Арсений Яценюк подаде оставка, предстоят предсрочни избори

Украинският премиер Арсений Яценюк обяви днес пред парламента, че подава оставка, съобщиха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Арсений Яценюк подаде оставка, предстоят предсрочни избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БГ журналист скоро беше казал да гледаме коѝ как ще се държи и,че там ще е проблема! Мдааааааааааааааа

поредното говно на демокрацията

Украйна ,както и предхождащите я Афганистан,Ирак,Либия,Египет,Сирия и т.н,с явната намеса на САЩ за "тяхното демократизиране" яко затъва.На Изток загубиха Крим,другите провинции вече са рана.Има доста избити цивилни,макар ,че българските медии мълчат и огромен бежански поток към Русия.Това да загубиш син,баща,дом не се забравя.Тази рана не заздравява.Газта от Русия спря,и вече ако я пускат ще е на по-високи цени.Страната е в хаос,което значи и пробита икономика.След 2 месеца в Украйна започва да се захлажда и идва северна,тоест тежка зима.Без газ, с военно положение с разбита икономика.Поредните "Демократизирани".

Баба Меца Идваа, да ги гушне :)

Нацистите вече подгъват коленца какво ли ще стане след 2-3 месеца!

Мечо чуко на вратата!

Хаха, ти си мислиш, че стандарта в Москва е по-нисък от Холандския ли?

Да си ходи!

яценюк е украинският серж. друго няма какво да се каже по въпроса.

Като един истински жид Запъртъка иска да побегне надалеч от съда.

Добре бе парапитек, президентът на Русия според теб трябва да е беден ли? На държавата с най-богата земя...

Умерен бил?! Отявлен боклук, който, виждайки дебелия край, се спасява поединично! Скоро цялата банда от боксьори, фашисти и лумпени ще се разпилее и Украйна ще потъне в хаос.

Как живее дъщерята на Путин ли ти е проблем в живота? Статията е за бягащото Яйце. Това коментирай!

истината боли,нали,типично за комунистическите болни мозъци

боли наистина, комунягите ги боли. само да си спомним, че комунделите в Русия са спонсорирани от щатски NGO-та, и са опозиция на Путин. Това почва да обяснява много неща, нали?

Еврея си отива , направи хаос в украйна и избяга ! Всички евреи на високи постове правят така !

Тоя палячо колко изкара като президент - съсипа Украйна , видя "дебелия" и сега накъде - при чичо Сам ли , жалък нацист.

Къде изчезнаха герберастките тролове? Нещо не им се връзват нито кометарите, нито цъканията!

Яйцето взе парите за добре свършената работа да унищожи "либерализира" - т.е. подари Украйна на Вашингтон и заминава за топлите острови някъде да си пие коктейлчета - COCKtails. Евала на парламента им, че дори и в тази ситуация не са приели либерализирането и подаряването на тръбопровода им на САЩ. Това ако беше в България, вече да е раздадена цялата държава за няколко месеца. Както и се случи тук 1997 г.

Дошлите на власт чрез провокации мошенници и убийци започнаха да се разбягват.Парите им свършват и ще се избият помежду си.

Украинска армия няма.Има батальони финансирани от юдея Коломойски. Премиер няма.Скоро няма да има президент.Но така е, след като тази държава е създадена изкуствено от комунистите Ленин и Хрушчов. Буржоазията начела със САЩ вероятно обичат комунистическите държави, за да хвърлят 5 млрд.долара.Факт!

link link

Разбягаха се Мегдановците. Жалко, че разсипаха държавата.

Ех хич не му върви на Сергейчо Станишев. Първо му бутнаха правителството а сега и брачед му Яц, няма да е повече премиер на Украйна. Ех лошо лошо ...... Този дори евродепутат не може да стане, ще трябва още да яде сухата бухта подадена му от шефката му Юлка.

Арсений Яценюк украинския Ф.Д.

Путлер - руският фашистки диктатор!

Когато народът не те иска и не можеш да прокараш твоята политика /тази на покровителите ти/, има два пътя. Или си отиваш мирно и чакаш покровителите да ти помогнат да умреш загадъчно, или забраняваш всички други партии и правиш диктатура, като вече сам вземаш решения. Явно в Украйна се задава някакъв нов тип фашистка диктатура.

Дъщерята на Путин се е изнесла от Холандия. Вината явно говори. А тя живеела близо до Хага, тоест няма да и се налага да пътува далеко за да присъства на съдебното дело на баща си.

Дъщерята на Путин живее в Холандия предбрачно с приятеля си холандец! Нито се е "изнесла" нито пък е избягала от Русия! Аман от манипулатори, целящи да "омаскарят" не само Путин, а й дъщеря му!

Сега е време да му потърсят сметка и за хилядите невинни жертви.

ОБОРЪТ е пуснат! Преживните са приравнени към членоразделните, по западно разбиране за демократични права! Даже пишат и можеш да чуеш приородният им глас - мучене, блеене...: "ЪЙТЪ", "ЪУЪУИ", "УИК".../ собствените имена се пишат с главни букви.../! За Украйна: население - "... украинци-... , руснаци 21% /без двойните бракове../ "...живеещи предимно в Източна Украйна...( по дани на О Н). Непрекъснато в Обора се среща понятието "анексира Крим.." Ако Русия е "анексирала" Крим, какво е направила България на 6-ти септември 1885 година? Историята пише - България е "анексирала" Източна Румелия ! И заедно с целият народ празнуваме ЦЕЛОКУПНА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ...!

Не го мислете Яценюк, след изборите пак ще се върне триумфално като министър председател! Путлерите тогава пак ще точат сополи.

Уморените/ провалените / политици ги убиват, нали ?

Яйценюк и Парасенко заговориха за военно положение в Украйна. И какво става ??? Започнаха оставките ...

Следва оставка по медицински причини на захаросания Порошенко, който има остър захарен диабет. Следва Кличко, като кмет на Киев. Неговата партия Удар вече напусна управляващата фашистка хунт...

Чичо Сам, никога не дава пари даром .Срещу тях той иска услуги. Още след признанието на Нуланд за потрошените пет милиарда в Украйна, редица обективни анализатори заявиха, че целта на САЩ не е подпомагане на демократичния процес в Украйна , а придобиване на контрол върху нейната газопреносна система с цел рекет върху ЕС и Русия. Ето , че днес прогнозите на тези анализатори се потвърдиха. Според информациите Яценюк е изпаднал в делириум, след като не е успял да прокара законопроекта за т.н "либерализация на контрола върху газопреносните връзки" Очевидно, че американските му господари са му потърсили сметка за този провал.

Ще има още оставки. И вътрешно разчистване на сметки в киевската хунта. Дори с фатален край ... Хамериканците потрошиха милиарди, но единственият им успех е разкапване на държавата Украйна. Все пак, положително нещо е, че гнусните бандеровски гниди излязоха на светло, припомниха за същността си и станаха явни. Вече са белязани и прошка за тях няма да има.

Само констатирам, вие ще се сетите.Всички до един в управлението на Украйна са еврей-малко е автогол.Поне за парлама да бяха сложили и някой не такъв.С други думи за лошо или добро посланието което изпращат е вижте какви ги вършат и на какво са способни, послание не само към Русия, но и към света.Знае ли човек, може пък да е за добро...от всяка ситуация човек може да извлече полза, най-малко научава неща, отварят му се очите и т.н.

дали пък плъховете не почнаха вече да напускат кораба?

Ето една добра новина.

Схванаха ,че е по разумно да проведат изборите сега ,докато е топло и още "побеждават".Всякакви изборни измами ще им бъдат простени.Кой наблюдаваше и колко бяха законни т.н. президентски избори?През зимата няма да има газ и топло даже и в Лвов и...

Обективната реалност показва, че хунтата не е в състояние да покори югоизтока в рамките на оставащия за изпълнението на тази задача един месец. А средства за продължаване на клането след този месец няма. В общи линии вината за не справянето ще бъде хвърлена върху шоколадовия глупак и той ще бъде сменен. А Яценюк е временно изтеглен от играта, за да бъде запазен и употребен на по-късен етап. Язвата в Европа ще продължи да гноясва и трови.

Ако успеят да се изчистят от агентите на Москва, да идват в София.

ха-ха-ха, агенти? В София има само предатели. Надпреварват се кой какво да подари от родината.

Киев. Украинската армия е близо до изпълнението на задачата за изолирането на Донецк от Луганск и границата. Сега всичко зависи от това ще премине ли тя към етапа на уличните боеве, пише Ведомости. Вчера на околностите на Донецк и Луганск продължиха боевете и престрелките. Това съобщиха представители на самопровъзгласилите се Донецка и Луганска народни републики, както и от представители на щаба на украинската антитерористична операция. По съобщение на пресцентъра на щаба, украинската войска е завзела Северодонецк и Попася, а боевете за Лисичанск продължават. На свой ред от ЛНР съобщиха, че опълченците са напуснали Попасна, Рубижне, Северодонцк и Лисичанск, оставяйки спецподразделения за диверсионна работа в тила на врага. Освен това украинските войски са премахнали блокадата на летището в Донецк, каза източник, близък до ръководството на ДНР. При това продължават боевете и с частично блокираната край руската граница групировка на украинската армия вчера боевете продължиха в района на пропускателния пункт Мариновка.

Такава е съдбата на американските подлоги...

Украйна е на изкуствено дишане. Живее на траншове от МВФ и СБ. Които някой, някога трябва да връща. Ентусиазмът на майдановците изчезва, управляващата хунта се разпада. Срещу Порошенко отново се изправя Тимошенко, т.е. баба Юлия, която иска да яде живи руснаци и да хвърля атомни бомби.

Американския държавен департамент изглежда вече започна да променя тона си, за да отхвърли всякаква вина на Киев за свалянето на самолета. Както съобщи вчера LA Time. Американски официални лица заявиха, че е възможно ракетата SA-11 (натовското название на системата БУК), да е била изстреляна от дезертьор от украинската армия, който е бил трениран да използва подобни ракетни системи Хвърлянето на вината върху дезертьор ще позволи на САЩ да обясни защо извършителят е носел украинска военна униформа, когато е свалил пътническия самолет. Изявлението за възможен дезертьор, може да обясни защо някои от специалистите анализирали данни, са видели войници в украински военни униформи, опериращи с ракетна батарея в Източна Украйна. Но има и друго, много вероятно обяснение - че американското разузнаване отказва да приеме, че ракетата може би е изстреляна от някой, работещ за украинската армия., пише Пери, добавяйки, Ние може би виждаме друг случай, в който американското правителство поправя разузнаването, около отчаяната си версия, както се случи с войната в Ирак.

И как са изстреляли ракетата от окупираната от терористите територия? И това което казваш е лъжа. Американците показаха траекторията на ракетата и тя е дошла от базата им в Снежное. Терористите се хвалиха навсякъде че са свалили Ан26 , а то се оказа Боинг. И после се насраха от страх.

Помни Ирак! :)

С всеки изминал месец за хунтата ситуацията ще се усложнява. Докара Украйна до командно дишане. В икономически план-крах, във военен план-крах, в сочиален план-крах... Прав се оказа Кисинджър когато казваше, че да си враг на САЩ е опасно, а да си приятел е смъртоносно...

Фашисткия тоталитарен режим в действие: Москва. Московският градски съд осъди опозиционерите Сергей Удалцов и Леонид Розвожаев на 4 години и половина затвор като ги призна за виновни в организирането на безредици на Болотния площад в Москва, предаде УНИАН. Двамата ще лежат при общ режим на изтърпяване на наказанието. Съдията глоби Развожаев със 150 000 рубли за незаконно пресичане на държавната граница на Руската федерация. Съдията изгони няколко души от съдебната зала за отправяне на критики към съдията.

Какъв фашистки режим говориш ! Този еврей е подстрекаван от Грузинските тайни служби да предизвика гражданска война в Русия , с бунтове платени и подставени лица ! Пари е получавал от ЦРУ ! Такъв трябва да бъде растрелян , а не усъдителна присъда като дребно хулиганство!

А кой ще осъди подбудителите и работодателите на родните протестъри? А тези, които палиха партийния дом и потрошиха парламента?! Съдът борави с факти, а фактите ги събира държавата. Само че у нас държава няма! Браво Путин! Разни там американски НПО-та вън, а руската пета колона - в кауша!

Положението в Украйна: "Гърчене на хунта в собствен сос...."

Май терористите се гърчат в собствен сос, бягат като зайци или се предават.

Яйценюк обещаваше ,, виселици" за ,,московитите", а сам издигна виселица за себе си ...

Погледнете снимката - ЧИСТ ФАШИСТ!САЩ този път се накиснаха! Украйна не е Ирак, Югославия, Либия... Русия ще носи храна и в кошница и ще изпраща жива помощ на МАЛАЯ РООСИЯ каквото и да е! Ще се хванат за ръка 1,2 и 3 милиона и ще влязат в Малая Росиия до където е ТЯ! Там живеят 12,000,000 руснаци! До новите избори "украинската армия" може да се обърне и да превземе Киев...

Фашистите са в Кремъл. Къде живеят 12 милиона руснаци ,бе идиот? В Украйна има 15% руско говорещи и те всичките вече мразят Путлер. Русия не праща храна, ами оръжия за избиване на украинците и сваляне на пътнически самолети. Също така праща и рязани неверници да убиват славяните.

Игор Узунов

Ти от къде знаеш? Бил ли в Украина? говорил ли с 15% лично? кви тъпотии говориш, бе?

като не се харесват да се разделят кротко, тихо и възпитано, както направиха Чехия и Словакия. ДА ама НЕ, чичо им Сам не дава.

Да ама Не, фашиста Путлер не дава. Той окупира Крим и сега тормози Донбас. Населението в Донбас вече го мрази и не ще да чуе за Русия.

Тия вървят само в Империята на хаоса... хахаха

Голям и четвъртит се очертава тази зима за хунтата в Украйна....отсега да почват с вазелина!

Явно си наясно как да използващ вазелина. Голям и четвъртит ли е на руските ти господари?

Тази зима Украйна се очертава като дестинация за секс туризъм. Вазелинът се превръща в дефицитна стока.

Яценюк е бил зам. губернатор на Одеска област преди повече от десет години. Има поддръжници от местните десни радикали и футболните запалянковци на ФК Черноморец, които са свързани с касапницата в Профсъюзния дом. Името му все повече се свързва с тази нечовешка трагедия ....

Украинската хазна е празна, няма пари. Няма и газ от Русия, а наближава суровата зима. Украинският народ саботира военната мобилизация на 50 000 запасняци. Обещанията на Яйценюк, Турчинюк и Порошенко за справяне със ситуацията в Донецка и Луганска области до първи септември няма как да се случи. Точно обратното ... А следващата цел на украинските фашаги и хамериканците бе Крим. А по-следващата цел - Москва .... Това са агонизиращи вашингтонски фантазии и Киевски заблуди. ЕС за трети път отлага ,,санкции" против Русия. И не на последно място, очертава се крайно неблагоприятно разкритие от черните кутии на сваления от украинските ПВС самолет.

Празни приказки от руските медии. Тоест пропаганда. Blah blah blah.

Не по-лоша от хамериканската бля, бля, бля...

Плъховете напускат потъващия кораб...

Предните избори бяха манипулирани от Янукович и сие! Сега в условието на руска агресия ще изберат по единен парламент.