Полицаят, прегазил бебе: Колата тръгна внезапно наляво

Граничният полицай Костадин Стоянов, прегазил бебе, заяви пред съда, че може би заради техническа повреда колата му е тръгнала наляво. Той бе пуснат от ареста.

Обратно в новината

Коментари - Полицаят, прегазил бебе: Колата тръгна внезапно наляво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя ще продължи да пие и да убива и мачка деца по тротоарите ако не го вкарат в пандиза ! и това ще поощри много други идиоти като него да пият и да убиват деца по тротоарите !

и 10 легнали да сложат детенцето няма да се върне ,и колко още доказателства им трябват че да докажат че той е виновен след като още при катастрофата е имал колко промила алкохол в кръвта а сега едва ли не мъчат да го оправдаят и какво от това след като търси приятели да си отърве кожата наистина ще има още убийства.

гответе се този да смачка още деца ! българското правосъдие е наи-често в услуга на престъпника и е откровено срещу жертвите!

"Магистратът се мотивира, че няма достатъчно събрани факти, които да доказват, че Костадин Стоянов е карал пиян и с превишена скорост във фаталния момент" - ами да, той дрегерът се е намирал извън правния мир в момента на вземане на пробата от 0,63 промила на полицейското пиянде. Пък и е модел XY-265-C, докато съдът признава само проби от дрегери модел ZP-3,14-G. Затова - човекът, убил дете е невинен!

Не стига, че е убиец, ами е и лъжец този лайнар. Естествено, че платено на когото трябва, да бъдат подменена кръвната му проба. Има си хора за всичко. Съдията отсъжда на базата на документи. Щом са му представени такива (разбирайте със стойности на алкохолно съдържание в кръвта на виновника под наказателния минимум), на него нищо друго не му остава, освен да отсъди по-лека мярка за неотклонение.

важното е ,ако го оневинят ,с каква савест ще живее оттам нататак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е на тази територия...Като има "адвокати" като "пъстър свят", ще има и "потърпевши" като това страхливо, подло и безотговорно същество, убило УМИШЛЕНО дете ! -Никой не може да ме убеди, че качването, припалването, тръгването и шофирането не са волеви реакции на индивида!Оттук следва и тежестта на наказанието! - Хора, защо не реагираме и на проекта за увеличаване на тока! Дотам ли сме закърнели духовно? Та тия трябва да ги изритаме докато не са се окенз.ли и не са ни потопили до шията в изпражненията си ! НАРОДЕ !!!!!

Как може една проба за алкохол да се бави седмица - убиец на дете е този изрод !!! Къде е съвестта на боклуците, които го пазят от правосъдието - и негови колеги, и лекари и полицаи и прокурори ? Накрая колата ще излезне виновна, че едно говедо се е напило и уби едно невино детенце ! ДОКОГА ТАКА БЕ ИЗРОДИ ?

Сега очаквайте и удобната за този негодник, "експертиза" на автомобила!

костадине, когато те осъдят ефективно, дори и за най-краткият възможен срок, в затвора ще те посрещнат братята роми. Ти уби едно от техните деца, а те ще те дарят с любов. От толкова много любов, наистина внезапно ще завиеш на ляво. Толкова наляво, че дори азис ще изглежда като корав мъжкар в сравнение с теб. Е, тогава отиди на "експертиза"! Всеки лекар ще се подпише с две ръце, че ти е разбито окачването.

Естествено, че адвокатът го е посъветвал да говори за техническа повреда... Само че съдът толкова ли е лековерен, че му вярва? От друга страна, като си спомня казуса за оня пияница руснак, който уби един и осакати втори човек и въпреки това не отиде в затвора, дори и българското гражданство не му беше отнето....

Смело на свобода пияниците, рецидивисти, които са полицаи! Хора пазете си децата от пияните полицаи!

Къде живее този?

В България.

Баси наглите копелета- шифиорчето, неговите приятели и роднини и най-вече булгаристанското правосъдие!

Българино, защо си хабиш нервите, като добре знаеш как ще свърши и тази история?! Я виж, настава вечер, месеца ще изгрее, сипи си пак 3 до 5 ракии и отново ще се възвисиш ... До утре, до следващият спектакъл.

На една място сгазват бебе, на друго не пускат деца да учат...made in BG!

Роднините на полицайкьо обикалят и слагат минусчета на коментарите

Носи отговорност за причиняване на смърт по непредпазливост в пияно състояние като е направил опит да избяга. Така ли е? Би трябвало неговите близки да не са толкова нагли за полицейската престъпност.

Стоян Василев.:известния побойник от Поморие сега пръв защитник на убиеца.

Ще счупи нещо по ходовата част на колата, за да имитира техническа неизправност или пък ще отиде в Крушевец да се разправя с братята роми !!! наричаш почрнените хора от този бо...лук цигани ли. само затова трябва да те глобят.

ма то бебето било на някакви цигани,кво толку са пенити?

Какво значение има на кого е, БЕБЕ Е !!!!! Не стига , че е посран, ами и приятелите му нагли !!! Да лежи колкото се може повече! А изказването ти не подлежи на коментар дори, толкова е грозно и бездушно ... което е жалко, много жалко за теб !

Щом като се прави на утрепан и твърди, че е имало техническа неизправност на колата, значи не изпитва угризения на съвестта и изобщо не съжалява. И колегите му полицаи също трябва да бъдат съдени - за фалшифициране и укриване на доказателства. Този случай разкрива най-големият проблем в България - да се опитваме да помогнем на роднини и приятели, независимо от това, какво престъпление са извършили. Толкова ли е трудно да кажем, който е нарушил законите на страната, да си понесе последствията! Не преодолеем ли шуробаджанашкия принцип (при който всички други принципи престават да работят) България ще върви все по-надолу и по-надолу. И като стгнем дъното ще продължаваме да копаем още.

Не е това най-големият ни проблем.Най-големия ни проблем е,че нямаме вече духовни ценности и че думата съвест се превърна в мръсна дума от години.

няма достатъчно събрани факти, които да доказват, че Костадин Стоянов е карал пиян и с превишена скорост във фаталния момент. Докога съдебната система в българия ще се подиграва с обществото. масови уволнения на съдии са наложителни и сериозна реформа на системата след като е ясно че не защитават интересите на обществото и подтикват към неспазване на закона

Как е възможно полицай да кара технически неизправен автомобил?

Много ми е интересно, кой обикаля и слага по едно мунисче на всички изказвания.

На мутрата му личи колко тъповато и отвратно изчадие е.

Много лоши коли карат тези бе. Развалени. Да съберем пари да им купим по-нов модел на БМВ че да не завива на ляво... или тои си е мислил за резбата си.

Ами тогава да почнем да газим с колите наред. Та най-накрая да стигнем до нео и неговите роднини. То бива правосъдие, ама такова като българското ...

Линч за шофьора

бил е толкова пиян, че е бил неадекватен, притекли са се негови колеги,които са го наливали с мляко, пробите са фалшифицирани. За такива полицай само тежки присъди и да го съди военен съд. Господ гледа , дано няма деца тоя урод че те ще му плащат золумите.

Не мога вече! Егаси скапаната и долнопробна държава. Няма по пропаднало място от Б-я. Не останаха свестни хора. Това ни чака нас. Някой "богопомазан" да ни размаже по паважа. И хоп ние под земята, а той пред Тв-то да гледа ВИП брадърЪ!

Ъ

Най-справедливо е да осъдят родителите на убитото детенце, което даже не е разбрало какво е рожден ден, да заплатят ремонта на колата на убиеца, да му заплатят пропуснатите запои през изминалите 10 дни и да лежат ефективно в затвора за това, че са му нарушили рахатлъка! Господин адвокат, в Конвенцията за защита на човека на която се осланяте, какво пише за отнетия живот на невръстното детенце?

НАМЯ ТАКАВА ИЗРОДЩИНА ТОЯ СЪДИЯ ТРЯБВА ДА ГО УБИЯТ С КАМЪНИ,ПОНЕ В АФРИКА ТОВА БИХА НАПРАВИЛИ...ГОСПОДИН МАГИСТРАТ КОЛКО СТРУВА ЧЕ И АЗ ИСКАМ ДА СИ КАРАМ ПИЯН И ДА НЕ МЕ Е*Е ИЛИ ИМА ОТСТЪПКИ ЗА ПРИСЛУГА В ПАГОНИ?

Сега ще се окаже, че колата сама е сгазила бебенцето и тази мърша ще я пуснат да убие още някой. Линч трябва за такива !!!

нашата милиция се пази!

Защо не го пратят да работи на КПП-то. То ще трябват пари за съдии и прокурори.

Виж кво вика човеко: Она колата тръгна на лево , а он на десно. Резултато е налице.

Тоя ако беше пил "достатъчно",щеше да полежи докато изтрезнее, и нямаше да има нужда от 5 "легнали полицая"!!!

И онзи старозагорския изрод който в началото на лятото мина с джипа си през детенце в пешеходната зона си лежи в къщи и си гледа телевизия. Явно по тия географски ширини това е нормалното.

нема оправия в тази измислена държавица. Този е един от многото килъри на деца. Преди време фигуриста Максим беше убил дете на морето и му дадоха условна.

Господ гледа, той лъжливите приказки на измислените адвокатчета и пияните убийци не ги чува- той просто знае истината.

Нивата не иска молитва, а мотика.

Амин!

страната, в която костов не е желан

тоя го може би го пазят контрабандисти и са му платили може би на "добрия" адвокат

Аз мисля, че този също ще "завие на ляво" в затвора...

Знае ли някой какви са резултатите от кръвната проба? Ако да - споделете. Изглежда, тази информация умишлено не се "изнася", което говори много...

колкото по-високи заплати толкова по-пияни полицаи полицаите влесто да пазят данъкоплатците , които им плащат заплатите , се напиват и ги избиват тях, данъкоплатците защо данъкоплатците да плащат на полицаите заплати ?!?!?!? какъв е смисъла ?

само на първо четене и без познанията на специалист-юрист, аз откривам два пропуска в НК 1.Употребата на алкохол би следвало да е отежняващо вината обстоятелство, а не-облекчаващо 2. Полицай на държавна служба, под пагон, трябва да бъде съден от военен, а не от граждански съд! (и моята скромна препоръка)-С цел превенция, лица, заемащи длъжности с обществена значимост, трябва да бъдат съдени по-строго от обикновените граждани!

ЗА ! --- Точно-Така виждам да Пишем Нашето Бъдеще ! -> Яснота --> Прозрачност ----> Отчетност ОТ и ЗА Нас-Всички.

За това още с указ от 10.12.1880 г., под 707, обн., ДВ, бр. 91 от 13.12.1880 г. е утвърден ЗАКОНЪ за съдене на министрите

тоя просто е минал между две колички на тротоара !? що е минал по тротоара ? що му се е видяла двойна количката ? социалистическия съд реши , че другаря граничар Костадин Стоянов не е бил пил и е невинен за убийството на детенцето А генетична експертиза дали пробата за алкохол е на Костадин Стоянов правена ли е ? Дали некой "колега" не е дал материал вместо него ?

Колата тръгнала наляво,а спирачките отказали в същия момент.

адвоката му добре го подковал с тази техническа уж неизправност и ето ,че мина номерът.

1 пияница полицай -5 бабуни на пътя!! 50 000 полицая -250 000 бабуни ! Който не вярва , да ги преброи в България !!?!