ЦИК извади от изборите кандидатурата на Алекс Алексиев

ЦИК обяви за недействителна регистрацията на независимия кандидат за евродепутат Алекс Алексиев, издигнат от Инициативен комитет. Той ще обжалва решението.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК извади от изборите кандидатурата на Алекс Алексиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислете с главите си за главите на предателите.

С бюрокрацията не може да се спори. Тя си има тояги за онези, които не са уседнали в усоите й. Не и за своите. Те са уседнали здраво и нямат намерение да стават. Извършеното спрямо г-н Алексиев е позорно продължение на убийството на баша му, големият журналист Райко Фра дяволо Алексиев. Няма да се уморя да повтарям имената извършителите Георги Боков, бъдещ гл. редактор на Работническо дело, татко на алкохоличката Ирина Бокова, сега в ЮНЕСКО, и поетът Крум Кюлявков.

Много правилно ! Ю Ес Ей граждани да си седят home !

Абе чудя се какво му е семейното положение? Къде са му жените, децата и т.н.? Те говорят ли български ако той е живял в САЩ повечето време. Никаде не се пише за това.

Този старец сигурно вече има внуци ако е имал някога деца. А и те къде са?

Това за мен е един много озлобен човек, който заради личната си трагедия иска да отмъсти на целия народ.

Просто не знаеш колко си прав ! В десетката..... Приятен ден, Мнение.

Вместо да си показваш червения маймунски задник по форумите, по-добре иди да си сечеш дървата, тъпанар с тъпанара ти.

Този американец защо иска да представлява България? Не му ли е малко да пълни медиите с глупости, поне сценария, който чете да беше леко побългарен, да не личи толкова, че е буквален превод от указите на шефовете му.

Да,кандидатурата ти не е приемлива за мизерстващите българи защото ти отдавна не си българин. Българите за теб не могат да бъдат трамплин. Иди да ПРОДЪЛЖИШ ДА СЛУЖИШ новите си господари.На нас не са ни нужни родоотстъпници.

този боклук е вче бивш агент на цру-пенсионер,който се премести да живее в България и съсъ сигурност е тук за да върши същата тази подривна дейност която боклуците от белия дом му заповядват. Вън от България-->мръсен предател.БОКЛУК!!

Правилно. Само за информация - тази американска свиня, подлога е съсобственик, заедно с други български " бизнесмени " - на най-големия ( май !, нямам 100 % сигурност ) завод за опаковка на сокове " Тетрапак " в Щатите.

Един "голям експерт" НЕ знае законите в България ама тръгнал да се натиска за ЕП..Кого ще защитаваш там???българите ли за които не се интересуваш и незнаеш проблемите им или АМЕРИКАНСКИТЕ позиции????

НА ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА МУ ОТНЕМАТ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО

Както можеше да се очаква, от ЦИК на бърза ръка заличиха кандидатурата на Алекс Алексиев за евродепутат, за голям кеф на комунистическите ни мекерета и руските дупеблизци. То не бяха псувни по адрес на Алексиев и в този форум, то не бяха лъжи, като например тази, че щом бил приет да следва Английска филология през 1962, значи е бил агент на ДС. И аз бях в същия курс, но не съм бил нито агент на ДС, нито комунист, а и родителите ми не яха такива. Тогава голямото раздерение беше между тези завършили английската гимназия/ там приемаха предимно деца на партийци и ченгета, а такива като мен и Сашо бяхме нещо като черни овци и на нас се гледаше с недоверие. За сведение на сегашните новоизлюпени демократи, целият ни курс беше изключен от комсомола заради отказа ни да се подчиним на решение на ЦК на Комсомола. Що се отнася до това дали Алексиев е дошъл в България, за да защитава американските интереси и дали е пенсиониран полковник от американското военно разузнаване, не мога да знам дали е така, или не. Пътищата ни се разделиха преди 40 години и не знаем нищо един за друг. Обаче дори и това да е вярно, макар ,че кой пък в България би могъл да знае със сигурност това, е ,нека пък да има поне един американски агент за цяр, ако не за изравняване на силите, особено след като очевидно сме в началото на нова Студена война. За страна членка на НАТО това дори е наложително, след като и на децата е известно, че у нас е пълно с руски агенти и шпиони и не случайно в Европа сме известни като троянският кон на Москва в ЕС и в НАТО. Ами то и бившият ни министър-председател и сегашен лидер на главната ни управляваща партия се казва Сергей Дмитриевич Направо да си умреш от смях !!!

Браво ! (...и се надявам че Не сте оня 'Павел' ...агентинот де :-) ...и Все-пак - Е Задължително да Имаме Ясна представа за САЩ-периода на г-н Алексиев.

Като не знаеш, не върви назад с исулени гащи!!!!!!!

Що пък и български евродепутат американски агент? САЩ да не си пращат дипломати, демонстриращи гейските си моралности, та ние трябвало да им дадем. Да се оправят.

Чета и не вярвам на очите си (ушите си),че все още има толкова заблудени овчици,освен ако не са "престолонаследниците" на тези,които ни ограбиха и продължават да ни ограбват...А бе таранкоолу,кой унищожи ДЗУ Стара загора-най-големия производител на електроника в Европа (четете в уикипедия,белким ви дойде поне малко акъла);кой (по кое време беше разграбено за без пари) военното имущество;какво стана с далекосъобщенията(заради кой от властващите сега бизнесмените и хората с идеи си говорят кодирано);какво стана с булгартабак и много,много други батаци...Па прощавай,ако съм засегнала апетитите ти,ама нямате наяждане бе ....

Голям боклук е този мазен тип - Алекс Алексиев. Райко Алексиев правилно убит от Народния съд е баща на този мръсник.

Ще се пържиш в ада безроднико нещастен!

Знаеш ти пъклото, знаеш ти гад номерирана 0870 за пъклото кой път води. В пъклото ти е мястото, във вечна мъка в пъклото! ...ЩЕ ВИДИШ ПАК ГЕЕНАТА ОГНЕНА, ПОРТИТЕ АДОВИ, СТРАШНИЯТ СЪД...

това руски (комунистически) агент. А Райко Алексиев беше истински българин патриот! Александър (Алекс) - неговият син не е по-малък патриот! Затова комунистите ги е страх от него, защото е истински българин.

В момента този говори по БНР.Абсолютен радетел да се надупчи България за шистов газ и да се разположат много натовски бази на наша територия.Иначе е голям злобар.

Когато направиш 1% от това което е направил Баща му, може да даваш оценки за него.

Погледа ми е насочен в бъдещето.Миналото си е минало.

този трябва да се изгони от България

Що? Щото твоята рода и ортаците са утрепали баща му - Великия Райко Алексиев ли? Пълен безродник и боклук си другарю д!

Не вдянах, какво му е било великото на субекта Р.А. ??? Може би това, че "величествено" си е местил телесата от кафене в кафене? Такива "колоси" и сега си имаме!

Той се е "изгонил" сам в сащ мнооооого години ама сега пак е рекъл ако може да намаже нещо...Такива лицемери и американски подлоги, служители на ЦРУ да си стоят в "страната на небивалите възможности"....

Изобщо не се изживявам като умна и мъдра, но мисля, че по тази тема не трябва да се изказват родените след 1987г. Няма как да имат спомени за съветите на господина за управление на България, които даваше 1991-1992г., и най-вече ползите за българите. Някой форумци се изказват по линията русофил-русофоб. Нищо съществено. По добре е да се разсъждава по линията - кой има полза в този момент господина да се появи в българската политика.

Нека чуем Доизясняванията на Колегата 'Запизнат' (тук по-долу)

Името на този господин ми напомня за разбиването на военно-промишления комплекс в България. Той беше съветник на правителството, което реши, че нямаме нужда от това производство, с което лиши държавата ни от големи финансови приходи, хиляди хора от работа и препитание и отвори пазарите за поредните ни "приятели". Такъв човек не може да ме представлява в ЕП.

Алексиев е спуснат да дърпа гласове от Реформаторския блок.Той дума не обелва за управляващите партии в момента и как се финансират , пита кой финансира Реформаторския блок.Това ли е проблема на България в момента,бе, Алексиев?!

шансовете на този наглец, псевдодесен (на това особено държа да кажа, защото той често критикуваше Костов, а е троха сравнение с него), измислен коментатор са минимални да бъде избран. Но очевидно така иска да се включи в полето на политическия маркетинг у нас, та дано някой го забележи и го покани. Това са пари и влияние, които на неговата възраст вече оттичат. Ние май сме благоприятно поле за реанимация на популярни, но залязващи нашенци от емиграцията.

Няма друга държава в света,когато полковник от военното разузнаване на САЩ, какъвто е Алекс Алексиев дса е съветник на министер председателя / Филип Димитров/.Тизи субект е в основата на разбиване на военно-промишления комплекс на България. Тогава 1991-92 год. проповядваше ,че на България не е необходимо да изнася оръжие а трактори , след което на всички наши оръжейни пазари се настаниха САЩ.Тази личност изцяло се е постовила да слугува на амириканските интереси ,а в момента основно идва да обработи обществото и управляващите за шистовия газ.В жалбата си споменава, че имат право да кандидатстват граждани на други страни, но забравя да добави ,че става дума за граждани на Европа, а той е с американско гражданство, за които няма изключение.Неговата кандидатура е американска провокация към Европейския съюз, а не е тайна, че САЩ се стремят да посеят конфликти между европейските държави с цел отслабване на съюза.

Заедно с другият предател на България, боклука Константин Мишев, организираха опита за отравяне на ген.Бриго Аспарухов, не къде да е, а в президенството на РБ, по времето на жабата Жельо Желев!

Кой е бригадир аспарухов и какво народополезно нещо е направил за Република България?

скрий се бе келеме комунистическо.

"Антикомунизмът" вече е бита карта. Измисли нещо ново, ако можеш.

Ако позволите : А. Бихте ли упътили относно Реалните участия/назначения на Алексиев в САЩ ? Б. Бихте ли Прочели Внимателно правилата за Кандидатиране ?

основно пляют путинови близачи,обичащи повече кремълските диктатори,отколкото истинските български патриоти. Но питам,как Алексиев е приет английска филология през 1962 г. в Софийския университет/тогава можеше да те приемат само, ако си дете на АБПФК или по препоръка на ДС/. Този е поредният кандидат по сценария да дърпа гласове от истинсите десни след като ползваха Сакскобурготски ,Георги Марков,Бойко Борисов и т.н.

този боклук е вче бивш агент на цру-пенсионер,който се премести да живее в България и съсъ сигурност е тук за да върши същата тази подривна дейност която боклуците от белия дом му заповядват. Вън от България-->мръсен предател.БОКЛУК!!!

Наблюдатели , резиденти , лобисти на Шеврон,независимо от потеклото и образованието му - няма как да защитават българските интереси в Брюксел! Като му е толкова мила Майка България - защо не живя и се труди ТУК ??? Отстрани лесно се решават съдбите на плебеите ,с евро депутатска заплата !

Сложновато.... - от една страна - г-н Алексиев е Тотално-прав, - от Друга - има Доста Въпросителни относно житието/битието-му. Сумарно - Поредният опит на 'наште' да Унищожат Нашата връзка с Нашата Глобална Диаспора.

Кунева ще черпи :)

Пръмова ли ?! - ами че тя зела-дала.

Още един Лобист за Фракинга на шистов газ в БГ. Да се измита от тук, при неговите спонсори в САЩ ! Гледахте ли го във Всяка Неделя - наглеца за кого лобира ?

Всеки може да лобира за когото си иска. Американците може да си добиват шистов газ в пустинята, но Северна България, на която са хвърлили око, е продородна земя, която трябва да опазим чиста. Тъй, че важното е нашите управляващи да са си на мястото и да взимат национално отговорни решения.

Г-н Алексиев е един лъжец! Надали живее в тоя къщата на дядо си. Тя е един бордей, където само се е регистрирал!

Този в момента работи за Шеврон. Човекът с шистите

Г-н Алексиев е очевидно патриот на американските интереси и правителства-а те са:да се преследват всички чужди интереси и държави, които не съвпадат стези на САЩ.В телевизионно интервю г-н А.А. се скара на България, че не се е опълчила с всички сили срещу Русия по въпроса за Крим.Нищо, че Крим е вековна руска земя с руско население, прехвърлена като чувал с картофи на изкуственото творение Украйна по волята на Н.С.Хрушчов.Разпадът на СССР, за което решителната роля е на САЩ, оставиха зад граница 35 милиона руснаци.Те не желаят ли да са в границите на Русия, така както България води 4 войни за да събере в общ български дом нашите сънародници от Македония, Тракия, Добруджа, Западните покрайнини, Поморавиет и др. Русия ни освободи от Турция, от Хитлерова Германия, изгради хиляди фабрики и заводи.Нашта държавна адменстрация през 1878-9 г бе изградена по съвременен начин от РУСИЯ. На САЩ дължим разбиването на икономиката ,армията, селското стопанство и спорта по плана на РАН-ЪТ, преки сътрудници на правителството във Вашингтон. Сега са дошли да агитират за разработването на шистовия газ. САЩ подписаха Ньойския договор, разпокъсал българския народ и земя. Това са истините.Другото е пропаганда и агитация, а аз не ги обичам.

Не знаех, че и този изкуфял агент на ЦРУ се е кандидатирал за евродепутат.

Право да гласуват в България трябва да имат хора ,които са единствено български поданици и са живели не по-малко от 4-те последни години в страната .

що турците от онодола как гласуват ,това чесно ли е...

В България поданици са само британците.

Той какво иска, да променим закона само заради него ли?

разбирасе че ще се промени и закона ,цялата ни държава има нужда от промени,най вече тесногръдите комунагли...

Ама и ти мно-о-ого знаеш.Знаеш ли, че синът на политбюро с хубавото руско име Сергей е бил степендиант на Сорос в Лондон? А сигурно не си чувал за Райко Алексиев, издател, български журналист, а и той не отстъпва на баща си. Селяк прост.Гласувай за лудия Сидеров и за още по-лудия Пеевски.

Сидеров съвсем не е луд. Той просто говори неудобни истини. При това положение, много удобно е да го изкарват луд. Той е моят избор. Аз никога не греша.

Да ти имам аргументите. Това че Станишев е син на член на Политбюро и Пеевски е дебел, не значи че трябва да се гласува за Алексиев, отявлен българофоб!

от такива като Александров, България има нужда,човек който е наясно с реалноста...

Да ама няма ДАЛАВЕРА ,за други...

Много добре !!! Браво на ЦИК - такива туртуфрутлеци нямат място в Европарламента - този кой е, какъв е, кой го знае, слушах го онзи ден при Кеворка, изключително вреден и много ТЪП !!! Не може да оцени историческата роля на Русия в развитиета на България като модерна държава. А и не отговаря на условията - нали всички са за това да се спазват правилата, откога САЩ е в ЕС ?!

тъп си ти че не виждаш по далеч от носа си...деградирал тесногръд комунист...

Току що получи минус от мен...

Хаха Тъпак Педерасевич, може ли да ми обясниш как една примитивна азиатска държава помага на друга Европейска държава да бъде модерна. Мнооого си тъп.

Един образован българин, от сой както се казва, а не с дошли родители от село и настанени в жилища на изселени и убити, интелигент, доказал се и в чужбина не може да бъде европейски депутат, а един съветски гражданин, без трудов стаж, ценен само от партията си и то не от цялата, а също и друга дебела с.в.и.н.я могат.Браво. Разбрахте ли защо беше тази борба за ЦИК. Второ и трето е,че надали ще бъде бъде избран, защото прагът е много висок. А червените кухи лейки са все още много.

Тоя лешпер пък за какъв се мисли! Да ходи да си продава соросоидните номерца на хамериканците!

Роден в ссср, отроче на висш номенклатурчик, сальфецкий грАжданИн, не служил войник, дори не държал оръжие в ръка, със странна квалификация, без нито един ден трудов стаж, може да бъде премиер, генсек на бкп, шеф на европейските социалисти, а един Достоен Българин, преживял неимоверни страдания, реализирал се в условията на жестока конкуренция е никой за туземната популация ?

Прав си, братко! Народът е докаран до деградация от комунистическите кратуни.

Голяма логика вадиш? Ми тогава да изпратим делегация във Виена, пък да изберем някой начетен царедворец да топли местенце в ЕС.

ЦИК извади от изборите кандидатурата на Алекс Алексиев Дали ЦИК са прави , или не, ще го каже ВАС. А има ли или не политическо вмешателство , за нас обикновенни граждани ще си остане загадка. Според мен е по-добре един образован човек като Алексиев да отиде в Европарламента , отколкото псевдо бизнесмени като Пеевски, манекенки като Паунова, фюрерчета , като Сидеров , евронедоразумения, като Станишев и всякакви други мушмороци.

Този Алекс постоянно плюеше България, за какво му е ЕС. Защо не се кандидатира от листата на "сините" си приятели? Май и те не го искат.

Щот и "сините" май са червени, щом такива кат се още щракат по разни форуми, а сте и мнозинство ?

Стар бил, не знам си какъв бил, добрееее, ясно че за много хора има по-добър кандидат - млад и много добре охранен

Алекс Алексиев!?...Кой е този?

Син на зверски убития от комунистическите изчадия Български интелектуалец Райко Алексиев.

И какво от това?Иска да надупчим Добруджа.Проводник на колониални интереси.

Правилно е заличен.Слушах му приказките с голямо внимание и нямам добро впечатление.Този човек не е адекватен и най-добре да си гледа пенсията.

Бабо, здравей, аз съм дядо. Защо не съм те срещал до сега в Дира? Слушай сега няколко думи за ислямизма. Истинските глобални опастности, които заплашват света, освен природните е настъплението на фундаментализма. Срещу това противодействие още не е измислено. Даже самият аз нямам идея. Доколкото имам опит и в Русия и в Америка имам нещо на ум. Но това е друга тема. Тук са нужни усилията на цял свят. Вместо това, ние хвърляме сили и средства, да се ежим един на друг. Би трябвало да е ясно на всеки, който се упражнява в писане на политически коментари, че запада няма да се бие заради Украйна. Но Русия определено ще се бие. Прецента с Грузия доказва това. Какво ги дъвчем тогава, та си отвличаме вниманието от най главното. А за европарламента зная това. Че са безплезни разни партии, защото лаят на един глас. Харесвам националистите. Ще приветствам появяването там на Джамбаски и Ташева. Дано чуем в тоя монотонен хор техните солови партии. Не съм музикант, но метафората е добра. Хайде, хев а найс дей.

Москальският фундаментализъм е по-опасен за цивилизованото човечество и от най-злия ислямизъм.

Е нека се бие рашка де, тя само това може и накрая пак гризва дръвцето с население живеещо по африкански стандарти. И какво направи в Грузия, както казва Швейк "едно голямо лайно направи" Откъсна малко територия и какво. 140 млн. срещу 4-5 млн. Големи юнаци няма що, голяма победа хахаха. А руския лакей Ташункова може и да е националист ама не и Български, а нейната партия се обряза колективно преди доста време ако не си разбрал.

марш в щатите говедо такова !!!!Чии интереси ще защитаваш в европейския парламент , какво общо имаш с България и хората , които живеят тук. Ще се удавиш в собствената си омраза и злоба срещу всичко българско, що за човек си ти?

Няма да защитава москалските интереси, няма да е троянски кон, ще защитава Българските Интереси, продажно рашофильофьче.

този шушляк никролога му се е показал от джоба къде иска и депутат да кандидатства в хамерика

А ти руско говедо марш от България, какво правиш в Европа ходи си в Азия.

предател, вън от БГ!

Уважаеми цензори, какво точно казах - обида, цинизъм или накърняване на доброто име на А.А. в резултат на което скрихте светкавично коментара?

Един достоен българин, родолюбец, образован интелектуалец, честен, почтен, открит човек. Явно туземната популация, във сичките и представления недолюбва такива Личности.

Толкова е честен,че от сега е решил да дупчи Добруджа.Няма отървне от тези Шеврон