Животновъди сезираха Цацаров заради болестта ”син език”

Животновъди от цялата страна внесоха декларация до главния прокурор за бездействие срещу болестта "син език". Министърът призна, че ситуацията е драматична.

Обратно в новината

Коментари - Животновъди сезираха Цацаров заради болестта ”син език” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Син език,самолет от огнище на ебола ,даждовете на безумието/по Лъвкрафт/перефразирано,съсипана реколта ,банка с изчезнали милиарди-къде го има това .За мен не е случайно

"Една, че две, че три усилни и паметни години... Боже, За някой грях ръце всесилни издигна ти и нас наказа. Кой ли може неволя клетнишка изказа,макар и - вчерашна се дума? Да беше мор, да беше чума, че в гроба гърло не гладува, ни жадува! А то градушка ни удари, а то порой ни мътен влече, слана попари, засух беше - в земята зърно се опече... "

Има обяснение : тъпаците и простаците, които вече 25 години гласуват за комунистите, както и още по - тъпите и простите, които въобще не гласуват.

"Лично другаря Тодор Живков", "лично лидера Борисов" съм го чувал: все го използват подмазвачи с опит и стаж от комунизма, независимо как са се дегизирали сега. Младежа по ония времена, като го гледам, под масата прав е ходил, но ето и той: "ЛИЧНО ще настоявам". Както беше любимия лаф на старшината в газармата: "Къф си ти бе, вишист!".

виждал ли е някога селскостопанско животно?!

предприе мерки - премести си го в другия крачол

Оправете трупосъбирането. Не разнасяйте из цяла България умрелите животни до двата допотопни екарисажа в Шумен и Варна. А те продават трупното брашно за добавка в храните на кучета и котки. Що за ветеринари.Къде и какво са учили.

В сектор "човековъдство", положението вследствие заболяването "червен език", също е драматично. Такива, като Лая Сополова и още "плеяда" червени заразоносители, трябва да бъдат обезвредени.

Той Костов отдавна алармираше за тази болест, ама нямаше кой да го види.

Заболяването беше констатирано още през юни.Обявиха го един месец по късно и още няма яснота за огнищата.Шефовете на Агенцията по храните освен неадекватно поведение и противоречиви заповеди се сетиха да противодействат още с един месец закъснение.Сега е края на август.До като има топло време преносителите ще летят и ще разнасят заболяването.След това със застудяването всичко ще стихне до следващия сезон и ако са останали заразоносители ще се появи отново в зависимост от климатичните условия.Смятайте,че болестта е вече стационарна за БГ.Крайно време е ръководството на агенцията да бъде здраво раздрусано и всички накичени по клоните да поокапят,за да се появят нормални шефове, а не хора около които летят винени мушички.Агенцията би функционирала по добре с малко по адекватно ръководство, а не с полит-парашутисти спуснати от партийни централи след задкулисни пазарлъци/или как да намерим работа на наш човек/.В България професионалистите все още не са свършили,ама са наврени в миша дупка и никой не ги слуша.

Животновъди сезираха Цацаров заради болестта син език След като прочел това езикът му "почервенял", так чак станал тъмно турско син.

НЕ МОЖЕ В ГЪРЦИЯ ДА ИМА ЗАРАЗА , А В ОДРИНСКО И ПО СТРАНДЖАНСКАТА ГРАНИЦА С ТУРЦИЯ ДА НЯМА :))) .... АЛУУУ , ТЕ МУШИЧКИТЕ ДА НЕ СА КАТО АВТОМОБИЛИ И ДА СИ ИЗБИРАТ ПО КОЯ МАГИСТРАЛА ДА МИНАТ :)))) ... ЗАГОВОРА СРЕЩУ БЪЛГАРСКОТО ЖИВОТНОВЪДСТВО Е УЖАСЕН

и Данчето- чирешката, за болестта "Лудо теле"