Порошенко обяви, че руски сили са нахлули в Украйна

Украинският президент Петро Порошенко обяви, че руски сили са навлезли в Украйна и свика спешно заседание на Съвета за сигурност и отбрана. Русия отрича.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко обяви, че руски сили са нахлули в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Властите на Украйна са опровергали съобщенията за навлизането на руските войски.Следващото влизане на руски войски ще бъде на 28 и 29 септември!Окончателното им излизане от Украйна ще се проведе на 30 септември ,който ще се отбележи като край на войната и украинската армия!

факт не факт тук е прав, така е влязоха заради лошия ви подход към украинците русофили от донбас и луганск. кой е виновен

Различни войни от славната украинска армия са записали видеообръщение към своите близки като рецитират стихотворението "Жди меня" на руския поет Константин Симонов, написано по време на ВОВ на СССР. Малко странен избор за украинци, но те си знаят!

Прасченко се изявява като дъска за обяви. Всеки може да пусне каквото си пожелае чрез него. Срещу заплащане естествено. Този е по-зле от нашето нищо, което ни е президент.

Лъже като дърт циганин.Повече няма да го коментирам този.Нашите политици и те лъжат като за световно,ама този е с класи над тях.

И той е българин.

Пак ли, бе Прасенко! Всеки път когато се издъниш, а случаят е точно такъв-обкръжени са гопеми украински формирования, има или руски нахлувания или нещо друго! Причината за неуспехите ти е друга-нито международното, нито човешкото право е на твоя страна! Никой досега не е спечелил войната срещу собствения си народ!

И все пак ОУН, дивизията Галичина, бандеровците и враговете на украинците постигнаха своето - вкараха страната в опасен конфликт, чийто изход е ясен, но който ще им донесе кръв и ненужни жертви. Превратът от Майдана не може да мине без виновните - щурмоваците в кафяво, насилниците и убийците с американско оръжие - да си платят скъпо за загубения мир и провалените надежди за демокрация. Докато славяните са тласкани към една дивашка , чужда им война, парадокс в ХХІ век, умните държави в Европа стоят настрана и не пъхат гагата като нашите десни в пъкъла. Всяка намеса на крайната българска десница във съботията в Русия, трябва да се третира като национална измяна. Стига сме били толерантни към възродените десни отровители на живота ни!

Порошенко има много добър PR екип, за разлика от Плевнелиев. Беше тръгнал за Турция да поздрави Ердоган, но му подсказаха, че от ЕС няма никой лидер да отиде, а само един, който се мисли за лидер на най-бедната страна и няма защо и той да се излага. Тогава на летището си измисли "руската инвазия", която според снимките трябва да е станала 5 дни по-рано и се направи на герой-спасител на нацията. Плевнелиев обаче не можа да се усети или Касим Дал му напомни нещо и така стана единственият. Ха познайте след време ако има гласуване за Турция в ЕС откъде ще дойде поне един глас?

Има много клипове доказващи че много доброволци от Франция, Италия,Турция,Испания, Германия и мн. други се бият на страната на опълченците. Има цели сръбски батальони! Защо не казва, че войски на тези държави са нахлули в Украина???

Защото съвсем ще разсмее света! Него го дразни само РФ и толкова! Пък и така са казали наставниците !

Милият нещастен нацист Порошенко! Много лъжеш, но никой не ти вярва! Ако руски военни бяха наистина нахлули в Украйна, досега нямаше да си жив! Защо не си погледнеш пленената армия на какво прилича?

И най голямата лъжа повтаряна многократно заприличва на истина! На това разчитат нашите услужливи медии!

Поздрав за всички, най вече за троловете и най вече ПешоУшев и чарената Търсете в тюбето 2 песни ще ви харесат. Намя да съжалявате. "Sacred War" медленно ракеты улетают вдаль Дорогие тролове, докато тракате тъпотии по клавиатурите си повтаряйте текста на химна на ракетчиците...

Къде е шареният трол? Без нея направо не е същото? Да не би да не са и платили?

Кой да предположи, че укропите ще излязат такива лижци? Лъжат и ЕС, лъжат и САЩ. И кЛичко лъже , че уж получил някаква контузия. само и само да не се срешне с Кубрат. Егати безчестните страхливци. Вижте речта на Обама, преведена от официален език " ние може да се скараме с руснаците заради вас, но няма да рискуваме да получиме удар по мутрата..."

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ОРЪЖИЕ !

РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА. # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # ВСЕКИ САМ ИЗБИРА ДАЛИ ДА ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО КОНТРОЛИРА - ДОРИ И ПУТИН, ДОРИ И НАТО !

Братята американци за толкоз години не можаха да разберат, че братята руснаци кат' почнат да се бият - няма лабаво! И после - вай, к'ва я мисли'йме - к'ва стана...

Е щом са нахлули - ще я вземат!

напоследък, когато и да чета коментари, се вижда засилено присъствие на платените клакьори - писачи на партиите и все по рядко ги чета. ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНЕТЕ СЕ СКАПВА, затова ви е такъв и живота и държавата и всичко

Грешка! Забавляваме се с писачите като теб!

Ама, че субект е този! Вижда се, че Порошенко вече е стегнал багажа и живее на летището до самолета си, за да му е по-лесно да бяга!

Явно мераците на Порошенко са били отрязани на срещата в Беларус и сега ставаме свидетели на новата официална украинска "сапунка". А в това време хора мрат за задоволяване на жаждата за власт и обогатяване на други.

Интересното ще стане, когато украинският народ се вдигне срещу фашистката власт в Киев, май този преломен момент наближава, и ще има анти -майдан. Както знаем, много фашистки водачи са обесени, интересно ще бъде като дойде реда на порошенко, яценюк...

пъстър свят - очевидно платен трол. Прегледах страниците, пълно е с тролската му пропаганда. Навремето на такива им казваха агент -провокатори. Първо мнение - 15:03, последно мнение - 23:03. 8 часа плътно промиване на мозъци, интересно какво е заплащането, за да насочваш общественото мнение в определена посока .

След 23:03 се прехвърля в темата за новите санкции с баба Меркел на кориците и троли до полунощ.

Според Ройтерския "журналист" - "колоната от два бронетранспортьора, шест военни камиона и един военен багер" .....плюс три военни мотопеда, няколко военни велосипеда, три военни тротинетки, няколко чифта военни ролера, пет военни лопати, три военни чука и неустановено количество военни пирони...... Тия ама направо се омазаха с лайната, които сами слагат пред вентилатора. Представям си какво ще стане, ако наистина в Украйна влязат руски войски! Всичката промишленост ще трябва да произвежда памперси за възрастни и ароматизатори, за да скрие срама!

Xooxoxo

Uragan

По нареждане на Порошенко вече се вадят от запаса трета и четвърта категория машини. Тоест наследството от СССР което не е в движение от десетилетия. Освен това се готви и тотална мобилизация като на първо време само задължителна военна повинност, но в последствие е ясно какво ще дойде, защото тези бронирани армади оставени на Украйна от съветското и минало все някой трябва да ги кара. Новобранци в стара техника не е нещо което изпълва с оптимизъм. Жертвите може да бъдат страшни, но дали ще премажат опълченците с численото си превъзходство продължава да не е сигурно.

Трудно ще направят нещо с толкова стара техника...Трябва да се разконсервира и да се ремонтира техниката...А и то относително модерните Т-64 биват унищожавани като консерви...А какво остава за Т-55 и Т-62 и БТР-60 и БТР-50 а???? А и то вече не останаха някакви ветерани в украинската армия..всички полегнаха в степите на Донбас...а които оцеляха дезертираха....

Цялата техника гние от 20 години по складове. Опълченците превзеха 2 от тях и от 280 танка успяха са съберат и направят работещи 10. НАТО добре се е потрудило върху разоръжаване на евентуалният противник. Точно днес гледах видео как опълченските кулибини са турили един ствол от град върху лафет от пушката и ги имат няколко такива и стрелят.

Потрошенко е на косъм от преврат.В Киев има улични протести,които стават все по-многобройни,а генералите искат примирие на всяка цена с опълченците....

Никаква руска колона няма...ВВС показва снимка на военна колона ...но на танковете се вее украинското знаме...Пак са се окапали...

И както се вижд по последните съобщения доблестните герои на Украина бягат като зайци... При това бягат от опълченците .... А сега си представете какво ще стане ако влезнат наистина псковската и ростовската дивизии и къде ще стигнат след 24 часа...?!

Священная война - Елена Ваенга - With lyrics

Търсете в ТУБАТА...

Не само там, в Нет-а.

най яката песен

Всички се изправиха на крака, като на химна.

До последно украинките СМИ отричаха ,че на тяхна страна в Донбас воюват и убиват мирно население наемници от Полша, Латвия, Литва, Швеция та дори и от африканските страни, а и съветници от САЩ и ЕС... Защо ДНР и ЛНР да не им помагат доброволци от Русия...

Защото е в разрез с евроатлантическите ценности.

СМ

Америка е готова да воюва с Русия, до последния украински войник.

Пъстрата кукумявка е тръгнала да говори небивалици за международни права, а забравя удобно факта, че нейните американски кумири са единствената държава в света, която напук на всички международни правила е използвала атомно оръжие цели два пъти срещу цивилно население.

То да е само това....Ирак, Либия, Афганистан, Сваления пътнически самолет по време на иракското нападение...за което дори не се извиниха....Всичко е лъжа....Грам истина нямаше в това което твърдяха... Гюбелс пред тях е малко момченце...Една лъжа повтаряна безкрайно много пъти лесно поддаващите се на манипулации я приемат за истина... Такак е и сега...Лошото е че и в България е пълно с такива които все още не мислят с главите си ...а смилат това което им се предлага наготово от "честните" средства за масова информация...

Отделно пъстрата кака забравя, че нейните 'клиенти', които така упорито защитава, нападнаха суверенен и независим Ирак, при това без резолюция на ООН, нарушавайки всички международни спогодби. А сега взели да плюят по Русия и да говорят за 'нахлуване' на руски войски в Украйна, при това без да представят каквото и да е доказателство. Или правото не търси доказателства, а е достатъчно това, което 'клиентите' кажат?.....

Което CNN и платените коментатори кажат...

Гледах заседание на съвета на ООН....Руския представител Чуркин направо им разгони фамилията на западняците... даде доста конструктивна критика и разкри пред света лицемерието им.........Всичките изглеждаха као посрани...........

От къде го гледа- от някой затвор ли?:)

ти се едно не си човек :), научи се като да падаш по гръб, не ставай животно. Гледай го в ютуб.

Ами не от нас си го гледам...ти обаче маи не можеш да го гледаш нали така .....Защото си на работа в публичния дом нали?

Просенко Пръдна във ваната! Пук,пук,пръц и ...

Руските тролове непрекъснато измислят прякори на украинските лидери и им се подиграват. Турчин, Прасенко. Абе я си вижте ПУТ_АТА Путлер и изчезвайте от форумите че започвате чак да дразните.Аман от вас. Като не ви изнася ЕС се махайте в Русия и Сибир да живеете.

САМАНТА ПАУЪР ПРЕДИ ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ РУСИЯ ТРЯБВА ДА ГО ДОКАЖЕ АЗ МОГА ДА ЖА ЧЕ ДЪРВО В ЛЕГЛТО !!! КОЕТО СИГОРНО Е И ТАКА

Ти ВЕЧЕ ДОКАЗА, че си руски ватник- някак си не върви американка да ти доказва ЛИЧНО НА ТЕБ каквото и да е било:)

Ivan Nenov

СВОЛАЧ СЕСРАМИ Е МАЯМИ !!! НЕ ЗНАМ КАКВО ИМАШ ПРЕДВИД КАТО КАЗВАШ АМЕРИКАНКИ СТУДЕНИ АНГИЧАНКИ ШОТЛАНКИ !!! ТАМ СА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ !!! АЗ НЕ СЪМ СИ ГО НАМЕРИЛ НА УЛИЦАТА ТА ДА ИМА РАБОТА С ТЕЗИ МИДИ!!! ДАЖЕ И ЗА ПАРИ НИКОГА ИЛИ ЗАВИСИ ОТ ПАРИТЕ

Представителят на Русия в ООН Виталий Чуркин обвини САЩ в лъжа и подклаждане на конфликта в Източна Украйна, предаде AFP. САЩ трябва да спре да лъже и да подклажда този конфликт, заяви Виталий Чуркин по време на извънредно заседание на 15-членния Съвет за сигурност на ООН.

Нямали никакво значение нарушаването на международното право,а?;) И законите ги правели силните държави, а слабите- като България- трябвало да си мълчим, а;)

Питай Великите сили, те ще ти обяснят как се правят международни правила и за кого важат.

анонимен

Няма какво да питам- чета нормативните текстове и си правя сама правният анализ- това е професията ми.

Но едно трябва да му се признае на Прасенко - лъже НЕУМОРНО. Откак обеща мир в предизборната си кампания, не е спрял да лъже от сутрин до късно вечер. Чудя се дали е в състояние изобщо да изрече някаква истина.

Международната общност не може да си затвори очите за информацията за присъствие на руски войски в Югоизточна Украйна, тя трябва да бъде потвърдена или отхвърлена, заяви заместник-генералния секретар на ООН Джефри Фелтман, предаде Интерфакс.Ние не можем да игнорираме крайно безпокоящите съобщения за въвличането на руски войски в новия етап на ескалация на украинския конфликт. Ако тези съобщения бъдат потвърдени, това ще означава пряко нарушение на международното право и устава на ООН, заяви Фелтман.

"Потвърдени" колко да са потвърдени... колкото хим.оръжия на Садам.

Значи войските на Украйна могат да нахлуват е ДНР, а последните нямат право да търсят чужда помощ?