И чудовището от Лох Нес участва в референдума в Шотландия

Какво щеше да избере чудовището от Лох Нес, символ на шотландската култура от векове, ако можеше да участва в референдума за независимост?

Обратно в новината

Коментари - И чудовището от Лох Нес участва в референдума в Шотландия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудовището прилича на лодка, тип скандинавска, с този нос.

"Чудовището" на снимката беше заснето в съседно езеро и е неясна снимка на патица - също като "патицата" дето беше публикувала снимката...

Щеше да гласува също като Дядо Мраз

какви глупости

Само трол на Мая Общата може да му мине през кухата червена чутура, че референдумът в Шотландия може да бъде фалшифициран.

Чудовището си стегнало багажа. Бутчето било с изтрита от картата му Шотландия..Да вземат да гадаят и на памперси..може и директно на.....

От утре Англия ще наложи алкохолно ембарго на Шотландия, престава да внася Скоч, а скоро и Ирландско уиски ;-)

и 15 референдум да направят, кралицата си остава глава на 3-те власти (изпулнителна, законодателна и сидебна) както и в канада, австралия и нова зеландия. е*ати демокрацията

Нямаш си на представа каква демокрация е в Британия, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Ама ... никаква представа си нямаш!

Още Волтер беше казал,че англичаните са народ от магазинери shopkeepers, сега са вече само сребролюбци, сметкаджии и далавержии - 51 щат на уса и поне още 100 год. не могат да похарчат което са плячкосвали от половината свят през последните 3-4 века. А шотландците ще видят Лохнес чудовищото само ако Шотландия стане независима отново. А Дейли мейл е един от най-жълтите вестници в ОК.

това го казва кой? този които ламти за големите пари от продажбите на газ. Този който прибира на топло предприемачите си заради парите им. този който иска да вземе парите на всички богати хора който съсдават работни места. Тозо който взе парите на пенсионерите в Русия за да строй мост до Украйна. Този ли не сребролюбец. Този ли не се натиска само тама където може да продава ГАЗ? Той ли е другариа Путкин който ти прошещна тези думи. Най големия сребролюбец който изпрати щерките си да живеят в европа с парите на сънародниците си. Аре да не говорим за сребролюбци.

Това е водеща новина. Браво.

по- изкукуригли са и от англичаните. отделянето им от англия няма да мине без санкции. само лозунги като YES WE CAN не стигат.

Защо шотландците носят поли?

от 16 век започва традицията....било е първо за цяло тяло после е станало късата версия--казва се килт

В древни времена шотландските селища били нападани и плячкосвани от разни племена,чуждите варвари избивали мъжете и изнасилвали жените,от тогава гордите и обичащи живота шотландски мъже носят поли

И са оцеляли, защото са се смяли, докато са ги ... хм, хм ....бали.

Защото са много космати - и мъжете и жените, и нямат нужда от панталони... :)

Ти гледай само с какви простотии ни занимават медиите... вместо да пишат за истински належащи, болни и т.н. теми и въпроси .. те ни пускат снимки обработени с фотошоп...

Страхът е голям! Цялата пропагандна машина е пусната в действие в т.ч. и малоумни изцепки по щатски рецепти. Хайде, хаирлия да е! Днес Шотландия, а да се готви Каталуния и Тексас!

Що забравяш Чечения?

Гайдарджиите трябва да се подкрепяме.

Както са фалшифицирали снимката, така ще фалшифицират и гласуването.

Някой доста деградирал е писал това.

Абе шотландците имат ли петрол?! Да! Тогава защо са им англичаните?!

Той петролът им май бил на привършване и после не се знае какво ще правят :)

Абе да е на привършване, колко да е на привършване...... Пък и какво уиски правят тия... ммммм. А англичаните какво правят?!

има акъл се държи за юга

А бе, тея са по зле от нас хахаха

блаженни са вярващите.

И как водният динозавър е прелетял от едното езеро до другото.

Станал е на дракон

Казват,че езерата били свързани чрез тунели.Колко е вярно обаче.......

вярно е. аз сам ги преплувал