”Зюддойче цайтунг”: Путин заплашил Източна Европа (обновена)

Владимир Путин е заплашил страни на НАТО и ЕС, според Петро Порошенко, пише ”Зюддойче цайтунг”. Няма да обсъждаме разговори, извадени от контекста, каза ЕК.

Обратно в новината

Коментари - ”Зюддойче цайтунг”: Путин заплашил Източна Европа (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сценариите на американците са едни и същи.Факти: 1.Сърбия е лошият агресор, но по време на войната босненци и шиптъри бягаха в Сърбия да се спасяват.Американците бомбардираха сръбската телевизия защото показваше точно това.В Сърбия и преди след войната живеят хиляди босненци и шиптъри и какви ли не без проблеми 2.Русия е агресор!Но украинците бягат в Русия да се спасяват от войната.Около 5 милиона украинци живеят и работят в Русия. 3. Русия или опълченците са свалили Боинга! Доказателства никакви, разследването замря, Запада замлъкна-защо ли? Списъка може да бъде продължен, но нужно ли е! И как да вярваме на западни политици и медии!

П.П Забравих: И в Украйна спряха руските канали.Спряха, защото няма как да ги бомбардират.

"Русия е струпала около 4 хиляди войници в анексирания Крим". Че то само в Севастопол преди анексирането бяха 20 хиляди, точно по договора за базата. Сега сигурно са 40 хиляди, не 4 хиляди. И също към 1/3 от военните, дето служиха в украинската армия останаха на служба в поделенията си и се заклеха на Русия.

молдавското момчче с масури и кипа на главата скоро че яде бахура...и при тов аотняколко страни ...щото са много тарикати те )))) а ся да видим))))хи хи

Писна ми да чета тъпотии по българските медии. Една нормална статия не видях от месеци. Незнам как хората вярват на подобни писаници. Най-малкото което се вижда от подобни писаници, е че както преди така и сега са просто свободно интерпретиране на нещо или някого. До този момент няма нито едно потвърдено или доказано пълното участие на руснаците в конфликта. И едната и другата страна си служат с въображаеми врагове и създадени ситуации. Интересното е едно че в Русия вече има над 1мил. бежанци от Украйна и това говори само едно. Хората бягат там където могат да се спасят и е очевадно, че агресорите не са руснаците в този случай. Ако бяха те агресорите както се твърди до сега действително да е започнала пълномащабна война с много страни близки до границите и хората да са се разбягали към европа.

Че Путин може, може. Ама надали. За всеки случай учете руски. И турски.

Е, щом го е написал Зюддойче цайтунг, значи е истина от последна инстанция! Но колко такива "истини" се появиха и се оказаха кьор-фишек? За някои обаче това е предостатъчно.

А какво става с "Боинг"-а - единствения самолет разбил се два пъти!

Което значи, че не е българска! Което пък значи, че е противоконституционна! Освен това е фашистка партия. И проповядва антисемитизъм и ксенофобия. Трябва да се забрани! А до тогава - да се бойкотира на всякакви избори и при всякакви мероприятия!

си ма кифло да даваш оценки? я оди за парцалки в мола...

порошенко същто е един от виновните и той ощте едно доказателство че америка обича крадците много не знаят в българия че е забогатял од крадени пари чрез бащта си бащтата на порошенко е лежал по времето на социализмът 5 години в затвора за пресвояване на огромна сума пари държавата муе прибрала имуштеството и част од парите но доколкото знам успял да укрие голяма част и той излиза имено точно когато е разпаднат съюза и после почват и двамата да купуват згради по центара на одеса в киев после фабрики по неизвестен път и този идиот щте говори че ПУТИН щтял да завземе ако поискал за два дена полша естония украина ит.н но българия не се споменава значи РУСИЯ брадски енастроена към българия.дори дагое казал тоя пидарошенко защто трябва да го казва на всеослушание след като разговорът е бил на четари очи значи той е предател ако му бият два шамара щте разкаже всички тайни на украина.А путин го еказал точно че ако поиска значи той няма да го направи и нама защто да оплюват русия която од 1998 год до 2013 даваше на Украина по 16 милярда долара и подаряваше всяка година и станаха лоши руснаците американците и дадоха няколко милюнчета на украинците зада направят войната и веднага станаха най хубавите обама го цункат по черният гъз и товае между другото и в българия има политици които са готово и те на обама орална любов да му направят само и само да получат жълти стотонки от америка

Буране, Буране, прости си бяхте, прости ще си останете. Първо, научете се да пишете бе, другари. България, както и всяка друга държава се пише с главна буквичка. Това се учи някъде в 1-2 клас. Че си с руско потекло си личи - не знаеш кога се употребява буквата "Щ". То вярно на руски вие я произнасяте "шч", ама и при вас имената на държавите се пишат с ГЛАВНИ букви. Ама то по колхозите знам ли как е... В случая не става дума за Порошенко. Какъвто-такъв, украинците са си го избрали. Нито е по-голям кръволок от Сталин, нито е по-голям селяндур от Хрушчов, нито е по-голям идиот от Брежнев, нито е по-голям пияндур от Елцин. И с нищо не е по-лош от др. Путин, който в момента започва да проявява болшевишко-съветския си манталитет. Да заплашваш съседите си с агресия е анахронизъм от времето на Хитлер. Справка - историческите събития от периода 1937-39 г. Той, Путьо уверено върви по стъпките на Хитлер. И ако досега го правеше деликатно, така да се каже с желязна ръка в кадифена ръкавица, сега го подкара съвсем през просото. И* в този смисъл не е зле да си спомни какво в края на крайщата му с е случи ан Хитлер. Нека само да припомня че Русия от 2014 в никакъв случай не е по-велика от Германия през 1939. Заплахата с агресия в прав текст може да е в резултат на изпускане на нервите. Но даже и така да е показва ясно какво им се върти в главата на руско-съветските генерали в Кремъл. Апропо, "Буран" има един единствен полет без екипаж на борда, в автоматичен режим (американските совалки имат над пилотирани150 полета и вече ги "пенсионираха"). Дотам им стигна акъла на предшествениците на Вовата.

то ти щото пък си едно КГБ - ум да ти зайде - дришльо и половина...и рядко си като хвърли човек камък по теб пръскаш надалеч....хи хи

Русия е държава, която сее политически разврат и бедност. Не е онази Русия, за която си мислят русофилите. Това е изродено общество, подчинено на полудяващ човек. Вее червеното знаме и мечтае, за ссср. Сталин му е идол. А на теб буранчо?

Не съм съгласен.

Путин е фашист като Б. Сидеров.

Два Дена е да се организира Редовното Полево хранене на Дивизията. Друго няма. Когато пред теб има само "събути гащи", какво друго да има.

Вероятно го е казал...точно така!! Че може,може....за два дни е малко пресилено,но за два месеца може и в София да дойдат....да му мислят другите...бат Бойко му подари кученце...Каракачанска овчарка" и с този подарък,.....мноооооого напред си върза гащите!! Да му мислят другите....хахахахаха...голям смях ще падне,ако го направи?! Тежко им на някой самозабравели се алчни лизачи!!!!....хихихихихихи...

Хатят ли руские война??

Този Путрогъзенко да се пие хаповете,инак Путин ще му спре шоколада в Русия.

Аааа значи така трябва да заметем след Барозу . Това каза Барозу , че му го е казал Путин . Сега ново 20 , казал го е шашавия Порошенко . Да де ама така не каза в началото Барозу - и така могло а шманди -капели ! Колко е подъл мазника Барозу повече от просещия и лъжлив мангал Порошенко

Ако поискам, за два дни руските войски могат да стигнат не само до Киев, но и в Рига, Вилнюс, Талин, Варшава, Берлин, Вашингтон, Париж, Брюксел, София, Атина, или Букурещ", казал руският президент на ДИРА в София.

а софия ,няма ли да дойдат и тука солдатите да купиме нафта по 1 лев килото от тях или срещу ракия. да ама ги е стах мангалите ще гепат веригите на танковете и акумулаторите.

Ако Путин превземе Киев за две седмици, то със сигурност Москва ще бъде превзета в рамките на не повече от година. Тази открита агресия просто няма кой да я позволи.

Хипотетичен въпрос: Ако Обама превземе Отава, в рамките на една година ще бъде ли превзет Вашингтон? Светът ще позволи ли една такава открита агресия?

пта се от коя армия,защото и американците не искат укрите.

Каква е тази стара новина с нова дата. Разговорът на Путин с Барозу беше преди 2 седмици и тогава пак се заговори какво "бил казал Путин" на Барозу, как можел да нападне Киев. Руснаците тогава поискаха официално от ЕК да публикуват този разговор за да се спре с манипулациите. Барозу отказа. Мислещите хора си правят изводите.

гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Против спирането на Южен Поток! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Атака е поредния редут на руските интереси в България!

Сега като сме про Марихуански подлоги и сме във васална поза нагъзени на западните "ДЕМОкрати" ????? Ходи се..... Русия е стълбът,бърху се крепи МИРА на Планетата Земя!!!!!!! Няма Русия...Няма да има нито БЪЛГАРИЯ...нито пРАВОСЛАВИЕ ИДИОТИНО..... С Намъ и Богъ.

Дай сега да видим поне едно нещо ( да оставим патриотичните викове и биенето в гърди ) как ще го направим... Така, казваш пенсиите колкото минималните пенсии в Евр.С... Колко е това в еврота...? От къде ще се вземат тези пари...? На колко пенсионера се полагат тези пенсии...? За колко време ще се направи тази стъпка от как последната крепост вземе желаната власт? Как ще се вземат тези пари от този от когото си мислите да ги вземете, щрез бой, изземване, вдигане на данъците...?

Което значи, че не е българска! Което пък значи, че е противоконституционна! Освен това е фашистка партия. И проповядва антисемитизъм и ксенофобия. Трябва да се забрани! А до тогава - да се бойкотира на всякакви избори и при всякакви мероприятия!

вместо да плямпате тук, защо не идете са си насечете дърва за зимата. вече е ясно че газ няма да идва, европа ше изцука каквото е събрала а бълканците да го духат. киев и путин не са вашия проблем.

Русия е държава, която сее политически разврат и бедност. Не е онази Русия, за която си мислят русифилите. Това е изродено общество, подчинено на полудяващ човек. Алкохолозирано население, което е свикнало да живее в гарантирана бедност, лесно манипулируемо поради внедрена в съзнанието му мания за величие на нацията, но без развито съзнание за човешки ценности. Опасна държава, което се доказва недвусмислено и от наглите изявления на Путин. Когато един деспот може да насочи обществена енергия към агресия и анексия на териториии, той е негативен елемент на световната сцена и трябва да бъде възпрепятстван. Такива като Путин правят световни драми и обедняват и убиват хора с изтървания си манталитет. В случая обаче той е отражение н аманталитета, който е формирала руската нация за един век време. Срам ме е, че има българи, които подкрепят подобно развитие на нещата в Русия. Това говори за твърде много сбърканяци в България, което пък е опасността за нашата държава днес. Още повече се притеснявам, че противопоставят Русия и САЩ като единствените алтернативи за България. Те нямат българско съзнание, за да се самоопределят като нация, която може и трябва да следва интересите си. Вместо това са съгласни да се присъедният като придатък. Малка държава сме, но можем да следваме нашия интерес, вместо да подаваме безусловно есик към нечий голям задник, скъпи сънародници. Света няма да управляваме, но докато имам такива уродясали хора в Бългаиря, нашата си държава няма да можем да управляваме. От глупостта на твърде мног глупави хора. Тежат като баласт на нацията.

Много грешиш. Агресора е запада с насъскването на украйнските и европейски неофашисти срещу своето рускоезично население. Аз съм убеден, че Русия не би започнала военна агресия срещу когото и да е било, ако не я предизвикат. Нормално е да защитят умишленото избиване на своите сънародници. И тъй като запада няма спирка в алчната си политика на заробване, както и нас ни заробиха, руснаците щяха да продължат и по - навътре в Украйна. Запада умря от ужас и се спря.

Това нов номер ли е:руска подлога да влиза с ника на ДРУГ?Или един и същ пише взаимо изключващи се постове за да се шашкат по-глупавките. Общото с пъвия случай че отново е руска подлога.

Ето до какви резултати води мисленето и особено когато ти се отдава.Почваш да пишеш неща които са почти пълно отражение на действителноста(в случая около98%)

Запада не е това, за което си представяш. Смесваш рая в богата и агресивна страна като сша, която за това е богата, щото краде от цял свят, скрита зад миловидна пропаганда за борба за демокрация и такива заблудени, като нас, които те ограбват - интелект, злато и всичко, каквото докопат, като в замяна ни пробутват скапаната си и стара стока от тях. Няма демокрация за слабия. Отнас се иска да работим здраво, да сме много по - големи националисти, да не бягаме, като плъхове от кораб от родната земя и да въпреки трудностите да създаваме и отглеждаме поколения.

Момче изглежда се стараеш да докажеш максимата :Никога не е късно да се осереш

Олигархичният модел е присъщ на всички постсоциалистически страни. Парите развращават и абсолютната власт развращава абсолютно. Дотук нищо ново. Никой народ не харесва това. И пример е не само Русия. Същият пример са и САЩ. Световен хегемон? Президентът вярва в American exeptionalism с всяка своя фибра! А това е национална доктрина. И на Русия не бива да й се позволява да расте, независимо от многото промени за последните години. Това вече са самостоятелни и заможни хора със самочувствие, а не наплашени соцтуристи, които ходят само на групи. Нужен е външен враг, точно както е бил нужен на Сталин, за да укрепи абсолютната си власт. Това става в момента по света. Е, не виждаме ли, че царят е гол? След като загърбихме една тоталитарна система, защо ни е да се натискаме зорлем в друга, при това глобална? Не си ли научихме урока? Няма добри или лоши господари, те просто са си господари. Напълно подктрепям, че ние трябва да вървим по свой път - зряло и отговорно, да следваме своя интерес, и то със самочувствие. И още сто години да минат, ако я караме така, значи тъпчем на място. Как обаче ще с този политически и демографски материал, не знам. Уви. А иде поредното утрамбоване на статуквото.

Значи извода е че се прилага некъв нов модел във форума.Момчета вие не си играете.Ма тоа подход е известен де.Миксиране на умности(истини),глупости о полу...

Сигурно оправдаваш и изродската хамериканска война за "демокрация" във Виетнам. Починът им на поведение е подобен на всякъде, включително и в Украйна, а и у нас си изпратиха някакви шибани конгредрисльовци, явно да ни заплашват, за да им играем по гайдата срещу руснаците.

Един въпрос: във Виетнам има ли сега демокрация?!

а американците може и да е изродска. Но много е важно да не забравяме защо и как започна???

Всичко което си написал важи с пълна сила и за САЩ. Така че спри с философствания, а по добре премахвайте ограда на граница с Турция, защото ЕК нареди това. Честито на печеливши от демократимни ценности.

Много ми е любопитно ако няколко стотинте хилядите апартаменти на руснаци в българия бъдат национализирани,какво ще направи руския президент ПИЗДЕВ(от пизда).Ше доде ли пак да ни "свобождава" както 1878 или 1944г.Друг интересен въпрос е:В ЧИЙ БОЛЕН МОЗЪК СЕ Е ПОЯВИЛА МИСЪЛТА че НЯКОЙ МОЖЕ ДА ТРЪГНЕ ДА ОСВОБОЖДАВА ДРУГ КОЙТО Е ПОРОБЕН ОТ ТРЕТИ. И виобще възможно ли е такова нещо.До колкото ми е известно само руснаците имат претенции че са извършили подобни деяния.

и точен текст! За мислещите и знаещите (четящите и друго освен кремълските пропагандни и пропагандистки материали)!

КАК СВЪРШИ ХИТЛЕР НЕГОВИЯ ИДОЛ !

Той че може, може но не вярвам да е казал подобна глупост. Всичко това са блъфове и непроверени информации само и само да го очернят още повече. Медийна война.

баща ми каза,че ще ми купи колело,ама друг път.

мога да превзема Киев за две седмици." Как ги изчисли така точно лилипута? Май нещо е сбъркал дозата.Тоя явно не си пие хапчетата редовно и постоянно халюцинира.

Путин е доказателство за тезата, че дори да не пият повечето руснаци са вечно пияни!.

Знаех си аз, че не може 2 седмици да им отнеме на руснаците до Киев както твърдеше Барозу

Диагнозата на Европа можем да определим като "Изплашен задник".

Толкова си прост, че не можеш да си представиш най-простите реалности. Само Германия и Франция правят повече от Русия. Русия не е икономическа сила, тя е пиявица, закрепена към нефтени находища. Което я крепи и нищо друго. ЕС получава малка част от газа си от Русия. Русия пласира голяма част от газа си към ЕС. Русия е страна от третия свят по отношение на икономическа структира - половината от приходите са от износ на необработена суровина. Да, Русия е проблем за ЕС. И ЕС е разтревожена от Русия, както свестните деца могат да са разтревожени от простака побойник в класа си. Точно толкова. А побойника знаем до къде стига. Русия има сериозни икономически проблеми от 3 години насам. Путин прикрива падението на плановете си с подрънкване на оръжие. Пияниците, коитопредставляват основната част от руската нация днес, нямат гънки в увредения си мозък, за да вдянат какво става. Това е каритнката. Докато ти се струва, че ЕС е изплашен задник, Русия влиза в драма и застрашава твоето благоденствие. Руснаците изнасят милиарди от Русия (тази година са над 100 милиарда), а Путин няма друг изход, освен да мине на империалистическа вълна. Иначе ще го свалят и ще гние в затвора. А има за какво, повярвай!

както казва ники кънчев в стани богат:"така е"

А Западна Европа вече се е посрала от страх, след спирането на газа идват танковете....

Моментално излизане на България от крадливата еврейска организация ЕС.

а също доброволно присъединяване към матушка Русия . Путин ще бъде православен президент на всички Българи. Слава, Слава , Слава.

Опс, това е друг Гошо.

"Европарламентът отново призова за спиране на "Южения поток""... Ето каква била работата - отначало се твърдеше, че "Южният поток" не отговарял на европейските норми, а цялата врява била, за да накажат Русия. Е, евроГейци, не може да ви се угоди, вашата алчност няма граници. Затова тази зима ще се наложи да си духате един на друг, за да стоплите дебелите си задници. Нашият народ е казал: "Лаком г.з, кръв с.ре".

Мичман , ако при нас е студено при вас ще бъде много гладно. как сте толкова тъпи и не видяхте какво стана във Венецуела бе ? нали изгониха лошите капиталисти и сега няма кой да им пусне питейна вода а в магазините е като в Куба ? И техния Путин е славен и има 200% одобрение защото опозицията отдавна е по затворите или бесилата . Абе..всеки народ си заслужава управниците ..включително и България

oo, мошето, да бе, за творите в Русия са препълнени, опозицията е унищожена. Само дето никой по света не знае това. Сигурно и тази руска опозиция е невидима. Като руските войски, в Украйна, дето никой не ги е виждал. Дори по официалните канали в Украйна говорят за предполагаеми 1-2000 руски воении (умопомрачаващо число), което обаче никой нито е виждал, нито е снимал. опозицията в Русия се състои от американски НПО. Които включват групичка продажници. Каквито има навсякъде. Останалото са еврейски вопли и изкуствено създавана от тях медийна измама. Не лъжи евреин, това не ви е америката. Глупак!

Опс! Сащ са около 6 процента от населението на планетата, а техни са 25 процента от всички затворници в света! Баф ти свободата и честността майни дето въдворяват. Но важното е че затворниците им е топличко, нахранени са и с една дума; демокрация.

Русия никога не е започвака война...тя само я завършва.......помнете историята.....а бе никой ли не чете история

В ПОЛША !

МАЙ СИ ЧЕЛ САМО РУСКАТА ИСТОРИЯ ЧЕТИ И ИМА И ДРУГИ ИСТОРИИ !

Четем история и знаем че гладната и дръглива Руска мечка трябва да се държи винаги в клетка изолатор. Когато и отпуснеш малко синджира тя тръгва да напада съседите си и заграбва чужди територий. Историята учи на много неща но комунист книга не чете.

Тъп пропагандатор, що лъжеш? Ти подиграваш ли ни се на нас, българите. Кой ви е казал, че ще успеете да фалшифицирате историята. Вие сте за боклука на историята. И първата и втората световни войни са с нападения над Русия. И сега събитията пак са край границите на Русия. А не край САЩ. Икономическата война я започна ЕС под рекета на САЩ. А не от Русия. Не случайно израилевото племе по цяла свят ви мразят и ненавиждат и от всякъде са ви гонили.

И Руско-турската не е започвала? Ти си куку, бе!

джуджето Путкин може само да лае и да заплашва но в момента в който влезе да атукава Европа ще бъде напднат по всички направления от НАТО а Китай ще си прибере Сибир който винаги си е бил закона Китайска територия.

Колев,леко си неграмотен,а?Да не си от някоя лидерска партия?

То това как Путин искал да напада Европа са медийни американски измислици, за да си пробутат американците оръжията на Европейските държави. Това дори в Европа го знаят. Да не си изпаднал азиатец, та не си разбрал какво се случва. Или платен трол. Не се ли усещаш, че в България да приказваш такива глупости изглеждаш като инфантил.

Опс, той и Кадафи беше тръгнал да превзема света, ама добре че бе гоблестното НАТО да го спре на прага на Европа, който явно е нейде из пясъците на Либия. Ама ние Верваме и дори повече ВЕРВАМЕ и за агресивния Кадафи и за ОМП на Садам дето не ги оъкриха. Даже за армиите спецназ в Украйна Ферваме, нищо че са в стелт режим и камера не ги лови. Ами доверчиви сме си и това е то. Та още какво требва да Верваме?

Не трябва да вървят по свирката на Бялата къща, орвъд Голямата вода, а да търсят разбирателство и сътрудничество ( при отстояване на позиции) с Русия. Та всички сме на европейския континент и трябва да действаме в синхрон, за да има равновесие м/у трите св. центъра на власт и влияние: ЕЦ+ Русия, Сев. Америка и Китай! Планетата става все "по-малка", за да понася нови конфликти и егоистично съперничество, защото те отслабват организма й и изчерпват ресурсите й. А от това ще страдат всички.

не трябва да вървят по свирката на Путин заради шепа жадни комунисти който се надяват фирмите им да получат пари за стрйтелството на ЮП за което после България ще плаща 100 години. сложете си трабите отзад ..исках да кажа на задното стъкло и изчезвайте от родината ми шибани болшевики.

не искаш и да знаеш кои ограбват в момента родината ти,и парите ти .не си на ясно,че природните ресурси принадлежат на всички граждани на една дърява,а не на някаква шепа наричащи се елит.

никой не се връзва на нескопосаната западна пропаганда. Русия ( гроздето е кисело ).

дир.бг маи за вас наи лесно е копи коле на негативни новини(украина ,санкции,джядисти,кои какво казал и тн.)как поне веднаж не написахте една позитивна новина.за обикновенните хора живота не е само политика.

че за два дни ще стигне до Варшава...

Опс! Всъщност го е казал някакъв поляк, на който му го е казал някой украинец, че Тухачевски го е казал, докато се изповядвал на католическо кюре.

немога да разбера какъв индивид трябва да и или какъв европеец че да ми хвалиш някакви си руснаци които са ни доили като овци и пак го правят

Опс! Значи смяташ, че руснаците са ни издоили от вимето на Турция!!! За руснаците и овците не знам, но на теб някой ти е издоил мозъка от главата!

Ситуацията може да се опише така: Един кифладжия/Порешенко/ разтягал локуми на друг кифладжия/Барозу/... :)

Руснаците винаги побеждават, каквото и да замисля Барак. Хамериканците не могат да намерят баланса между войната в Близкия изток и украинскте събития. И се мотаят като патки. Спасението на САЩ е поведението на ЕС. За сега то е в тяхна полза и собствена вреда. А Русия винаги печели ...

Някой вярва ли на Порошенко, все едно като оня лаф Абе ти ял ли си сирене с топъл хляб? Не, ами ти? Ами и аз не, ама на един приятел братовчед му казал как двама са си говорели за трети и било много вкусно. Та същата работа Някой вярва ли на Порошенко.

За кое да вярваме? Че Путин го е казал - НЕ Че Путин може да го направи - ДА

Путрошенко да си пие лекарствата,за да не говори глупости.Путин май ще спре вноса на шоколадени изделия от Украйна с производител Путрошенко.

Пак партенки, тия вече съвсем като кифладжии се излагат... :)

Русия има договор с Украйна за над 30 години да ползва Крим за военни нужди.Русия е вложила там военно оборудване за стотици милиарди евра.Русия не може да ги подари,затова Крим е превзет от путлеровците.

Само ти ли не си разбрало детенце какво и защо се случи в Крим. Чети, учи се, не пиши глупости.

Как джуджето спазва международни договори....... Според договор подписан от САЩ, Русия, Украйна и Великобритания Русия гарантира териториалната цялост и суверенитет на Украйна в замяна на ядрения й арсенал, който преминава в руски рьце...... Дали джуджето щеше да смее да припари в Крим, при ядрен арсенал в рьцете на Украйна???? :-)

джудже е в твоите очи платен драскач президента на русия.защо не цитираш и договора подписан мeжду нато и горбачов докъде трябва да бъде нато.

Абе тъпак платен, кого се опитваш дда лъжеш. Ти подиграваш ли се на нас, българите. Защо не цитираш хубаво договора, как тези държави са поели ангажимент да не навлизат в постсъветското пространство, чрез никакви свои организации. Отдавна тези същите страни са наруши ангажиментите по този договор. Русия с голямо закъснение започва да се защитава. Да не говорим, че тези същите държави, заради отказа на Украйна от ядрен статут се задължили да платят 160 млрд долара. И не са платили нито цент! Глупак, много обичате пропагандата да вадите дуни от контекста и да манипулирате хората с лъжи. А ти нормален ли си? Няма коментар, в който да не си казал лъжа и да не си хванат в лъжа. И най-нагло продължаваш да пишеш коментар след коментар под различни никове. А глупостта тио навсякъде е една и съща. Чак в тъмното свети. Не се ли усещаш, че на всички е ясно, че пишеш за пари и се опитваш да ни мамиш и манипулираш. Или сиу си просто тъп.

ПРЕЗ 1939 ПО МЕДИИТЕ В ГЕРМАНИЯ , АДОЛФ ПЛАШЕШЕ СЪС СТАЛИН :))) ... СЕТНЕ КЕНЕДИ И НИКСЪН СЪС ВИЕТКНОГИТЕ И СССР БУШ СЪС САДАМ СЕГА Е РЕД ДА ПЛАШАТ С ПУТИН :))

Няма да обсъждаме разговори, извадени от контекста, каза ЕК !!! Прочетохте ли? Хайде, сега излезте от бомбоубежищата.