Майката на Цветан Василев: Не се прибирай в България!

Майката на банкера Цветан Василев - Тота, отправи апел към сина си да не се прибира в България.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Цветан Василев: Не се прибирай в България! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не и направят възбрани и запор? Да и отделят 35 квадрата подслон, една чиния, вилица, лъжица и 5 чифта гащи. Останалото да се прибере и на публична продан.

зареди такива като синат ти напъснахме страната. моита маика не ме е виждала 10 одини. овчо. нелеално кибичим в америка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дърта кукувелка! Що се прави на ударена - ами ще го гонят, щом го е възпитала да краде.

И пак питаме и разпитваме!Къде беше ДАНС?Как така едни хора могат да си бегат, как си искат?Ко прайте вий и ващи агенти ?Как си заслужихте заплатите този месец,какво свършихте за родината... МАЙКА БЪЛГАРИЯ???

Следовател Пеевски, няма ли да се заемем с тази жена! Тя не нарушава ли закона, като подбужда обявен за издирване да не се яви!

Майката на Цветан Василев: Не се прибирай в България! И аз бих го посъветвал да не се прибира.Още на летището ще го гръмнат, а след това Цацаров пак ще каже че се извинява за грешката. Остава обаче въпроса , защо един успял млад 33 годишен "меринджей", продължава свободно да се разхожда из циганските махали на България и да го издигат разни Индиански граждански комитети да го предлагат за депутат а не е в затвора?

вежди рашидов каза нещо умно по ТВ и то е // "двама, трима цигани занимават цяла българия с парите си". //

Тук става въпрос за нещо много повече от пари! Станалото означава, че един посредствен човек си е създал "държава"! В битката му срещу цветан Василев го обслужваха следователи, ДАНС, прокуратура, МВР, жандармерия, съд, министри, министър председател, БНБ, медии! Кой остава извън отбора!

ще му хванат о-пин-ци-те! сигурно сем. му е в чужбина, а тота му съобщава чрез медиите, ... "всичко мина наред, не се връщай". комуникират си.

Ей, троловете на Пеевски мира нямат! Пак говорят за гражби, липси, дупки в Банката, нищо, че според доклада на знаещите /одиторите/, КТБ е една добре управлявана банка, с финансови параматри, над средните за банките в Европа! А за въпросните 206 мил. лв. също от доклада стана ясно, че те не са касова липса, и не са изнасяни в брой с черни чували, или в продължение на по-дълъг период! Те са изнесени по електронен път под форвата на кредит къв фирма Бромак, която е финансова небанкова институция, също на Цветан Василев. Тази сума естествено е дължима, заедно с договорените лихви! Отделно от това, няма финансист, банкер, икономист, който де не е казал същото за състоянието на Банката! Единствено журналисти, следователи и прокурори, за които познанието на банковото дело е далечно колкото кибернетиката, се изказват за дупки, лоше кредити, невъзвръщаеми кредити! Към тях припяват троловете на Пеевски, и лековерните по форумите!

"Тота Василева изтъкна, че Василев й е казал, че тези, на които най-много е помогнал, са го предали. Според нея това са Делян Пеевски и Николай Бареков. " Пеевски и бареков са все бушони. На кого? Знаем...Всичко е едно представление.

Това се питам отдавна - кой стои толкова години зад дебелото момченце? Сега изведнъж и Бареков. Все повече ми е жал за България. Затрихме си от простотия и алчност хубавата страна.

Обикновено в бг-то виновен е този, който не може да се защити, а не този, който има вина. От къде да го знаеш е този Цветанов- като бе в бг-то- нищо, търсиха го, когато забегна. Кой ги знае какви игри играят и те. Лично аз не вярвам Пеевски да е някакъв голям бандит. Момчето е родено след 1980 г. Бушони са, които са слециално избирани да служат. А истинските кукловоди? Техните имена никой не знае. Цирк....

Ти не знаеш, на кого служи Пеевски ли!

А ти знаеш ли? Или само знаеш това, което ти поднасят по новините. Кой стои зад Цветанов? Пеевски и т.н. И ако знаеш кой стои защо те е страх?

в капиталистическия свят не е прието родител да се издържа от децата си, няма такова нещо. да не излезе, че тота има 200 лв пенсия, а играе с фирми за милиони .... освен, че е родител, тя е редови гражданин.

тъжен факт - от феодализъм към банкерски капитализъм медиен,политикантски,бизнесменски също,скокът е катастрофален както за активистите,така и за замесените в този процес.та като гледам портретчетата се сещам-"видяла жабата,че подковават вола,и тя вдигнала кралче!"

И аз да съм и аз така ще кажа. Иначе може да го стигне съдбата на Кюлев. Друг е въпросът - какви са тези имоти, какви са тези самолети, какви са тези къщи и най-вече - какви са тези "приятелства"? Алчността погубва всеки, който не разбира от мярка. Бог да прости идеалиста Валери Петров. Помислете си, тролове, едни или други.

неинформирани или просто глупави са част от пишещите по-долу. Не четоха ли доклада на проверяващите, че липси в банката няма? Налице са документи за всички пари, а слухът за тия 206 милиона се поддържа нарочно. Защо ли? За да се влачат нещата до октомври, когато ще дойде познайте кой и ще "оправи всичко". Искров и прокуратурата работят за него и обикновените вложители хич не ги интересуват.

от кое село е тота ех тоте, а защо отгледа такъв комунистически мошенник

Точно така,момчето ми-слушай майка си и си стой на екзотичния остров.Харчи си парите със здраве-от тях поне имаш,достатъчно!

Поредните Лъжи,направете си всички вложители които ще изгорите със парите си,по един клип как надигате чашата студена вода.

Ни съ връщай,мама,бягай с откраднатите пари.

майката ,бащата на мошенника не ни дреме . бнб да обявява фалит и да плащат депоз до 100 х евра.пълни тулупи са това искров,порожанов,морожанов и сие.всеки се прави на олигофрен но срока наближава .да видим как се вадят 2 млрд. евро сега - само с вдигане на данъците .

Следващата новина за Цв.Василев, ще е свързана с това, какво добро момче е бил в детската градина, колко е бил чистичък с едни червени шортички и бяла блузка...

като сицилиански сценарий, "на мама луксозна къща, на детето самолети и фирми, на жената печатница и японска екзотика, а банката - па бръкнеш, па си вземеш, ех ..колкото душа ти иска."

Не се връщай, мама, лоши са хората тука! Закуската от устата ще ти вземат, гадините, ако ги оставиш 200 ще ти вземат, само 6 ще ти оставят!

е удобния виновен!...борисов доган пеевски ...там е истинската воня!...както каза костов тя ще засмърди на 20 декември!

Когато др.Костофф,каже добро утро-виж,да не би,да е изгряла луната!

Тази дива комунистическа селянка какво се прави на лъда, че не е виждала банка - или е многоо проста или е голпма лъжкиня - като сина си. Как можа да възпита такъв КРАДЕЦ И МОШЕНИК!!! Не била видяла четири месеца бял ден!! Аз съм вложител - инвалид с малки деца, и разчитам само на сестяванията си - мене някой пита ли ме бял ден видях ли откакто СИНА Й ОТКРАДНА ПАРИТЕ И ЗАТВОРИ БАНКАТА?! Но Господ гледа и страшно ще ги накаже !!!!

Цветан се за беганье се стега, мята кинти на рамо! - Сбогом, майко, сбогом, татко, сбогом, мила сестрице; аз отивам във чужбина, там ще харча тез пари! Шест месеца изминаха, Тота сина не виде. Една сутрин писмо стига - майка мисли син пише; а в писмото два-три реда, - от интерполо дават вест: "Твоя син е веч издирван не не мож го ний хвана; той ни изфинтира и не е у Виена, а е нейде у ЮАР." Вместо Тота да заплаче, гордо вдигна тя глава, че изгледа текъв сина - от народа си да крадне.

Василев без друго не бърза да се прибира.

Майката на поредния крадлив шарлатанин. Личи и от далеч, че е от провинциалната, червена номенклатура.

Ехее, вие като видите нещо дърто - айде веднага комунистка. И вие стареете, споко.

Бабичките биват два вида-сини и червени.

всички прасета на мезета

тота с басмена рокля, домашно плетено елече и скъпи обеци, стопанка на разкошни палати, ама бабче, деца да ти плащат да живееш не по твойта черга е позорно и срамно!

Прости сте, че коментирате бабата, а не престъпника. Наистина мноооого прости!

Бабата съветва престъпника да продължи да се укрива.

Какво лошо има в това, децата да те погрижат родителите им да имат достойни старини?

защо, ако не живее в лукс и разкош с крадени пари, не е достойно? да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Алоу, журналята, какви са тия неща - майката на този и онзи какво казала... дръжте си жълтите новини за други сайтове!!!

Мадам Василева изживява тежък период.Синът й,се крие по странство,като хъш.Международни копои го дебнат.Апропо,репортажът от дома й,беше доста впечатляващ.Условията на живот на "бедната"женица,са мечта за огромна част от наборите й,както и за тези от електората на БСП.Драма.Почти като в турска сага от 1298 серии."Майката на Вальо Топлото и син"2.

Че като е невинен защо да не се връща? Тази няма ли жал към потърпевшите от действията на сина и? Възмущавам се, че ВТV я показват.

бабката се издържа от сина си, живее в разкошни къщи и счита за нормално, той да я издържа. това е позор и нищо повече!

И аз съм Майка, майко, но уча децата си на друго: -не пипай чуждото, то не ти принадлежи! -недей да ламтиш за много- частни самолети, милиарди, имоти. Не там е висшия смисъл на живота, който Създателя ни е подарил. -не се влияй от курви-независимо мъжки ли са , или женски. Курвата си е курва и в рокля, и в панталони. Те само искат, искат, искат, но никога не помагат. -не се меси в политиката с цел забогатяване. Това води до големи рискове дори в бананови държави като България. -ако се случи да сбъкаш, имай доблестта да изкусаш, каквото си надробил, дори да е с вкус на лайна. -не лъжи, защото на лъжата краката са къси. Ако си банкер и започнеш да обясняваш , че изведнъж някой те фалирал за 24 часа, никой няма да ти повярва, защото ти си знаел какви си ги надробил, за да бъдеш уязвим.

Завалийката ...

Финминистъра не днае,че печатата пари, твърди ,че в КТБ вървели проверки след,което моля ви се щяло да има одити, искров се е покрил, като след атентат,прокуратурата натиска счетоводителките,пеевски е номиниран в два района,василев си кореспондира с бнб и накрая тота била виновна.Що не се гръмнете ,бе?

А парите на Бромак ООД кой ще връща?

От какво интелигентно потекло е банкер номер едно! Сигурно още крият манлихерите под одъра.

Нямате ли милост.Какво търсите от майката.Това е жестоко да ръчкате в раната на старата жена.Като гледам старата и дреха, дали там трябва да се насочва вниманието или на друго място.Жестоко е!!!!!!!!!!!!

Като и гледам къщатата.... не е за окайване във финансово отношение...

към невинните потърпевши от загубата на 3.5 млрда лева лоши кредити ,които цялата държава трябва да изплаща с още лишения,мизерия ,недоимък и трагедии на съвестните ,които измират със свръх-смъртност ,много по-висока смъртност отколкото в районите с военни конфликти -средната смъртност тук е над 14 на 1000,а за активното население на възраст 16-65г е над 24 на 1000 ,с опасно ниски заплати -срз 800лв,мрз 340лв ,като на тези заплати НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСИГУРИ НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ,ИЗОБЩО ....ИМАТЕ ЛИ СЪРЦЕ И ОЧИ,РАЗУМ И СЪЧУВСТВИЕ КЪМ ПОТЪРПЕВШИТЕ ...ИНТЕРЕСУВА ЛИ ВИ ТЯХНАТА ТРАГЕДИЯ ОТ ТОВА -ПРЯКО ПРИЧИНЕНА ОТ ТАЗИ ЗАГУБА НА РЕСУРСИ ЗА ЖИВОТ ? ЗАЩО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА ? ТОГАВА -КАКЪВ Е ВАШИЯТ МОТИВ В ЖИВОТА ? ДА ЯХВАТЕ ДРУГИ И ДА ПЛЕДИРАТЕ ТОЧНО ВИЕ ЗА СЪЧУВСТВИЕ И НИТО ДЕМА ЗА ИСТИНСКИТЕ ПОТЪРПЕВШИ ?АКО НЕ -ТОГАВА ЗАЩО ПРОПУСНАХТЕ ИСТИНСКИТЕ ЖЕРТВИ В ПЛЕДОАРИЯТА ЗА МИЛОСТ ?!

А майките на хилядите ужилени от КТБ защо не ги показват по телевизията...Питам само?

Не била виждала бял ден...!!!! При обикновения българин това е ежедневие! Живее се ден за ден и се молим да има нещо за ядене днес (тя банка не знае какво е. Аман от вицове)

Добре мамо! Поздрави от ЮАР!

Не знаела какво е банка,сигурно не знаеш ,че синът ти има частен самолет.Кой в България живее като него?Всички сте за бесилото.Състраданието вие не го познавате,защо ние да ти съчустваме?

съобщиха,че ИМА ДВА /2/ САМОЛЕТА,които не са конфискувани,защото са сасобственост със съпругата му