„Ислямска държава” създаде първата си „провинция”

Джихадистката група „Ислямска държава” създаде първата си „провинция”, която се простира върху гранични зони на Ирак и Сирия.

Обратно в новината

Коментари - „Ислямска държава” създаде първата си „провинция” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво чакате, пускайте бомбите в новата провинция.

Време е и Китай да се намеси.......

Рязането на главата на ливанския войник сякаш не стана новина номер едно като видеото на което опряха нож в шията на американския журналист, без да показват самото обезглавяване (въпреки, че после показаха отрязаната глава).

тебе къде ти е проблема - че не си видял в детайли и подробности как го колят? потърси из интернета и ще намериш някъде цялото видео...после без гаранции че няма да ти се обърнат червата - аз съм гледал няколко такива кланета с нож (на видео) и мога да ти гарантирам че след това няма да ти е особено весело, освен ако си извратен

Човека не иска да гледа обезглавяване, а казва, че когато са отряззали главата на ливански войник е бил само поредната жертва, а обезглавяването на американски журналист, се е превърнало в новина номер 1. По-същият начин измират от глад и болести стотици хиляди в Африка, но загриженото американско правителство не прави нищо, понеже там няма важни ресурси, които да окрадат.

Докато Америка и ЕС се дърлят срещу Русия, тези ще им го начукат отзад!

ivo10

Браво! Американския проект работи. Създаваш врагове и започваш война с тях. Останалите страни от алианса плащат масрафите, а твоята военна промишленост и икономика е във възход.

...................след което ги продавали срещу 1000 долара на джихадисти в Сирия. ........... .......... Ами Че те наще по - евтини , бе? Тия не знаят от къде дапазаруват! И тях трябва да ги просветлявам!

Да благодарим на западните демокрации за " чудесната придобивка"!

Салман рyшди е прав с неговата книга сатанинските строфи,като казва ,че корана е не написан от господ а от дявол.

Честито! Какво създаде Запада?! ?! Плодовете ще са за следващите поколения ... Бог да им е на помощ!

Къде са гръмките обещания на САЩ че ще се борят с тероризма? Никакви ги няма, защото те са тези кото създадоха тези кретени със спонсорирането им и пращането им срещу Асад. Страхливите ислямисти обаче като видяха че в Сирия не е лесно да трепеш беззащитни хора се прехвърлиха в Ирак, където е абсолютен разграден двор благодарение на тъпите американци.

Както върви и както на ЕС не мупука/щото само за ДЕМОКРАЦИЯ дрънкат,скоро и БУЛГАРИСТАН ще стане провинция,вилает!!!!!!!!!!!

Като си припомним близката историята, европейците все са хранили топли чувства към нас, та сега ли ще правят изключение.

турция и америка и израел създадоха тази терористична организация.и както турция ги пусна да минават през тяхната територия към сирия така може да ги пусне да минават към българия,нищо не и пречи. колко много тренировчни лагери има в йордания и турция където тренират млади момчето уж да се бият против башар аласад ама после тези момчета минават в идил.и вярвайте ми америка няма намерение да ги унищожи,те са златната мина на америка в момента. според мен българия трябва да защитава границата с турция и ако трябва и да минира цялата граница а само да минава по офицялната граница.

Късно е чадо. Границата с Турция беше минирана. Имаше и ракети СС23. Имаше и самолети, и противовъздушна отбрана. Не че можехме да се противопоставим на вторта по сила армия в НАТО, но можехме поне да хапем. Сага вместо тези "зъбки" си имаме чл.5 от Североатлантическия договор. Няма лошо, но аз някак си повече вярвах на ракетите.

Някой бе предрекъл още в средновековието, че 21ви век света ще има проблеми с арабите. Специално ИД трябва да са много "подсигурени" че да правят каквото си искат. Всичко това не се прави само с пари.

А взели ли са съгласието джихадистите от великия вожд и учител на българските простаци - Борисов? И има ли място ДПС в тази изсмукана от пръстите мюсюлманска държава-емират? Въпроси без отговор.

глупак балкански !!!

всички терористи араби са въоръжени с руско оръжие да не би да са приятели с путлер?

Бъркаш, момченце! Въоръжени са с американско оръжие. Ходи да провериш на място и после ще си говорим!

ДА СИ ОПРАВЯ КАШАТА КОЯТО ЗАБЪРКА

Върви се прегледай бе Кончита и наблягай повече на ябълките.

Димби, ти пък наблягай на морковите, намазани с хрян!Ректално!

хммм

Този път за нас няма да има дядо Иван!

Играят за Русия тези от "Ислямска държава",поне засега нейните опоненти се занимават с джихадите....атова е добре за нея и зле за всички други

Luna0102

Точно!

както и посирано 20

Хехе те сами си поставиха началото на края на държавата. Сега във властта им ще влязат хора от провинцията демек провинциалисти и ще таковата майката на ислямската им държава. Също както нашите селяндури като влязоха във властта и съсипаха всичко.

Тея са същите боклуци, като руските терористи в Украйна.

А какво ще кажеш за фашистката хунта наречена украинска армия?! Която избива собствения си народ. И кой я въоръжава и кой й плаща за това? Помисли! (ако имаш с какво! ;)

Давам им срок до нова година след това последват съдбата на Саддам

един голям патриот беше казал Хора бдете споделям думите на Фучик за фашизма и днес те са като призив срещу настъпващия ислям Хора бдете

един голям патриот беше казал Хора бдете споделям думите на Фучик за фашизма и днес те са като призив срещу настъпващия ислям Хора бдете

Тези ги тренираха в Йордания а ранените ги лекуваха в Израел.

КОЙ ГИ СЪЗДАДЕ? ЕВРОПА ИЛИ "ГОЛЕМИЯТ БРАТ" ОТВЪД АТЛАНТИКА?

Рузвелт през 1942г.въвежда 94%данък над 25,000долара!

да не би да са объркали името? провинцята да не се казва българя, а? ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

zeddd

Единственото сбъркано е в главата ти.

Погледнете тия нови Калашничета и РПГ-та. Само на два месеца са! Обамката лично им ги купи! Купи им и едни новички хубави японски джипчета! Обамката никога няма да остави неговите хора в калта! Само най-доброто за тях! Хе хе хе

Америка ги създаде - сега да се оправя сама

Онзи обама къде блее, нали той ги създаде?

Джихадистката група Ислямска държава и АлКайда са рожби на САЩ, който подобно на Франкинщайн са изпуснати от контрол.

Аз пък казвам че са рожби на путин и русия .А да те видиме ! Все какво и да е от сащ ще е ,то не беха климатични оръжия то не беха глупости на търкалета .Ей тия 45 години активен комунизъм и още 25 пасивен вообще не ви се отразява здравомислещо !!!

(До Исмаил, дето е писал по-долу, че не си спомням в колко го е писал) Исмаиле, вашата религия не я знам и не искам да я уча! Не че нашата религия е много УБАВА, ама вашите се насраха. НАсраха се не без помощ от САЩ, че и от Русия, но такива тЪпири като вашите не е имало. Ще ти кажа две неща! Първото е, че ако е останал тук-таме читав човек (визирам Европа и Америка и до някъде Австралия), та ако е остнал някой още такъв, ще ви се организира опълчение. Щом правителствата си затварят очите и опрял нож до кокал, правителствата ще идат на кино и обикновенните хора, ще пратят не вашата религия, а просто тия, дето цял живот не са хващали лопата ,а "само автомат, че по- лесно" по дяволите или казано по вашему "по Шейтаному"! Ще е дълга и съсипваща битка, но да знаеш че си струва. Другият вариант е да не са останали ЧИТАВИ ХОРА в Европа, САЩ и така нататък. Тогава ще ни изклецате и затриете. Ако е така, то сами сме си виновни. Но знай едно, още! Инстинктът за самосъхранение е много силен! От поне 70-80 години,чрез реклами, медии и други ни УСПИВАТ. Но има едно "НО". На никой не му се умира. И ако вас ви чакат 99 девици, нас никой не ни чака, така че се надявам да ви смелем на кайма и да ви дадем на кучетата !!!!!

"...смелем на кайма и да ви дадем на кучетата !!!!!..." Не "на кучетата" - на свинете! При това, натъпкани вътре през онова, тъмното място!!!!

ТЯ ИСлЯМСКАТА ДЪрЖАВА ВЕЧЕ Е У НАС ЖИВЕЕ В КВ БОЯНА И КОМАНДОрИ ВСИЧКО

Един минус по погрешка.

ГолЕм бизнес са развъртЕли! Десетки жени по хилядо гущера парчето - т'ва са десетки хиляди! При условие, че те изкарват по 3 милиона на ден само от продажбата на петрол - страхотен бизнес.

Прочети по-добре! Не са десетки, ами са ХИЛЯДИ! Така че хиляди по хиляди са МИЛИОНИ! Затова не се пиши на много умен, а го давай по-леко!

За робовладелство ОНН трябва да приеме задължиелно смъртно наказание, дори в държави, в които е отменено смъртното наказание. Това трябва да се счита за престъпление срещу човечеството.

Само като си помисля за тези жени и ми се къса сърцето. Доскоро не вярвах, но сама се убедих, че исляма е религия на Сатаната.

Така е, а Сатаната е черен, ходи с костюм и дава пресконференции!

С това е редно да се справят арабите сами, ама нищо няма да направят; в крайна сметка пак американците трябва да отидат и да свършат работата, и после пак ще бъдат обявени за агресори.

Страхотен виц! Най-хубавото е, че сам си вярваш в правотата. :-)

изповядваща човеконенавистническа религия май само евреите се справят успешно...но с древни ,а не с демократични методи. А само технологийте са им съвременни...

НЕГРАМОТНИК!

Огромният проблем на исляма е, че детето и на най-хрисимия мюсюлманин може да стане ислямски терорист, когато попадне под такова влияние. Следователно за да ни е мирна главата трябва да изселим от България всички изповядващи тази варварска религия - турци, цигани и араби.

От де кураж.В наше село всичко е ловджии..ха..ха

Има начин, като ви изселихме през 1989 г. пак ще го направим. Продавай и стягай багажа, поне да вземеш някой лев иначе ще може да си отидеш с празни джобове.

МНОГО ХУМАННА РЕЛИГИЯ ТОВА ИСЛЯМА! ИСЛЯМА Е РЕЛИГИЯТА НА МИРА, КАКТО КАЗА ЕРДОГАН!

Ама това 1000 долара с чаршафите или без чаршафите? Ако е с чаршафите си е на далавера.

само не се знае кво ще изкочи из чаршафа може и да е муж :)

За 1000 долара би трябвало да ги продават с няколко комплекта чаршафи. Нашите циганки се харчат по 500 лева и вървят с килими, калайдисани легени,посуда. Някой ги продават даже под себестойността им.

Никой не коментира по темата, а сте го ударили на майтап. Чукайте на дърво тия полу животни полу човеци да не плъзнат насам, че ще стане страшно. Просттие хора са напаст - лесно манипулируеми, без ценносттан система и готови на всичко

Не четеш ли новините..те са вече тук...чакат заповед...:(

сега е неделя отпускарски сезон ударили сме го на майтап .... омръзна ми да слушам политици :)

Добре че е Турция да ги спира.Този буфер много ни пази.А то си е за майтап...Тази пропаганда против нашата религия стана банална.Не ни остава нищо друго освен да се майтапим.

Добре, че беше един от Албания, дето по произход е мюсюслманизиран българин, че да им направи Турция светска държава. Че иначе "буфера", дето днес си държи тренировъчни лагери на разни ислямисти, вече и официално щеше да е ел м*мата и на най-прогресивните турски граждани и тука щеше да е необходимо да се прави Стоманена Завеса 2.0 на границата в пълен формат. То не е зле да почнем да я правим, че Ердоган вече остави светския характер на Турция само на хартия, а утре може да реши и на хартия да го махне - гаранции няма.

ГИ ФИНАНСИРАШЕ СЕГА СЕ ПРАВИ НА ЧАЛНАТ

Гаси,тръгнаха на визитация...

Ами връщай се в леглото!

Еееее, мноо гот, по пенсионерския джоб са ми, пак ша са облажа на стари години.

Какво ще ни обяснят сега краварите и саудитите, нали те плащаха масрафа на тези ислямисти? Как ще го обяснят като демократично робство ли? Че то дори и във ФАЩ вече го няма робството, само има диктатура?! Добре, че си направихме оградата, сега е време да си направим отново армията и да си стоплим дружбата с православните богати и силно въоръжени руснаци!

първо пускаме ток по оградата и минираме около нея.

айде сите българки там да им пръснат шошоните :)

оти слагате минсчета бе момиченца ние ще си вземем рускини :)

Колкото и аругантно да звучи, в това число което пращаш там е и твоята майка. По презумция си Българин с изкривена психика но НО все пак си Българин и такава майка те е раждала.

Какъв българин е това нещо? Това е някой от салафитските рязани тъпаци.

Не беше ли Ал Кайда това, или сега нова рабата. Всъшност какво стана с Ал Кайда?

Аз ще си купя рускиня.Хем са по дашни ,ама са и на половина по-евтини. Особено когато има санкци от ЕС и САЩ.Цените в Русия падат.

Не знам как оправдаваш жалкото си съществуване на тази земя! :-)

Ходи на Добас тогава, смешник, да си вземеш една. Там са Истинските рускини. Само че всички знаят, че ще вземеш не рускиня, а дупка от куршум в главата.