ЕС ще увеличи на $1 млрд. парите за борба с Ебола

ЕС ще увеличи финансовата си помощ за борбата с Ебола на 1 милиард долара, обяви в Twitter председателят на Съвета на ЕС Херман ван Ромпой.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще увеличи на $1 млрд. парите за борба с Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледайте как се цицат балъци за ваксини и мерки с поредната болест измислена от Световната Зомби Организация. Първо пускат филми с подобна насоченост, посел започват да шумят а на финала идват да си вземат милярдите тихо и кротко за което всички получават чудните ваксини направени преди да се е разбрало дори кав е бацила хаха ама те си го знаят. Офффф баси шита. Както и да е. Балъците ако не си взимат изводи толкова по-зле за тях. 1.Болести има и те масово за произведени от масонските лаборатории за военни цели, а ако не сте разбрали срещу населението на земята се води от доста време тиха подмолна и в някои фази шумна война!!! А се събудете бееее хора. НСР е това не е лукова глава. Нагъзили са ви по всички фронтове а вие спите ли спите. 2. Дори и най-курвенския бацил се лекува с ток. Студен ток, а понякога и топъл. Студения ток или РАДИАНТНАТА Енергия са това което не искат да знаете. Скаларните вълни също. Поровете добре. От рабирането на тези две неща за в бъдеще ще зависи живота на всичко около вас и на ВАС самите. Тези токове и вълни използвани вещо дават спасение от енергиината криза и СЗО и НСР като цяло. Дали ще го направите си е ваш избор. Аз бях длужен да ви го посоча ясно и конкретно а не като политик. И от геометрията учете ТОРСОВЕТЕ. Да обобщим. 1. Стдено електричество=НИКОЛА ТЕСЛА=Радиантна енергия, 2.Сларни вълни=нямат амплитуда но имат честота и са основните вълни използвани от природата!!! 3. ТОРС - всичко се развива и самоподдържа циклейки в тази форма. Галактики, планети, ...и надолу. Гледайте фила- Разцвет в колибка за да ви стане по ясно. ТОРС е в основата на всички енергиино революционни технологии за извличане на енергия от ЕТЕРА. А там има Неизчерпаема Зелена и здраволсовна енергия. ха дерзайте и на дръзналите, честито. Който и да сте ви препоръчвам да гледате два филма. Духът на времето( Zeitgeist 2+prodaljebie) и Развет. има ги в колибка.ком с превод, а и на руски в тубата.

За секунда си помислих, че тва са много пари, ама после се сетих, че военния бюджет на САЩ за една година е над 650 милиарда ...

Понеже някои прикриват проблема като насочват вниманието срещу алчния Запад, може да говорим, че никой в ЕС не дава кинти заради болести, а сега всички са одървени от ужас, защото ебола живее в човешка температура и се прехвърля чрез човешки течности.

Ох, малко ми писна от политици! Произвеждат едни празни приказки! Едни милиарди, едни милиони, едни усилия, едни срещи, едни обещания!

те са като ебола = нема отърване

Тя мОри, те мъчат!!!

добре, че е twitter да разберем за 1млрд. евро паре

ДАЙТЕ ДА СИ ГО КАЖЕМ : - НА НИКОЙ КАПИТАЛИСТ НЕ МУ ПУКА ЗА АФРИКАНЦИТЕ ... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ АКО ВИРУСА ПРЕСКОЧИ В ЕВРОПА И ПРИ НАС В АМЕРИКА ... ХОРАТА ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ АКЦИИТЕ НА МАЙКРОСОФТ И ДЖЕНЕРАЛ МОТЪРС ЗА ДА СИ ЗАВИВАТ САНДВИЧИТЕ В ТЯХ :))

ще ги вземат и от нас тез парички Щом има ебола в Ню Йорк, нещата трябва да се спешат