500 вложители в КТБ: БНБ бездейства престъпно

БНБ демонстрира граничещо с престъпление бездействие за разрешаване на проблема с КТБ, пише в отворено писмо на 500 вложители до Иван Искров, шеф на БНБ.

Обратно в новината

Коментари - 500 вложители в КТБ: БНБ бездейства престъпно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващите ПРОТЕСТИ ПРЕД ОФИСИТЕ НА БАРЕКОФффф и НЕ КУПУВАЙТЕ вестниците на Пеевски !

Помислете малко кой печели от случилото се с КТБ. Елементарно, конкурентните банки, защото вложителите от КТБ си прехвърлят сметките в други банки. А когато отвори банката или се отнеме лиценза и отново парите ще потекат към другите банки. И това става не без съдействието на БНБ и другите държавни институции.

Защо обявяват хората за лакоми, когато няколко години БНБ обявяваше КТБ з банкана годината , Това значи ,че банката е супер !!! Кой е подмамвал хората с тази лъжа и защо ? Кой ще го каже ??? Навярно Главния прокурор , защото когато има нарушение от власта думата има прокуратурата , Не дапречи ,а да действа !!!

Целта е да се разклати валутния борд. Така е най-лесно и вече изпитано през 1996 г., да се ограбят спестяванията на хората. Припомнете си терзанията на Румен Гечев за гъвкав валутен борд през миналата година. Спомнете си кой прати в КТБ полиция и прокурори - Дилян Пеевски. Същия продължава да дърпа конците в прокуратура, следствие, БНБ, ДАНС и други държавни структури. Цветан Василев не е цвете за мирисане. Него го изпържиха, защото не е дал пари на когото трябва и колкото трябва. Не се надявам нещата около тази банка да се оправят, докато ДПС задкулисно дърпа конците в тази държава. Бившия финансов министър - кандидат за депутат от ДПС. Хора - осъзнайте се!

на мен селия ми труд е заложен в тази банка и да падне борда вече ми е все тя другите да му мислят които все още имат нещо

бнб скоро не са обявявали спестените пари от домакинства ,едно време само се хвалеха колко милиони идват от чужбина и как банковата система била наи добрата в света с голяма ликвидност

БКП=БСП+ДПС+СДС+ГЕРБ+АТАКА+РБ И Т.Н БКП- ТОДОР ЖИВКОВ И ОБКРЪЖЕНИЕ СДС +БСП +ГЕРБ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА ТЕЗЕ ОТ ПОЛЮТБЮРО НЯКОЙ ОТВЪН ДА ИМА НЕ ББ СИН НА ПОЛКОВНИК ОТ БКП ЦЦ СИН НА ШОФЬОРА НА ЖИВКОВ И Т.Н

Не отваряне трябва, а обявяване на фалит и изплащане на гарантираните влогове. За какво ми е на мен и на още 6+ млн да наливат държавни пари в обран трезор? Иначе относно протестиращите, останали без пари ще кажа - от много лакомия така става. При малко наличие на мозък ще си държиш поне 1/3 от парите другаде. А аз лично никога не съм си помислял да си правя влог в КТБ - дори и 90% лихва да даваха.

такива оправници сте избрали ,вината си е в народа не на клиентите на ктб

Подкрепям вложителите!

Благодаря ти ! И аз ще те подкрепя , когато имаш нужда от мен !

Радвам ви се и си мисля, че ако всички българи се подкрепяхме в труден момент един други нямаше да сме най=бедните в Европа и нямаше да избираме на-простите и безхаберни политици да ни управляват ! Замислете се !!!

И аз ги подкрепям! От всичко, което написаха през изминалите месеци стана ясно, че нито един влог в БГ банка не е гарантиран. Парите във ФГВБ /малко над 2 млр./ са недостатъчни спрямо обявените над 7 милиарда спестявания на населението. При една дестабилизация на банковата система никой няма да си получи парите. Днес е КТБ, коя е следващата при такава БНБ?....

що не махнат борда, да напечат некой и друг лев и да върнат на спестовниците от КТБ по една торба левчета

По закон БНБ след три месеца започва да плаща.От 20 юни тримесечният срок изтича на 20 септември.Рано е за стачки!

Не става с такива протести ... Ефект ще има като счупите 15 витрини, обърнете 20-тина коли и натрошите 10-тина глави. Инак ще продължават да си го местят от единия крачол в другия .

Ако една от натрошените глави е на майка ти или на баща ти? Бих предпочел натрошените глави да са на хора като Искров и неговото обкръжение!

Аз нямам алъш-вериш с КТБ и затова съм спокоен. Привел съм по банков път парите си в Дойче банк още 2008 година, където лихвата варира в диапазона 0,8 -1,0%. Интуицията и журналистите ми подсказват, че правилно разсъждавам. Тази сутрин, по една от телевизиите, Иван Костов е приказвал за "чудесии" в областта на банките. По друга телевизия водещият Григор Лилов и неговият гост Кольо Парамов, направо разнищиха виновните и сценаристите, за ситуацията във финансите. Може да съм лош пророк, но след още 1-2 седмици НИЩОНЕПРАВЕНЕ, очаквам партиите дори да се разминат с изборите, на байряма. Т. е., този месец пенсията си аз лично я получих с голям зор, но това ако се повтори през септември (вероятността клони към 100%) не се знае дали "мълчаливото мнозинство", няма да се превърне МАГИЧЕСКИ в "малцинство". Това не вещае нищо добро за тези 25 годишни БЕЗОТГОВОРНИ УПРАВНИЦИ и СЛУГИ НА НАРОДА. Ето един пример с "горският цар", той взе да връща народните имоти и дори наем ще да плаща за 11 години ползване.

БНБ се командва от ДАНС, която се бои за бъдещето си...

ДАНС кого всъщност обслужва, ще ти се изпотят очилата!... Къде е сега Станишевия да ни обясни като как се получи сегашната ситуация след едногодишнотоо управление на партията му в комбина с противокоституционното образувание ДПС !

Ами как кого? Себе си - те са си държава в държаввати и си имат БНБ за собствена банка...

Смятам да се включа в следващия протест на вложителите в КТБ, мисля, че всички трябва да бъдем съпричастни, дори и тези които нямаме влогове в банката. Пред очите ни се извършва огромно престъпление - за милиарди, които ще се опитат да прехвърлят на наш гръб, т.е. да ги платиме ние. Затова солидарно с вложителите срещу безобразията на БНБ и Прокуратурата - да излезем на протест! И колкото повече, толкова по-високо ще се чуе гласът ни! В 21 -ви век сме и да се оставим да ни ограбват както през 1996 г. е нечувано УНИЖЕНИЕ! Искров и останалите в управлението на БНБ да не се спотайват, да излезнат и предложат план за стабилизиране на КТБ, в противен случай най-добре протестът да се състои пред домовете им!

Не бях чела по-интелигентен, разумен и адекватен коментар за банковата афера КТБ- до тука чета основно злобни излияния за вложителите- те са по-виновни от ГРАБИТЕЛИТЕ на нашите пари- на всички ни- пряко или коствено! Благодаря за подкрепата- на Вас и на всички разумни хора! Вложител в КТБ

Като кръстосвах като луд жълтите павета, аз и не повече от стотина други луди, тия смешници ни се смееха от кръчмите или дома. А Ние излизаме срещу същите червени престъпници, които ги обраха сега с тази банкова криза. Ми майната ви, нещастници, никаква симпатия за вас; даже ви е малко, още да ви съдерат евтините кожи. Да ви дерат до кокал, че и по-надълбоко.

Ето така се съсипва държава,недоверие в БГ и банките,блокиране на пари и отлив на инвестиции в тази мафиотска държава,недоверие на институциите,връщат се годините през 1996 та,еднакви кукловоди и еднакви пирамиди,народа и той еднакво глупав,не може да излезне от водовъртежа

Познай колко време ще просъществува КТБ след (ако) я отворят.

Цацаров и Искров ще обяснят официалните причини за тяхното действие и бездействие? Кога ще бъдат оповестени списъците с ненадеждните кредитополучатели в КТБ? Кога законите на ЕС ще започнат да действат и в България? Кога ще бъде следващия протест?

няма да го направят!Сега ни е лекичко,малко си падаме романтици, но ще дойде зимата с онези сметки и ще се превърнем в реалисти.И кво-те ще си имат кинтите,ние ще си близкаме раничките и ще си пишем колко сме добри ,талантливи и нещастни!

съгласен съм, прав си. Именно затова трябва все по-често да им напомняме за нас. Неслучайно никой от политическите "лидери" не говори нищо за КТБ. Те очакват да си осигурят хранилка за следващите 4 години, какво им дреме за нас.

Няма по задръстено население от това,което обитава територията на България.ФАКТ!!! И няма по добра работна ръка за печеливша частна фирма.

Държавата ми е виновна, че днес се "изходих" накриво и ми намокри едната обувка! Сега искам обезщетение.

ти бъде виновна, когато си купиш един хляб за 3 лв, но пък за сметка на това ще си имаш стара заплата.

Паникьосаните идиоти на тиквата в действие хаха. Българска банка е престъпник за тях, чуждите - не, смешковци нещастни хаха.