Валя от Бургас се е удавила, но не е ясно как

Съдебно-медицинска експертиза доказа, че 25-годишната Валентина Иванова от Бургас, която изчезна през април, а месец по-късно бе открита мъртва, се е удавила.

Обратно в новината

Коментари - Валя от Бургас се е удавила, но не е ясно как | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

надали се е самоубила - хората в най - тежките си моменти в живота не се самоубиват, камо ли това симпатично момиче. странно е че никой от близките и след смъртта й не проговори - тая валя нямала ли е най - добра приятелка, братй, майка й - как спят - да кажат истината - валя не беше ок с главата или с валя нещо се е случило и са я убили. иначе няма от кой друг да се разбере, с догадки само не става! и не е сеирджийство - обществото иска близките й да кажат, нема кво да се страхуват или да ги е срам

До кога ще ни занимават с тоя с тоя случай?

докато се разбере кой я е убил. или е приятелят и, или той знае кое е, но го прикрива. не е нормално неговото спокойствие. хем не е ясно защо е удавено момичето, хем той приключи набързо със случая. да не говорим за внезапната смърт на баща и.

Ама вие какво искате,да легне и той до бащата и нея ли ?Живота продалжава,толкова хора след това срещат други и така.Бащата със обесване реши проблема ?????Всичко е до психика,момчето я е обичало.

Не мога да приема, че когато приятелката , любимата, за която си тръбял, че ще се жениш е намерена удавена, ти нямаш опечален вид, дори от куртоазия заради роднините й. И започваш усилено да качваш снимки по мускули с широка усмивка из сайтове и фейсбуци...Толкова е пошло и грозно...А не е минало много време от смъртта на момичето. Какво значи тоя непукизъм, тази несъпричастност с болката на семейството? Ужасно е....Ужасно неуместно и обидно и тапирско...

Когато започнаха да разпространяват снимките на момичето в нета ми стана странно - бащата не разрешава да се шуми за Валя, а полицаят я търси и по чуждите държави с молби и изявления - написани по снимките. Помислих си - нима бъдещия зет не уважава волята на бъдещия си тъст? Това е проява на неуважение. И тези позьорски снимки на двамата. Тя сякаш е някакъв трофей до него. Той може би е харесвал сексуално Валя, но е нехаел за душата й. Какво се е случило с нея? Надявам се истината да изплува един ден между многото въпросителни. И всеки да получи отговорите и това, което е посял.....

Абе стига сте говорели глупости и разпавали лукуми.На 15 април е излязла в 12 чеса посреднощ без документи с резервния си евтин телефон.Преди тва казва че си ляга.....Къде отива и какво е мислила само тя си знае ?Нямало е нито изходящи обаждания нито входящи...самоубила се е.Баща и защо ще раследва след изваждане на трупа,трябвало е веднага на другия ден след изчезването.Просто не е издаржал човека.Нека почиват в мир....мн филми гледате !

Милене, аз пък защо четох, че някой и се е обадил късно. Тази информация за телефона може да се покрие от полицията. Атоваче полицаят, Валентин, приятелят наВалянадругия ден е ходил да издирва таксиметровия шофъор, пак взел номера му от полицията, и го е бил дори... това какво ти говори? А че момичето си е записало телефона на таксиметровия ш. ЗА ДА ГО ИЗВИКА И НАВРЪщАНЕ от срещата в Морската градина....? Това го има в медиите, разрови се.. Какво е мислела? Гримирала се е, и весела е излязла с такси. Ей това е. Полицаят знае. Дори и да не е узавствал, той знае кой я е бутнал.

Не знам човек,аз съм от Айтос.Чета за случая още в самото начало.Защо полицията ще крие информация таки е толкова важна,винаги има съмнения незнам.Ако има обаждане и това за таксиджията е вярно....то не може да се скрие просто :/ много съм се ровел,никъде не пише тва което казваш (не казвам,че не е вярно)

какво общо има младостта, красотата С невъзможността да се самоубие? едното е физика, другото Психика! Рода и е обременен от трагедии...

Прокуратурата ни е на такова деридже, че дори да я бяха намерили с прерязани вени, гръмната в тила, със следи на удушаване и малтретиране, хвърлена от високо, а след това удавена, пак щеше да не е ясно как и какво е станало. А ако случайно се проясни, винавника- най- вероятно, ще се окаже неизлечимо и смъртно болен, който се нуждае ама в много спешно лечение. Ако и това не мине, ще се прибегне към тежката артилерия и ще се обяви за невменяем и така нещата ще заспят.

Когато един човек е ударен и е паднал във водата полужив в безсъзнание пак се удавя.А може и да и е прилошало,да е загубила съзнание и тогава да е паднала във водата,където се е удавила.

В "новинката" внимателно е избегнато обстоятелството, че баща й се обеси докато е правел собствено разследване на случая!

Младо, здраво, право, хубаво момиче се УДАВИЛО, вечерта на централно място???? А приятелят и кажи речи доказан убиец (какъв да си в разните му там барети мутренски), бащата се самоубива (или знаем как става, самоубиват го). И от цялата работа компетентните органи нямат мнение по въпроса, няма док. и т.н. Утре, ако заизчезват хора в морето и ги намират след месец, голяма работа, паднали, удавили се, човешкия живот в булгаристан се сведе до цената му през ВСВ, при Хитлер и Сталин или поне колкото е в Сев. Корея. Да дадат думата на майката по централна ТВ, за да чуем мнението на жената: луда ли е била щерка и, неизлечимо болна ли, или просто е плувала нощно време, та чак и такси си е хванала, че мн. зор е било да се цопне с главата надолу. Кой знае и какъв трик е приложил убиеца та да задържи тялото месец в морето.

Да дадат думата на майката за да и чуеш мнението??? А ако тя не иска да и чуеш мнението???

аз бях един разследващ, щях да прибарам първо теб! Нещо много подскачаш, за да доказваш на всички, че случая е най-обикновено удавяне и е просто обичайна работа! Дали пък не прикриваш нещо?

Майката е била в Австрия и се е прибрала веднага след изчезването на Валя. Последните телефонни разговори на майката с Валя не са показвали намерение за самоубийство, търсеха се сведения за среща на Валя с някого в центъра на Бургас и дори се проверяваха канали за износ на момичета в чужбина.

Боже, още един млад живот погубен! Семейството почернено ....:'-( Искам да узная истината за това момиче, как може никой да не знае какво е ставало в главата й- приятелки, близки, все нещо ще се разбере. А може и наистина да е сложила край на живота си, ако е изживявала някаква любовна драма, ехххх, колко жалко за момичето и баща й! Нека почиват в мир!

искам да узная... как може никой нищо да не знае...

адвокат на евентуалния убиец ли си, кретен такъв!

Ами как да се е удавила- глътнала е вОда, бре...

А можела ли е да плува? Ако не - то колко му е някой да я бутне... А какъв е мотива да се самоубива?

А що не идеш да я питаш?

Ника който си си избрал точно отговаря на интелекта ти, щом можеш да се гавриш с живота на това младо момиче! Но ИМА ГОСПОД и за такива като теб!

Типично по български - виновникът е прикрит заради връзки и мангизи. БАщата, който сам разследва нещата и е неудобен - е самоубит. Ако майката продължи да пита - ще я самоубият и нея.

пак счупиха глупомера! И ко праим ся?

До кога ще се плаща на некадърници/прокурори и др.разследващи идиоти/ които никога не могат да установят истината. Когато е ясно, че са некомпетентни да потърсят помощ отвън и да им се режат заплатите?!

от самото начало стана ясно, че имала приятел полицай, доколкото разбрах от отряд за бързо реагиране. същия докато беше изчезнала бил много неспокоен. после като я откриха забранил на приятелите си да говорят за нея. ако тя наистина е била влюбена в работодателя си зъболекар, а бившия й приятел полицай си е имал други планове, би имал мотив да я убие. трябва да се изследва дали тя е споделила с този за чувствата си към зъболекаря. някои изглеждат като нас, говорят като нас, но имат страни които не познаваме и са чисти животни. за да с приключи с този полицай трябва внимателно да се изследва какъв е и ако е имал случаи на насилие и в личните отношения и изпускане на нервите/в полицията със сигурност е имал, ако е от този отряд/. но разбира се има и други възможности, и само велик разследващ или следовател може да разкрие нещата, дано се намери такъв!

що си не гледаш турските сапунки

Нещо много готини хора почнаха да изчезват или да умират по мистериозни начини...?!

Странно е българското правосъдие. Ако някой те блъсне и се удавиш, делото се прекратява, защото не знаят кой е виновния. Жалко за хубавото момиче.

Колкото и да си говорим, нищо не променяме. Момичето мъртво, бащата мъртъв, а майката иска да е мъртва! Трагедията е нечовешка! А убиецът, ако има такъв, вече е направил каквото е трябвало да не го хванат. В БГ това е лесно, стига да си "от нашите" и да имаш пари.

Сега майката да се пази, освен ако не иска да я самоубият и нея.....

Някоя Мутра и е видял сметката на това красиво момиче.Варианта за проституция под натиск на сутеньора го изключваме,остава варианта Любовна зле завършила драма.

Luna0102

Мутра ще е на всяка цена. По времето на Орешарски никой не се самоубиваше, всички бяха щастливи и доволни, не като по времето на Герб, тогава зад всяко едно самоубийство стоеше асфалта от магистралата.

Валя от Бургас се е удавила, но не е ясно как Жалко за това младо и красиво момиче Жалко и за баща му. Какво нещо е живота, днес трима души щастливо семейство, а утре е останал само един , който оплаква съдбата си.

Само той можеше да се оправи с престъпността, но мафията го натисна. Няма да има как да е вътрешен министър пак.

Та нали по времето точно на Цветанов УБИХА семейство Тепавичарови както спяха, заедно с децата им. Човекът се е влачил до вратата да извика помощ, а те го обвиниха, че сам бил извадил наполовина ключа на външната врата!/да влезел брат му...Иззеха компютъра, сложиха барутни отпечатъци по пръстите на Г. Тепавичаров и човекът дори не може да почива до гробовете на децата си!! Щото бил убиец. И точно Цветанката на 3 ден, този, на погребението каза: Не разбирам защо се чуми по случая. Това са дрбни престъпления, мен ме интересуват големите/ И замина да му дадат нареждания в Щатите. Иначе и той е баща на 3 деца, но дребното убийство на 4 /членно семейство си е дребно, щом е извън неговия дом.

тъпо русофилско парче 3:) с две думи курволяк

Както имаше нещо гнило и за сестрите белнейски...за съжаление в България може да крадеш и да убиваш безнаказано, защото шуробаджанащината и корупцията са навсякъде- на тоя си човек, на оня ще платиш- в затвора- кокошкарите. Господ да ни пази, няма държава. А дали бащата се е обесил или е бил обесен? Много бързо ги заключава полицията тези неща.

Сега остава да притиснат и майката да не продължи разследването-жената и без това е съсипана от мъка...Но все си мисля, че мъртвите намират начин да ни покажат следата. И точно заради ТЯХ трябва някой да продължи да търси причините.

Щом баща и, който е водил самостоятелно разследване, е бил заплашван по телефона, анонимно, значи смъртта на Валя не е по неин избор и някой трепери да не бъде достатъчно разследван случая. Интересно защо нейният полицай мълчи и не действа. Дори да има замесен друг мъж, поведението му не отговаря на човек с дългогодишни чувства към момичето.