Акционери на КТБ ще обжалват отнемането на лиценза

Акционери в КТБ ще обжалват пред ВКС решението на Върховния административен съд, който отхвърли жалбата им срещу отнемане на лиценза на банката.

Обратно в новината

Коментари - Акционери на КТБ ще обжалват отнемането на лиценза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бързането вземането на решение да стане в изтеглено напред във времето закрито заседание, а не в откритото, назначено за 9 февруари, е накарало върховните съдии да направят чудовищна грешка. Те са се произнесли по прекратяване на дело, което изобщо не съответства номерацията, по която е делото за КТБ.:)))

Не вярвам да станем държава скоро.

Акционерите са съсобственици и затова кой друг ако не те самите имат правен интерес в защита на собствеността си!? Изумен съм! Не съм юрист, просто се опивам да разсъждавам логично и справедливо. Много ми е интересно какво ще кажат европейските магистрати.

да измислят друго. Този лайтмотив е още от юли месец, когато едни вложители заведоха дело. Казусът е много сложен, защото ако се разглежда от европейски или други нормални магистрати, всичките ни политици трябва да влязат в затвора, те и преди случая КТБ си бяха за там, но тук нещата са крещящо криминални. Доста абсурди предстои да чуем и видим.

В подобна абсурдна ситуация бях и аз. Преди време исках да заведа дело за установяване на неистинността на документи на основание на които ми беше отнета собственост в полза на държавно учреждение, и тогава съдът също отсъди че съм нямал правен интерес, а прокуратурата прекрати разследването поради изтекъл срок на давност. Вероятно и в моя случай казусът е бил също така =сложен= , защото от прокуратурата проверяваха истинността на въпросните документа, които никой не притежаваше в оригинал, а се ползваха само незаверени фотокопия, и 10 години не им стигнаха, за да си свършат работата.

ЗАПОВЕДТА ЗА ЗАРВАРЯНЕ НА КТБ ДОЙДЕ ОТ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО .... .... ЕВРОСЪЮЗА ПЕЧАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО 66 МИЛИАРДА ЕВРО И ИЗКУПУВА ЛОШИ ЗАЕМИ ОТ БАНКИТЕ ,,,, САМО ЗА КТБ НЕ МОЖЕЛ ДА ПОМОГНЕ ...????

така е, но от банки на страни от еврозоната, затова България трябва час по-скоро да кандидатсва и влезе в еврозоната. Когато балтийските републики кандидатстваха с по-лоши показатели от нас, Дянков си чоплеше носа и каканижеше колко несигурно е еврото и едва ли не щяло да изчезне. Сега всички балтийски републики са в еврозона, ако и ние бяхме нямаше да гледаме драмата КТБ.