32 тела са открити до момента след потъването на ферибота

Южнокорейската брегова охрана официално съобщи, че е намерила още три тела от потъналия преди три дни ферибот. С тях потвърдените жертви стават 32.

Обратно в новината

Коментари - 32 тела са открити до момента след потъването на ферибота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Ама от цялата работа нито Северна Корея е виновна, нито Русия.Колко мъка заради човешката простотия?!

Едва ли има голям смисъл да се търсят оцелели, в този момент и да е имало, въздухът им трябва да е привършил.

Не е вярно. Хора са оцелявали в невероятни условия, а понякога се случва и късмет. Затова трябва да се търси, докато се намери и последното тяло - живо или мъртво, или докато се претърси основно целия кораб. Питай спасителите - реанимация се прави или докато удавникът задиша сам, или докато се появят трупни петна и почне да се разлага.

"...реанимация се прави дохато тялото започне да се разлага." Ти въобще четеш ли какво пишеш, или не? Май не четеш!

Какво прави 25 годишна жена да управлява кораб?

Завършила е съответното училище, жената. Затова. И не търсете под вола теле, защото досега няма и грам информация защо е потънал корабът. В открито море вината може да е на вахтения рулеви само ако корабът се сблъска с нещо. А той май не се е сблъскал с нищо. Да не говорим, че корабът не е кола - в един и същ момент го "карат" много хора - само на мостика трябва да е вахтеният капитан, вахтеният пом. капитан и вахтеният рулеви. Жената сигурно е някой от пом. капитаните. Най-вероятно е имало разместване на товара или неправилно натоварване. Тогава вината е на капитана и на отговорника по натоварването - ст. помощника или когото капитанът е назначил да отговаря. А може и да е бил претоварен и тогава вина носи и корабосоственикът.

Трябва да се провери дали не са замесени севернокорейски терористи!

Жена на кораба носи нещастие.Много жалко за децата.

Как ли жените са пресичали моретата преди самолетите?!

гахти трагедията :{