Русия подготвя ответни мерки на санкциите на САЩ и Канада

Новите санкции на САЩ и Канада срещу Русия пречат на усилията за уреждане на конфликта в Украйна, съобщи руското министерство на външните работи.

Обратно в новината

Коментари - Русия подготвя ответни мерки на санкциите на САЩ и Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И мерките са обмислени и подготвени, и службите им си работят ритмично и вежливо. Да не ги мислим тях - да се огледаме ние накъде се плъзгаме!

Чудя се какви ли ще да са тези ответни мерки. Най-много да вкарат Холивуд в черния списък. Тъкмо ще зарадват и другаря Ким преди посещението му в Москва.

Като начало - някои рестрикции на Виза и Мастеркард - да кажем, че се забранят транзакциите на повече от 100$ през тези системи. Болшинството руснаци няма да бъдат засегнати,а баровците ще намерят други пътища за трансфер на големи суми. Загубите ще са за евреите на Уолстрийт. Канада имат инвестиции в Сибир и северните морета. Може изведнъж да се окаже, че тяхното оборудване на отговаря на руските технически стандарти за безопасност.

Бедното въображение може да се подпомогне от американски експерти - Пол Крейг Робъртс - потърсете нитервюто му в мрежата.

Светът не се гледа с чужди очи!Повечето военни агресии, погроми, кървави преврати, античовешки подлости и коварства през 20 век са предизвикани от тях....фашириканците

ПОСЛАНИЕ ОТ СВ. ПЕТЪР "РАЗЧИСТИХ ОБОРИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ЕВРО ГОВЕДА"  PS. НЕ СЕ БЛЪСКАЙТЕ.

Русия, за щастие не се управлява от Тиква

АМЕРИКАНФАШИЗМЪТ НЕ ЗНАЕ ДОРИ КАК ДА ПРИЗНАЕ ЖИВОТИНСКАТА СИ ОМРАЗА КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО, ПОДОБНО НА ХИТЛЕР!!! ...така, че и съдбата му е предопределена???

Русия ще изолира света от себе си. Тя е страна на джуджета, но външната и политика се провежда от маймуни с дървени глави. Но нека има мирно съвместно съществуване между хората и руснаците. Няма да ги закачаме.

Руснаците нямат нищо, което да предложат на САЩ и Канада. Затова санкцията им е да не предлагат. Само глупави и неадекватни индивиди могат да правят подобни смехотворни изявления.

Уважаемий товарищ Лавров, ако включите в екипа си нашият измислен премиер ще имате невероятен успех, защото: 1.Никога не казва истината; 2.Интригантството е нищо за него; 3.Нахален е като муха; 5. Не разпознава себе си и народа си в качеството си на премиер, нарича ни "лош генетичен материал" и шесто, като целуне и натисна баба си маркел може и да спре снкциите срещу Велика Русия, дерзайте, вербувайте го, той се дава и без да го искат.....

ИТАР ТАСС съобщи,че от утре въвеждат ответна мярка.Запопчват да печатат 1000 милиарда рубль!!!!!

ЧУДЯ СЕ КАКВИ МЕРКИ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ РУСИЯ?????? АКО ПРОВОКАЦИИТЕ СЪС САМОЛЕТИ, ТАНКОВЕ, КАЛАШНИЦИ СА МЯРКА И ЗАБРАНА ДА ВНАСЯШ ХРАНИ И ПЛОДОВЕ, ТОВО Е МЯРКА ПРОТИВ НАРОДА СИ!!!

Каято се разхождах из Канада и виждах подреденият, организиран, спокоен и задоволен живот, се замислих каква е разликата между там и нас. Оказаха се две неща : първото - на територията на Канада бомба не е падала второто - никога не е имало комунизъм !

много си умен, браво! само дето "комунизма"и Троцки, преди да дойде в Европа , тръгвайки от Америка е минал през Канада (вероятно за да увеличи паричните запаси не обходими за налагането на този строй, след което е минал през още няколко западно европейски държави (където също никога не е имало комунизъм) от където също са му добавили няколко милиона) до като най сетне е стъпил където е трябвали, според тези на които се възхищаваш!

А аз като студент работех в рибено предприятие за минимална надница на час. Не съм отишъл там за кеф, но пак изкарах повече пари, ако бях работил лятото в БГ. Условията бяха меко казано отвратителни. Това, за емигрантския труд по студентски програми. Иначе местните си живеят добре - никой няма да се хване да я работи тази работа.

Сигурно ще забранят на американските туристи да ходят в Крим и Сочи...големи жалкари са рушнаците- просто нямат нито едно привлекателно нещо ,което могат да предложат на света

имат едни от най-красивите жени и най богатата на ресурси страна, и на това ако му казваш нищо, ти явно си нещо!

И най- калпавите и кръвожадни управници !Въпреки огромните богатства и ресурси ,народа им тъне в мизерия и глупост...

..... трябва и акъл! .....

Ритай Влад бараката и шмеркела

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ МИ СТАВА СМЕШНО. НЕ, ВСИЧКО ТОВА Е КОМИЧНО ДОРИ ТРАГИЧНО. КАТО ЧЕЛИ ДРАСКАЧИТЕ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ЦЕЛИТЕ НА САЙТА. ОБМЯНА НА МНЕНИЯ И СТАНОВИЩА, А НЕ ПЛЮЕНЕ И ИЗЛИВАНЕ НА ПОМИЯ И ПОКАЗВАНЕ НА КЪСОГЛЕДСТВО, НЕНАВИСТ И ЗЛОБА. КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ЗОМБИРАНИ ЧОВЕЦИ? ОТГОВОРА Е ЕДИН. ХАОСА ПОРАЖДА ВСИЧКО ТОВА.

Това само значи, че троловете са си изпълнили задачата, да принияят нивото на дира до свада в маалата......

С какво САЩ и Канада са зависими от Русия - внасят от там технологии , купуват газ , петрол , злато, трябват им рубли или им е малко водката ??? Ответни санкции ?!? Смехотворци !!!

Ще ги заболи много повече тях ( САЩ и Канада и ЕС ), защото ще загубят големи пазари. А освободената ниша ще бъде заета от Турция, Китай, Южна Корея, Бразилия, ... и възродена Русия.

...засега виждам само краха на рублата и катастрофа на социално слабите в Русия... които ще се надигнат срещу Путлер в най-скоро време ако продължава така... а и населението на Крим го чакат лоши дни... ще плачат да се върнат в Украйна или просто ще се обезлюди и ще си остане една територия за руската армия...

Не останаха много славяни за избиване, лавров ще помогне да се довършат.

КОЙ ЗАПОЧНА АГРЕСИЯТА СРЕЩУ УКРАЙНА Г-Н ЛАВРОВ. ЖИВЕЕМ В 21-ВИ ВЕК. ДА НЕ БИ ЗАПАДА ВА ВИ Е ВИНОВЕН ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАТЕ ИМПЕРСКИ ВЪЗГЛЕДИ ОТ 19-ТИ ВЕК.ВИЕ - РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ЦИВИЛИЗОВАТЕ. ЩРАУС ОЩЕ НАВРИМИНО Е КАЗАЛ-ДОКАТО РУСИЯ СЕ ЦИЛИЗОВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА.

кутията на Пандора я открехна САЩ Иванчо с прецедента "Косово". И не Русия е обкръжила САЩ, а империята на злото с машата си НАТО е обкръжила Русия. Естествена е ракцията, когато имаш враг пред портата да се погрижиш за сигурността си, като счупиш наглата му мутра

Иванчо, селският идиот , едва ли би ви разбрал.Губите си времето за да му отговаряте.

когато някой прави бизнес с тия от сащ и канада и когато им изнася си най добрия но като започнеш да си искаш и твоята печалба ставаш неудобен или фанатик или терорист справка с либия и кадафи най долрия беше като спонсорираше партии и като си описка обратно парите го наградиха с бомби

Като гледам си се спукал да правиш бизнес.

Другарю Лавров, режима ви е пред своя логичен край...... Тьрси политическо убежище там, кьдето те приемат-най вероятно Северна Корея, Куба....... Да не стане така,както с Кадафито, Садамчо...... Все другари ваши..... :-)

drugarju Lawrov, ne ukorjawaj Canada USA ami si wi6 imperijata kak se razpada!

Когато Расия въведе ответни мерки, трябва да съобщи, иначе САЩ и Канада няма да разберат.

мерките са собствени контра-мерки, понеже земята е кръгла, физическите закони - НЕОТМЕНИМИ!, глупостта вездесъща и... Бог е Всемогъщ.

Aре у лево отново на картофите :)

zimata na 97 idva bratushki...nazdarovia

Един тука писа какво можели да направят руснаците. Ми много работи, например да изгонят всички Соросоидни организации от Русия, да снабдят с ядрено оръжие някои приятелски държави и какво ли още не!

Някои червени московски кратуни,разнасят мълвата на гол задник,че ЕС,САЩ и Канада ,също щели да пострадат от санкциите,ха,ха,ха,що за малоумие!Та ако бе истина,нямаше да има санкции,нямаше да бъде мачкана рублата,цените на петрола и газта,нямаше руснаците да са най-осакатената и смачкана нация,при богатствата които Русия има!Нямаше Путин да ги превръща в крепостен суровинен придатък на Китай и другите много по-силни нации и държави!В Русия се трепят за ЕВРОто и Долара,защо ли не падат и те,а ?ЕС ще мине ибез руският газ,а на САЩ не им трябва,те са на върха на производството му!

Санкциите на САЩ възпрепятстват тегленето на заеми от ЗАПАДНИ банки-т.е., Русия да си ползва нейните си ресурси, а първите руски контрасанкции бяха забрана за внос на хранителни продукти за руския народ! А не технологии!!!!

Сигурно ще им отнемат визите за руссията :))

С вас е цяла България! Давайте 7 млн. калашници и гранатомети и тръгваме с вас!

Сидеров е с един файтон хора!

Санкции, ответни мерки, специални служби ... Когато атовете се ритат, магаретата - страдат!

а българия си подлага задника.

русия плаши запада с ответни санкции.какво ще им спират-бурканите с туршия или киселото руско зеле....ще ме уморят от смях

Ами за начало желязо(украинското спря), алуминий, титан, въглища, нефт, дървесина, жито, газта не я броя. както и половината менделеева таблица. А модерната икономика без суровини е нищо. Европейците ще трябва да правят автомобилите от вестник ама и за хартията трябва даървесина. Русия може да изкара без евро и долари. ама Европа неможе и ден без суровини. А ако загрубеят нещата и рашките отрежат суровините, в европа за един месец ще стане гражданска война. Защото тези огромни количества просто няма от къде да се компенсират.

надявам се че ответната мярка на Русия ще бъде да забрани вноса на лекарства от ЕС , САЩ , Япония и Канада. Веднъж вече спряха храните сега е ред и на лекарствата. А Блядовете ще се лекуват с Виетнамско чудо.

Рашките правят доста сериозни лекарства. Така че не всички лекарства са проблем. Но спрат ли вноса на лекарства, ще хвърчат президенти . ЗАщото без лекарства рашките ще оцелеят , но приходите на фармацевтичните компании ще паднат драстично. А то не обичат такива неща.

Соросоидите са като ГМО то което САЩ ще посее в Украйна.

..Да живее демокрацията и нейните врагове..

..Мачкай боклуците Владко, макар и да квичат неистово и да правят от страх коалиции...

мачка ги Владко Живков , мачкаше ги много здраво докато беше тати жив.

Тъй преди години чинизийците правеха едикое си хилядно предупреждение на САЩ, като накрая почнаха да се сриват, беха пред гражданска война, но Чичо Сам изсипа инвестиции и хай технологии, дръпниочичкофците живнаха и гледай ги сега де са. Велик и добър е Чичо Сам, за тез дет го слушкат.

Я кажи глупендерче, коги Хитлер и Наполеон да влизали и мляли Чинизиицити..и.и.и.и.

"...чиито авоари ще бъдат замразени". Тези руски тулупи си държат парите в западните страни, купуват си къщи и апатаменти също там и говорят глупости на тъпите си поданици и на подлогите си в другите страни. Това е.

ЕС и Турция биха дузпа на САЩ и Украйна. Злобата е огромна.

много голям комик си ... да знаеш :-)! всущност не го знаеш де, сувпадение просто :-)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хубво е човек да има мечти но реалноста е друга . Глад бой и скубане и за 5-6 години мечката ще влезе в зоопарка.

Българин да е приятел с руснак, де се е чуло и видяло.Окупиран с окупатор.

Що плямпаш глупотевини бе?! Кога България е била окупирана от Руски войски бе чукундур!??!!!

След рашисткия блицкриг в Украйна руските милиардери станаха милионери :)

Тъпите укронацисти махнаха милионери и сложиха чифути милиардери..Ха Ха Полша и Унгария затвориха границите си за бандеровците... Ердоган шутира като проститутка Нуланд и като педзал Байдън.. Вишеградската четворка се обяви против санкциите.Фрау Меркел се одупи на Путин за да я разпути.Туск обущарят също хвали Русия като надежден партньор.. Ха Ха Кво стана с рублата бе фъшкористанци ?

Ти ни кажи какво стана с Рублата , нали на теб ти плащат в Рубли? Половината Рубли се изпариха а друга половина след Нова Година когато ви стегнат примката още малко. Сега изпразниха магазините за коли, мебели и бяла техника а после остава само сол и оцет. Филма вече сме го гледали ....

Българинът не вярва на Русия и обратно, така че взаимно сме си антипатични.

Руснаците са най-голямата овца в БРИКС. Всички други народи имат собствено мнение за политиката на правителствата, само те ходят след пастира си като роби.

браво на владимир путен.....истински муш и родолубец.....мога само да кажa на капиталиста не се ебаваи сас наи големя брат, при вас има правило... на по големя ( по вуздрасня ) сваляте шапка ми тросто го направете ..

крепостен

Крепостен селянин. не забравяш ли че освен поклона трябва и свирка

70г. ядохме попарата на руснаците,стига.

Момче, ти въобще нямаш представа от политика! Джими Картър за пореден път разкритикува агресорската външна политика, която САЩ води. Можете да погледнете хронологията: след края на Втората световна война до днес САЩ практически са били постоянно във война някъде. Има около 30 държави, с които ние сме предизвикали въоръжен конфликт, заяви пред изданието Салон бившият президент на Съединените щати.

Забранете вноса на лекарства и медицински консумативи за Русия и за 3 години ще намалеят наполовина. Путин не разбра ли че с тъпата си политика тласка Европа към шистовия газ и после ще му поставят дебелата тръба отзад...на задното стъкло.

глупако знаеш ли колко милиона деца в ирак умряха заради ,,ембаргото,, там!!! това си е жив ,,нацизъм,,!!! зад каквито и демократични глупости да го скриват!!! проповядваш за геноцид и дирът не го трият!!! браво!!!

Повече деца измрях по времето на Ленин и Сталин в Русия така че полека с нацизма да не настъпиш мотиката. Путин е същия диктатор и му е време да си ходи.