Сръбският съд пусна Цветан Василев, ще се подписва всеки ден

Сръбският съд пусна от ареста Цветан Василев и той ще чака на свобода решението за екстрадицията му в България. Трябва обаче да се явява пред властите всеки ден

Обратно в новината

Коментари - Сръбският съд пусна Цветан Василев, ще се подписва всеки ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И каква стана тя? Ние ги хващаме-те ги пускат/цитат/

А,бе някой удря тези с големите пари-на първа писта се сещам за делата срещу Дамбовци,Гриша Ганчев, онзи от фармацевтиката.....Нещо се случва и този,който го прави явно разчита на недосегаемостта си!

Седемнайсти Сепрември 2055 година. Дир бог съобщава. БНБ взе решение са удължаване на специалния надзор над КТБ с още три месеца. Делото за вината на Цветан Василев дадено за преразглеждане.

Човек трябва да е останал съвсем без пипе за да приеме,че цв.василев е съвсем избръмчал и решил да ликвидира златната си кокошчица-КТБ и да тръгне да се укрива в Сърбия.Можеше съвсем спокойно/ ако той е задигнал парите/ да дръпне напр.за Нова зеландия или ЮАР, да си накупи разни имения поне ,колкото Соф. окръг и да си живее,като един много богат човек.Ясно е,че парите ни са отишли при едни други големи пари,но той се е усетил,че ще го похарчат и сега търси някакъв начин да излезе истината.

И кво праим ся?!

хитър юридически ход - link

като прочетете "изригването" на Баце в Пазарджик по отношение на КТБ/статия пик/

вече не ми се четът глупостите ви , направо си завеждам едно дело срещу дътжавата и да се знае ,ще искам от нея да ми изплати и всичи пропуснати ползи заедно със щетите които ми нанесе

Кога яде кюфтаците не съдеше държавата , а сега се усети! Ние защо не си вложихме парите в пирамиди с лъжливи високи лихви?Сега си трай и проучвай за в бъдеще банките, друже!

Той си има 1килограм паспорти най-вече руски.

ако българия имаше лидер като питин, който да ни върне западните покрайнини или македония, русофобите щяха да си късат фланелките и да се бият по гърдите и викат булгар булгар а лицето му щяха да си татуират на задниците. няма по големи нехранимайковци от русофобите, въобще как може да си българин и да мразиш русия.

Кво искаш да ти връщат па на тебе бе? Хората бягат от тука щото нямат работа тоя иска още и да му връщат.

да така говорят истинските варналиииии на ПА .

Точно истинските български патриоти мразим Русия, защото иска да върне България в азиатската си кочина.

Абе човече,нашата държава не е ли достатъчно кочина и кой е виновен за това-най-много ние нали?!Ръгнали са ти в тиквата някаква опорна точка Русия и я бръскаш къде требе и къде не.Нямаме оправдание нито с туземни политици нито с външни фактори за тоя свинарник,в който живеем.Защо ли-защото търпим,допускаме и защото сме такива,каквито сме-разделени,озлобени,тъпи,преследващи поединично някакви си свои лични интереси,докато държавата ни тъне.Никой не ни е виновен,нито руснаците дето са ти на тебе криви,нито американците,дето на мен са ми криви,щом допускаме и наще държавници и външни интереси да ни батисват държавата.

Преди време гледах как след мача на който техният отбор загуби. хората станаха от пейките си без да трошат, събраха си пръснатите пуканки и опаковки и други боклуци пръснати по пейките и си тръгнаха. Въпросните хора бяха азиатци. Е да ти таковам и европейската култура.

Не ти ща ни Путин ни потурите му.

Как може да си българин и да обичаш Русия, която те е окупирала и те е обирала 70г.

А сега сам свали гащите и се надупи на новите ти братя ха датие на касмет.

... само дето няма обяснение на израза "да ни върне"...в този смисъл има един хубав израз... "... и ще започне една борба за мир / в случая за обединение/, че камък върху камък и жив човек няма да остане ....щото Путя така иска

КГБ и Русия пак правят евтин театър на публиката.

КТБ=КГБ=ВТБ=БКП=БСП

Забрави Атака, главният официален потребител на рубли.

Русия с лакеите си тук окрадоха парите от собствената си банката,защото им резнахме Южен поток.Връщат си го.

Наистина си елементарно човече!

Той съда не го е и задържал даже.Така е казал др.Путин.Сърбия е протекторат на Русия.

И тоя съд не го иска да го арестува.... Малеее ... А вие си мислите, че е само в България зле. Помислете пак....

Сигурен съм ,че до изборите най-малко няма да го пипнат Цв.Василев и то защото интересите са големи , пък и ние БЪЛГАРИТЕ сме недоволни , а нищо неправим .Къде са тия дето стачкуваха преди , какво стана никой сега не им плаща ли.

Прибраха си ги за следващия път.

Цветанов, Бареков, Пеевски и Руските КГБ си поделиха парите от КТБ!

Еми ако още малко замота хората тоя борат наистина ще го очистят на улицата с камъни...

Нямам пари в банка. Всичко изядах и изпих! Наздраве!

6 милиарда и да иска няма как да изяде!

да продължа - та мисълта ми беше, че и с явлението Василев се оправдавате пак с ББ. Ама хората не са глупци, е верно набутали си всичките пари, ама то от алчност. Иначе разсъждават, когато не става въпрос за пари.

Да, така е. Протестиращите пред БНБ вложители в КТБ носеха плакати "Бареков, върни парите в КТБ."

Та у тебе мисъл,колкото у манго кисело млеко.

комунягите са безкруполни, безсрамни и нагли. Добре,че ББ беше три и половина години на власт, за да си избършат о..сра.ни.те задн..ни..ци с него. Ама човекът направил магистрали, дунав мост 2, метро като слънце, зала и тя, не той за всичко виновен. Добре. А вие какво направихте. Вашите неща все ювелирни. Имаше магистрални крадци, отвличания и какво ли не. Крадохте със задните си части. Цанков камък, някакво огледало и до сега не знам какво е - за крадене на пари, Белене - все прекрани неща за много пари.Що се не скриете, опорните ви точки за нищо не стават.

Пишеш неграмотно. Мислиш колкото котарака ми Мъро. Такива като тебе са много и стават все повече. Затова Бойко ще ни води напред и ще живеем лошо. ти си го заслужаваш, но защо аз...

Василев не е единствения виновен.Ако разпределящия порциите в тая държава каже-да се отвори банката, ще се отвори.Докато двамата не се разберат/а те ще се разберат щото ще разделят КТБ на две банки-за всеки по една/ няма да има отваряне.Дано сърбите запазят протоколите за разпит на Цв.Василев и дано тук някой намери кураж да ги публикува,че да разберем кой колко е лапал от КТБ. А дано,ама надали!

Трябва да си зададем най-важния въпрос - кой има полза от политическо дестабилизиране на България и разрушаване на банковата й система. Тогава ще стане ясно кой ограби и фалира КТБ. Случайно или не, руската ВТБ има участие в КТБ, а парите по южен поток трябваше да минават през КТБ.

...разбира се, че кризата е заложена и предизвикана от рашките...ВТБ също е от санкционираните руски банки... странно е друго...от различните информации по повода КТБ, човек остава с впечатление, че 90% от финансовите операции на държавни структури, фондове и т.н. се извършват чрез КТБ... кой и защо го разпореди или допусна ...?

При управлението на ГЕРБ, банката на мустакатия шмекер придобива най - големи активи. Когато дойде Тройната коалиция, КТБ фалира - случи се закономерното! Когато Столетницата е на власт има фалирали банки и спрени евро фондове.

Абе ти прост ли си луд ли си та пишеш само глупости ........Разбери едно хората се интересуват от това да живеят в спокойна и уредена държава а не в държава на мутри и рекетъори каквито са всички от партията на любимия ти простак . Аман от селяндури , като тебе .

Спокойна и уредена държава при управление на БСП не може да има.

това казвам и аз. За да живеят в спокойна и уредена държава, българите избират 12 пъти ГЕРБ. Очаквай, очакваното - 13.

Убаво нещо си е бюрокрацията и протоколът ей.Докато се накипрят,човекот може и старините да си изживее,па ония с влоговете може и да недоживеят парите да си видят.

Алооо на Путев работниците - трудно ще убедите хората, че Борисов фалира държавата пет пъти а не БСП!!! Ама нищo............продължавайте да опитвате :))))))))

С Борисов дойде кризата. Факт ли е? Факт е! Едно управление - една криза. А КТБ бе срината като доверие, заради много глупости на много хора, но БСП ще е излезне една от най-чистите в ситуацията.

Няколко плужека са се изходили , че Борисов е виновен за фалита на КТБ. Гответе се за 13 победа на ГЕРБ, но за сметка на това, тя ще е поредна! Само електората на БСП/Евророма и ББЦ може да вярва на опорните точки на Кутев и Моника.

Не е важно кой побеждава,ами кой управлява тикво заспала:)

А ти човече си един обикновен простак и мазохист , след като симпатизираш на престъпника Борисов . Хайде Холан

Готвиме се,готвиме се.Да живей ФК "ГЕРБ'' и 9-тката Боко Ритни Топковеца.

Цветан Василев е знаел състоянието на банката, но се е надявал чрез проекта Южен поток да постъпят няколко милиарда в банката. Когато това не стана, дойде фактическия фалит.

И да дойде Цветан Василев в банката няма да постъпи и един лев. Теглени са юнашки пари, но не за инвестиции, а за политически проекти и влияние-милиони за футбол-Ботев Пловдив и агитката, баскетболния отбор на Тити-2 и половина милиона годишно, проекта Бареков- 20-30 милиона, огромни лихви за депозити на специални клиенти, консултантски услуги на Костов и фамилия и много други, проекта ТВ7-много милиони. В банката пари няма, а БНБ отлага да се изплатят депозити до 200000 лева.

... банката реални пари няма, ко както се разбра има много активи...ами да разпродава предприятия, фирми и т.н. и да се разплаща с вложителите си...

На въпроса къде са парите ни, отново се връщам на диска,който Меркел ни подари-българите " спестили" и укрили милиони в швейцарски банки.Вероятно може да ни даде още един или два диска,но още първият не е публикуван.Може и да е прочетен от някой и да са ги викали един след друг да се опрощават.Кой знае?

Абе тая наша прокуратура и съд са кат охлюв на светофар. Той се предал а те още подготвят някакви документи и дрън, дрън......сега сигурно ще мине поне година докато го екстрадират, после поне 6-7 години докато му подготвят делото, после още 6-7 години докато го съдят, после ще го оправдаят , аре още 5-6 месеца за обжалване , още 2-3 години гледане на обжалването....впоследствие ще се окаже че в съда и прокуратурата вече работят хора които днес още не са родени и накрая никой нищо няма да вдява щото такова нещо като "банка" няма да го има дори като понятие но за това пък вече ще имаме криле някъде под мишницата и ще гледаме на света от високо.

Паспорта му е прибран, ами личната карта? :)))

Прокуратурата!! Задръжте Веждичката който открито заяви, че ще застреля някой и след това ще се самоубие! Между другото, този резан гербераст разполага ли с лично оръжие???

Той Доктор Борисов го предупреди Веждичката да не държи пари във КТБ защото ще изгори със тях,ама какво да се направи като Веждичката не изтрезнява и не е разбрал думите на Доктор Борисов.

Бавенето на решението на проблема КТБ показва: първо, че нещата са толкова зле, че даже е застрашена цялата банкова система и второ, че има замесени хора и структури, обявяването на които ще доведе до политическа и обществена нестабилност, и затова в момента със сигурност се правят опити за заличаване на следите или просто се мълчи докато минат изборите, а после избраните, избрани и вотът няма как да се анулира.

Ivan

В затвора не трябва да бъде Цветан Василев а наркотрафиканта от Банкя - Боко Тиквата, който предизвика банковата криза! За съжаление в България съда и групировката ГЕРБ е едно и също нещо!

Много си тъп уЖАС

Боже, боже...накъде отива този свят! Митко Пешев нарича другите тъпи! Я марш в помощното несретнико! Геополитиката и макроикономиката не са за теб!

ГЕРБ - партията на народа!

А пък народа е...... мани, мани! МаТРеал.......!

Това ми звучи като, "БКП партия на народа"

Герб-партията на мафията! Гласувайте!

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

За кои говориш дето ибегаха по Виденово Време ли? Дато не им дадохте да гласуват в чужбина, само в Турция разрешихте. МНОГО СТЕ УМРЕЛИ ДОБРЕ ЧЕ ВИ ДОЙДЕ КРАЯ

васко

Я ми сподели,на срещата във Кърджали между Местан и Борисов на турско кафе и баклава,кой първи целуна другия по блузата или по устата.Борисов Местан,или Местан Борисов?

Време е вече всички комунистически боклуци които са убивали и крали 65 г . да си получат заслуженото.!!!Опорните точки на Моника не ме вълнуват!!!

Абсолютно си прав!! Цецка Цачева , като бивш партиен секретар на плевенската окръжна организация на БКП, да се гръмне. Бойко Борисов, като бивш член на БКП, да даде пример на мутрите си и пръв да се самоарестува. А Лиляна Димитрова, възпитаничка и израсла с идеите на БКП (по баща и дядо) - в Дирбекир! Не споменавам Плевнелиев, който беше щатен комсомолски секретар (те бяха по лоши и по-големи натегачи от членовете на БКП) , и още много други, върли и новоизлюпени, "антикомунисти".

тъпанар си и такъв ще си останеш за 1,3 месеца какво добро се случи на хората мафията бсп,дпс,атака и гмото ббц окрадоха България чрез изтеглените заеми и спестяванията на хората чрез ктб,спряха се европарите,нищо ново не се построи и откри освен 1 ресторант във виетнам,инвеститори масово напеснаха България и нови не дойдоха и като капак на всички и природата ни наказа с порои и наводнения

И аз така мисля. Освен няколко водачи на тази т.н. партия, други не познавам. ПАК "МАГИСТРАЛИ, ЗАЛИ, ЛОТОВЕ" и т.н. Не зная как ще се съществува. Но сигурно пак ще си ги изберат чиновниците, кметовете, мафията от строителството, която прибира всичко и оствя трохи за "подизпълнителите" - малкия бизнес, на когото няма да плати нищо с години.... народе беден и заблуден!

":наречени "умни" " будни" А ти кога ще излезнеш от тоалетната да поемеш отговорност пре себе си. Все другите да ти вършат работата КОМУНИСТ ГАДЕН

Мисля си че като минат изборите нещата с КТБ ще си дойдат на мястото. В банката има пари, но според мен някой се опитва да я разсипе. И при положение, че е била печеливша банка, кой луд ще си източи банката с някакви мизерни 100-200 млн лв., за да се превърне в най-мразения и преследван човек в България и по света за цял живот. На мен лично ми е по-интересно къде са тези брадатите и изпаднали, наречени "умни" " будни", за които д. Пеевски беше най-омразния човек - като символ на далавери, задкулисие, мафия, според тях. И защо не са сега пред бнб, мс, президенство, за да протестират че пеевски е бил близък с василев, и двамата по някакъв начин са замесени в кризата, в резултат на което хората не могат да си получат парите. Може би хората, които плащаха за въпросните протести постигнаха целта си.......

не пред бнб трябва да са а под прозореца на цацаров и той да дава обяснения защо помогна на пеевси и доган

Хвърлете поглед какво Става Сега в БТА на Цариградско в София, Колега. ... както И Неспиращите Протести, Едновременно в много Места.

А за парите пиша че са мизерни, на фона на активите и инвестициите, които притежава василев

Не бе, мразехме ви безплатно!

Засрамете се ей мафиот-политици,Народа ще ви прокълне! Само я дъвчете темата с КТБ без да се прави нещо конкретно! Аман от бг некадарни политици...,викнете Ердоган или Меркел на помощ като не можете сами!!! Уви и ЕУ неможе да се справи с таланта на БГ да се Краде! Тръгнали сте да се молите за гласа на Народа,а в същото време крадете спестяванията му! Истината е,че всячески и до последно ще се опитвате да не се разбере кой политици са замесени и къде са липсващите милиони в КТБ! Да се отворят Банковите досиета и цяла БГ да види кой са Мафиотите! Дано Господ ви Убие!!!

+++...+++...+ !!!

Ердоган също е специалист по кражбите и корупцията. Та нали преди няколко месеца и там имаше бум от скандали, свързани с корупционни чиновнически практики.

Дори и в Германия има корупция по високите етажи,но народа е добре,а страната е Двигателя на Европейския Съюз!

Всичко, що можеше да се окраде до момента вече се окраде. От няколко години по продажните вестници и телевизии суе нагнетяваше, че много се спестява! Така се подготви и това престъпление, нали? То друго за крадене не остана.....

за краха на ктб са виновни пеевски и цацаров,пеевски иска /и си присвои/ милиарди от спестяванията на хората и от вложенията на фирмите в банката,след което плати щедро на цацаров за "чадъра" с който го закриля и на бареков за да му слугува /ако недай си боже/ се добере до властта

Да ! НО ! - това Са Само-двамца от Неизброимата 'плеяда' 'наши'.

и зад всичко това /пеевски и цацаров/ стои доган

Много се кефя, като чета коментарите. Всичко се обяснява с политика. Без да настоявам, че не е така, все пак нека обърнем внимание на няколко факта - 1. най-високата лихва. 2. Паричките на много (да не кажа повечето) държавни фирми, общини, министерства в КТБ (политика). 3. много хора поставиха паричките си в КТБ заради 1. Всичко това ясно показва, че КТБ е една пирамида (Василев - българският Медов). И естествено - "народът прост, животът тежък, скучен".

Народът е не само прост, но и не произвежда НИКАКВИ блага, поради което се налага да се крадат банките

Прокуратурата!! Задръжте Веждичката който открито зцаяви, че ще застреля някой и след това ще се самоубие! Между другото, този резан гербераст разполага ли с лично оръжие???

Сега КТБ ще бъде използвана за претекст, че уж за съживяването й ще теглат милиарди заеми, с които всъщност се надяват да запушат ликвидните дупки на държавата - особено неимането на евра, които вече са изпокрити в бурканбанките... За КТБ от заемите няма да остане нищо - защото може би и няма нужда, а само играе ролята на неимащ...

Че Василев - Е просто Изпълнител - Ясно ! Че Нас-Всички Българ(к)ите - Пак се опитват 'наште' да Ни ОГРАБЯТ - тоже !! .. НО ! --> Съвсем-Скоро ще Ни кипне.

Относно Цветан Василев. Бареков е високоговорител на Цв. Василев, а не и на Пеевски. ББЦ е проект на Цв. Василев, направен зад гърба на Пеевски. Именно този проект, растящата популярност на ББЦ, навлизането в голямата политика на банкера Василев, опасността ББЦ да измести като балансьор на врастта ДПС скара последния с представителя на Доган /ДПС/ - Пеевски. Цв. Василев се почувства силен и започна собствена игра, защото той е рожба на руските разузнавателни служби. Затова всички в държавата са много внимателни с него. Вижте как странно мълчи Борисов, Миков, Местан, висшите държавни мъже!

A,ясно,ясно...Кутевски кебапчия с копирани коментари...Поздрави на дебил Кутев,кажи му,че файда няма.Загубата ще е с двуцифрен резултат

А фактът, че Бареков не е самостоятелен играч се изясни с бързото му коалиране с Ковачки след секване на парите от КТБ и смъртта на проекта ББЦ на Цветан Василев. Целта на ББЦ - Ковачки е да изградят една партия, която е в латентно състояние и винаги готова да обслужи нечии интереси срещу съответното заплащане и даване на части от баницата България.

А нашите полотиченца се гушат от страх пълнат гащи и сънуват кошмарчета на тема: 1. КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗПЕЕ ВАСИЛЕВ? 2. ЗАЩО Е ОСВОБЕДЕН , СИГУРНО НЕЩО Е ИЗПЯЛ? 3. ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ЛИ ГО НАМЕРИХА!!!! 4. КОЙ ОТ НАС ЩЕ ГО ЗАГАЗИ? МУхахахахахахахаха

Шмекера Василев е мажоритарен собственик и председател на управителния съвет на КТБ и като такъв носи цялата отговорност. Както пое честта да е банкер на годината, така трябва да поеме вината за бакиите. в собствената му банка. Ако има някой по - виновен от мустакатия шмекер, за пирамидата КТБ, ще ми е интересно да науча неговото име. Алабализмите за застрашения му живот да ги пробутва на електората на Дудука.

Ако се приеме,че василев е обрал банката, защо тогава този, който му е дал тази възможност- подуправителя на бнб гунев / тежко престъпление, по служба/ не е отстранен дори и от длъжността,която заема.Така разпореди съдът.

КАК ДА НЕ СЕ ПРЕДАДЕ ЧОВЕКА, КАТО ЗНАЕ КАКЪВ ТАШАКЛИЙСКИ СЪД ГО ОЧАКВА? ЦАЦА??