Изчезналият режисьор открит мъртъв (обновена)

Изчезналият на 18 октомври режисьор Захари Паунов бе открит мъртъв. Колата му е намерена в дере край пътя между Ахелой и Каблешково.

Обратно в новината

Коментари - Изчезналият режисьор открит мъртъв (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бог да го прости. Знаетели,че вече не вярвам да е нещастен случаи.Колко Варненския митрополит се е удавил. Толко и това е катастрофа.

Мхм нещо продължават мистериозните смъртни случаи на нормални хора... Някой тук не си е свършил работата както трябва....

Спечелил човека награда на преклонна възраст, понаквасил се в чест на това и опааа.. айде у дерето. Такива неща се случват ежедневно! Това е живота. Сополявене и превземки няма да променят фактите.

Съболезнования на семейството и близките ! ----- От Варна към София през Ахелой/Каблешково ....

Бог да го прости, светла му памет!

Бог да го прости!Да почива в мир!

АДМИНЕ, НАЛИ ПРИ СМЪРТЕН СЛУЧАЙ МАХАХТЕ КОМЕНТАРИТЕ...МАЙ КЪДЕТО И КОГАТО ВИ ОТЪРВА...БЕЗПРИНЦИПНА АДМИНИСТРАЦИЯ

хубавото на човешкият живот е това, че в даден момент свършва

Говори за себе си. За теб края може да е най-хубавото нещо за целия ти живот. Но за други хора не е така-те оставят след себе си хубави дела и спомени.

много важно кой какво оставя, нали го оставя, не го взима със себе си

има отвратително грозни коментари...Паплач!

...Виж му само снимката...първа "дружка " на Веждито...вода не е пил ...особено ...потен... Виж му и CV-то...на 21 "завършва" (??!!) ВИИ...аз на толкова бях първи курс (след две години казарма)...какво правил,струвал...чак на 50 направил някакъв филм...ако е като външния му вид сигурно толкова му е било и шофирането...колкото и ..."режисьор"-лъка... ...За умрелия или добро или ...нищо...тоя да се радва ,че 10 дена пишат за него...до днес никой не го познаваше...

Малко тъпо изказване! А може ли да те попитам ти как изглеждаш на снимка? Харесваш ли се?

Bell

Съболезнования на близките, много жалко! Светла му памет!

Имал ли е застраховка живот,ако има трябва да се разследва жена му,която първа е подала сигнала.Може да иска кинтите.

Както винаги безкрайно тъпо парче!

Тъпо е, не че е тъп, а че тъпите станаха много и все им е по-трудно да блеснат с оригинална тъпотия. Какво да се прави, такава ни орисията.

ей, гадове сме........няма и час преди новината за смъртта му, се появи инфо от "известен журналист", че си е подготвял бягството и куп обяснения защо и как............то по-добре да беше така и да си е жив, ама как се множат жълтини- пък после каква е сестра ти , дори и да нямаш даже брат.....ужасни сме-конспиратори поклон и съчувствие за близките му

Бог да го прости човека.

спестил си е още 20 години работа до певсия

(двадесет) фекалий да изконсумираш, любезний! И да питаш за още.

А ти да напишеш 2000 пъти думата "фекалии" правилно и да питаш за още, та дано се поограмотиш малко!

Никой не знае какво точно се е случило, но защо на някои хора (ако въобще могат да бъдат наречени така) им хрумва да дрънкат всевъзможни глупости и да леят простотии по адрес на вече мъртъв човек...Не може ли да уважите мъката на семейството....и поне в такъв момент да замълчите....

Грешиш, Хорейшио може да каже, какво точно се е случило, ако беше там.

Една забележка към редакторите в сайта: Вие по-неподходяща снимка на човека нямате ли или в нея има умисъл? От началото на случая, от както изчезна човека, използвате тази фотография. Поне сега я сменете!

Човекът е починал, мир на праха му. Нещо необичайно ли е станало?

Като се обърне колата, пътища и специалисти много...

Спечелил е награда човека в предпенсионна възраст за дебютен филм, зарадвал се е че е голям "творец", ето вече и признание има, напил се е и айде в дерето с колата.

Тоз е на 48 години, каква предпенсионна възраст...

С дебют на 48, втория му филм ще дойде някъде с това темпо към 90-така. Това си е далеч след пенсионна възраст дори.

Нормално ти си просто поредната МЪРША на пропадналото ни общество.

Абе видимо човекът си е поживял, пък му дошъл краят. Нормално е, какво толкова разсъждавате по толкова обичайна случка?

Ей, злобен народ!!! Чак ми става срамно и жалко като чета коментарите... Нямам думи! Форумни мишки.. Това сте вие! Мир на праха му!

Лошото е, че форумните мишки са такива и на живо и живеят сред нас. Те са ни съседи, колеги, срещаме ги на пътя, в магазина

Всъщност форумните мишки нямат нищо общо с Българския народ . Не правете генерални изводи от драсканиците на 2-3 нпо-трола . На тях затова им плащат , пък и за друго не ги бива . Светла памет на човека .

Да бе...я се разходи по улиците и се огледай. Навсякъде мишоци. Сиви, безлични, мълчат, гледат да се скатаят, интересува ги само тяхното сиренце и г.з. Ама седнат ли зад клавиатурата ....стават супер герои

Аре стига сте рИвали,като има камери за наблюдение-нарушавали се права,като няма-защо не наблюдавали.Какви камери има по пътя Варна-Бургас,че да го наблюдават-има камера за скорост на Приселци и на Старо Оряхово,другото е някоя мутра да има камера на хотелите в Обзор и това е.

А може даже изобщо да не е минал по Варна-Бургас, а да е минал през Дюлинския проход, където със сигурност камери няма. А камерите за скорост снимат само ако има превишение на скоростта. Аман от разбирачи!

Няма как да е минал през Дюлинския проход, и да е на пътя Ахелой-Каблешково. Погледни си картата.

да го търсят. В амазонската джунгла да беше изчезнал, пак щяха да го намерят. Полицията няма ли въртолети, които да оглеждат маршрута, по който е минал?

И за какво да го търсят? Жена му сама казала, че и друг път бил изчезвал така за няколко дена, без да се обажда. И какъв маршрут да оглеждат??

Ти чул ли си я да казва или някой ти каза? Щото аз чух как опроверга тази информация от варненската полиция и каза, че НИКОГА не е изчезвал преди. И какво значение има, дей*ба, мир на праха на човека - поне под такива новини спрете да плюете!

Задълженията на полицията са си ЗАДЪЛЖЕНИЯ и не трябва да се определят от това какво казват близките на изчезналите хора! Ами хипотетично, ако жена му "няма желание да бъде намерен"?! Какво правим тогава?! Просто полицията прояви поредната НЕМАРЛИВОСТ, а човекът е можело и да бъде спасен евентуално!

Бог да го прости.

до Отговорете бе изроди: камери може и да има но няма кой да ги гледа - както всичко в тази държава - пълен застой и мрак

Не в важно дали има или няма кой да гледа. Важното е, че не се ползва, а парите са изхарчени. А щом нещо е направено да не се използва явно са вложени пари само за заблуда, а останалите пари са окрадени. По света такива камери са достъпни online виждат се от всички. Щом тука не са достъпни значи по-скоро изобщо липсват.

жалко, много жалко. Свестните хора един по един си отиват, а нови не "идват".

Лека му пръст ! дошло му е времето , посмъртно ще го наградят , Човека си е бил болен и поливането на наградата вечерта го е довършило ! Алкохола и цигарите не прощават на никой ! Няма режисьор няма миньор !

Всичко свързано с институции е замряло не разбрахте ли????? Нито една държавна институция не работи и това не е от сега. Само си получават заплатите за държавни служители и това е. На гърба на частния задъхващ се полужив БИЗНЕС!

Колата е забелязана от пътници в автобус. Това означава, само едно, че от хотел Черно море до Каблешково няма нито една работеща камера, а за проекта във Варна са дадени над 5 милиона €. Възникват два въпроса има ли изобщо камери под кожусите, а ако има не вярвам те да оцелея на пек и студ следващите 5 години. Така, че ето в какви безумия се харчат пари на данъкоплатците. Със изчезналите пари 4,5 милиарда в КТБ е можело да се кyпи една атомна централа или 10 моста Дунав II. или 6 тунела на Шипка.

добре казано но отговори се търсят протести (дела) а не с писаници (думи)

можело да се построи??? ми то се построи бре само че не тецове ,аецове и тунели ами къщички ,хотели дворци и т.н.

Нищо не са построили Европа дава пари нашите ги ръгат в офшорки.

е близо до Поморие. Тръгнал от Варна към Бургас и по новата магистрала? Къде са го търсили? Нали е говорил с жена си, не е ли споделил какъв маршрут ще избере?

нещо взеха много хора да изчезват около Варна, чужденци, туристи....... да няма някои нов Чикатило?

има дпс и тим а не Чикатило

Решил е да съкрати пътя и да мине по тази отсечка, пълна с неочаквани и опасни завои, вместо да мине през Бургас. А още по добре от Варна директно да си беше хванал АМ Хемус. Учудва ме и вчерашното твърдение на полицията, че камерите на изходите на Варна не са регистрирали преминаването на колата му. Ето че е минала все пак.

Само че пътят Варна-София се съкращава с около 60 км, ако се мине по магистрала Хемус, а не по Тракия през селата около Бургас. Вярно, че караш повече по магистрала, но опасните завои дотам ти изяждат спечеленото от това време.

Това не е вярно! Много по-безопасно е да минаваш през селата до Бургас или магистрала Тракия, без значение кой път ще изминеш, вместо да пътуваш по Хемус. И тия опасни завои де ги видя - ти изобщо минавал ли си или летиш със 150 и завоите ти виновни? Всички завои се взимат с 90 без драми. Лично аз предпочитам да шофирам 60 км повече.

Ами след управлението на червените почват да се откриват мъртви и отчае ни хора.

Единственото, което имаш общо с демокрацията е ник-а ти!

пеша да бяха тръгнали близките му от Варна по магистрата, да бяха спирали до всяко дере.....А то жена от автобус видяла случайно колата. А ако не беше я видяла, ако беше навалял и сняг?

Жена му каза, че е тръгнал за София през Бургас - по АМ Тракия. А родната полиция го търси 12 дена. Малоумен да си, ще провериш първо всички дерета край пътя Варна-Бургас.

Много жалко! Светла му памет! Съболезнования на близките!

Горкичкия! Светла му памет! Значи може да е бил жив с дни и никой да не го е видял за 10 дни, да му помогне.Как тогава е бил издирван - със съобщения в пресата и социалните мрежи ли?Ето затова трябва да се въведат онези автоматични сигнализатори, които при катастрофа пращат съобщение на 112!

Не чакайте никой нищо да ви въведе устройството се казва gps tracker може да си го монтирате сами като използвате инструкция за монтажа му. Могат да ви го монтират и във всеки сервиза за аларми. цените почват от 70-80лв.

ако беше нещастен случай телефона му нямаше да е изключен и последната регистрирана клетка да е във Варна. Кой си изключва ГСМ-а когато пътува, освен ако не е в самолет?

Този на който му е паднала батерията.

Човека се е събудил в Хотел и е тръгнал на път, едва ли е забравил да си зареди телефона. А и батерията трябва да му е паднала още щом се е качил в колата иначе щеше да се регистрира в следващата клетка извън варна. Много невероятно

е кво цъкате минусите, мислете малко! Тръгваш на дълъг път и си изключваш телефона още във Варна. Не е ли подозрително?? Малко вероятно е да е нещастен случай

Не си прав, аз основно работя с телфон и съм от среща в среща. Много често ми се случва да тръгна на някъде и тел да сигнализира че батерията е изтощена. Когато имаш натоварено ежедневие и си фокусиран върху ангажиментите, често забравяш дребните неща. С тази разлика при мен, че си нося зарядно и за офис и за кола, и където и да съм при изтощена батерия го включвам. Но въпреки че работя с телефона, пак не го зареждам преди път и сутрин не го взимам зареден, просто съм много натоварен и забравям.

Сред редица "тарикати" шофьори върви следната градска легенда, че дори познавам и идиоти, които и се връзват и докато шофират на дълъг път си вадят батерията на телефона. Идеята е, че ако направиш някоя беля на пътя (блъснеш каруца, човек, велосипедист) и телефона ти е включен, могат лесно да те засекат дали си бил на мястото на инцидента в този момент, по телефона. Даже имаше случай на открит по този начин убиец на пътя. Та много джигити не само си изключват телефоните, но си и вадят батериите по време на път. Не е задължително в случая да е станало така, просто един щрих и предположение...

Може да е бързал, може да не е имал зарядно, защо трябва задължително да е изключен съзнателно.Може да не е видял,че батерията му е паднала.

Както и да е, бог да го прости, човек на изкуството да загине така нелепо

Мисля, че преди да му падне батерията би уведомил близките си

Вие на криминолози ли се правите, или на анализатори някакви? Оставете това на професионалистите. Факт е, че човекът си е отишъл. Бог да го прости!

Харесва ми начина ти на мислене! Да добавя, че онези камери които броят трафика пък не са засекли колата...... На бас, че МВР знае много добре за какво иде реч, но сега ще "разследват" и ще скалъпят нещо за пред медиите!