ЕС добави още 8 руснаци и 3 руски компании към черния списък

Европейският съюз включи още 8 руснаци и 3 руски компании в черния списък на санкциите заради руските действия в Украйна. Г-7 заплаши Русия с още санкции.

Обратно в новината

Коментари - ЕС добави още 8 руснаци и 3 руски компании към черния списък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Азиатската кочина попадна под обсада заради пияните наемници на пусин... Ако говедата не бяха свалили самолета, пусин дълго време щеше да си разиграва коня

А по темата ли е да се твърди, че САЩ и Западът непрекъснато се стремят да завладеят Русия и нейните богатства, докато Русия никога и никого не е искала да завладява?

Ами изтрий и това, защото двата коментара са свързани!

санкции и за руските ДИР-ове в Европейския съюз!

Никой не иска да воюва с евразийската кочина - олигарските на пусин ще продадат и майките си за хартийките на ФЕД-а...

възможно ли е Русия да преодолее в обозримо бъдеще (пък и изобщо) абсурдната симбиоза на високомерие и комплекс за малоценност, да преодолее манията си за световно господство и да изгради нормална правова държава, осигурявайки на талантливия си народ възможност да се развива и живее според общочовешките закони и морал? Ще е в състояние ли да се освободи от натрапчивата мания за световна конспирация срещу руската държава и припознаването на враг в целия останал (неконтролиран от нея) свят? Планетата е една за всички и няма да оцелеем, ако не се научим да живеем заедно!

И в този случай, става въпрос за елементи от комплексната подготовка на терен (разузнаване с бой), преследваща обезсилването и подчиняването на Русия от Господарите на интересите на "Американската рязана зелена хартия ($) - Белия дом и неговите подотчетни сили и средства за масово поразяване (икономическо поробване и/или фактическо уни-щожаване на държави, държавници, политици, икономики, пазари, народности, етноси и нации) Ленгли (ЦРУ), ВПК (военно-промишления комп-лекс на Уса), МВФ, СБ, "Децата на капитан... гранТ" (петата колона) и... ПО ПЪТЯ КЪМЕФЕКТИВНО УНИЩОЖАВАНЕ на всичко живо, което, по някакъв начин заплашва реализацията на фашингтонските интереси, а от там, заплашва и многомилиардното обогатяване в зелено, на местните и привнесени олигарси & ko евроатлантици либертариански държави, техните между държавни икономически и военно-политически съзаклятия (НАТО; ЕС) и на реализацията на техните корпоративни разузнавателни, военни, финансови, икономически, медийно-пропагандни и др. АНТИ РУСКИ цели и интереси.

Санкции ли? Дреме ни на к-ра!

и синове не мислят така. Ходят и се молят да им отменят санкциите.

В крайна сметка виждам укрепване на СССР от хамериканци и еврогейски лидери!? Какво ще правят по-нататък??!

Има нещо вярно!

на възродения съветски народ! Не знам как ще издържи на толкова благоденствие и лични свободи?!?

Хамериканците и еврогейците Ръшата ли трябва да " оправят" или Покрайната??! Още малко и в Покрайната ще се избият от глад и... за власт!? А те сега усилено "помагат" за просперитета на Ръшата!?

EC са плашипутарници.на путин му дреме на саидера.като им врътне кранчето ще му целуват и задника!!!!!

След като загубихме пазарните си позиции в износа на заеленчуци, сега бихме могли в следствие развалените отношения между Русия и Украйна да направим пазарен пробив с износа на сланина. Може мислено да сме с Украйна, но дружбата си дружба, а сланината е с пари. За сега по свинската тема толкоз

От къде толкова много прасета у нас, бе??! ..Да не почваме геноцид над политици??

БРЦК

Еми от пеевски. Ще има за години напред.

Не може да подлагаме свиня по такъва непочтен начин на нашите геостратигически партьорив тяхната борба за чиста раса

ДИРА,защо не публикувате новината на Дойче Веле,че Немското разузнаване казва: Русия има интерес България да фалира, за да се обвърже отново по-тясно с Русия

Ами съюзниците да ни помогнат с увеличени квоти за износ например! Дойче веле какво каза по въпроса?

Според теб тая история с КТБ откъде дойде.

Щото сме разграден двор от там дойде

звучат много свойски, накак си...

комунистите без враг не могат ! на путин му е жизнено необходим! иначе е лесно , руснаците напускат украина и проблемът изчезва !

руснаците напускат Украйна със земята, ама не им дават.

от гарантите за суверенитета и териториалната цялост на Украйна!?

E, като напуснат руснаците, кой ще остане? Май това искаха през ВСВ и германците, но резултатите са известни. Не ти ли се струва това като политика на геноцид, която най-нагло защитават задокенаските политици, използвайки за маша украинските фашисти? И глупаци с промити мозъци като тебе! Ами ако някой реши, че трябва да те изгони от дома ти дали ще пееш по същия начин?

понаучи нещо повече за ВСВ - не се доверявай само на кремлинските ръководства по темата!

утре ще последват още по-строги санкции- една рускиня и една фирма ще бъдат добавени в черния списък.

Дай им имената, като си толкова отворен. Не можеш. Ама на жертви на демкрацията аз мога да ти дам имена - и от България и от Сърбия. Някои ги познавах лично.

Забелязва се, че тук русифилистичетата-социалистчета нещо много са побесняли, не ги свърта на едно място, постоянно доказват хубавата българска поговорка, че когато звярът умира, най-много хапе... Защо така, бе другари? Притеснявате се, че поради гадните санкции на мръсните империалисти ще намалеят парите за Партията майка мила... Не се бойте, другари... Другарите Миков и Путин рамо до рамо ни водят към нови, още по големи победи!

много от високо наблюдаваш, да не си седнал на някой пилон...

хлапе, хлапе. Най - мразя когато някой комплейва непрекъснато: подивели, разиграли се. Ами иди си в Дневник, там ти е мястото, Там ще си говориш със същества от твоя тип. Що висиш тука при умните, образованте и интилигентните?

Прав сте!...

Сега СДС и онова на костов получават ли пари от фондация "Конрад Аденауер" или само ГЕРБ? Ако не знаеш, не отговаряй!

рамо до рамо ни водят към нови, още по големи (п)обеди!"

Чудесно, тъкмо Китай ще си напазарува много!!!

ОТ ГЕРМАНСКИЯ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗАМ /ФАШИЗЪМ/ КЪМ ЕВРОПЕЙСКИ ФАШИЗЪМ! МАЛАЯ РОСИЯ Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ, НАСЕЛЕНА С 78% ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ!

безродничето ти... По твоята логика България е Булгаристан, населен предимно с етнически турци... Така сте си вий, майките си продавате само и само да ближете руски задн*ци...

Огледай се-твоята чака безуспешно в болницата за направление за клинична пътека,а баба ти рови по кошовете в резултат на продаването на внука и за центове на колонизаторите ни.

Каквото и да направят укрите санкциите са за Русия. Укрите са наши тъ пи коп елета

БРЦК

Сега се повтаря историята . От страх да не пострадат като теглят една майна на хамериканците сега сами си обявиха 'санкции' . Колко ще искарат така ? Вече излизат много факти като ,че най вероятно украинците са свалили самолета , че украинците използват балистични ракети. Кой ползва балистични ракети срещу собствената си територия в 'антитерористична операция' ??? Това са военни престъпления !

Няма такива факти! Това е само руска пропаганда. Фактите са известни, както и санкциите за това.

БРЦК

Ами интервюто във немски вестник как пилот на У ВВС си признава ,че е свалил самолета не е ли факт? А това за балистичните ракети по СНН го даваха и дори и американците не го отричат. Има и още. И защо налагат санкции преди да излезнат резултатите от черните кутии ?

Повече от седмица измина, а резултат от разчитането на "черните" кутии НЯМА !! ЗАЩО ??

На пресконференция за международни журналисти, руският министър на външните работи Сергей Лавров призна, че вече месец носи в себе си цитат от изявлението на украинския президент Петро Порошенко. След тези думи руският дипломат извади от папката си лист и започна да чете думите на президента Порошенко, с които на 1 юли той се обърна към украинския народ."Трудолюбивите и мирни хора, каквито са повечето в Донецка и Луганска области, почувстваха нашата симпатия, любов и уважение...Въоръжените сили на Украйна, Националната гвардия и други военни формирования никога няма да си позволят да използват сила срещу мирно население. Те никога няма да обстрелват жилищни квартали.Украинските войници и гвардейци ще рискуват живота си, за да не подлагат под риск живота на деца, жени, възрастни...Такава е вечната рицарска природа на украинската войска", прочете думите на Порошенко Сергей Лавров.След кратка пауза руският министър каза многозначително: "Още въпроси?".След пълно мълчание в залата министърът излезе.

първо санкциите, а после черните кутии. Запомни, че хонландия(нарочно с млка буква заради Шенген), ще предпочете да не огласява резултатите.

Москва. Руски авиационни експерти смятат, че информацията получена Данните от черните кутии на малайзийския самолет могат само косвено са потвърдят версията за ракетна атака срещу самолета. Според тях пълна картина на катастрофата може да се получи, само след събирането на останките на Боинга, вграждането им в макет на земята и комплексна оценка на получените повреди на авиолайнера, подобно на разследването на авиокатастрофата на самолет Ту-154 на руската компания Сибир през 2001 година, който е бил свален от украинска ракета пише Коммерсант.

Та кой поет казваш написа стихотворението "Левски"?

Мммм, пич, всички неонацистки и фашистки движения са по дефиниция ултрадесни, т.е. противоположни на ултралевите. Би трябвало да ти е достатъчно като коментар, за да се върнеш обратно към книжките за рисуване.

Ако в Източна Украйна бяха не руснаци, а американци сигурно американската армия отдавна щеше да е влязла там

Новости: "Москва ще отговори със забрана на Макдонлдс, музика и филми от УСА, както и внос на коли и битова техника, с което ще нанесе огромни щети на американската икономика."

Рашънските пияндета вече са изпаднали в делириум тременс... Даааа, алкохолът на никого не прощава... Тези дни имах възможност да надзърна в автопарка за по-редовите служители на руското посолство в София... Там предимно Tuareg, малко Audi и НИТО ЕДНА Лада или Нива... Що така, бе другари?

Вземи надзърни и към Международната Космическа Станция. Само космически кораби на рашънските пиендета стигат до там и се връщат. И нито една совалка ! Що така бе, соросоиди ?

Съмнявам се да слезе на това ниво. В момента демонстрират силна и уравновесена дипломация, която контрастира с истеричните и детински санкции на запада. По този начин печелят уважението на голяма част от света. С изключение ЕС и САЩ, които още си живеят в измислената след 89г. приказка и си въобразяват, че могат определят световния ред и раздават правосъдие. Един ден ще се събудят, ще установят че никой вече не ги смята за "носители на цивилизация", "демократична международна общност", "най-развитите страни" и т.н. клишета, които са си измислили. Това вече наистина ще боли.

Що? Изрел иска да анексира ивицата Газа ли? Или арабелите не стрелят ежедневно с ракети оттам по Изрел? Типично като русофилистик правиш сравнение по 1 белег. Това че маймуната има косми по главата не я прави човек. Обаче като тъп русофилистик, вглеждащ се в един белег може да стинеш до това заключение.

И отново болезнен сърцераздирателен мечи вой от бърлогата на звяра Кремъл. Както и заплахи, че УСА щели и те да понесат "реални загуби". За това дали наистина Вашингтон понася загуби, виж "Американската икономика с рязък скок" в раздела 'Банки и финанси' на ДИРа !

Мен специално много ме е гнус да те коментирам, защото миришеш на кръв, човешка кръв, обаче Да си припомним Енрон, как отчетите им бяха супер, пък се оказаха балон. А Италия вкара в брутния си продукт парите от проституция и продажбата на дрога. Станаха за ташак на цял свят. Та така със стъкмистиката.

БългАриец

Аз съм миришел на кръв, а интервентите-диверсанти рашибозуци у Украйната- те, видите ли, не ??! Провери си обонянието, колега !

Тебе трябва най-вече да те е гнус от самия себе си. При наличие на ДДС върху стоките и услугите купувани с парите от тези незаконни дейности пак се получава облагане. А Италия толкова смешна е станала, че и нашите социалисти ги вкарват в БВП, а същото ще правят и Великобритания и Ирландия

А какво са направили ЕС и САЩ за деескалиране на напрежението в Украйна? Аман от двойни стандарти.

Как какво? Много! Подкрепят всякак фашистката хунта в избиването на мирното население.Още с индианците са научили,че като намалее населението намалява и напрежението;-).

Тъпунгер, правят - налагат санкции на агресора.

те олигарсите и банките ще оцелеят, ама работниците и селскостопанските производители в ЕС какво ще правят? Както казвахме в казармата 90 дена и на х...........й да ни въртят, пак ще изкараме.

Работниците ще си направят РМД-та, а селскостопанските производители - колхози!

От МВФ казаха,че най-губещи ще са в ЕС. Ако и на тях не вярвате?

Коя, бе? "Американската" МВФ ли?

Забелязва се липса на платени писарушки за сега. Да не би да не са станали разните му тролчета или просто "нема пари".....

Много се е сбръчкал Владимир.Най-накрая е стоплил,че като те поддържат на власт руските олигарси с милиардите си,и ти с кретенската си политика им ги блокираш,нищо добро не те чака. Сега ще получи шамар зад врата точно от тях. Не е никак приятно. Снимали са го след като е изял един лимон за освежаване на повяхналата си физиономия.

на 61 години е, добре си изглежда човека.

Ти виж негрото как се е сбръчкал и побелял от грижи и сравни с другите.

за мавзолея!...

Давай, о, непобедимо руско мечко. Зле си, ама винаги може и още по-зле. Малко са ти санкциите. А дори не трябва да има и санкции. С руснаци само с ядрен огън може да се говори.

защо твоите любимци не опитаха с ядрен огън? Тях ги няма, балона се спука. Същото е и с "изключителната" германска икономика, имаща дълг колкото този на САЩ. Те и без санкции са загинали, затова търсят войната като надежда за оцеляване. Но в очаквания ад, както е написал Данте "надежда всяка оставете".

И това ще стане! Имай малко търпение! Сега зареждат ракетите с гориво.

Оказва се, че санкционирания Путин носи на болка много повече, от колкото санкциониращият го Обама! Обамата е безсилен пред Путин!

То и Обама каза ,че е приятел на Путин та веданага трябва да му бъдат наложени санкции да не бъде допускан до станите от Е.С и дори да му бъде изключен и телефона . Обама също има приятели и защото е приятел на Путин и на тях също трябва да им бъдат наложени наказания , а забравих за Мишел - тя като съпруга ,световната женска организация под егидата на Меркел да и наложи мораториум с отношенията с Обама в срок за 3 месеца . Надявам се Барозу и Ромпой да излязат с още по крути мерки защото става въпрос за лица които си контактуват с Путин и без да искат разрешение от тях !

Няма общ бизнес с Путин, ама нали си прост и тъп циганин ти е позволено да говориш простотии.

Е какво стана сега? Искате общоевропейска цена на газта, а не искате да плащате загубите?

сме на загуби! Неустойки за Белене, неплащане на акцизот Лукоил, неясен договор на ЮП.

още 100 000 000 пъти като наложите санкции и таман ще сте наложили на цяла Русия.

РУСОФИЛИ Не сме ний европейци, свобода ний не дирим а с братята руснаци да пием и се любим. Славяни сме но само тез що са православни в семейството голямо ги считаме за равни. Обичаме България но само чрез Русия и чакаме с надежда да дойде прокопсия.

О-о-о, те поименно ли ги санкционират руснаците?! Браво, браво!...

Добре че не им се налага да санкционират китайците поименно

Китайците не са толкова дебилни. Затова бързо още преди десетилетия се преориентираха към САЩ, които им изградиха икономиката, че тия милиард гладни гърла със съветска икономика и идеи не се хранят!

ПУТИН СИ НАПРАВИЛ БОТОКС, АМА ПАК ЩЕ СЕ СБРЪЧКА ОТ САНКЦИИ, ХАХАХА

Абе, някой може ли да ме светне, как приятелчетата на Путин станаха такива крупни милиардери? Това значи, че някои от тях още с разпадането на СССР са печелили по един милиард годишно, това прави по милион, дори когато са били мъртвопияни! В същото време привърженици на Путин вадят довода, какво било хубаво при Бай Тошо.

БИЛО ИМ Е ХУБАВО НА ТЯХ ПРИ БАЙ ТОШО.

Ама ай вече сме били равни!

Явно, понеже си "дух" не виждаш в дълбочина. Тези, санкционирани около Путин са с еврейски имена. Това значи, че изобщо не подлежат на никакви санкции, а пропагандно, за идиотски страни, за да бъдат лесно манипулируеми се пускат съобщения от медиите собственост също на евреи.

Искаш да кажеш, че от американското посолство са му назначили олигарси с еврейски имена, за да могат да злепоставят Русия?

Всеки път питам трловете червени и прости и отговор не получвам. Защо като е толкова хубаво в Русия, дъщерите на Путин живеят на Запад? Този въпрос обезсмисля всички тролски напъни и лъжи.

И ТОВА СЕ КРИЕ ОТ РУСКИЯ НАРОД.

ВСЕКИ ИМА ПРАВО да живее където си иска. Може да е влюбена в холандец и той да е любовта на живота и . Между другото в Москва щеше да има много повече и да живее като принцеса, а сега живее като обикновен човек. Ти ми кажи като в Русия е толкова зле що баровци като Ален Делон ежегодно ходят там, нищо ,че живеят в замъци в Швейцария. А Депардийо даже и руско гражданство взе. И кажи къде са най-яките казина и клубове а збавления. Дали смешния оборот на Лас Вегас може да се мери с този на московските казина, а?

Попитайте Джеръми Айрънс, Ема Томпсън, Алис Енглърт, Виола Дейвис, Томас Ман, Арнолд Шварценегер, Джеки Чан и много други какво мислпт за Москва. И не е зле да сте били на дадено място за да го обсъждате.

Какви са данните, че живеят на запад, а не в Подмосковието? Иди после доказвай, че нямаш сестра. Същото е и с данните кой е свалил малайзийския самолет. Нещо спряха да шумят хазарите, чакат инструкции от САЩ.

Накой каза, че ЕС ще загуби към 70 млрд.юро. Та, като разделим по равно между 28 държави, се получава точно по 2,5 милиарда на страна! Ние като солидарни, трябва да поемем нашия дял. Не е много, нали?

От "дружбата" с Русия загубихме вече 70-години.

Да плащаме!

Ти си такъв математик-икономист, че те съветвам да си продадеш душата на евреите от Голдман-Сакс. Само бонусът ти ще е няколко десетки милиона годишно!

Че кой ви каза, че поравно ще загубим, нима сравнявате износа на Германия, Полша с българския, погледнете търговския баланс на България Русия - е много отрицателен, какъв износ какви 5 лева, ?????????? трябва да си абсолютно икономически неграмотен за да напишеш , че ще делим на 28 страни по равно...

Такива изказвания са, за да манипулират простите и невежите, за да гласуват за партии като социалистите и Атака. Такива партии разчитат на такива гласове, иначе не биха видяли власт.

по груби сметки са поне 90 милиарда

Путин ще започне сам да се санкционира защото Русия ще стане по -силна.Ще спре ЮП и ще спре поредното огромно ограбване на българския народ чрез този проект.

нормално ЕС и САЩ в единен фронт срещу ебола и путин!

Последното решение на европейските политици е "ебола си майката" за ЕС, с извинение.

Тогава Русия що реве, бе капут?

Мило русофилче, ЕС има поне 10 пъти по-висок БВП от Русия, така че ако има нещо в кратуната ти се позамисли.