Пламен Орешарски подаде оставката на кабинета

Министър-председателят Пламен Орешарски подаде оставката на кабинета в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Пламен Орешарски подаде оставката на кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С бързи крачки тъпата тиква тича към зрелищното си падение и окончателно смачкване от народа. Проблемите дойдоха за съжаление и от вън. ДПС се обърна против БСП заради южен поток.

link

най-нагли - комунисти. И още имат сурат да лаят.Направиха най-грозната, най-уродливата коалиция - нали не искаха ДПС, нали беше само за приемането ни в ЕС, а сега и за качул - плюс Атака.Такова чудо се прави само за грабеж!!!Ама то ви е в кръвта . Дойдохте и ограбихте всичко заедно с къщите и апартаментите на хората, и ги пратихте на лагер.Затворихте ни като в затвор и сега лаете - крадци.

Тази оставка като че ли я носиха костенурки. Но се питам, с какъв компромат го държаха Орешарски една година, та си съсипа репутацията на един от най-добрите специалисти в България?

А бе Асенов. Не орешарски допуска мутрата както наричаш ББ на власт. А вие се натресохте от задния вход и изолирахте най-пладнешки ГЕРБ - първата парламентарна сила.Знам два западни езика,чета и слушам различни информации, но за такова чудо не съм чул.Може да направят заедно коалиция, но да се изолира победителят на изборите може само у нас Асенов, хората позволяват на тзи или онзи да бъде на власт чрез избори, които нито веднъж не спечелихте откакто е ГЕРБ.Анадъма?

Аз такова некадърно и пошло правителство не помня. Като изключим онова на БКП, което допусна чернобилската отрова да я изяде българският народ с отровена храна и прочее стотици пошлости, но не така ярко и нагло поднесени, както това направи последнито ни правителство, Бог да го прости! Комунист държава не прави, а разбива и окрадва. Световно доказан закон.

Основния грях на това правителство е че допусна мутрата и престъпната му групировка отново на власт....

Да бе, току виж пак направил икономически ръст, какво ще правите лумпените?! Да си заврете главата в задника, пак ще се пукате от злоба как някой успява.

развалена латерна повтаряте едно и също. защо ББ да е мутра? Мутренско и нагло беше цялото правителство на Орешарски, воглаве с онзи нещастен страхливец, който се скри в Брюксел, след като изцапа г..щ.те. И да знаете - няма и не може да има почтено червено управление. До края на света!

Аз не знам с какъв акъл прие да е премиер на предварително обречено парламентарно мнозинство! Орел , рак и щука! Щуката дори вече е на изчезване 2,2% ! Само потопихте държавата и така не само 1 година ни изгубихте , ами 20 !

Той я подаде , ама защо трябваше да загуби 1 година и 2 месеца на държавата! Просто нищо не направиха за хората , затова бяха през цялото време с най ниското обществено доверие! Тежко и горко на премиерите на служебното и следващото редовно правителство при такова наследство!

Ти да не си им светил та да знаеш какво наследство оставят.

Не съм им светил , а го усетих цяла година лъжи и нищо на ОБЕЩАНО НЕ ИЗПЪЛНИХА! Да си отиват и никога повече такова бездарно правителство да опази Господ и да не дава!

Ако беше само наследството, щеше да е добре. Истинското предизвикателство ще е да се оправят с комунистите в опозиция, чиято радиоточка през цялото време ще разпространява "стига се оправдавахте с нас". Ако не се справят, те пак ще се върнат.

Ама то се знаеше съдбата на това правителство , само като си спомним как се създаде и кой я подкрепиха с гласът на субекта ВС!

Долен, продажен боклук!

Орешарски си е пич от всякъде, който си има и ще има мястото в Бъларската политика и икономика, за разлика от еднодневки, мижитурки, саботьори и нагласвачи, като плевнелиев и борисов, на които им е трън в очите защото ги превъзхожда хилядократно.

Това комунизма верно прави мозъка на пихтия!

По-добро доказателство от Боко Тиквоко за това твърдение просто няма.

Ти чувал ли си Орешарски, като говори за икономика? Та той е невежа! Той е на ниво на среден второкурсник по икономика. Аз не съм чувал толкова прост човек, ккакто комунистически доцент или професор. Социализмът създаде псевдо учени, псевдо интелигенция и пвсевдо хора. Той е една голяма лъжа. Увреда на обществото. Орешарски е жалък и некомпетентен пример. За прости хора може да изглежда иначе, понеже бил преподавател... А аз съм виждал преподаватели и преподаватели. Истината е, че комунизмът подменя стойностите по най-грозния начин, като размива критериите и вкарва простотия навсякъде.

За "демокрацията"на ББ иЦЦ ли говорите?Не-мерси за такава демокрация и такъв ЕС? С какво ни помогна и тяхната Кристалина,която уж отговаря в Европа за бедствията?Като си изразявате мнението МИСЛЕТЕ(ако можете)

Да правилно, победа и честито, но тиквата пак се е устремил да управлява което не бива да се позволява, следователно за каква победа и честито скандират лумпените пред народното събрание. Не мерси. ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СЕ УЧУДЯТ КОЛКО МНОГО ХОРА ЩЕ ДАДАТ ЕДНОЛИЧНО ВЛАСТА НА БСП. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЪБУДИМ ГОСПОДА.НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ РАЗНИ ПОЛИЦАИ, ПОЖАРНИКАРИ, СВОБОДЕН ВАРНЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ И РАЗНИ КИФЛИ. И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТУРЦИТЕ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИ НО ВИДИШ ЛИ НЕ БИЛО СЪВСЕМ ТАКА. АКО ТРЯБВА ЩЕ ИЗМЕТЕМ УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ С СОКОЛА. АЙ СИКТИР

Гого ли си, къв си.. я иди пред огледалото и си шибни един шамар.. Ама здрав, все едно кон те е ритнал. Тъпак тъп!

Бе как ше му сипе, като всичкото го е изльокал.. :-)

Добре де, разбрахме! Хора сме все пак и разбираме от дума. Ще гласуваме за БСП за да могат този път на спокойствие да управляват с ДПС.

Надменното ви отношение към ББ никак не доказва аристократичния ви произход. Кой лидер в Бг е аристократ? Комуниста от долно потекло Станишев? Местан с витиеватите си празнодумства? Воленчо с безобразното си поведения на обществени места и истерията си? Бареков с мечтанията си за министър-председател? РБ с отпадъците, които са събрали заедно, белким пробият в парламента? Тъжно, смешно. В момента това е положението и е разумно ББ да управлява, докато не се изчисти цялата"гнъсна пяна" в това нещастно общество.

С яростно лаещи,говняно-червени помияри!Нормално!Те винаги,лаят от страх-преди,да ги кастрират!

Стига с тази гола вода,бе Уринарски!ДругаУя ПредседатеУел,поне едно уиски,да ти беше налял-за изпроводяк!

Ха, да ви (ни) е честито, завръщането на мутрата и групировката му на власт. Очаква ни същия филм. Дупе да ни е яко......

Ние в Пресцентъра на БСП имахме искрено желание да отменим изборите като начин за изразяване на народната воля, но не ни позволиха. А това беше единственият начин да предотвратим възможността властта да попадне в грешни ръце.

Грешна ти е логиката герберче. Ние които мразим малоумния ви и продажен вожд, не сме "червени", както се опитвате да ни изкарате!

ГЕРГОГРАБИТЕ, КОИТО ПЛАЩАХА ЗА 441ДНИ НА КЛАКЬОРИТЕ, ОСТ. ОСТ., ОСТАВКА, СЕГА ЩЕ ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЕЗРАБОТНИ, УЙ.....

ЩЕ ИМ НАМЕРЯТ ДРУГА "РАБОТА"

ПРОТЕСТИРАХА, НО НИКОГА НЕ КАЗАХА, ЗА КАКВО ОСТАВКА, ПРОТИВ ЕНЕРГ. МАФИЯ??, НЕ,.... ПРОТИВ, ЧЕ ИМА СЪДИИ И НЕ ИСКАТ ДА ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ В РБ /ЗАЩОТО СА КУПЕНИ ОТ ЕН. МАФИЯ/ Е ТЕ ТАКА СИ ПРОТЕСТИРАХА ОСТАВКА, ЗАЩОТО ИМ БЯХА ПЛАТИЛИ ДА ВИКАТ ОСТАВКА

Ще предоставим работна ръка на Позитано. Все пак сме колеги!

И ОТНОВО ЩЕ ПОБЕДИМ !! КОАЛИЦИЯ БСПДПС- 36% групировка гроб - 30% 36 е ПОВЕЧЕ ОТ 30 !!

това 60% - избирателна активност ли имаш предвид ? Защото това е важното избирателната активност да е висока. А не 60% за дадена партия при 25% избирателна активност - щото това са 15% от всички имащи право на глас !!! нали така.

Система, която избира правителства е работеща. Система, която работи и дава власт няма защо да бъде сменена. Ако искаш промяна, убий системата - НЕ ГЛАСУВАЙ!!! 3 въпроса: Колко тъп трябва да си, за да продължаваш да гласуваш след като 25 години те обират с едни и същи постановки? Колко тъп трябва да си за да смяташ, че е възможно 10% малцинство да избере работещо правителство? Дори да предположим че това се случи, дали тогава на улицата ще излезнат само 10000 души???

повтаряш се бе. Поне малко се напрегни, ако имаш с какво, за да разбереш разликата между ЧУК и НАКОВАЛНЯ.

Прочети си въпросите и ще видиш, че първият и вторият си противоречат. Нали защото не гласуваме 10% от населението ни прави на маймуни.

Разбрах посланието, ще гласувам за БСП.

Ще му ядете на Орешарски орхчетата и ще слушате на Плевнелиев глупостите, докъто много демократично ви вдига тройно цените на тока, та за нова година да сте на свещи и без приветствие от скалистите планини.

Всички са еднакви.Нали през една школа са минали и са обучени да крадат качествено,а на народа нищо,но от сърце.Не може държавна сигурност да позволи случайни да попаднат във властта,а те ни омайват,защото сме тъпи.Дори и тези,които протестираха пред парламента не са честни всички те в намеренията си.Имаше платени,които се радваха най много,че са си заслужили парите,но бъдещето ще покаже.Само после да не се скрият,защото ги знаем кои са и тежко им.

Чудни времена ви очакват. Деривацията на БСП, наречена ГЕРБ, съвместно с ДПС, така ще ви стисне за изтънелите гуши, че Орешарски ще ви се види ангел небесен. Мъчно ми е за вас. Само ако знаете какви изненади ви се подготвят със служебния кабинет, който ще прави това, което му нареди БМБ!!! Само ако знаехте Цяла нощ щяхте да събирате камъни и павета.

и аз това се чудих днес - на какво се радват толкова много хората пред НС снощи. има два варианта - или не осъзнават че България е изправена пред идването на поредното некадърно правителство / независимост от коя коалиция е излъчено - от стари политици нови курви не става - остават си стари/ Другия вариан да са толкова празнуващи е да са взели някой лев премия за успешните протести, и да очакване идването на тяхната партия с надеждата за държавна служба

Поне знаем, че при нужда правителства на БМБ се свалят бързо. Но нуждата трябва да е голяма, защото Ореха вдигна много летвата на търпимостта. Оставил е резерв 8 млрд, който по неговия план ще стигне до януари, за да може пак БСП да сочи по опоскания резерв и да иса властта на всяка цена.

Поне е оставил. Помним какво остави мутрата след неговото управление!

Подаването на оставка в последната минута на работния ден издава суетата на премиера и търсенето на ефект от жестовете, а не от политиките. Колкото до фискалния резерв, всеки може да го пълни от кредити.

Справедливостта е възстановена, заместник-областният ни вече не е от малцинствата.

Лошото е , че частично само ще се сменят политиците, всичко друго си остава. Повечето скачаха заради задкулисието, а то в момента върви с пълен ход - ненужните партии като ББЦ вече се закриват, нафталинизирани и мухлясали политически субекти се раенимират и прегрупират - и всичко това за да може далеч преди изборите нещата вече да са решени. Избори са излишни, защото нещата се редят отсега - правителство на ГЕРБ с министри шушумиги, които да изгорят ако трябва след една година, една-две политически патерици от рода НФСБ-ВМРО и Атака-РЗС, и всичко под контрола и нарежданията на ДПС, които пак ще са реалните управляващи. В другия по-малко вероятен вариант се запазва сегашното статукво с малки промени.При всички случай ще се приемат всички закони, обслужващи ДПС и отново ще се налее ресурс в мелницата им за сметка на българския народ.И ни карт да гласуваме - защо.

Една година срам за полиция и народ, че търпя 100-200 платени лумпени да създават ненормална и престъпна обстановка за работа на законно избрано правителство. Когато имаше най-много платени клакьори около Орлов мост и ми се налагаше да заобикалям един час , за да се прибера, бройката на тези лумпени беше сравнима с бройката на полицаите и продаващите се журналисти. Всеки , който е пътувал всеки дан , знае това. В България се осъществи преврат , подобен на Украинския , но в по-лека форма. И така ще продължи, докато не дадете цялата власт на Дебила от Банкя, или не го арестувате. Той го заяви в прав текст: Или цялата власт, или отново саботиране. Ако беше чел нещо повече от "Винету" , щеше да знае че това е казано от Ленин "вся власт советом" и означава болшевизъм в действие. Реално погледнато ГЕРБ е сбирщина от терикати и аутсайдери, които се радват на медиен комфорт. В противен случай много отдавна протестиращите платени 100-на лумпени щяха д а са забравени, Да сте прочели нещо в "отговорната преса" за годишнина от самозапалилите се наши братя и бащи? Не, не сте , защото никой не плаща за това. Мир на праха им!

Господа, не се заблуждавайте, че Боко е управлявал и ще управлява, той е марионетка на Ахмет Доган и управлява по неговите правила. Какво му направи при толкова закани, премести му безплатно барбекюто в сараите в Бояна и толкова за три години и половина. В следващия парламент той отново няма да събере 121 депутатски мандата и ще го гледаме пак същия цирк, той ще играе ролята на сърдита девойка. Всичко е ясно да погледаме още малко този филм и последния най-после ще загаси лампата.

Марионетките на Ахмед Доган ги видяхме кои са !

Не бързай! Какво още има да видиш!

ДО "ДЕН 1" Ало, научи БГ граматиката и правописа, пък тогава се изявявай в писане на стихове.......неграмотник!!!

Нещата са нормално,електората обича отвреме навреме да се сменя този, който яко го налага с дрянова гьосторица и го държи полугладен за да е бдителен.Иначе кво-станишев завърза за европа и вече си е европеец,данчо ментата официално отрече с комисия Мишо Бирата,бойка твърди,че сме след Германия по цъфтеж на икономиката, но трябвало да стягаме колана.......Нормално!

Това е единственото правителство, което е имала БГ с възможно най-нисък рейтинг в продължение на една година - по-нисък от 20%.......Така че, БГ народът е герой, че го изтърпя този кабинет и този ноторно известен премиер!!!!!!!!

Завърши поредната част от безкрайното представление, наречено български политически живот. През паузата до 5 август можете да отидете до тоалетната, да се заредите с нови купчини пуканки и бира и да се поразходите. След това на арената излиза подгряващата група крадци, наречена служебно правителство. Те ще ви кажат, колко кофти са били предишните и колко готини са следващите. Докато те се напъват и произвеждат звучно единствено смрадливи газове, режисьорите ще подготвят следващия основен грабителски състав и ще заредят поредния плей-бек на фалшивата демокрация. Новите ще бъде посрещнати с овации и изпратени с освирквания. Те си го знаят и не им пука - няма и защо, щом ще си приберат тлъстия хонорар. И ще действат на принципа на фокусниците - Нищо в ръцете, всичко в джобовете. А всеки от пасмината, величана българско гражданско общество, ще мечтае тайничко да попадне в следващия изпълнителски състав и ще изпитва мазохистичен оргазъм от плей-бека, който ще прикрива поредната фалшификация, ще твърди, че гей и жена е едно и също нещо и че от лезбийка може да се забременее, че по-загрижени за добруването на България от Путин, Обама, Меркел и други чужденци няма - щото те са най-големите български патриоти! Извинете - патриотизъм е отдавна мръсна дума. И изобщо няма да поиска да забележи, че над арената се вее транспарант, на който пише - Ние сме все още тук! Ние сме същите! Просто сменихме декорите и костюмите!

Даааа....напълно вярно! Мислех да напиша нещо подобно, но няма смисъл да повтарям.Поздрави!

едно добре работещо правителство беше принудено да си отиде... сега вероятно пак властта ще окупират мутро-комуноидите и пак ни чакат грабежи, мизерия и нови заеми

Че ние и сега мизерстваме, няма значение кой е на власт.

НАПЪЛНО ВЯРНО!

...И сега като цъфнем, та ще вържем. Заплати и пенсии ще се вдигнат в пъти, младите спират да бягат, вместо чалга от дискотеките ще се лее гласът на Пласидо Доминго и Хосе Карерас, книгите по пазарищата ще се изкупят незабавно..... Защо не? Нали поне двама вчера ни уверяваха, че има резерв от над 8 млрд. лв. без да се броят очакваните траншове от Европа, с които хазната би се "закръглила" на над 30 млрд.? Това го чух и от Чобанов, и от Хърсев! Тогава какъв е проблемът пак да оставят народа да муа сервилат, кренвирши и бахур и да си плаща в болниците дори тоалетната хартия, чехлите и четката за зъби?

Важното е, че си заделихме около 2 милиарда и досъсипахме, каквото можахме!

А Рапончо колко си задели - това защо не го споделиш? А и този поне даде на хората нещичко - може да е малко, но е различно от нула. А нулата е това, което даде Бойкот Борисов на народа. Дано да не съм лош пророк - но ми се струва, че с наличния политически мат'рял след една година ще съжаляваме за Орешарски.

а, червените крадци още от сега съжалявате

Какво,даде правителството на Орешарски?Вдигна минималната пенсия с 3 лева,а максималната с 40 левеа,вдигна тока,водата,парното.Не че предишното нещо направи.Всеки гледа да докопа кокала и да краде,колкото се може по-вече.Трябва ни правителство от вън за да ни оправи.

БЬЕСЬЕПАРСКА ГНУСНЯ МАФИЯ - ОРЕШАРСКИ МАРИОНЕТКА

Иди изсърбай едно шкембе с бира! Не си се свестил още от снощната шльокавица бе!

Огъзил се е прет един ръждясял леген, пере си памперса, яко омацан, насран

...Е, и?..Орешарски падна..а сега на къде??? Дали виждате сила, личност, политически морал, който е тотално различен от това, което бе досега?!? Един от протестърите вчера на въпроса "сега какво следва", отговори с патос "ами каквото покажат изборите"...така лии? ами ако изборите са законни, но резултатът не "ви" хареса, какво - пак ли със свирките и тиганите? в края на краищата всички знаем, че изборите у нас са корумпирани, платени, нечестни и манипулирани. Но трябва да приемем, че все-пак това е най-доброто за момента, поне в някаква степен е демократично като процедура.Искам да попитам протестърите/ако има такива тук/, есента като дойде на власт пак бат Бойко и започне да прави разни задкулисия с ДПС, дали така пак ще скачат на площада и ще окупират СУ??? убеден съм, че не....защото вече няма да има кой да им плаща. И защото у нас битува една голяма простотия - може да те мачкат, да те "доят", да те унизяват, да си бос и гол.....важното е да не са "комунисти".....Пиша това, защото Орешарски наистина трябва да си ходи, но това не ме радва. Пол.класа просто няма какво добро да излъчи.Нищо!Какво ни чака - есента ще гледаме нови циркове - дали са заварени 8 млрд. в резерва или ....6 мрлд....и така цял нов мандат.На 10 ноември 1989г. имаше просто тих преврат, също както на 9-ти септември 1944г. На България и трябва истинска /спонтанна, а не платена/Революция за да промени из корен нещата.Досега само "еволюирахме" в оцеляването....

Всички платени протестъри са доволни ,но сега кой ще им плаща.Ивет Добромирова ,която прибра при служебното правителство апартамент за 1 милион лева ,та Ивет-крадло пожелаваме ти в него нещастия ,болести и мъки.За боклук като тебе само мъки ,за да няма доволна усмивка на грозното ти лице Анатема

Година на безвремие, бъркотия и срам. Пламене, Пламене... Моралът, stupid.

Изгреяло ясно слънце На паветата се збира збирщината тъпанари Тъпанарките със свирки Майките деца в колички Цуцулана ококорена със поема за автобуса-белия Соросистите дингили ще изхвърлят пак хайвера си Мацката на Троши, рошава дразни Органи със суха цица Чака се Началника, на бял кон, черни ботуши, зелена форашка Ще се вие буйно Банкянско хоро Мильоцйонер- роднина- Мильоцйонер- роднина, абе има-няма, повече от 600 000 Има си хас, и тоя път да духат супата, да не гепят значи власта Тогава какво ни чака !! Потопи, градушки, изглеждат детска игра Честито, селяни и граждани на РБ ! Дупе да ви е яко!! Цецка и Съвета на старейшините # Цецо го няма, на проба е, шият му пижама (рае)

колко ли комунисти в бг са получили инфаркт?? колкото повече ,толкова по добре!!

Ами колко...не знам, но предполагам кой - а той е от Банкя, и явно нещо е станало, защото вече повече от 12 часа не сме чули поредната му "светла" мисъл", нещо взех да се притеснявам вече...

Това вече не е новина! Новина ще бъде, дали Станишев ще бъде на заседанието в НС, когато оставката се приема? Защото всичко това е "благодарение" на него! Че няма морал то отдавна е известно, но дали ще прояви поне малко мъжество и ще излезе да се извини поне на избирателите си, че освен провал, друго не е докарал! Съвсем основателно може да има съмнение, че е изиграл определената му от олигарсите роля, за този цирк който се разиграва в последните години! Цирк, но за съжаление не с развлекателна цел, а с унищожителна! Ха да ни е честита "победата" на ГЕРБ! Отново мракобесие .... и ужасяваща простотия!!!

По-добре да не се извинява, включително и за него, че току виж спечелил още 50 хиляди гласа от тип 15/15 за следващите избори.

Няма партия, която да не иска да срине държавата, когато е в опозиция.

Тоя гионсурат , циганите го харесваха много , по телевизията ги дадоха миналата година , с реисове ги беше докарал в София

Victoria

червен наглец !

с тая оставка мед ти капе, обаче не се радвай толкоз, щото да знаеш къв кол съм ти наточил да ти го .... ако решиш да се връщаш на премиерския стол, тъй че по добре изобщо не се гласи, щото няма да стане твойта !!

смешник, този път путин няма да ви даде пари за метежи