Плевнелиев: Ще получим силен икономически ресор в ЕК

България ще получи силен икономически ресор в ЕК, заяви Росен Плевнелиев. Той смята, че е трябвало повече да бъде подкрепена Георгиева за мястото на Аштън.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ще получим силен икономически ресор в ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие само за ресори мислите , ако настъпиш пешкира да те спасява ! Не ме грее твоя ресор , народа тъне в глад и мизерия , идва зима Мизия и други населени места след наводненията , как ще живеят ти ни отвличаш вниманието !

Абе я стига с тези ясни , категорични демократични принципи. Македонски пезивенг, фльорца и половина.

И на снимка, като го видя ми става някак некомфортно :(

Този тип не разбра ли че повечето от гражданите не го искат дори да го видят и чуят , но нали е болшевишко копеле е нагло и си взима паричките и гори бензина на коли и самолети безполезно!

Вагенин как го резна Бочко изодзадзе с репликата за Румяна Желева. Очаквайте следващата новина да е, че Бочко е в любимата си правителствена болница да му кърпят точката тоя път.

Мен кво ме грее къв ресор ще получите?

Тоз човек не е ли наясно, че постовете в ЕС също както и в БГ се "разпределят" по партийна принадлежност.

Махнете го тоя идиот, той е пълна компромитация и само ви излага.

Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

голяма грешка на симеон че ви фкара в ес! висте за анадола. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

все пак да ви припомня: 1) от президентската му кампания: Видът на Росен Плевнелиев ме накара да изпитам притеснение дали дебатът е подсигурен с медицински екип. И дали ако припадне, Маргарита Попова ще може да свърши и тази работа, да му даде първа помощ. На два-три пъти г-н Плевнелиев отваряше уста, а от нея не излизаше звук. Струваше ми се, че казва не искам и не мога. Харесах го. Роден е за Президент! 2) в нощта на победата: Бившият комсомолски функционер Росен Плевнелиев се изуми, когато премиерът безцеремонно го прекъсна обърна рязко главица, сякаш са го изкомандвали: Равнение надясно!. Даже Путин не постъпва така с протежето си Медведев. Бойко Борисов намачка публично Росен Плевнелиев, нямаше никаква милост. 3) реч за Левски: Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да почете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици. 4) и т.н...

Плевнелиев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев е един напълно ненужен човек... Плевню изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. Във Варна президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота...

Оправихме своята икономика, сега ще опавяме европеската! Коя банка ще е наред? Дойче банк? Креди Лионел? Ллойдс?

Към DIR.BG: Неможахте ли да поставите нормална, човешка снимка на Президента на Република България- г-н Росен Плевнелиев, Задници сте Вие, а не Дирници, господа модератори и манипулатори. Изтрийте ми коментара за да ми потвърдите думите, това можете да направите...

Снимка, отразяваща лицето след мозъчен удар...

Dimitar Dimitrov

Към трола с име - Ташак: Червен боклук си ти, Мъдю!.

Ви! Хайде сега да му се извините! Не е работа на Дир.БГ да "промотира" фейса на Президента, а какво точно е казал...В случая по-важното е: доколко Казаното от Президента, се "връзва" с Разума и Реалностите! А то, не се "връзва"! За съжаление !Това предизвиква гнева на форумци, за което Дира няма вина! Успокойте се! За всеки Човек съдим по делата му , а не по снимките !

Dimitar Dimitrov

Извинявам се на ДИРа, за казаното от мен , че ще изтрие коментара ми.Тези думи се оказаха , че не са вярни.Само, че е вярно това, че много пъти, не само сте ми трили коментарите/които не са били цензурни/ но и въобще не ги допускате.Проверете и ще видите.За това пък се извинете Вие- ще имате ли тази сила..И все пак - какъвто и да е българкия президент и който и да бъде той , неможе по този начин да представяте лицето му пред света. И последно да Ви кажа боли ме за това, а съм сложил DIR.BG начална страница на екрана и искам от Вас обективна информация и снимки-МОЖЕТЕ ЛИ ДА ГО НАПРАВИТЕ -DIR.BG го е правил преди време.За това говоря...

Ако правилно съм те разбрал, смятам че имаш право що се отнася за институцията Президент на РБ. За съжалиние лицето, което в момента я представлява, срина авторитета и до такава степен, че дир-а не може да му стъпи на малкия пръст, дори да иска.

Dimitar Dimitrov

Съгласен съм с теб, че червените тролове-червени боклуци на хранилка в ДИР-а, немогат да стъпят на малкия пръст на достойния и авторитетен президент г-н Росен Плевнелиев избран пряко от българския народ .Браво на Росен Плевнелиев!!!

някой да ми припомни Сталинка какво направи за имиджа на България или за хората, живеещи на тази територия, че аз изобщо не се сещам. Просто едно мазнене както всички българи, намиращи се в чужбина, мазнене, само и само да си уреждат личните неща... Хората не обичат подмазвачите, те работа не вършат.

Сложете минуси ,ако не сте съгласни ,но ГОРД СЪМ ДА ИМАМ ТАКЪВ КРАСИВ ,УМЕН ,САМОСТОЯТЕЛЕН В РЕШЕНИЯТА ,НЕЗАВИСИМ,УВАЖАВАН ,ПРЕЗИДЕНТ.

Да живее Плевнелиев! Той е пример за всеки глупав българин.

Този смещник освен глупости нищо умно не е казал.Гах ти е гордоста че е стоял до Обама когото народа ти мезерува . Продажнико.

Европейските лидери единодушно застанаха зад Федерика Могерини за поста върховен представител на ЕС за външната политика и сигурност.Там, не е ли този от симката?Защо не наложи Сталинка,или го е срам от иналото и.Демагог или подлец е?

Е.каква ще ни е ползата?

Не можаха ли да публикуват по добра снимка,все пак е президент на България,а тук прилича на полуидиот

притеснил за "полуидиотските", но "категорични" изявления на Президента?! Иначе си имаме пословица за естественост:"каквото застанало- това излезнало"!Как да е другояче?!

АБЕ РОСЕНЕ, АБЕ ТИКВО? КАДЕ СИ ВИДЯЛ ПОДКРЕПА ОТ КОМУНОИДИОТИ?? ТОВА Е ПАПЛАЧ С ГЕНЕТИЧНИ ПОВРЕДИ, ИДИ ИМ ВИЖ АОНСУ, ТЕХНИЯ ХРАМ НА ГЛУПОСТА НА КАКВО МЯСА. ТАМ ДЕТО СЕ ОБРАЗОВАХА РАБФАГОВЦИТЕ, ХОРА С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ СТАВАХА ВИСШИСТИ. А ТИ ТЪРСИШ ПОДКРЕПА ОТ ЧОВЕКОМРАЗЦИ!!

Ми то АОНСУ сега е Нов Български Университет. Я вижте колко хора има във властта и без АОНСУ и с фалшиви дипломи. То и Цветанов е завършил помощно училище ама къде е сега? А Росенчо и той учеше на партийна субсидия. Помним, помним, какво беше преди и какво е сега!

Тикво проста,при преговорите за номинация на Юнкер е постигната договореност ,че поста на външен комисар ще е от квотата на ПЕС,а Сталинка от коя партия е номинирана?Колкото и да се дере ирландската пастирка -това е.

Менте президента Плевньо назначен от Боко и Цвъки ,чрез фалшификация на вота на българите, маа гащи из Европа и се прави на знаещ и можещ.Клоун от класа.

Смешен, но не и забавен клоун........

Не се коси, ПЛЮНЧО, ОТ ТЕБ и ТВОИТЕ ГОСПОДАРИ НЕ ЗАВИСИ !Това се знаеше много отпреди това ! Сега ще я оставят някаква заместничка, без право на никакъв подпис, освен за заплатата и така ще пояде и посере още 5 години в Брюксел!?!? Ти обаче чий го дириш в президентството като нищо полезно не правиш, а само от пусто в празно преливаш и редиш глупави мисли, може би защото си си глупак !?!?!?

Казала анонимната мишка от никому неизвестен форум!Жалък си!

Може би защото отдавна не сте едни от нас Плевня, може би затова, а? Не ви чустваме свои..

Какви са тези комисари кой ги избира, на тайни срещи ли стават пазарлъци. При Сталин имало подобни политически структури с огромни правомощия, назначавани с указ на вожда. Това че е поляк русофоб не е случайно, сега край преврата в Украйна трябва им такъв президент. Явно Георгиева не е достатъчно русофоб, Полша са католици и на 100% са русофоби и са удобен избор. Можеше да бъде и италианеца, явно има някаква кухня дето се креира политиката в ЕС, няма значение леви, десни, средни всички гласуват каквото решат някакви си олигарси, масони, не зная точно кой са и какви са.

Плевнелиев се е закахърил, че не бил подкрепил достатъчно Кристалинка. Защо?... Ами защото Кристалинка работи за европейската олигархия, на която е член и Плевнелиев, а не за България. А защо Плевнелиев не подкрепя България на която е президент???... Да се спрем, например, на новите икономически санкции на Еврогейския съюз срещу Русия. Все повече европейски държавници се обявяват срещу санкции срещу Русия. Словашкият премиер Роберт Фицо, например, заяви, "ЧЕ СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ИМ НАЛОЖИ ВЕТО, АКО ТЕ НАВРЕДЯТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА СТРАНАТА МУ"... Защо и Плевненлиев не заплаши с вето Еврогейския съюз, след като и на децата е ясно, че заради тези санкции всички българи страдат? Защо?... Той наш президент ли е или е марионетка на задокеанските си господари???

Нищо против българския президент, но се отвращавам от пудела Плевньо! Споделям напълно мнението на жена му за това мекотело!

Г-н Президент, народа отрезня надявам се да не се осланя на лъжи а на реална действителност Г-нПрезидент,искам кратък и ясен отговор какво направи тя за бедстващите, та да чака подкрепа тя е просто едно номенклатурно човече от времето на комунизма каквито в прочем сте всички, които търсите възмездие през демокрацията тогава по трудно се заемаха такива позиции

Рапорт даден! Рапорт приет! ..,.Комсомолска измет!

тази снимка е много убава и показва селяндурската лъжлива комсомолска същност на чехльо!

Мили деца! Този чичко на снимката си изкарва хляба с лъжи. Ако беше такъв като нас, отдавна щяха да го осъдят и пратят в пандиза. Но той е политик и не носи отговорност за лъжите си.

кристалина георгиева и типичния еврочиновник: -говори дълто и много, но не казва нищо; обещава лъчезарно, но бързо забравя и нищо не изпълнява; усмихва се широко, но много неискрено; нищо не работи, но за сметка на това получава премного от нашите данъци.

Импийчмънт за тебе мазнико !

Видяла жабата, че подковават коня, па вдигнала краката ...

И тоя кривоустко се размечта! Ма.ка ви долна ренегатска!

Tani4ka69

Плевньо вместо да беше ходил да се кланяш на Ердоган......да беше я подкрепил бе...

Plevneliev 6te polu4i6 silen resor ot tipa na amortesor vav zadnite ti 4asti.

То и теб никой не те подкрепи но ще изкараш мандата си. Като те видим теб и всяка една кауза ни става противна. Замисли се за причината де.

ГОВОРИШ ГЛУПУСТИ И НЕ СЕ УСЕЩАШ! Плевнелиев беше избран от Българския Народ през 2011 и спечели изборите с 53% пред общия кандидат на 9 партии- Ивайло Калфин, подкрепен от ДПС, Атака, БСП, Движение за социален хуманизъм, Български социалдемократи, Евророма, Комунистическа партия на България, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", Нова зора

53% от гласувалите,не от имащите право на глас...при 50-55% активност това колко птоцента прави?Ако на времето можеше да се предвиди какви би ги забъркал - и 10% нямаше да събере.Ама то е така-говориш едно докато те изберат и правиш каквото ти кефне като вземеш поста...

Tani4ka69

Първо се пише" глупости"правописа ти куца.Второ като се замисля за аферата"Костинброд" ми става ясно как е избран Плевньо.

Явно си поредния заблуден герберас. Ако това да те управляват мутри те прави щаслив, мен не ме прави. Демокрацията за която се борехме е нещо съвсем различно от това което изживяхме в мандата на този.

Избран бил, избран ама с костинбродски бюлетини!

Беше избран от измамения български народ........

Един от форума написа, че видите ли мразим президента. Та да му кажем. Никой не мрази Президента!!!! Това са понятията, с които боравят Герберите! те мразят, рекетират, подслушват, заплашват! А, това, че някои хора гледат с други очи и оценяват по друг начин, не означава Омраза! Прости, прости, та аман от прости гербери!

Защо се учудваш - той шефът им е такъв...........

Хубава снимка. Изразителна. Не намирате ли много общо, прилика с ББ.

Силен ресор за теб и кръжеца който те сложи начело на държавата (Борисов: Който и да бяхме извадили, щеше да бие..) ? Хората от Мизия още чакат оценителите , но Сталинка там беше първа да се снима , нали така бе! А твоя министър дето зове за война с/у Русия (ШалОм анов) най-нагло излъга преди два дни , че е бил там. И това ако не е цинизъм!?

Борисов каточели каза ... и магаре да предложа ще се избере... Ама наистина голямо магарв.

Повече ми прилича на магарица..............

Управляващите са "в час с вниманието"?!Не беше ли ясно и високо заявено от ЕС още в началото, че за да е председател на ЕК-Юнкер, позицията"Комисар по външните работи и сигурност..." ще бъде за социалист от ПЕС!Каква Кристалина Георгиева, каква българка, която не разбира от външни работи и сигурност?! Колко от "категорично" изхвърлените високопарни Слова на БГ висши управници, политици, партии- като ДПС и пр., са сбъдната реалност?! Та те доказаха, че не могат да мислят, анализират, предвидят и осъществят реално възможните неща, освен да ни "разиграват", "манипулират" от позиция на власт! Докога така? Докога?Какво направиха за стандарта на живот на българите, освен,че си "оправиха личното положение"! От ЕС не са слепи и няма да допуснат отговорни длъжности за български политкомисари, които не могат своята страна да оправят,камо ли да движат развитието на страни от ЕС! Не се надявайте на " силен икономически ресор в ЕК"!

тя просто е българка. това е. в цяла европа има негативно отношение към българите, виждат по улиците си само цигани да просят и цигански проституки и си мислят, че всички българи са такива. това е трагедята, че бг политиците нищо не правят, за да променят отношението към българите в европа.

Не я счтам за българка ...

Какво общо има с България Кристалина Георгиева?

всички които мразят Президента - малко сте. Един файтон хора, ще се разбягате като мишки.

Г-не, ние не мразим Плезидента, просто твърдим, че е глуповат, смешен, неподготвен и Плезидент само на герберите. Вие си го обичайте колкото искате и както искате,само да не разбере госпожата, че тогава ще стане страшно.

Не е виновен човекът, че са го хвърлили в небрано лозе. Виновен е който го е хвърлил, а и жена му, че не го е спряла. Не само че не успява да се еманципира от ГЕРБ, не само че не внася успокоение при кризи, а ги изостря, като взема страна. Състудент съм на баща му. Кротко момче беше Асенчо тогава, но знам ли какви кариерни гени му е предал сетне, придобити из благоевградските партийни комитети, та сега синът му войнствено ни подстрекава като европейци да се бием с азиатците. Мисията на президента е да обединява нацията, а той разделя и континентите. PS -> Марко Ганчев е роден през 1932 г. в село Марча, днес квартал на Дряново. Завършил е българска филология в Софийския университет Св. Климент Охридски. Издал е повече от 55 книги с поезия, сатира, публицистика, мемоари и детска литература. По времето на социализма е обявен за идеологически враг, защото отказва да гласува резолюция срещу писателя дисидент Александър Солженицин

Адаш, големи мисли, голямо чудо!Ако може повече да не се обаждаш най-добре ще е!

Псевдонима ви казва всичко за вас и останалите трима поддържници на прецедента.

Плевнелиев,я кажи като говори с Меркел какво ти каза?Не била подкрепена достатъчно и затова не била избрана.Абе плюнко, ти за толкова малоумни ли ни имаш?Мислите,че хората не се интересуват какво става по света и у нас и си вярвате ,че каквото кажете и това е-всички ви вярват.Защо не кажете истината,която е:Този пост е договорен за социалист още когато се договарях за Юнкер,т.е преди има- няма 3 месеца.Малките деца го знаеха,само вие с ББ не разбрахте,а уж сте толкова близки с Меркел.