекта да не се състои.Ай сиктир!

Плевнелиев още не е в затвора?

Защото БГ су управлява от съдии мафиоти

Класически симптоми на шизофрения - пълно раздвоение на личността...Най-смешното в тази иначе трагична за България ситуация, е да наблюдаваш как на попиканите пишман-тарикати като Офшорлиев започва да им става мъчно, че след като се продадоха за потупване по рамото и сами се елиминираха като играчи в геополитиката, след като бяха наградени от господарите си с усмивка пред строя, никой вече не ги брои за слива и никой вече не си прави труда да им "звъни по телефона" за да си говори с тях за каквото и да било - и то не само руснаците, ами и самите им господари. И САЩ и ЕС ги използваха като евтини курви (каквито са си) и вече ги удостояват само с формални общи приказки от дъжд на вятър. На нищожествата като Офшорлиев и Боки Тиквата започва да им светва, че вече за никого не представляват интерес и всички се отнасят с тях като с празно място. Това вече започва да им се изяснява, но тепърва има да го осъзнават

и след това захвърлиха като буклук, какъвто винаги са били. Това е съдбата на всеки предател.Нищожества, попаднали на неподходящо място в подходящ момент с опция да ти задават живота с години напред. Не гледай тъпо българино!!!

Тоя добре ли е? Довчера той и министрите му се зъбеха и хулеха Русия, а сега след като влака замина говори глупости. Не мога да разбера в какъв виртуален свят живят тия и защо ни взимат за кретени?

Защото Боко ходи да се сополиви на ревера на американците и германците ли?

Българският президент Росен Плевнелиев се надява..., а българският народ изгуби надежда, че има собствена държава.

Южен поток ще има.Путин само ни шантажира.Нас и Европската Уния.Защото ако наистина го искаха руснаците.Щяха да го построят и да печелят.Но явно искат да печелят в политически план и парите нямат значение.

Не вярвах, че партийните комитети раздавали куфарчета с пари на свои хора. Но го чух от няколко места и то от хора с информация и на които вярва. На някои наши лидери са им дадени пари и те са си направили фирми. Тия пари ги е имало защото руснаците ни даваха суровини на ниски цени, заради хитростта на Т. Живков и приятелството му с Брежнев. Т.е. де факто част от получените пари са руски. Но тия наши лидери решиха да получат облаги и от новия "голям брат" (Големия Бял??? баща от Вашингтон). Е ще получат "усмивка пред строя", но народа пак ще е от страната на булката т.е. от е.....а страна.

Е с такива глупендери сме за никъде.Руснаците му обясниха ,че благодарение на тъпите му игрички поток няма да има,и че заниманията на Тиквата и неговите занимания с потока от тук насетне приличат на масаж на ампутиран крайник и имат същия успех.

Не вярвах, че партийните комитети раздавали куфарчета с пари на свои хора. Но го чух от няколко места и то от хора с информация и на които вярва. На някои наши лидери са им дадени пари и те са си направили фирми. Тия пари ги е имало защото руснаците ни даваха суровини на ниски цени, заради хитростта на Т. Живков и приятелството му с Брежнев. Т.е. де факто част от получените пари са руски. Но тия наши лидери решиха да получат облаги и от новия "голям брат" (Големия Бял??? баща от Вашингтон). Е ще получат "усмивка пред строя", но народа пак ще е от страната на булката т.е. от е.....а страна.

Този пусна НАТО в България, за да си избере място за изстрелване на ракети срещу Русия, пък после се надява за ЮП. Ако газопроводът мине през България, нали натовския партньор на юг ще остане на загуба. Плевнелиев има ли разрешението на Турция, американските конгресмени, ЕК, външните министри на ЕС, арменския поп и филанкешията, за да се надява на нещо?!

Шизофренията никого не подминава.

Офшорлиев, млъкни най-после и престани да се излагаш. Всички видяха какво постигнахте, ти и началника ти Боцко Тиквето-Винету в областта на националните интереси и енергетиката...Закопахте България за поне 200 години напред, с общи и ентусиазирани усилия да слугувате на господарите си. Поне млъкни!Жалка пародия, слуга и отрепка - това имаме вместо президент.

Г-н Президент не казахте ли вие,че Русия е империя на злото,страна агресор,че Путин е окупатор,не предлагахте ли лично вие в Уелс да бъдат увеличени санкциите срещу Русия не обещахте ли вие бази на НАТО в България. От кого чакате писмо и с кого искате да работите,с държавата която сам обявихте за единствения враг на България .Извинявам се ,физиономията не подсказва но вие сте бил нагъл циник.

100% точно!!! Уви...

ПОВЕЧЕ ОТ 750 МИЛОНА ЕВРО НЯМА ДА ПОЛУЧАВА Б-Я ЗАРАДИ НАШИЯ УМЕН ПРЕЗИДЕНТ ! ВСИЧКИТЕ 63 МИЛИАРДА КУБ М ЩЕ МИНАТ ПРЕ ТУРЦИЯ !!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДЕДСКИ ЛЕПЕТ ЕТОВИ АМЕРИКАНСКА ДРУЖБА - НЕКА ВИ КОМПИНСИРАТ ЗАГУБИТЕ

ББ току що обяви, че сме имали мноого шистов газ. Нали се сещате какво ще последва и накъде отиват работите.

А аз вече губя надежда за България...

Нали щеше да напляскаш Путин?!?! Дрогиран ли си непрекъснато ,та плещиш само глупости?!?! Срам си ти за България!!!

Тоя за пореден път се доказа като малоумник. Навсякъде плещи глупости и ни излага. Срамувам се от чехи, руснаци, унгарци, сърби, гърци... Абе от цял свят, защото едва ли някъде по света има страна, начело с държавен г.з!

Яко усвояване и лапане все още има, може и някои наши фирми да са на софрата вече. Не им е изгодно да разтурят българските сдружения. Разчу се, че добри заплатки вземат. Абе ееей в прав текст руснаците и на ЕС вече им казаха. А може би се усетиха, че и удължаване работата и на 5 и 6ти блок няма как да стане без руската страна. Плевнелиев ти от кога ще строиш с "агресори"? Малоумник!!!

А И НАЛИ ИЗТЕГЛИХА МИЛИАРДИ - ТРЯБВА НЯКАК ДА ГИ УСВОЯТ.....

Щом си толкова ербап и наговори куп глупости ,с огромни щети за българските национални интереси,хващай самолета и право в Москва за да кажеш лично на Путин какво значи партньорство, е може и нещо друго да направиш да поканиш Путин да посети българи, да му покажеш къде ще се настани времения американски щаб,къде ще се дислоцират американските подразделения и заедно да определите от къде минава трасето на южен поток. Ако нито едно от двете не стане,най добре ще е да си подадеш оставката,защото ще бъдеш първият български държавник, който нито може да покани Руският президент нито може да уреди посещение при него.

Питаш ли го, дали му стиска да хване телефона и да набере Путин, та пращаш човечеца да хване самолета за Москва? И по-добре да си наляга парцалите тук, защото кой знае още какви ще ги забърка! За такива като президентчето Радой Ралин казва: "Где иде врана, все насрана."

А БРАТЧЕТ ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ...????

Национален предател , но по _ страшното , че и убиец на България

lu4ka

'Що така не сте изгубили надежда? Нали не го искахте? Или мислехте че ще си правите гаргара с руснаците, а те ще ви се молят.

какво е направи тая праса за благосъстоянието на блг народ ? ДАЛ ЛИ Е ЕДНО РАБОТНО МЕСТО ! ИМАМЕ ЛИ ГАЗ ТОК ВОДАИ ТОПЛО ПО НОРМАГНИ ЦЕНИ -КОИ НЕ ДАДЕ ДА ИМАММЕ 400 000 000 ПЕЧАЛБА ВСЯКА ГОДИНА ОТ КОИТО ПЕНСИИТЕ МОЖЕХА ДА БЪДАТ В 3 ПЪТИ ПО ВИСОКИ ! КОЛКО РАБОТНИ МЕСТА ЗАГУБИХМЕ ЮП ! И СЕГА ИМА СМЕЛОСТА ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАРОДА ЩЕ ИМА НАДЕЖДА НА ГАЗ

БОЖЕ, БОЖЕ, баш те - правителството на ГРОБ и лично Боко доносника спряха Южен поток, слушаха като малоумни какво им заповядва ЕС, нямаха собствено мнение за нищо. Орешарски пък последно окончателно заяви, че спират ЮП, след скоропостижното нападение на американските сенатори и начукване на глупавите глави на псевдо - българските, продажни политици ! И сега прецедента плювналиев ще ми приказва приказки от хиляда и една нощ как не са загубили надежда за ЮП !!! ХАХАХАХАХА.......ИДИОТИ !!! БОЖЕ прости България !