Черните кутии на малайзийския самолет не са манипулирани

Черните кутии на разбилия се малайзийски самолет показват, че не са били манипулирани, разкриха разследващи.

Обратно в новината

Коментари - Черните кутии на малайзийския самолет не са манипулирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази информация, че " черните кутии" на малайзийският самолет не са манипулирани, ми прилича на руска пропаганда. Очаквам всеки момент анонимни сътрудници на ЦРУ да обявят пред тесен кръг журналисти, че имат доказателстава, че тези "черни кутии" са манипулирани от проруските сепаратисти. Поради високата степен на секретност на доказателствата, те няма да се представят.

Не е възможно опълченците да не са манипулирали кутиите.Абсурд ! Само англосаксите не са манипулатори.Всички други, начело с Путин са !!!

се забави. Манипулиране е възможно единствено от началниците им в Москва.

Да, до момента двете "черни кутии" (които всъщност са оранжеви) НЕ СА манипулирани! ТЕ тепърва ще се манипулират по указания на Белия дом... ЗАЩО тези кутии първо не бяха предадени на собственика на самолета - Малайзийската авиокомпания, която от своя страна да избере специалисти за разчитането им... Просто им взеха кутиите из под носа, без да ги питат...

Да, там не пише кой е изстрелял ракетата (или каквото е там) - но затова пък има записани разговорите в пилотската кабина и разговорите с авиодиспечера - а те определено са доста интересни!

Добро утро, тролове от Евразийския съюз. Кога ще се разцепи Украйна най-после? Че вместо това се обедини в омразата си към Кремълския Император? А и свалянето на самолета няма да му мине просто така...

Да де...та затова на Яйцето му се стегна халката и подаде оставка...явно не е толкова глупав и е видял накъде отиват нещата...

...май нещо се разкъсваш от яд? Сън ли не те хваша от омраза... и безсилие?!

Разбира се, руснаците няма какво да крият, те не са свалили самолета. Да видим какво ще открият или скрият техните обвинители !

Предстои дълго разследване.

Тия съвсем изкукуригаха!Как се разпечатва и манипулира черна кутия на самолет!А,че не са били манипулирани,това го знаем,ама какво пише в тях?Вече три дни чакаме и слушаме само глупости!До сега кутиите не са манипулирани,но в Англия сигурно ще бъдат!!!

Хей, хей-хей-хеййй / Фак Ю ЕС Ейййй !

Едно им признавам на западните държави. Умеят да изпадат истерия от собствените си конспирации! Явно мислят, че те какво биха направили, то всички мислят като тях. Още си спомням как навремето имаше истерия че Садам ще изкупи много Плейстейшън3 и ще направи суперкомпютър за да сглоби страшна ядрена бомба. После се оказа, че не само нямяма ядрена бомба, но дори химическо оръжие. Но лъжите си останаха и нямаше наказан за тях!

А, Playstation имаше ли?

Ей това му признавам на западняците. Изперкват от конспирации. А изперкват защото знаят какво те биха направили и мислят, че всички мислят като тях. Помня навремето как имаше конспирация как Садам щял да изкупи Плейстейшън 3 и да направи суперкомпютър за ядрени изследвания. А то не само нямаше ядрени, но дори химически оръжия. Но лъжите си останаха безнаказани.

Хахаха, про руските тролове много са се активирали нещо тази вечер. Запада е лош, Путин и Русия са добри и дори да грешат, са прави. Също като партията - кърмилница. Червени тикви, вижте си държавата- анархия, тогава раздавайте акъл.

А ти бягай да измиеш чиниите, да не ти строши главата шефът мексиканец...че и без надница ще останеш!

не мисля ,че е особено честно. :)

Винаги в историята, когато Англия е вземала нещата за управление в свои ръце - тогава НИКОГА не е имало НИЩО честно ! Запомнете !!!!!!

Споко, вероятно Путин си е направил backup от черните кутии на дискетки. Винаги е добре да работиш с backup.

Стига се до анекдотичен момент, ако следваш западната логика.Значи опълченци свалили самолет и после (ето на !) леко мръднали и решили да се саморазобличат и да се предадат пред цялата световна публика като доброволно представили улики срещу себе си - кутии, за да изглеждат като идиоти. Целият демократичния свят е една голяма лудница с изострена клинична картина на пациентите. Естествено не усещат как изглеждат пред здравите хора.

опълченците или по-точно сепаратистите не са хомогенна маса от хора, а са някаква добре заплатена сбирщина от наемници без общо командване

УВАЖАЕМИ, СВЕТЪТ БЕ ПОСТАВЕН ПОД КОНТРОЛА НА ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ НА САЩ, СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ СА АНГЛИЧАНИ!!! АНГЛИЯ УПРАВЛЯВА СВЕТА И НАЛАГА СВОЯТА ДИКТАТУРА!!! ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ СА РУСИЯ И КИТАЙ... САМИ РАЗБИРАТЕ, ЧЕ ТОВА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИМ СЕ НРАВИ И ТЪРСЯТ ПОВОД ДА ПРЕВЗЕМАТ И РУСИЯ. СВАЛЕНИЯТ САМОЛЕТ Е БИЛ СВАЛЕН ОТ АГЕНТИ НА МИ 7, ВНЕДРЕНИ В СЕПАРАТИСТИТЕ!!! ЗАТОВА НАЙ-ГОЛЯМАТА ГРЕШКА Е ДА СЕ ДАДЪТ КУТИИТЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ!!!

единственият проблем е, че MI 7 е отдел който беше закрит преди 70-80 години, иначе звучи повече от логично това което си написал ;) И тъйкато сигурно не вярваш ето ти цитат от руски източник: MI7 формально прекратило существование в мае 1940 года Всъщност не съм прав, MI-7 продължава да съществува в главата ти и в книгите и филмите :D

Тия черни кутии не са ли червени?

Винаги ще се намери някой глупак да политизира, дори една трагедия, моля модерирайте!

Ти си пълен кретен....кутиите са оранжеви, но само на идиот 15:15 може да хрумне,че това е политическо пристрастие

ЧУК

Холандия изпраща педесет военослужещи на мястото на катастрофата!

В УКРАЙНА ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА СА Е В ПЪЛЕН РАЗПАД !! Като капак на случващото се е оставката на ЯЦЕНЮК и правителството му !! За Десен сектор и Свобода понятия като ЕВРОПА и ЕС звучат смехотворно !! НА ФИНАЛА СМЕ ПРЕД ТОТАЛНОТО РАЗПАДАНЕ И РАЗДЕЛЯНЕ НА УКРАЙНА НА ПРОРУСКА И УКРАИНСКА ЧАСТ !! Европа едва ли ще е във възторг от случващото се !! СЕПАРАТИЗМА Е ОБХВАНАЛ КАТО РАКОВО ЗАБОЛЯВАНЕ И ЕВРОПА !!

Както не е възможно всички хора да пеят еднакво, да бягат еднакво бързо, да са умни еднакво, да печелят пари еднакво, така не е възможно и да мислят еднакво. Всеки, който се е опитал да го направи е диктатор и никога не мобе да успее. Всеки който застава на обратното е демократ.:)

Всъщност модерното име на демократите е сепаратисти. Защото така е удобно да ги наричат.

Демократите не приемат чуждо мнение, те са железобетонни глави.

Всъщност точно за сваляне на диктаторски правителства е приета втората поправка, касаеща оръжията. За да даде власт и сила на народа да свали правителтвото, което управлява против интереса на народа.

към izz Много,много ми хареса вашият коментар,корктрн,наистина впечатляващ. В пресата на САЩ се появи сателитна снимка на съоръжението /вероятно не точен мой израз/,обслужвано от украински военни. Не случайно правителството подава оставка. Браво на вас

много се пенявите на идеологическа основа момченца. Пийте по една и таковайте булката че може да ви зареже. От вашите мнения нищо не зависи, нито пък някой ги чете.

Да, ама ти ги четеш!

Главите на някои от т.нар. световни лидери са пълни с манипулативни мисли,а самите лидери са истински манипуланти.Така,че е нормално да мислят,че всички са манипуланти като тях!

РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КАКВО ПИШЕ В ЧЕРНИТЕ КУТИИ ... ЗАТОВА И ГИ ДАДОХА НА БРИТАНЦИТЕ :))

ТАКА АМЕРИКАНЦИТЕ И БРИТАНЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗЧУКАТ СВОИТЕ МАРИОНЕТКИ :))

за черни кутии за Боинг руснаците знаят чушки! То това да не ти харда от счупения лаптоп да го закачиш за друг и да видиш какво е .. ?

Рядко правя прогнози или анализирам, щото трудна работа, ама както вървят нещата, ще остане да обвинят за катастрофата или Порошенко, или Коломойски. Порошенко няма да е, щото САЩ и ЕС ще се осерат тотално, та остава Коломойски. А и нали играе заедно с нацистите от Галичина, а евреите в Израел помнят много добре, та няма го пазят много много.

ЯЦЕНЮК ЗАТОВА ЛИ ПОДАДЕ ОСТАВКА ?

Да

За загиналите няма никакво, ама никакво значение, кой е свалил самолета. Който и да го е направил е лош човек.

ЧУК

Така е !Господ да се смили над душите им!

ЧУК

Объркан е самият проект на тези черни кутии.На следващият модел трябва да заложат в паметта следният софтуерен модел-Височина ,скорост вик на пилота от пилотската кабина-руска ракета Бук лети срещу нас!После потвърждение от помощника,че руската ракета е ударила самолета ,после молитвата... Демократорите да се замислят-не са наред тези кутии!

Саше, Саше... (попов ;-)

Обикновено международната комисия при катастрофи се формира буквално веднага в първия ден.Украинците обаче бавят 5 дни , държали пристигнали международни представители няколко дни в Киев, не спирали бомбардировки покрай местото на катастрофа и малайзийците без съпровода сами тръгнали към местото.Точи се и влачеше се през цялото време умишлено. До сега крият диспечерски преговори, а това е най-важния момент в разследването. Абсолютно всичко говори,че украинците се опитват да затрият следи и лъжат безсрамно и постоянно.Както каза Лавров през цялото време на военната операция не казали нито една дума без да излъжат.

ЧУК

Кенгуру да го срита в топките тоя!

Ами нали това пиша и аз! Щом търпят всичките тези очевадни измами, значи си заслужават, тоест са си избрали правилните управници. В САЩ има над 300 милиона цеви лично оръжие. С това могат да свалят не Обама, ами направо ФЕД и Голдман Сакс могат да гътнат. Ама си трайкат!

До момента, без доказателства и без сериозни предпоставки, само Русия беше на мушката, като вероятен извършител. Безрезервно се вярваше на светкавичните внушения на САЩ, че бунтовниците са вероятните извършители на пъкленото дело. Е, ако не е така какво? Ще се наложат ли санкции на Украйна? Та ако те не са в състояние да управляват въздушното си пространство, да си го признаят и да се спрат всякакви полети над тяхна територия. Но за нас какъв е изводът: Дори и НАТО не е в състояние (със или без защитни щитове) да ни защити от такива удари.

Изненадващо ли е отсъствието в коментарите на оня с неясната комбинация от букви и ибречека, които до обяд днес врещяха убедено, че кутиите са били в Москва за обработка преди да ги предадат на малайзийците?

ЧУК

А,то имаше и едни луд от Кремиковци,дето твърдеше ,че с електромагнитен кран играта ще разкаже на кутиите.Добре че закриха завода,че с такива доказателства,кой знае колко още от там щяха да се хвалят в нета! Да живее ПЕРНИК!

Хахахахахаха, единият е тук - пляснал е минус, хахахахахахахаха!

ЧУК

А един на едно място беше писал-НЕтрябва да се спекулира с животът на загиналите! Беше по повод изказванията на някои западни политици,че опълченците са се държали непочтено с труповете!Демек ,че ги събирали и ги поставяли в чували.

Така ли! И докато ги поставяли в чували, мародерствали. Не се опитвай да отричаш, тук се появиха новини, че банките са блокирали карти на жертви, от които е опитано да се теглят пари.

Ако сепаратистите бяха свалили самолета,то и кутиите нямаше да получат разследващите.

Няма манипулация & Арсентии Яйценюк подаде оставка => САЩ са виновни за катастрофата.

Съгласен съм, братчед ! ;)

Ами,не може да е истина!Предлагам сащ да си сменят герба-орел с горила,хванала самолет!Някои кадри от Кинг-Конг,старата версия са доста подходящи!:-)

една купчина от Джурасик Парк 1, в която бъркаха с една ръкавица...сещате се

6+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Дир, каквато и новина да пуснете, все се превръща в отходно място за хора със силна политическа поляризираност, не че разбират от политика, ама да излеят анонимно натрупаната фекална маса ;-(((

Това е човешка трагедия, бъдете толрантни!

Никой разумен човек няма да приравни което и да е западно правителство с населението, което го е избрало.

Е сега пък "избрало".Всички знаем как се прави съвременна "демокрация"по западен модел,и как се избират правителства.На диктаторите едно им е хубаво.Всички знаят кой командва парада и какво те чака ако не слушаш.

Щом ги търпят по два, а не един мандат, значи са си ги избрали... да ме прощаваш :)

Украинците крият и записите на пилотите с диспечерите.А тоя Абът и наш ББ са си лика прилика-нали и ББ веднага каза,че Хизбула са виновни за автобуса.

Не е веднага.Първо ходи там(в САЩ)да му трият сол на главата,хубаво да го натиснат и като се върна го обяви с половин уста.

Uragan

Уау! най-после разбрали, че кутиите са изправни. С тая скорост на разследване ще разберем какво е имало записано, някъде около коледа. А за експертни изводи ще чакаме до след войната.

а добравечер...мъ унуката викъ чи тиз буинги гулемити имали не саму два картоня ва...били повичи ..и май бай Путин е получил тез де дету са повичи от двети шот мноу бързу ги дадоа теа картони упълченцити де....за всеки случай щот ингилизити съ гьозбаджии зний той чи ку нещу рикът да съ праят на утворки да им кък дъ ги натири....вий ко ши кажити пу въпросъ?

Ще ти кажем, че си по-проста и от Бойко Борисов.

ууу начи язе съм мноу проста май....))))

топката е у запада 95% от времето , но резултата е 26:0 за Русия. Извод: западя неуме да играе

черната кутя на черня е манюлирана *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.