Бащата, убил дъщеря си: Може да не съм бил прав, но се случи

Окръжният съд в Русе остави за постоянно в ареста Пламен Петров, обвинен за убийството на 7-годишната си дъщеря. Може да не съм бил прав, каза той.

Обратно в новината

Коментари - Бащата, убил дъщеря си: Може да не съм бил прав, но се случи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ми е мъчно за детенцето. С какво е заслужило песниците и шамарите и ритниците на баща си, човекът който трябва да ги закриля и обича. И сигурно те пак са го обичали, и пак са го наричали "тате". А казват-детските години са най-хубавите.

Ако са на място Институциите този и подобни идиоти където вината е безспорна трябва на мига и до живот да бъдат инсталирани в затвора , независимо колко мастити адвокати ги защитават!!!!

Като го гледах по ТВ колко спокойно говореше, явно не му пука особено. Лоша работа, изпростя народа, оскотя и нищо добро не ни чака с подобен мат'рял...

Много е вероятно този така наречен баща,да има и психически проблеми.Питам се,съдът при развода как решава,че може да се грижи за децата си сам-това не е лесна работа,и защо новата му приятелка и другият мъж,присъствали на побоя,са стояли безучастно?Не стават ли съучастници на престъпление?

Доживотен затвор с много мъки за това изчадие!!!!

"Може и да не съм бил прав" - убиецът допуска, че може и да е бил прав. Ега си и бащата.За него е по-важно да се оправдава в съда, отколкото да проумее факта, че е убил дъщеря си.

Какво ли се чудим - то. на лицето му е изписано, че е насилник и убиец и изпитва удоволствие от насилието.Този тип хора, са предимно комплексари, с мания за величие и желание непрекъснато да са център на внимание.Такива "бащи", обикновено тормозят децата си и по този начин предопределят по-нататъшната им съдба.Те пречупват живота им завинаги, объркват представите им за добро и зло, а порасналите вече деца, стават агресивни и прилагат в живота си същия жесток модел на поведение.В това се състои, всъщност, трагедията.Знам тези неща, със сигурност, защото жестоко детство е най-голямата беда и най-грозното проклятие, което може да се случи на един човек.Това е по-зловещо и от смъртта.А този индивид, с мрачен поглед на убиец, бих го подложил на средновековни изтезания.Уви, живеем в тъй нареченият цивилизован век, в който тези мъчения са забранени!Но пък е позволено да убиваш невинни и да имаш защитник , и даже човешки права.Боже, в какво време живеем!!!

За бащата спор няма-тотален изрод! Ами майката на детето? Каква е тази майка, която оставя двете си деца при този ненормалник? Заминава при следващия, създава си ново семейство и толкоз, Вече ангажимент към дечицата няма. Спасява се и ги изтрива от живота си. По корем ще се влачи ако трябва, ще ги отвлече, коя майка оставя децата си???

Стига с тези обвинения, че държавата е ненормална и прочие. Луди и убийства има навсякъде, а този не прави изключение. От снимката си личи кретенизъм и умствени проблеми.

В действителност кое е лицето? До вчера ни даваха снимка на един мустакатко, сега този - кой е бащата-детеубиец?

Ако сме нормални хора с нормална държава, този изрод ще гние в затвора до края на живота си - без право на помилване или намаляване на присъдата! А социалните, които са отговаряли за неговия случай да ги покажат на обществото и да понесат също наказателна отговорност и съд за безхаберието си довело до издевателствата и смъртта на детенцето! Същото важи и за жената живяла с този човек - тя също е съучастник в тези зверства, тя също би трябвало да бъде съдена за съучастие в предумишлено убийство по особено жесток и мъчителен начин за жертвата!

по време на побоя в стаята са присъствали още двама възрастни и никой от тях не е пожелал да спаси детенцето от собствения му баща, а съдът при развода е постъпил от мъдро по-мъдро - присъдил е двете момиченца и общинското жилище на него-убиецът, след като майка им е казвала за малтретирането й и как така решиха,че става за баща, а за съпруг - не, всички са знаели за "подвизите" му срещу по-слаби,заслужава веднага да бъде убит аналогично веднага ......

Викате срещу САЩ, но в САЩ за случай на насилие от страна на бащата- апартамента и децата остават директно при майката, а този си дава 2/3 от заплатата за издръжка. Такъв е законът там и при изневяра. А българският съд- корумпиран и безчовечен направи това- уби едно дете и цялото общество, защото допуска това. Дано новия грип не достигне България, защото с тази корумпирана здравна система половината българи ще изчезнат. Такова е обществото. Богатите и правови общества ще оцелеят, корумпираните- не.

Човекът имал психични отклонения! Доказано, че е агресивен идиот! Къде са социалните- нямало сигнали! Нали ако някой подаде сигнал ще трябва да свидетелства и след това ще има разправии с него.....къде е държавата? - няма я, няма го и детето!

Само като видите в какъв квартал живее в каква дупка в тази смрат и мизерия тези квартали са като гета.

нали знаем на кое място по спавяне с живота се класираха 15-те - пред връстниците си от Бангладеш,както и за нивото на грамотност в ЕС на кое място сме.

Изрод!!! Доживотен затвор! Горкото детенце, дано почива в мир.

Случаят е ясен.....жалкото е , че децата са му били дадени на него, а той е просто един скот.....аз съм потресен...мъж съм, по стечение на обстоятелсатвата бездетен, но винаги съм симечтал за моминченце, на което да дам всичко най-добро което мога.....доплака ми се.......разтреперах се.....как може такиваа жалки подобия на хора да има...да гние в АДА

Може би детето с нещо много го е ядо сало и затова бащата го е пребил до смърт. Нямам друго обяснение!

Още един психопат.

Бащата си е биел децата. Поувлякъл се.. Може и да не е бил прав, но не е бил пиян.. ПС. Ако законите бяха закони и съседите и съседите на съседите щаха също да са виновни.

Имах предвид следното: ако законите/държавата не може да защити културните ценности на народа, то не би трябвало да пречи/ограничава хората сами да се защитават. Но понеже това законово няма как да стане, такива брутални случаи, в които някой "може и да не е бил прав" ще продължават да се появяват.

eймeнa

И все пак навремето, когато съдът е отсъждал на кого да даде децата, са преценили, че имотния ги заслужава. Вместо да ги даде на майката и да й осигури жилище и средства за отглеждането им!... Понеже държaвата не се интересува от гражданите си - скоро няма да има държaва.

Тоя не е мръднал еволюционно, от времето когато от маймуните се правиха хора. Жалко за загубения живот на детенцето. забележка - и не е единствения

25 години е варварско, а убийството на човек какво е? Интересно ми е как ще го квалифицираш?

като погледнем случаят комплексно има много фактори и много виновни за случая- персонално и институзионално. 1- бастата е ниско интелигентен и безсилен и безработен- маже които се чувставт безсилни нападат наи беззаститните - в този случаи децата. 2. бежаберието на министерство на соцялните грижи и образованието. ниски ддецки (по принцип децките надбавки тржбва да се дават на децата така че независимо родителите дали работят или не те да са осигурени). 3. страх и бежаберие в обстеството -саседите не реагират застото имат страх че изродат може да ги пречука ако изпеят на ченгетатата. а те знят че ченгетата и да го хванат пак сте го пуснат. садебната система е прогнила састо и се тресе от корупция. но като цялостен фактор е че сас засилване на кизерията и разложението на обстеството , разпадането на семиството вярата в царква и инститтуции води до нарастване на насилието. лека и праст на детенцето, нисто не могло да види от живота. може бе се е оттарвала от ежедневнотопсичически и физическо насилие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На какъв език пишеш, бе неграмотник. Я вземай читанката за трето отделение вместо да дрънкаш по форумите.

до психокук:понеже си много грамотен не моя да прочетеш: Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. без повече коментари.явно никога не си чувал за хората които нямат кирилица на пц, защото...наи вероятно не са в балгария, но това не значи че ги е грижа по малко от теб.

За такива господа , задължително: ДОЖИВОТНА !, но не да яде и пие , а направо СМЪРТ .... Каква душа носи този?!...

И затова ни трябва смъртното наказание!

Детето отказвало да чете!? Това била причината... Друго не ми се говори, няма и смисъл. Лека му пръст на малкото...

Мръсен селяндур! На тоя най- качественото наказание би било да остане с мен насаме за около 10 мин. После най- вероятно ще викате да му попее поп.

Някой да го стърже със ситно ренде тоя кретен, пък после да му се каже, абе май сгреших. Кръгъл кретен...

именно

След убийството съседи казаха, че са чували жестоки скандали и побои от дома на Петрови, но никой не е подал сигнал за тях в институциите. Че и подадат какво ще стане?! НИЩО! Това е Булгаристан и такива изроди, като тоя на снимката, си живуркат безнаказано.

То в булгаристан освен изроди други няма.

Как не ти омръзна да обиждаш България и сънародниците си, бе?! Отивай си в Туркистан, те там по-малки изроди. Ние поне тук не убиваме с камъни момичета и не ги заравяме живи, щото...

Като цяло си прав. Само че замисли се- ние сме тоя Булгаристан. Ние си траем, ако не ни засяга пряко и затова е тоя Булгаристан. Ние не можем да свалим правителство, вдигаме протест на протеста.. Ние си мълчим при всяко извращение на ШИБАНИТЕ управляващи. Ние избираме същите тези, които до вчера са ни мачкали, и отново да ни мачкат. Ние не сме народ, не сме единни, както са гърци, турци, че и циганите, дори. НИЕ СМЕ СИ КРИВИ ЗА ТОВА ДА ЖИВЕЕМ В ТОЯ БУЛГАРИСТАН!

Шило

И що трябваше да убиваш детето? Да, връщане няма, ама мен това ме интересува: Защо трябваше да убиваш дъщеря си? Нея ли сънуваш сега? Не чуваш ли гласа? Не ти ли трепва сърцето? Не съжаляваш ли, че не можеш въпреки всичко да хвърлиш шепа пръст в гроба и, да запалиш свещичка? Що за човек си, бе?

Я не се впрягай. Обикновен пиянски сакатлък. Този е отрепал само едно чаве все пак. Ежедневно пияни скотове се самозатриват с колите си и затриват и други скотове. Нищо ново под слънцето. Булгаристанско ежедневие.

Шило

Ото, не мога да се примиря, приятелю. Не мога. Докъде стига деградацията ни?

Какво значи "Ежедневно пияни скотове се самозатриват с колите си и затриват и други скотове"? Ами, ако онзи насреща не е "пиян скот"? Ами, ако си ти или някой твой близък? Ако имаше по-малко мизантропи в тази държава, нещата щяха да са много по-добре...

Битова престъпност вече няма, преборих я! Всичко е постановка на гербаджиите и Бойко и Цветанов!

Хубаво е при моето управление, нали?

Целта е постигната- близки и роднини се избиват един- друг! Да живее ЧЕРВЕНАТА демокрация :-)

Този режим на турско-комунистическата ХУНТА ще остане в историята със всекидневните убийства и самоубийства на деца

Jeni

Абе ако имаше смъртно наказание, едва ли щеше да дрънкаш виновен ли си или не! Ама хак да ни е- да ни е честита демокрацията без закони!

То тъпия булгаристански матриял си се самозатрива и без смъртно наказание. Скоро в булгаристан матрияла ще бъде на привиршване. Природата се самоочиства от безполезната измет.

Ото, ми ти какъв мат`рял си? Защо не си кажеш, като си такъв разбирач на булгаристанското...

Е такива отрпки пълнат затворите а защо ли не доживот ? а главният виновник си ваканцува в парламента.

за к'во ми цакна минусче ве трол

Матрияла не струва. Политиците също не струват тъй като произлизат от същия тъп, мързелив, невеж и невъзпитан булгаристански матриял.

Да.. Определено МАТРИАЛА е много лош. И Борисов го каза преди колко време, но тогава го оплюха..

Безпросветен българин. А защо не са дали правата на майката.Нямала жилище.Ами тези комуняги по съветите - всички до един са комуняги или ДПС-ари настанали се там, да й бяха дали като на майка жилището, пък той да живее където знае. Какво значи "Може да не съм прав". Значи - може и да съм прав.Сто на сто гласувал винаги за БСП-то. Но сега - ядец. Повече няма.Или в затвора, или в лудницата.А най-добре линч.

Разводът е "по взаимно съгласие". Ако кухата ти кратуна въобще може да асимилира какво е това. Простотията и невежеството ще затрият булгаристан.

Чий го дириш тук тогава! Хайде в Анадола - ТАМ ТЕ ЧАКАТ И ПИТАТ КОГА ЩЕ ОТИДИШ!!!

ВЪВ ВСЯКА ПОСОКА, ОТВСЯКЪДЕ, ОТВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ Т.НАР. СВОБОДА И ДЕМОКРАТИЧНО БЪДЕЩЕ НА БГ СА ПРОВАЛ! ПРОВАЛ ЗАЩОТО ОСНОВНИЯТ АКТИВ НА ЕДНА СТРАНА СА СПОКОЙНИТЕ, УСМИХНАТИ, ДОВОЛНИ, РАБОТЕЩИ И ЩАСТЛИВИ ХОРА КОИТО СА ПОДЧИНЕНИ НА ПРАВИЛА И ЗАКОНИ! А ТАКИВА ХОРА ТУДЕЙЙЙ СА 1 НА 10! ОСТАНАЛИТЕ 9 СА СМЛЕНИ И ИЗСРАНИ ПРЕЗ ГЗ НА ДЕМОКРАЦИЯТА! ОСТАНАЛИТЕ 9 ПРОСТО НЕ ИЗДЪРЖАХА ...ДАНО НЯКОГА СЕ ВЪРНЕ НРБ!

:))) Уникален! На колко си години, дядо?

С този мързелив, невъзпитан и прост матриял булгаристан няма бъдеще. Нито демократично, нито каквото и да било.

Хубавото на всички такива случки е, че булгаристанската измет от мързел и простия бързо и сигурно се самозатрива и съвсем скоро ще освободи майката земя от присъствието си. Няма да е далече времето когато булгаристанци ще са само ковти исторрия.

Не се надявай, турски цървул!

Референдум НЕ може да има за смъртното наказание! Наказание над 25 години е варварско и жистоко,ненужно никому! Направете разлика между: ВЪЗМЕЗДИЕ-НАКАЗАНИЕ!

Може би не съм прав , ама ако го срещна тоя смърдящ кретен , ще го опознават с днк - експертиза .

Айде, айде, такива булгаристански бабаити като теб си ги знем.:)

Измет са твоите сънародници , шломо : ) Марш в пустинята , плъх !

Гнусна, Идиотска Работа - .."Може да не съм бил прав, но се случи..". Може да не е бил прав, какво оТкритие прави това пОдобие на чОвек. Остава да каже утре, "Ама може и да съм прав.." Този е пълен Извратеняк и в Зандана ДО ЖИВОТ, за да спре да казва поне повече " Може..."

Комунистите избиха десетки хиляди българи и обрекоха милиони на мизерия и ужас! Бог да прости загиналото детенце, а нас да пази от комунисти и русофили!

Ти не си жертва на комунизма а си жертва на природата. Не те е дарила с мозък.

Референдум за връщане на смъртното наказание и ако ЕС /звучи мн странно, напомня ми за нацизма/, та ако нацитата не са съгласни да излизаме и от тоя мухлясал съюз. Тези отношения са характерни за други нации, защо и ние се превръщаме в американци и европейци с изкривено садистично съзнание???

Живея в панелен блок в Люлин. На нашия етаж съседа отляво бие жена си, над нас също една-две женици ядат пердах, отдясно е тихо, защото никой не живее. Мен веднъж жена ми ме би защото бях пиян, а исках да си допивам още, въобще насилие да искаш. Жалко за детето разбира се

Бях свидетел на подобен случай по празниците преди Нова година. Съседа беше седнал с негов авер да пият ракия. Някъде около полунощ се вдигна невъобразима гюрултия. Давамата авери се бяха напили и се сбили. Чуваше се чупене на мебели, женски и детски писъци, с една дума - обичайното. После единият явно си тръгна а другият подпука жена си. Бой в апартамента, бой на стълбището, после пак бой в апартамента и така цяла нощ. Към 5.30 сутринта дойдоха куките но всичко вече беше утихнало. На сутринта като погледнах части от мебели имаше чак на паркинга и в градинката пред блока. Обикновени булгаристански битовизми. Не си струва да се говори.

чудя им се на ъкъла на тези жени, дето редовно ядяли пердах. Толкова ли не могат да си намерят по една бухалка или някой крик и да го издебнат тоя идиот, който ги бие, и да му надробят няколко кости. Гаранция, че повече няма да посмее да ги удари. Той сигурно няма и да може де.

До вчера е бил един от нас...Днес убиец на собственото си дете. Неволно,в яд...безпътица...скандал... Всяка сутрин,четем криминалните новини и се възмущаваме...Докато не станем част от новините... Тогава не разбираме как се е случило,а Непознати ни искат доживот в затвора...А,дори не ги познаваме... ОтЕдин Анонимно писещ човек,седящ на последния стол в театъра...

Безумно си прав, но простата и ниско интелигентна измет няма да те разбере. Аз бих го написал простичко и разбираемо, като за прости булгаристански скотове, но модераторката ще ме изтрие.

Благодаря :)

ми да вземем всички да претрепем децата си,да не живее само той в безизходица...НИЩО не може да оправдае насилието над деца от собствените им родители(а и от чужди)!!!!!

Не, не е бил един от тези, които знаят какво е театър, още повече пък да седят в него ... Ако знаеше, все някаква мисъл или чувство би минало през съзнанието му, преди да затрие собственото си дете! Но не - това е някакъв скот. При някои животни мъжките изяждат или просто стъпкват малките си отрочета, не знам защо, но има някакво обяснение. При хомо сапиенс, според мен, няма обяснение такова поведение. По определение е изключено. Ерго - не става дума за сапиенс, а за някаква много сбъркана отрепка, двукрако без опашка, по класификацията на Карл Линей. Жалко, че няма смъртно наказание, че не ми се плащат данъци за отглеждане на такива ...

гнусен изрод

една типично българска трагедия, има я в почти във всеки панелен блок а може би и във всеки вход. безпаричието води до разводи, побойща и понякога убийства. бог да го прости детето, то не е виновно че се е родило в българия.

Не точно безпаричието, а мързела, простотията и липсата на възпитание.

Не си прав.

И ти самият от мързел и простотия си останал неграмотен и дори не си се научил да пишеш. И после ще ривеш, че страдаш от безпаричие. Парите не падат от небето. За тях човек трябва да се потруди.

Доживотен без право на замяна. А в килията на всяка стена снимки на щерката.

мен

И да си бил прав сега като влезеш в затвора за 20 години там ще те "огънат" ...

Споко, сега ще го обявят за луд, ще го пуснат, няма страшно...