Военен уби жена си и се простреля (снимки)

Военен полицай застреля съпругата си при семеен скандал във Враца, а след това се простреля в главата. Драмата се разиграла пред очите на двете им деца.

Обратно в новината

Коментари - Военен уби жена си и се простреля (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жените да са кротки..иначе стават и грешки,да не си реват после

Живеем в едно безвремие, където май стана норма на поведение: - мъжете да стрелят по жените си като по гълъби; - да трепят децата си... ОСКОТЯВАМЕ КАТО НАЦИЯ, а това е опасно. И ми е тъжно и страшно..., а съм безпомощна... нещо да изменя...

Ами така става!Трагедия,пред децата.И тези деца сега какво?При баба!

А на бас, че Българските военни са избили повече Български жени и деца, отколкото терористи в Ирак, Афганистан и Босна!

журналисти, не мислите ли, че подобни новини, трябва са затворени за коментари ? :( имайте някакъв респект към болката на хората.

човекът, те и американците от Виетнам не бяха на ред и руснаците от Афганистан....

Такива хора си е имало и такива неща се случват секи ден , просто преди 20 години е немало кой да ти го казва..

Липсата на работни места кара младите хора да постъпват като професионални войници в т.н. Б.А. ! Жаждата за повече пари ги кара да ходят на мисии ! А не съм сигурен дали и не ги задължават да постъпват така ! По този начин се осигурява пушечното месо от държавата ни ! Като се добавят след това и случаите, с изневери, обсебване на получените средства от съпруги и роднини или пък другата изненада ... Отива на мисия и....след 11 месеца му се ражда детенце... Ами... от обстановката на мисията и от сложилите се обстоятелства ...превъртането е сигурно ! Това е една логична развръзка ! Случая може да не е такъв , но ... Жалко за жената и децата Този НЯМА право да постъпва така... Другото е лабилна психика или ...алкохола. И той не прощава !

Ако имаш стабилна психика ще учиш и реализираш на друго място. На времето служехме по две години но никой не ни е карал да ходим някъде....68-ма е друга бира.

По хамерикански! Нали искахте да сте капиталиси: Честито

.

И аз имам оръжие бе. Що не съм посегнал да стрелям? Хем първата ми жена с бутилка ме нападна и то в гръб. Избих и бутилката и я изгоних на вън на -15 да и се охладят страстите. И се разведох след това. Сложно ли е, не знам.

защо всички военни върнали се от една или няколко мисии в Ирак и Авганистан превъртат откачат буистват и не могат да се впишат като нормални в обществото? И за какъв чемер си изпращаме децата на мисии като като държавата ни се разпада а ние сме хукнали света да оправяме ?

Този от Лясковец не е бил на мисии, нали?!

Щом си военен ще траеш за сватба и семейство. Ще събереш някоя пара и друга,ще учиш, ще се уволниш щом трябва и тогава може. Семейството си иска човека до него да е. Е,ако някоя те хареса за ген - нейна си работа.

Ба си простотията,защо трябва да убиваш жена си че после и себе си.Говорихме с едно приятелче,младо момче и ми каза "Трябва да има една територия от 1 000 декара,сгради с всичките му удобства,паркове.....и всички изоглавени вътре.....да живеят на воля но при три метрови огради.

Даже си мисля, че напоследък за военни полицаи кандидатстват хора с нисък интелект и самочувствие и най вече по стара семейна традиция, държавната служба си е най сигурното и тва е. .

Баси военния, да не може да се гръмне даже като хората.

Ти като си специалист, що не се гръмнеш по-добре, а?

Много ми е тъжно за децата, какъв шок са преживели, как ще им липсва майка им. Не мога да повярвам, че родил може да причини подобно нещо на собствените си деца да ги остави сами на тоя свят. Също не мога да повярвам, че има коментари които проявяват разбиране към убиецът в случай че жена му му е дала повод за ревност- никой няма право да отнема чужд живот при никакви обстоятелства, що за неандарталско мислене имат някои мъже?!?

Ми сигур щот сички жени сте курви. Водите с по акъля на курлежки и приятелки. Турате си го на размешано, праите си кефа и после сте били теглили тегло. Ми къ? Ше теглите, мноо ясно.

VERNO SI PRAV BRAT MI!

Аз това питам-Като е луд кой му е дал оръжие?Някой по-луд от него.Въобще тая България стана голяма лудница!Господ да ние на помощ!

Само се спекулира с мнения без да сме наясно какво е станало и какво е било в дъното на всичко. Дали се е смахнал военният полицай или пък жена му го е афектирала до такава степен, че да не знае какво прави - само може да се гадае. Много хора не се връщат нормални от мисия. Тези, които не са ходили, да не се обаждат тук! И в България и в САЩ се връщат обременени. Дали жена му е била светица или курва - също не знаем. Не може да се говори така. Въпросът е, че много често жените вместо да замълчат и да се спре дотам с нервите, наливат масло в огъня, докато мъжете им не изтрещят и направят някоя глупост. Естествено не го оправдавам, но в брака и двамата партньори трябва да полагат усилия, а не както учат феминистките мъжете да отстъпват всеки път. Ако не е могла да го търпи - да се е развела с него, а не да го вбесява и да го докарва до ексцесии да я застреля и да остави децата сираци! Понеже няма социална защита за такива жени и затова те се принуждават да търпят изперкалите си мъже - било то насилници или пияници, защото в повечето случаи няма къде да идат с 2 деца.

Само да добавя някой жени търпят и от глупост толкова им е акъла

magit@abv.bg

По тъпо същество от жената няма в България. И кучето ми е по-умно. За това не трябва да се връзваме на жените, а да си гледаме кефа. От както го осъзнах, ми е супер. А когато жените ме наричат женкар и боклук, си е направо комплимент за мен :)))))

"Въпросът е, че много често жените вместо да замълчат и да се спре дотам с нервите, наливат масло в огъня, докато мъжете им не изтрещят и направят някоя глупост." --- Абсолютно съгласна.

Не знам с какво се спекулира но ще извадя оръжие само ако видя такова насреща си.....е кой когото изпревари.Нямам оръжие и се псувам всеки Божи ден.....търкаляше се в краката ми но беше преди 40 г......

Това го обясни на този Криско над теб, че като го гледам колко е млад е имал само пластмасови пищови горкия.

Абе всякакви луди с пагони и оръжие,няма ли поне за бог да прости да осъдят някой ,който ги е назначил и въоръжил,доста психолози и психиатри вземат доста пари за да няма такива драми,за спецовете по човешки ресурси не говорим,в частните фирми те скъсват от интервюта и сивита,в армията и полицията си решават личните проблеми със служебното оръжие

Дали ще е с пистолет или с кухненски нож - това не е толкова от значение, за да се драматизира. Ясно, че човек в афект, ще използва това, което му е под ръка - пистолет или нож или каквото и да е. Или пък с един юмрук, ако е силен и дотам. Не оръжията убиват хората, а хората убиват други хора. Като стане така, че оръжие да се използва масово срещу много хора като в САЩ - в училища и други учреждения, тогава ще е проблем. Всички се хващат за това, че някой бил полицай или военен като стане белята. Е те не са ли хора? Даже да не кажа, че са подложени на по-голям ежедневен стрес от много други професии.

magit@abv.bg

Всичко е въпрос на психика. Човек с оръжие в ръка, трябва да е психически много здрав. Всичко е до тренировка на психиката. Но ще ме извиняваш, говориш все едно не си водил ръкопашен бой. Инстинктивно когато противника ти е по силен, ти удряш с максимална сила, когато е по слаб, ти знаеш ,че можеш да го увредиш а целта ти не е да убиваш и удряш леко. Трябва да си пиян или дрогиран за да не можеш да прецениш силата си и пак всичко е до психика. Не случайно закона наказва по-строго, ако си използвал опият, а не те оправдава. Може само жена ти да ти прости, че си я ударил защото си бил пиян и това прави жените още по тъпи

Снежана

Хора са, но особеностите на професията се знае и там трябва да има и има психолог. За хората били на мисии също, а не след като се завърнат всичко приключва и остават близките с тях.

Истината е, че оръжието не убива. Със същия успех, тоя човек можеше да е тракторист и да я претрепа с лопатата или да я наръга с ножа за хляб. Тъй че, айде да не се впечатляваме, като ощипани девици, чак толкова много от това, че някои хора имат оръжие, пък макар и служебно. Еднакво лесно е да посегнеш и с лопатата, и с пищова. А поуките са за коментаторите.

Снежана

Хора са, но особеностите на професията се знае и там трябва да има и има психолог. За хората били на мисии също, а не след като се завърнат всичко приключва и остават близките с тях.

Крайно време е Министърът на отбраната да се заеме със социалната политик на армията, а да не си занимава с това що не му е работа, защото мандатът на тази партия се топи като пролетен сняг. Преди изборите говореха едно, сега вършат друго. Осигуряват плацдарми за олигарсите да пачелят, а хората в мизерия се САМОУБИВАТ. Това ми било вековна партия,дрън,дрън.

Има само едно решение и то е вонените и полицаите да се подложат на нови изпити и тестове. В армията е пълно с уредени, а способните не ги допускат. Това да се уредиш на мисия в чужбина е много трудно и повечето са връзкари или кеш са бацали. Това не е тайна за никой. Няма кво да се харчи ресурс за подобни военни. Държавата трябва да си е на мястото още като ги назначава.

Майната им на тестовете,две години живях в Грудово и по точно в Т-34.Бяхме 19-20 годишни момчета....как издържахме....не бяхме чували и за психоаналитик....под краката ми имаше 55 снаряда и 2 000 патрона...ако бях врътнал кво става. Само че бяхме мъже,дори и млади.

Под фуражка няма мозък,но от друга страна не е лесен панелния живот в България и донякъде го разбирам полицая.

Ако смяташ, че с моите 4 дипломи с магистърски степени - 2 от България и 2 от САЩ и то в различни области съм без мозък, то самата ти нямаш грам сиво вещество. Знам няколко езика и английският ми е като майчин. Да офицер съм от армията и се гордея с това. Навсякъде в чужбина ми казват: "Thank you for your service!", само в България разни пикли ми дават обидни квалификации.

Готово. Току що доказа, че Меган е прав/а. Еми няма акъл под фуражка и това си е...

Къде си ти, офицере мой???

Абе тая сигурно е била неква курва и си го е слагала под път и над път с всеки срещнат. Според мен на човека му е дошло до гуша от курвенските и номерца и е решил да и тегли коршума. Грешката му е, че и на неговия живот е посегнал. Щеше да се отърве с условна, 2 деца има, 2 мисии, разклатени нерви...щяхме да го извадиме :)

Има много по-добри решения. Като жена ти е курволяк, я пускаш на пазара поне пари да носи

Това беше добро:-)

Абе адвокате,може да е курва може и не. Не му е и роднина,оставяй да си прави каквото иска и ти си гледай живота,каки колкото искаш.Жалко за децата. Но за жена да дръпна спусъка.....няма се получи нивгиш.

Когато нямаш представа каква е истината, ни си позволявай да даваш такова долно и некадърно мнение адвокате.

Страсти и неволи ще хвърлят утре върху тях булото на срам и грях. Булото на срам и грях - не ще го хвърлят върху тях страсти и неволи.

Удивително тъп стих от епохата на социализма!

От коя епоха, неграмотно говедо?!

това е Яворов той е бил много ревнив

жалко за случилото се ... то бива бива ама от ревност или за изневяра ако почнем да се стреляме жив човек няма да остане .... ами поне малко контрол...

жените са станали големи курвета, за това ние трябва да сме курвари. Тогава, ще започнат жените да избиват. Мен вече ме заплашиха с някакъв професионален убиец муахахахаха

Болният ти мозък осъзнава ли, какво означава, един мъж да се нарича к.рвар?

след войната в Виетнам има над 50 000 подобни случая в САЩ. Кой крив , кой прав реалността е една, че два живота ги няма. Уж живота нямало цена, но всички сме свидетели , че всеки си има цена. Трагичното е, че в малка България тези неща се случват. Престъпното ни здравеопазване е още по жестоко от това да гръмнеш някой или да си теглиш ножа. Трагедиите са факт, но нещо да се променя- НИЩО

Престъпнатата ни съдебна система е на същото дередже.

тоя човек не е добре трябва да е във затвора а не на свобода.

Дано говедото да оживее за да се мъчи докато е жив.

Горките дечица!

Заглавието и първото ти изречение - как да е. Но оттам нататък ти куца анализът, ако мога да нарека така словоизлиянията ти. Не може да се обобщава за всички военни какви са според действията на един. А и той не е типичният военен, а военен полицай. Имаше един виц: Който не става за военен или за полицай, става военен полицай. С оръжие разполагат и хора от други професии. Защо обаче се дават квалификации на военните?! Явно някои имат комплекси от казармата (ако са карали такава) и им е трудно да ги избият и плюят ли плюят. Дано си разбрал какво ти казвам!

Отговорът ми беше реплика на "Това вече не е народ" по-долу. Не знам защо излезе тук.

Военните полицаи са смрадта на армията....

не мога да съдя, дали жената го е заслужавала, но на някои тъпанари, на които се дава оръжие, трябва да се провежда и курс за самоубийство! Що за дивотия е, да се простреляш през устата и"да си раздробиш лицето", като останеш жив?! Какво, куршумът е рикоширал в някой зъб ли, какви са тези глупости?...

Чудиш се, щото не разбираш от военна анатомия. Той военен, бе - кратуната му е от титан. А не знам как трябва жена му да залужи такова нещо и как децата му трябва да го заслужат.

То лошо няма като е рекал да трепе, ама да беше започнал в обратен ред! Сега ще се пържи в Ада!

На жени, сглупили да се женят за военни или полицаи, трябва законно да се разреши да се саморазвеждат, като излезат на площада и изкрещят три пъти - "Развеждам се! Развеждам се! Развеждам се!". И готово... После - ако имат деца - и деца, и имущество - всичко за нея, ако нямат - всеки да си дига партакешите...

Какво може да се очаква от човек,който се прехранва като наемник,готов да убива в чужда държава непознати хора за пари?

То от полицай какво друго да очакваш .....

не е полицай - наемник е. Полицаите не ходят на мисии в Ирак

Жал ми е за децата, освен че ще растат сираци, със сигурност ще бъдат травмирани за цял живот.

не, малки са, ще забравят всичко, дано да случат на добри хора да ги отгледат

Дано

Не само няма да забравят никога, но тази трагедия ще оформи личностите им и ще диктува перцепциите им цял живот. От такава трагедия бягство и забрава няма. Логика и оправдание - също няма. На тези деца е необходима работа със специалисти дълги години напред и изключителна всеотдайност и сигурност от средата, в която тепърва ще живеят.

Много,често си задавам въпроса дали с развитието на човечеството не загубихме представата за себе си. Човешкия живот напълно се обезцени.Бясна надпревара по магистрали в работата стрес и напрежение ,криза,безработица липса на перспектива.Забравихме най-важното как пълноценно да живеем.Да се радваме на малките неща.

Еволюционистите го доказаха вече - от няколко хиляди години интелектът не е фактор за оцеляването на отделния човек, затова интензивно затъпяваме. Днешния хомо уж-сапиенс е доста по-тъп от пещерния човек от каменната епоха. А в съвременната епоха този процес е най-интензивен. Само погледнете - и в света - между народите, и в България - между нас, кои имат най-много деца и се размножават най-интнзивно! Аре честито...

Точно така си е. Ако има някой, който си мисли, че е лесно да убиваш и да стрелят по теб, значи е напълно луд...

както е казал Шекспир, ревнивецът не ревнува защото му е даден повод, а защото е ревнивец. Такива хора най-добре да си стоят сами и да не се женят. Патологичната ревност е ужасна болест, познавам такива хора, даже за кратка връзка не стават, а брак с такъв човек е нещо ужасно.

хората се стрелят от немотия. Похарчили парите - и бой. Така ще да е защото нашата държава не мисли за младите хора. Във Враца хората нямат работа, боледуват и гладуват. Работят за по 300-400 лв. и то един от семейството

Ако беше тъй, майче, всички да сме се изпотрепали. Обаче в ситуация като нашата, оръжието влече само говедата, на които не трябва да се позволява да пристъпят и до нокторезачка даже. Военен и ченге днес е диагноза. Много тежка диагноза.

Държавата не е длъжна да осигурява работа на никого, тя си има други функции. Бедност, болести и нещастия има по цял свят, но не всеки е хванал патлака да убива!! Истината е, че българите сме лоши и злобни хора, а българските мъже масово са лабилни и доста комплексирани заради своята некадърност да направят каквото и да е смислено с живота си. Резултатът - пак демокрацията, държавата, евреите, планът Ран-Ът, ЕС и световната конспирация са ни виновни за глупостите, които, видите ли, ни били принудили да направим!!

В мисия България - мъртъв. Тук не е за всеки.

Като не е за всеки, да беше тръгнал на трета мисия. Сега децата му щяха да имат майка.

бе тва нашите военни и полицаи повече тук умиргат отколко по война в чуждо. и по пътища мрем и по болници... а иначе полицай и военен трябва да имат оръжие извън работно място, защото никой не ги освобождава от отговорности дето и да са. тва че се нерват от липса на уважение към професията им е от вас и тези, които им избирате за началници. що да са невъоръжени при толкова ловци, мутри, фирмаджии, ... кой е решил и с камък ще утепа друг - обира на Пиротска...

Гадна трагедия. Жалко за дечицата, те хем са станали свидетели на тази жестокост, хем сега и сирачета остават. Жалко и за майка им, не е могла да им се порадва. И моля спрете непрекъснато да пишете след всяка такава лична трагедия, каква държава сме били защото стават убийства. Много по жестоки убийства и трагеди и то доста по често има в повечето далеч по добре устроени от нас страни. Смятам няма нужда от примери ежедненно ги слушаме по новините. Този е изперкал нещо. Човек в нормално психическо здраве дори в състояние на афект не би постъпил така.

Правилно мнение и позиция. Подкрепям.

И какъв е този военен ?????????? Офицер ? Сержант? Кадрови войник ? Дирчовци не може всички военни звания да ги слагаш на едно ниво.

Изперкал е докато е защитавал интересите на Джордж Буш и петролното лоби на САЩ.

путкин, никой не го е изпратил НАСИЛА никъде. Да си чул за наемници. Тук великият руснак все още не е господар, така че заминаването е по желание, в русия е задължително. Стига с тези уродливи манипулации за чеждия враг от запад, щото ми писна. Сами си кендзате в съдраните гащи, а външния загниващ враг беше през 20 век, века на социализЪЪЪЪЪЪЪЪЪма. Що си го махнахте и вие не знаете, уроди червеногъзи

Абе ти като прочетеш САЩ и веднага палиш и пишеш без да сханеш смисъла на написаното човека си го е написал точно какво месиш Путин и Русия не разбирам

това е завършила трагично семеина драма ... и такива има много в българия. 99% без участието на военни ... дирника защо това е централна новина??? поредната журналистическа ограниченост ... или сте толкова стиснати че не можете да си наемете един свестен редактор на новините

май само военни стрелят по децата си и жена си, миналата година имаше същия случай с изперкал военен

Жени, не разбрахте ли вече - от военен, ченге и арабин мъж не става?! На арабина поне можеш да му вземеш парите и да се разведеш...

Пресилваш нещата

Може би. Ама съвсееееем мъничко. Ааааа... Да - има и бедни араби.

Чудно ми е тогава - като от полицай и военен не става мъж, от някой гей ли ще стане?! Коя е по-мъжка професия от двете изброени? Може би маникюрист или коафьор?! Или пък офис-секретар? Мога продължа списъка с професии, където не виждам нищо мъжествено.

Ква професия, бе - комплексарите гледат да си закачат пищов на гъза като удължител на оная работа... Други за тая цел ползват конските сили на колата си. Гледах го един подобен мъж - военен полицай, как пътува във влака, сред нормалните хора, с пищова затъкнат в колана, отпред на тумбака. Това са днес военните и полицаите. Професионализма им също го виждаме - в Кербала, например, или с оня ненормалник и бабата, дето изпотрепаха големите Рамбовци. Пълни комплексирани мухляри и тюфлеци. Жалка картинка...

Добре, че децата са много малки и най-вероятно, ще забравят видяното (поне това да не ги мъчи)

Абе човекът е бил два пъти на мисия в мюсюлмански държави, където подробно се е запознал с Шериата, където пише, че може да утрепеш жена си и то без да носиш отговорност, ако докажеш, че ти е кръшкала! Само не знам защо пък е решил да се трепе и той и то пред децата? Наистина това е жестока психологическа драма за тях и кой знае дали от тях ще излезнат свестни хора оттук насетне! Ами тия деца сега кой ще ги гледа? Жалко, наистина жалко за тях!

Шериатът не е причината. Престоят му в Ирак е причинил психически поражения. Половината от американците, които се връщат от Ирак, Афганистан ги настаняват в психиатрични клиники.

100% от заминаващите за там са за психиатричните клиники или за затворите. С изключение може би само на лекарите.

На всички повсеместно трябва да бъде раздадено оръжие. След 1-2 месеца ще има около милион изпотрепани по кръстовищата, магистралите, и паркингите около копторите на скотовете обитаващи територията, наречена България. Ще има също така около 200-300 хиляди домакини и домакинки, изневеряващи и неизневеряващи, всичкото сиганен също може да бъде отстреляно от побеснели и пощурели от кражби, изнасилвяния и обири пенсионери.

Бари

Подкрепям те. Постепенно ще се самоочисти държавата от боклука. Е, ще заминат и някои невинни според някои хора, но е ясно на всички умни хора, че невинен никога няма да си замине. Все ще има за какво.