Любен Дилов-син е избран за говорител на БДЦ

Любен Дилов-син бе избран за говорител на "Български Демократичен Център" (БДЦ). Това стана след като Николай Бареков оттегли подкрепата си към ПГ на БДЦ.

Обратно в новината

Коментари - Любен Дилов-син е избран за говорител на БДЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го отзовем от Европарламента: 1.Бойко Борисов 2........................ 3........................ 4........................

И един преводач да има!

този г*з е кърваво червен. защо винаги след името му слагат, че е син ?!

Добре,добре,поне,, всичко ще му се разбира ,,!!!

Склонен съм да повярвам само на Л. Дилов -зелен!?...

Е какъв е този говорител с поразяващ говорен дефект? Или пък са го избрали нарочно да не се разбира какво искат да ни кажат от БДЦ? Отвсякъде смееех.

този на всяка манджа меродия аман от фалшификати нямат умора тези хора въртят се едни и същи кухи лейки

Дилов е един най-обикновен авантаджия и далавераджия. Винаги е бил с тези, от които има пряка полза и винаги се преориентира като задуха друг вятър. Един прост използвач.

МАМА, ТАТКО И АЗ!

БДЦ депутати - преди изборите бяха подкупени от бареков. Сега бареков няма вече пари и те се продадоха на други партии. Най-обикновени продажници и предатели. Изтъкаха си платното и си ритнаха кросното. Хубавото е, че на лъжата краката са къси и това им е за последно. На другите избори няма никой да се сети за тях.

Ех,как ми се искаше да мислят повечето като теб,обаче за съжаление,като знам колко глупав народ сме(атака е доказателство за това)едва ли ще е така.

Има нещо за което упорито се мълчи, а според мен това е сериозен проблем. Например никой не коментира какво ще се случи, ако някой от частните пенсионни фондове фалира. И тогава пак държавата ли ще компенсира кандидат- пенсионерите защото те няма да се събират пред централата на фонда, а пред Народното събрание и Министерския съвет. Ката при КТБ.

За съжаление не ако стане,а като стане пак ще се стрижат ОВЦЕТЕ!

Тоя на снимката винаги гледа така, като че в момента го преглежда проктолог...

Tъпо балканско племе! Taka e!!!

3a да избеpe ДУДУКА !!!...

Най-големите далавераджии се самоизяждат!

БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК ПРОДЪЛЖАВА. .... Но на мен тези жалки пиески вече не са ми интересни. Пак Любен-Дилов-Син ще играе селския идиот. Сега чакам и онзи със смачкания нос да се върне на сцената.... а бе изтъркани номера - вече ми писна от тези!

Бареков направи и нещо добро за България. Взе от гласовете на Атака и БСП , дори от РБ и ПФ . Стана така че размиването на политическата картина се превърна в огромна услуга на ГЕРБ .Повече парламентарно представени партии , по-лесно за маневри и договорки .

И кое точно е доброто ? Вкара в парламента някакви същества - Данона, Иглев, Баракова... Все интелЕгентни хора дето се вика, които не могат да обелят 3 думи накръст и мислят примитивно.

дори на това!? Малко простотия на показ за назидание винаги е от полза !

Не знам дали Сидеров е ку-ку, но Барека гаранция не е с главата си. Този окончателно е за психиатрия. Само три минути да го чуе човек и става ясно.

ПО - лошо Е ! - НЯМА ПАРИ ДА ИМ ПЛАЩА !

Не се чуди изобщо. И двамата са журналистчета, захванали се да правят нещо, което не разбират. Не че разбират и от журналистика кой знае колко.....

че като нищо един ден ни станал Премиер! В Българийка всичко е възможно!

Бареков за сега постигна максимума в своя живот - няколко милиона от ТВ7, европейски депутат с 5 годишен мандат...А пък избирателите му да си духат супата в БГ. Браво на него!!!

Tъпо балканско племе! 3a да избеpe ДУДУКА !?!...

Всички от БДЦ или само Не-ББЦистите? Ако са всички, значи ли това. че шестимата от ББЦ са напуснали Бюреков? Това не води ли автоматично до разпад на коалицийката им и парламентарната им групичка? Нещо не разбирам ситуацията...

Л.Дилов - говорител! И кой ще му разбере с това фъфлене говоренето?

дудука, го издуха.... весела коледа...

... за да докажете на света,че сте нормални хора---ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ н.бАРЕКОВ--ОТЗОВЕТЕ ГО ОТ ЕС ! ДА ИДЕ ВТОРИЯ СЛЕД НЕГО В ЕС ! КАКТО ТОЙ ОТТЕГЛИ ПОДКРЕПАТА СИ КЪМ БДЦ---И ВИЕ МУ ТУРЕТЕ ДУЗПАТА! ПИШЩЕТЕ ДО ЕС !

Искамда попитам какво означава това "син". Дали е синът на червения комунист, или той вече е "син" комунист. Май евроатлантиците са произвели в повече синя боя.

Ех деба, Тъкмо почнаха да хващат кора гнилочите и да спрат да смърдят, и айде пак Дудука и дудучетата сипаха мая и разсмърдяха света!

Любен Дилов е примерът за българският мъж, който твърди, че разбора от политика, докато не се захване с нея. Като режисьор на Шоуто на Слави имаше концепции и до толкова си повярва, че реши да стане политик. От тогава 15 години. Л.Дилов смени няколко партии и се видя, че не е за политик. Просто никак не може да се впише в реалностите. Ако си беше останал на клона като гарга, каквато си беше, щеше да е по- добре.

Кой ще превежда на говорителя за да можем да разберем , какво е казал??

дудука накрая ще се откаже и сам от себе си ...както е известно тои се е създал сам след като татко му го изтървал на рогозката ..

кой го интересува какво е казал Дудука и депутатите му влезли с пари в народното събрание.

ДЕЦАТА НА БОГ ОНАНА ГИ ЧАКА СЪДБАТА НА ЯНКА ЯНКИНА И ЖОРЖ ГАНЧЕВ - БРЕМЕННИ БОСИ И АУТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ :)))

Чакам деня когато Бареков ще се откаже от себе си!

Много ми е кеф като гледам как всички боклуци дето чакаха да се разпадне герб всъщност се разпаднаха те. Особено ми е забавен палячото Росен дето щеше да арестува Боко - сега е с насрани гащи. А тоя фъфльо от снимкаат не мога да го гледам - същия патриот в кавички като плевенския селяк Трифонов

Супер як коментар! Баце- стискам ти ръка! Сендов щеше да уволнява Борисов- от първия кабинет- докато слугуваше на Янето... Сега тея мърши- Барека, Петров... Слави Трифонов, който гради цялото си смешно предаване на оплюването на Борисов.. Но, така е и при децата.. Когато се харесват, но ги е срам да си го признаят открито- се обиждат как ли не. Само може да му целуват тези мърши краката на Борисов, и то ако той им позволи! На негово място, аз бих ги изритал в муцуните.

На такава дефектна партия,такъв говорител ,ама с преводач!

Това подигравка ли е? Говорител? Ха, ха... Другия как беше ... Росен Петров го вземете за Лице на партията...

Дилов ще става говорител а на неговото място в Парламента, на депутатската банка в Пленарна зала ще се курдиса свинята от предаването му.

ГЕРБ грабват нов Заем от 8 Милиарда ! Достатъчно за да си пазаруват не само депутати , но и цели Партии ! Дилов син прави преврат,ГЕРБ ги Копуват с ...Нашите пари ... и България Изчезва ! Спите ли ?

Да, циганите, комунистите, лудите и гейовете.Изчезвате!

Мърльо неграмотен- пише се кУпуват, а не кОпуват... Аман от неграмотни, но разбиращи от политика и финанси! Тъпо и неуко племе! Заслужавате си Станишев, Доган и Сидеров!

Трагикомедия без край.

ДОБРЕ ПОГОТВЕН СЦЕНАРИЙ, ДУДУКА НЕ МУ ПУКА ЗА ПАРТИЯТА, ТОЙ ГЛЕДАШЕ ДА СЕ НАМЪРДА И ДА СТАНЕ ЕВРОДЕПУТАТ, ДУДУК НЕЩАСТЕН, А И ТЕЗИ КОИТО МУ ПОВЯРВАХА ОЩЕ ПО НЕЩАСТНИ

Няма такава държава, няма такава партия, няма такъв говорител НИКЪДЕ!!!Вервайте ми!!! Човек да се смее или да плаче!!!

ГЕРБ си осигуриха още една партийка. Народа ще тегли, но какво му пука на Борисов.

ГЕРБ си осигуриха всички партийки, без БСП. Но БСП не са нужни никому. Дори Местан с който се целуваха уста в уста, им би шута. Бойко е велик политически стратег и държавник. Така както стоят нещата на политическата сцена, Бойко ще управлява пожизнено.

Бойко е безсмъртен.

Е на кой му е притрябвала такава партийка бре? Това и за у нужника не става. Фекалиите сами се лепят за него! Страх!

Днес да не е 1 Април?

От тези отрепки ме кефи само русата даскалица от Пловдив дето не мога да и запомня името. Михлюзите я изпъдиха от попиканата си група и сега е независима. Една русичка такава, пухкавичка и наивничка, направо душица.

Уназ пИпИлявата мома ли? Мълеййй, де х....й, де!

Тези от ТВ7 толкова ли нямат някой по-подходящ за говорител? Нека се пробва Дилов, пък ако не стане да повика на помощ свинята от предаването си - тя имаше по-прилична артикулация и политическо поведение. Някои явно имат доста превратни представи за българския парламент, смятайки го за поредното пошло шоу. Лошото е че публиката започва да се дразни.

Свинята е добра идея. Един "плюс" от мен.

А ще има ли субтитри ? Че на този говорител трудно му разбирам

Дилов ще е говорител заради визията си и гладката си мисъл, но ще го озвучава друг зад кадър.

еснафски номера - все се карат, все си отмъщават, тези лични провициалистки, драбно душичкини ВОЙНИЧКИ ги прави на смешни комедиянти!

На този първият му бизнес беше секс-телефон, какво ли са му разбирали клиентите?