Хиляди вярващи измолиха Благодатния огън в Йерусалим

Благодатният огън, символизиращ Христовото възкресение, бе запален в храма на Гроба Господен в Йерусалим. В събота вечер той пристигна и в България.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди вярващи измолиха Благодатния огън в Йерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МАЙКА ВИ ДА ЕБА РАЗПЪНАТА ПЕДЕРАСТКА!СМЪРТ НА РАЗПЪНАТИЯ ПЕДАЛ,И НА БАЩА МУ И НА КУРВЕНСКАТА МУ МАЙКА И НА ПЕДЕРАСТКИЯ МУ ВОНЯЩ "СВЯТ ДУХ".ДА МИ ЛАПА КУРА,АМИН!

Знаете ли, че само необразованите и неуките хора могат да бъдат невярващи!!! Защото един човек, колкото повече изучава "природата" и навлиза все повече в материята на биологията, химията, медицината, физиката, математиката и накрая неизбежно стига до ТВОРЕЦА!!! ГОСПОД БОГ Е СЪЗДАЛ СВЕТА И МУ Е ДАЛ ТАКИВА ЗАКОНИ, ЧЕ НЕМЕНУЕМО ВСЕКИ КОЙТО ИЗУЧАВА ТВОРЕНИЕТО МУ, СТИГА ДО НЕГО!!! Но за съжаление, живеем в един свят подвластен на сатана и въпреки, че вече 2000 години е изкупен от Вторият Адам, хората незнаят с каква власт и сила разполагат!!!

Знаете ли, че държавната религия наречена еволюция е жива до днес не благодарение на някакви неоспорими доказателства а благодарение на данъците, които плащаме на държава!!! Знаете ли, че благодарение на моите и вашите пари съществуват еволюционистите и тяхната религия!!!

Знаеш ли, че след като се научиш да пишеш правилно, ще трябва да преосмислиш много твои умозаключения.

Защо след като църквата е отделена от държавата, има официални празници като великден и коледа, например. За когото са празници - да си вземе отпуска и да си празнува. Както си празнуват мюсюлманите и други религии. Официалните празници трябва да са различни от религиозните.

Вярващите са големи мързели! Като идат да запалят една свещ си мислят,че с това техните задължения и отговорности приключват.И от тук нататък бог ми е длъжен. Религиите са за страхливите търтеи. Нищо лично!

Няма ли да спреш да тровиш форума? ВАШИЯ БОГ Е МАМОНА. НА НЕГО СЕ КЛАНЯТЕ И НЕГО ПОЧИТАТЕ !! Е НИЕ ПРАВОСЛАВНИТЕ НЕ СМЕ КАТО ВАС ЗАТОВА И ТВОРЕЦА ПРАЩА НА НАС , А НЕ НА ВАС БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН !! НИЕ КАТО ЕДНИ ШИРОКО СКРОЕНИ ДУХОВНО ХОРА, ГО ПРЕДАВАМЕ НА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ !! САМО ВАШИТЕ РАВИНИ БЯГАТ ОТ НЕГО КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН !!! ЗАЩО БЕ БОГОБОРЦИ !!!! ЗАЩО БЕ ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ ??

ти като невярващ какво свърши през това време

Я си пийнете бирата и хапнете агнешкото и да тръгвате на бачкане!

ЗАЩО С ТОЗИ ЗАПОВЕДНИЧЕСКИ ТОН НЕУВАЖАВАНО ОТ МЕН ЦИОНИСЧЕ ??? Искаш да подчертаеш расовото си превъзходство над нас гоите ли ?? Така ли ви възпитават равините ?? Внушават ви, че сте богоизбрани , а ние ваши роби ??? Да но ГОСПОД е на друго мнение !! ЧУВА НАШИТЕ , А НЕ ВАШИТЕ МОЛБИ , ПРАЩА НА НАС , А НЕ НА ВАС БОЖЕСТВЕНИЯ СИ ОГЪН !! НИЕ , А НЕ ВИЕ СТЕ БОГОИЗБРАНИТЕ !!! НА НАС Е ДАДЕНО ПРАВОТО ДА СМЕ НОСИТЕЛИ НА БОЖЕСТВЕНОТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА ВИ САТАНИЗИРАМ , ЗАЩОТО ВИЕ САМИТЕ ГО ПРАВИТЕ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН !!! ЕХ, ВИЕ СЛУГИ НА ШЕЙТАНА !!!!!!!

няа почивен ден. Разбираш надявам се?

Вярващите в какво всъщност вярвате? Не разбрах нещо!

Вярвам в "красиви приказки" ... за лапни - шарани.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЗАЩО ЗАКЪСНЯ САМОЛЕТА ОТ ЕРОСАЛИМ:АМИ, "РОЛЕКСА"НА "ДЯДКАТА"НИКОЛАЙ СПРЯЛ, ТЪЙ КАТО БИЛ ФАЛШИВ.

ФОРУМА Е ОТРОВЕН ОТ ЦИОНИСКИ ОТРЕПКИ КОИТО СА БЕСНИ ОТ ОТРАЗЕНАТА В ДИР-а ИСТИНА : "По стара традиция ЕДИНСТВЕНИТЕ , които могат да получат небесния огън, са ПРАВОСЛАВНИТЕ и те го предават на другите християнски вероизповедания." !!!!!!!!!!!!!!! ПИТАМ ПОБЕСНЕЛИТЕ ЖИДОВЕ - кой е богоизбрания народ вие или ние православните които получаваме БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА ПОЛУЧАВАМЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ ОГЪНЯ МУ !!!!! ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ !!! ТО Е ЯСНО И НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ КОМЕНТАР !!! НИЕ , СМЕ БОГОИЗБРАНИТЕ !!!

тоя благодатен огън дето уж идвал от небето, що така реално идва изпод земята дето некъв поп се заключва сам в стаичка и го измолва, щом тоя огън иде от земята, би трябвало да е от сатаната

МИЛО ЕВРЕЙЧЕ, РАЗБИРАМ ДУШЕВНИТЕ ТИ СТРАДАНИЯ ОТ ГРОЗНАТА ЗА ТЕБ ИСТИНА ОТРАЗЕНА ОТ ДИР-а: "По стара традиция ЕДИНСТВЕНИТЕ, които могат да получат небесния огън, са ПРАВОСЛАВНИТЕ и те го предават на другите християнски вероизповедания" !!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАШИЯ ПОП , А НЕ ВАШИЯ РАВИН ПОЛУЧАВА БОЖИЯТА БЛАГОСЛОВИЯ ДА ПОИСКА И ПОЛУЧИ ТОВА КОЕТО НАИСТИНА Е БОЖЕСТВЕНО !!!!!!!!!! Вие евреите като истински БОГОБОРЦИ сте бесни от това БОЖИЕ ПОВЕДЕНИЕ !!!! СЪЖАЛЯВАМ ВИ ЕВРЕЙЧЕ, Колкото и да чета преведената от някакъв никому неизвестен ваш сънародник БИБЛИЯ не мога да приема, че вие сте богоизбраните !!!!! САМ БОГ ПОКАЗВА КОИ СА ТЕЗИ КОИТО НОСЯТ ОГЪНЯ МУ !!! НИЕ СМЕ ЕВРЕЙЧЕ !!!! НИЕ СМЕ БОГОИЗБРАНИТЕ !!! ИСКРЕНО ВИ СЪЖАЛЯВАМ И СЪЧУСТВАМ !!!!

Явно коментаторите са 99 процента олигофрени !Не мога да повярвам ,че живея сред такива кретени!

Колко ли хиляди години трябва да минат за да се усети обикновеният човек че яко го будалкат с "красиви приказки"?

с кои красиви приказки?за работливия с измитата ябълка или с кредити дебити и бизнес?тц тц тц тц ...............

Който разбрал( въпроса ми) - разбрал - за останалите(не разбралите) - "Христос возкресе!"

Делегацията, която ще донесе неръкотворната светлина, се оглавява от не по-малко скандалния Дядо Николай Депутатът от ДПС Йордан Цонев, известен с прякорите Ментата и Крупието, взриви българите на Велика Събота. Фейсбук преля от негативни коментари и възмущение на християни, че Цонев е включен в официалната делегация на Светия синод, която трябва да донесе от Божи Гроб Благодатния огън у нас. Много от вярващите дори се заричат да запалят свещите си Божието чудо, защото огънят е осквернен. Според тях лице като Цонев, забъркано с провала на целия преход и свързван често с корупционни схеми и съмнителни бизнесмени, е недостойно да носи Божието свидетелство за Възкресението у нас. Гражданите поставят и въпроса защо църковната власт допуска хора със спорен авторитет да помрачават празника и символите му. И на какво основание се определя кой ще присъства в тази важна духовна делегация. Преди година Йордан Цонев се изпъчи, че е защитил докторантура по богословие, като в парламента му лепнаха и нов ироничен прякор - Светеца. Това обаче едва ли е достатъчно основание, за да се свързва един спорен политик с чудото на Благодатния огън.

Едни вярват, че жена им не и изневерява, въпреки че яко кръшка, други вярват, че децата им не се друсат, макар че са вечно напушени, трети вярват в Господ - на вас какво ви дреме и кои сте вие да съдите другите в какво да вярват??? Ако една вяра прави човек добър, на вас какъв ви е проблемът? Може би според вас ще е по-добре да вярват в сатаната и да принасят деца в жертва??? Мисля, че троловете много се оляха в стремежа си да правите обем писания - по-добре си трайте и си гледайте в собствената паница, че току виж сте порпуснали как някой ви е сложил говно. Весел празник на всички!

Баба Гуси ще държи ли огъня?

Една от най-старите лъжи.........

Отдавна вече се доказа, че човек лично управлява съдбата и здравето си. Но, явно някои хора все още не са узрели, за да поемат на 100% личната си отговорност.По лесно е някой друг да я носи. В случая църквата поема тази роля, срещу съответната такса разбира се!

Никой не управлява 100% съдбата си! Без значение дали се нарича Бог или просто съдбата или късмет! Ти доколко си "узрял" а? Можеш ли да живееш сам .... в стерилна среда? Не! Значи зависиш от хора или обстоятелства!

Не само,че човек управлява съдбата и здраветто си, но и енергийно влияе и на останалите около него. ИИ още нещо- влияе и на ДНК-то си и го променя! Концепцията за силата извън нас е в полза на определена група.

Леле от Дявол Николай нищо не паля! Къде сте го изтипосали Ники Ролекса на този светъл празник?

Стана късо съединение, поствах го без да искам, ама сме си временна илюзия. днеска ни има, утре сме 4ао, вярваш не вярваш, има си загадка и магия за разбиване.

Светия прзник си е традиция, и трябва да се уважава колкото и нереално да изглежда. Трябва да се съгласите 4е никой си няма идея за създаването на материята и съзнанието, - само по високите етажи се знае как са се появили 4овеците долу на земята. Кои са тези отгоре си е ваш ли4ен проблем. Който има проблем си го решава сам, - пали свещи, моли се, медитира, вярва, спасява се по едини4но, - идваш на земята да търсиш нещо, - тук, там, това, онова, и накрая в калта. 4овека е илюзията коя в реалността

СОФИЯ СЕ ОКАЗА БЕЗ СОФИЯНЦИ /СЕЛЯНИ/

здравеите от евреиското гестапо! пак съм аз!

ПРЕСТАВИ СЕ МАЛКО, ОТКЪДЕ СЕ ПРЪКНА??????

Заради оглушарски овчев е блокирал.АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ и няма свободен достъп. милиционера си е милиционер.

Чета и не мога да повярвам - от всички коментари има 1-2 нормални. Хора, как можете на такъв празник да сте такива богоборци и хулители! Този празник като смисъл е най-великият. Възкресение Христово! Този празник показва победата на живота над смъртта! Показва, че Спасителят на Цялото Човечество си е изпълнил успешно мисията. Показва победата на любовта и доброто над смъртта и ада. Показва силата на Духа над материята. Това Възкресение може да е и за вас. Спрете се, заслушайте се и вдигнете очи нагоре! Може и да видите ангелите! Честито Възкресение Христово!

Днес/утре не е никакъв особен ден. Богохулци сме си всеки ден.

antani

Огъня пламна в 14.10 мин за сравнение в Русия е бил в 17.10...

Излишна показност,пилеене на средства и суетна демонстрация,които Исус едва ли желае...Да не забравяме и факта,че точно еврейските висши свещеници са са настоявали най-много Христос да бъде разпнат и евреите не го почитат и Исус не присъства в религията им нито пък вярват в него...Свещеник с потекло на Държавна Сигурност донесъл огън от страната,която буквално е убила и не зачита Христос....Това е жалко!!!

И запазете малко червени яйца да ви сборя с мойте сини яйца борци първо качесто на които пише ГЕРБ=ГРОБ

ИЗВРАТЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР В ТОЗИ ДЕН.

Весело посрещане на ВЕЛИКДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ аз с приятели ще ядем козунаци и ще се чукаме с яйца при домашни условия на вилата ми в Банкя.Скъсах се да ям козунаци не знам за вас но са много вкусни таз година айде отивам на ЧЕРКВА до БАНКЯ по-късно.

ИЗВРАТЕНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР В ТОЗИ ДЕН.

охха език багер е ова!

мнецхе да ми налапавите нещо?

а хиляди вярващи верваха на независимостта на медиите.. е, какво пък... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е, това е ващаат система? да имате нщо общо с мене? не не вервам.,м говните на смръдня!

просто не мога да повярвам ,че може да има такива изключителни изроди.. точно на празника хули , простотии.. и грозни думи.. кжете не вярвам , но желая хубав празник на всички..

Така. Празникът иде. След около 55 минути настъпва рожденият ден на Хитлер. Честито ви!

ти си изключителен кретен

Чета целия форум / с едно изключение/ и не мога да повярвам какви кретени са писали тук!

ке ске се? сеж лиоо крокодил. ке ске се- серж лиоо бригадир..

Абе хора, то у нас всичко идва със закъснение от около 2-3 десетилетия, вие за един огън, дето заксънял с 3 часа сте се закъхарили...

я да попитам аз, защо боклуците от гроб, що не са на работа /т.е. на къра/ където им е мястото, ами почиват и празнуват? и, си позволявам да попитам, защото оня помияр, дето обслужва няколко лица крадящи България, е с високо кръвно, но за съжаление - още е жив! и понеже гробаджийте сте тъпи и прости, няма да разберете, какво ви говоря - ще поясня: "Бога Ви Боко - Рапоня, водача на най-простата част от народа, все още за огромно съжаление е сред нас!"

ФОРУМА Е ТОТАЛНО ЗАМЪРСЕН ОТ ЕДНО ПОБЕСНЯЛО ЕВРЕЙЧЕ, КРИЕЩО СЕ ЗАД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА !! ГОРКОТО ТО, НЕ МОЖЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ ФАКТА, ЧЕ БЛАГОСЛОВЕННИЯ ОГЪН СЕ ПАЛИ САМО ОТ ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВЕН ДУХОВНИК , А НЕ ОТ ТЕХЕН РАВИН !!! Е КОЙ Е БОГОИЗБАНИЯ НАРОД БЕ ЖИД ?? ПРАВОСЛАВНИТЕ ИЛИ ВИЕ ЖИДОВЕТЕ ??? С ТОЗИ ОГЪН ТВОРЕЦА ЯСНО ВИ ГО СОЧИ !!!

ТОЗИ ТУПАН ВСЕ ОЩЕ Е НА СВОБОДА! Стига вече, време да си вземе аповете и да миряса!

Стига, бе, олигофрен - не ти ли омръзва да ставаш смешен?! Религията, която имаш предвид, се нарича "правоверие". Православието е друга религия и от доста време се практикува от малко количество ексцентрици.

ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ ПРАВОСЛАВИЕТО "се практикува от малко количество ексцентрици." НЕ НАРИЧАЙ ексцентрици ТЕЗИ НА КОИТО ТВОРЕЦА Е ДАЛ ПРАВОТО С МОЛБИТЕ СИ ДА ПАЛЯТ БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН !! За ваше най голямо огорчение ТОЙ ТВОРЕЦА НЕ ИСКА ДА ЧУЕ МОЛБИТЕ НА ВАШИТЕ РАВИНИ и затова не ги дарява с този огън !!! Същото се отнася и за католици и протестанти !!! МАТРЯТ ВИ Е ЛОШ !!! НИЕ ПРАВОСЛАВНИТЕ СМЕ БОГОИЗБРАНИТЕ И В ТОВА НЯМА НИЩО ЛОШО !!!

Стига! Разкрит(а) съм! Аз съм бабата на всички ционисти, нещо повече, аз самата построих хълмът Цион! И създадох легендата за него! После се престорих на Ищар! Вие плачете - аз ви се смея. Намерих и гробът на Хитлер - взех си 6 каси бира и го опиках здраво. После разбрах, че и той бил от нашите и му засадих лапад! И 2 марули! Ама ти ме наричаш жид! А аз тебе наричам ли те жид?

кво аджеба е жид?

От празната ми от 4 г. газова бутилка добих огън! Огън, хора! Дано не разбере Газпром!

а разбЕре ли - че дОбиеш инфаркт...или тЕле........

конярката на форумите, питах те наи-благочестиво какво е боядисването на яица, дебил? отговор от костов .- масово тирене на мнения. за вас .- само това, на което вие ме подложихте .- ще го разберете какво е! дебила, кожто ме е трил също ще го разбере