Опити за атака на барикади в Донецк

Неизвестни лица са направили снощи опит да развалят барикадите около сградата на градския съвет на украинския град Краматорск в Донецка област, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Опити за атака на барикади в Донецк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново под слънцето. Фашистите на Майдана бягат като мишоци когато срещу тях застанат решени да не дадат Русия на американските евреи. Подлярското поведение на радикалната десница е патент на Райха и видимо ще продължи до изчезването й от живота ни.

Армията да вземе няколко гранатомета и да прочисти сградите от проруски активисти!

И ДВЕТЕ СТРАНИ ИМАТ ГРАНАТОМЕТИ - ТОВА Е ПРОБЛЕМА :))

Армията да вземе гранатомети и да прочисти центъра на Киев и парламента от терористите и бандитите, които продължават окупацията му и се правят на правителство на цяла Украйна.

Армията с гранатометите ще премине на страната на проруските сили както направи с четирите бронетранспортьори.

деер

Ало, мислете! Имате 10 -50 милиарда, едната част в пари/ пари,които ще се харчат на запад/, а другата в територии. Просто се превръщат в скъпи проститутки! Затова мислете колко е лесно за една нощ да се разпродаде България!?

Абе хора. Преди да пишете или коментирате случващото се, първо се поинтересувайте и вижте видео материалите, които са заснети от самото място на събитията. Щото толкова смешни коментари прочетох че чак ме е срам да се разхождам между толкова тъпи и неориентирани хора. А и за малко да забравя...... Само Бойко и Цвъцко са виновни. А и Путин и Станишев също, ама те са по малко виновни. А Доган контролира всичко. :)

Изводът от украинската криза е,че партиите спешно се нуждаят от секции по културизъм за обзавеждане с яки младежи за решаване на разнообразните проблеми от обществено-политическия живот

"Если разоружат своих отмороженных сторонников, амнистируют оппонентов, начнут контролировать армию то можно переходить к следующему этапу урегулирования. Подача на стороне персонажей в Киеве. Докажут - будет пошаговый выход из кризиса. Не докажут - начнется урегулирование, на которое людей из Киева даже для мебели приглашать не будут", - заявил эксперт.

колега рускят е перфектен сам за китаи това нее руски а руско патагонски

Лов на глави с доларите на украински олигарси, САЩ и ЕС срещу протестиращите и хората от народната самоотбрана на Източна Украйна... "Националисти от "десен сектор " и техните поддръжници - част от въоръжена група , която се наричат "щаб на националната отбрана" - открито заявява "ценоразпис" за главите на тези, които искат федерализация : " За всеки предаден диверсант, "Щабът на националната отбраната" на Днепропетровския район обявява награда от $ 10,000. Второ: за всяка предадена единица стрелково оръжие се обявява награда - 1000 долара за автомат, 1500 долара за картечница , 2000 долара за гранатомет. Трето: за всяка освободена административна сграда се обявява награда от $ 200 000 долара " - обеща командирът на подразделението Юрий Береза. Ръководството на Днепропетровския район в навечерието обеща награда от 500 хиляди гривни на целия личен състав на Мариуполската част - за това, че са открил огън по хората от гражданската самоотбрана. Въпреки факта, че Мариупол - това е друга област , Донецка." Оригиналния материала на link ...На тези и много милиарди няма да им стигнат!!!

ИНТЕРЕСНОТО В ТАЗИ НОВИНА Е ЧЕ: УКРАИНСКИТЕ ОЛИГАРСИ ОБЯВИЛИ НАГРАДИ ЗА ИНИЩОЖАВА НЕ ПРО-РУСКИТЕ СИЛИ .... ЯВНО КОНФЛИКТА НЕ Е САМО ЕТНИЧЕСКИ ,АМИ СИ ИМА И ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ - ХОРАТА СЕ БУНТУВАТ СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ :)))) ..... .... ЯВНО Е ЧЕ УКРАЙНСКИТЕ ОЛИГАРСИ РАЗБОЙНИЦИ РАЗЧИТАТ КАКТО БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ РАЗБОЙНИЦИ , ЕС И НАТО ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ НАРОДА ИМ

Какво чакат украинците та мерят басма на тия терористи.Ако командва аз отдавна да ги целуват студени.

Ти си доброволец на хунтата от Украина така ли. Върви бърже се записвай. Един изрод по малко в България ще остане. И да те похарчат загуба няма. Дай боже

До Иречек -Хари не е прост да гърми с ядр бомби по СССР щот няма кой да връща парите по ленд-лиза. Освен това Коба ги е заблудил,че също има атомна бомба като е наредил тайно да бъдат закарани влакове с 15 000 тона тротил на Тихоокеанското крайбрежие и взривени наведнъж от пленници. Ефектът е бил също като ядрен взрив. Амер са се чудили 3 години това блъф ли е или истина. Освен това самите амер са се стреснали от направеното в Япония и са разглобили самол Б-29 Ин Гей и другия и са ги крили в хангари опасявайки се от отмъщение.Бай Чърч 5 пъти е давал петиция Амер да ударят с атомни бомби 5 съветрски града , но Труман не се е съгласил. Инфо- 1-ви етаж -Труман колидж -Чикаго улица Уилсън/Бродуей.

на Днепропетровска област, чиято фабрика за шоколадови изделия в Русия бе отнета е обявил награда от 10,000 долара США за пленено и предадено "зелено човече", 1,000 долара США за предаден АК100 и 200,000 долара США за превзет и предаден на законната власт общински/градски съвет. Защо ли няма 'спонтанни ' бунтове в Днепропетровск и областта? Скоро няма да има в Донетщината!!!

Шило

Поне за Великден няма ли да се спрат?

Мне, Тимошенко точно по празниците се изцепи, че трябва повече американско оръжие за Киев.

Привържениците на федерализацията са хора на Путин от неговите спец части ,внедрени в Украйна сред населението, за да пунтниратборба на руското малцинство за своите човешки права.Не случайно са с черни маски. Какво ли още ще ни стовари лицемерната и манупилутивна машина на Путин, възродил старата сталинистка пропагандна медийна машина и политика.

АКО НА 20 ГОДИНИ СИ СЛУЖИЛ В СЪВЕТСКАТА АРМИЯ - И СЕТНЕ СИ СТАНАЛ "УКРАИНЕЦ , СЕГА СИ КЪМ 45-48 ГОДИНИ .....:))))) А ТИЯ ОТ ВДВ , СПЕЦНАЗ АФГАНИСТАН , МОРСКАТА ПЕХОТА НА СССР СИ ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ ОТ ВДВ , СПЕЦНАЗ И МОРСКАТА ПЕХОТА :))) ТА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СА ВОДЕНИ ТОЧНО ОТ ТАКИВА ХОРА - ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ЧАСТ ОТ ОРЪЖИЕТО СИ ГО ИМАТ ОЩЕ ОТ СССР, А ЧАСТ ГО ВКАРВАТ НЕЛЕГАЛНО ТЕХНИ ПРИЯТЕЛИ ОТ РУСИЯ С КОИТО СА СЛУЖИЛИ ЗАЕДНО :))) .... ВДВ МОЖЕ ДА ПРОПИЕ ВСИЧКО , ОСВЕН БАРЕТАТА, МОРЯШКАТА ФАНЕЛКА И ВОЕННИЯ БИЛЕТ

ПОДОЗИРАМ ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА РАМЗАН КАДИРОВ ЩЕ ПРАТИ В ПОМОЩ НА РУСКИТЕ В УКРАЙНА СЪСТАВЕНИЯ САМО ОТ ЧЕЧЕНЦИ БАТАЛЬОН ВОСТОК , КОЙТО ВЛИЗА В БОЙ С ВИКОВЕ "АЛЛАХ АКБАР" ... ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ОПРАТ ДО РЕДОВЕН РУСКИ СПЕЦНАЗ :)))

При войната в Осетия, само при слуха, че в даден район се е появил чеченския батальон Восток, грузинските бойци са поставяли олимпийски рекорди по бързо бягане...

КАКВО СЕГА ? БАНДЕРОВСКИТЕ БАНДИ ЩЕ ПРИЛАГАТ ЖЕНЕВСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ ???? ООН ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА УКРАЙНА КАТО ДЪРЖАВА !

До 30 янукович се връща

ВСИЧКИ ТИЯ ЩЕ ПИЩЯТ КАКТО ПИЩЯХА БОСТЪНСКИТЕ ДЖУДЖЕТА СНОЩИ ПОД УДАРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ВОДЕНА ОТ ГЕНЕРАЛ ПАВЕЛ ДАЦЮК

Скоро спецназът влиза и няма да се чуе за Десен или ляв сектор. Мръсниците от Киев няма да имат време и да избягат. 11 души от Блекотър, криминално проявени от целия свят ,вербувани на принци4пите на Чуждестранния легион, са пле3нени. Може би разглеждат забележителностите в Магадан ?

Ако Хари вместо Хирошима и Нагазаки, беше нацелил масква и ленинград идваше краят на историята и таквиз елементарни битовизми нямаше да има.

Харо (Труман) е разполагал с точно 2 (две) бомби. Затова и не е искал да ги използва срещу Русия, както са му предлагали (а и не е имало с какво да ги докара до Москва - ракети все още не им е бил направил партайгеносе Фон Браун) - знаел е, че докато произведат следващите, руската армия, която тогава е била в Европа е щяла да прегази и американската и английската и е щяла да стигне до Ламанша (това пък го е предлагал Жуков на Сталин). Тогава май ще е трябвало да пуска ядрени бомби върху Париж примерно. Не е бил глупав Хари.

Ако времения посланик на гринголандия в България,Браян Далтън ,те беше избрал за съпруга,със сигурност щеше да му родиш цял близначета.Не се услушвай бай Иречек а нахлузвай каската и тичай да запълниш екипажа на Доналд Кук и да защитиш достойно евроатлантическите ценности.Ако пък не ти се воюва,на кораба търсят и чистачи(защото според слуховете бил ...силно омазан)

АКО, на румънски означава игла, а на влашки губерка. Подводницата клас Баракуда им излезе на статуята на свободата в Манхатън бе троллинг. Ен БиСи предаде филм.Всички американци махаха на руското знаме. ЯРС, ТОПОЛ, ТУ-22М, ИСКЕНДЕР. ПРО означава вече ПРО/БИТО !

Забравих да добавя - Коломойский - президент на Европейския еврейски конгрес, един от собствениците на концерна СМЕ - дето купи bТВ...

Моше Кантор е международен филантроп, предприемач и инвеститор. Той е спомогнал много за подобряването живота на евреите в Европа и света. Рожденото му име е Вячестлав Моше Кантор. От 2007 г. е президент на Европейския еврейски конгрес, водеща еврейска обществена организация за подкрепа, която координира 40-те национални еврейски общности в Европа, включваща 2.5 млн. евреи. Това е.... Билбордове също няма - от от вчера Коломойский плаща. Нямаха време да сложат. И още едно: когато пишете нещо - предварително поне в интернет погледнете.

Глупости. Билбордовете в Днепропетровск с парите, обещани он ПриватБанк на Коломойский са още от оня ден. Тогава във Фейс-а се е повило и съобщението на заместника му Филатов - сам го проверих, щото не вярвам на български медии. Наистина трябва да се проверява.

А за Еврейския конгрес сте прав - моя е грешката. в статията пише "президент на Европейския еврейски съюз. Гражданин е на Израел от 1995 г. Основно живее в Швейцария."

Този път обаче не лъжат - яките младежи де. Евреинът Коломойский, олигарх и губернатор на Днепропетровска област дава наистина такива награди - за глава на руснак - 10 000, за "освободена" сграда - 200 000 долара. Има и други "цени"... Има една статия Лов на глави в Украйна - през гуглето ще я намерите. Има и снимки на Билбордовете в Украйна с цената за глава....

За живи плаща. Не за мъртви!!!!!!

Руски и казахстански бизнесмени откликнаха на призива и назначиха награда за главата на Коломойский.

Яко пропаганда тече. Представям си в Русия и Украйна какво е и колко платени трола има. Щом изкараха от нафталина термини като " империалисти", "фашисти", "диктатура" и "революция". Не знам колко плакат на троловете в България но се счупват от спам.

Споразумението в Женева е мъртвородено. Плосък опит, да се измамят хората в Източна Украйна. Обонго и сие продължават да мислят източноевропейзците за пълни глупаци, но много, ама много грешат.

То местнти репортери, които снимаха, бързо я откриха. Местна лекарка е. От Харков.

40 майданци започнали да раздават правосъдие, защото в Женева било постигнато споразувение!?!? Направо нямам думи..... кой налага Нов ред в Украйна? Докато тези фашисти не бъдат изметени, Украйна няма да се оправи.

А ето къде били нашите сепаратисти раннобудни

аз гледах материала в които украйнски военен обяви 10 000 'доларов сша' за хванат 'сепаратист' и 200 000 за 'освободена' управленска сграда. уж нямат пари да си плащат дълговете, а имат пари да подкупват лабилни слуги? ето го лицемерието на мегдана и кукловодите им от сащ отново!

Не държава плаща, а Коломойский. Негова е инициатива. Богат човек е, милее за Украйна. Плаща кеш. Вече плаща.

то и частни армии си правят разни богаташи - до там доведоха украйна и.д. 'управляващите' от хунтата в киев. отвратително в 21 век!

като гледам това ще е следващия избягал в англия в рев че бил политически репресиран ще бъде новия "Березовски" ама трябва да му напомнят как свърши Березовски

Какво е това долар.

Малко уточнение: 10000 долара не за сепаратист, а за представител от ГРУ (Росия). Другото е верно :)))

а то на челото на ГРУ хората пише 'ГРУ' ли? това са приказки за наивни хора... но винаги може да обвинят някого в какво ли не, както правят срещу кандидата за президент Царев. наркоманчетата от мегдана искат смърт за него, бил виновен, и те не знаят за какво.

Каквото и да си говорим и пишем, преди намесата на външни сили и наливане на долари в определени партии и движения, нещата в Украина вървяха ако не друго мирно.

Първо Турчинът и Яцеглавият да напуснат незаконно завзетите от тях Президенство и Мин. Съвет и да разкарат въоръжените терористи от площада в Киев

Яйцето и Турчето че им ядат гъ-овете баница то е ясно...пък и хазничката нещо празна ...кво ги чака мале мила...

Кво стана бе? Навсякъде ми мина номера с цветните революции, ма тук май ша изям кютеко! Кой не скача червен!

Когато диктатурата е факт, революцията е дълг.

Значи, според споразумението всички насилствено завзети сгради трябва да бъдат освободени! Това отнася ли се за Президентството и всички останали сгради, които това управление превзе насила?

Правителството бе гласувано и с гласовете на партията на регионите. Стига Путинова пропаганда, не сме 1918г. всички имаме интернет, тв. и четем вестници глупако.

И Турчинов е избран от народа?

ми да всички те познават - Лъжлив Съби...ти викат...))))

Да се разделят украинци и руснаци и да мирясат! Граница по река Днепър и готово! Явно не могат да мелят заедно......

точно така, и в бг циганите да вземат да направят референдум и да отцепят завзетите села в тяхна си "република", турците и те така!

не знам защо ми затриха коментар. та, ако това стане - циганите ще имат участта на кюрдите - обгазени и избити. а Доган ще се самоубие с два куршума в тила. колкото до референдума - те и без това сега циганите решават нещата.

както виждаш, ако зад теб е Руската Империя - всичко може .....

не е ли жалко да допуснете такава правописна грешка. Написали се АВРОВ!

играем си на войници. Има доста отрепки да играят тази игра. И от двете страни.

Хунтата в Киев веднага на съд в Хага, за престъпления против човечеството, заедно с господарите им. Спецназът трябва да помете боклуците от Десен сектор и Украйна да се успокои. При 60% руснаци, да налагат дребната буржоазия от Зап.Украйна. Те незнаят какви са.Фактът че имат Гръко-Католическа църква, показва що за хора са.От Ноември не работят а висят по площадите и заплашват хората. На бъндити-по бандитски.Бърза ликвидация, плитко заравяне и миризма за профилактика.

Кои са сепаратистите, терористите и чуждите агресори в Югоизточна Украйна, срещу които Турчинов и неговия спонсор Цру, организират клане? Това са мирни местни жители жени, мъже и техните деца, баби и дядовци!

Преди три дена една такава бабичка, лекарка, с ритници добиваше един ранен младеж. Но даже срещу такива изроди украинска армия и отбрана НЯМА да стеля!!! Защото са мъже, не се крият зад жени и деца, като го правят сепаратисти и "зелените човечета". Затова бавно става изчистване от боклуци!

каквото и да пишеш, русофилите няма да те разберат.... Болестта е тежка и трудна за лечение....

не риви, червена отрепко, а ходи и ти да безчинстваш в украина, току виж те застреляли - един боклук по-малко!

Зелено човече, баба, зелено човече, мирен дядо, да се опознаят.

сите соростутки че го дуат заедно...

Има и олигарси - патриоти. Вчера един от тях - Коломойский, объяви, че ще плаща кеш за: пушка- 100, автомат 1500, предаден представител от РУСКИ вооружени сили (не отбрана, а от ГРУ) - 10 000, за освободена сграда 200 000. Всичко това в долари. И вече плаща! Иска мир в Укрйна и не иска там никой от РФ!! От Данецк е. Да е жив и зрав!!!

на ви малко от крадените ваши пари.

И така да е. Само че крадат много, но не всички дават. Коломойский дава. Много!!!! Ако всички големи крадци в БГ половина от това дават много ще се промени живот в България. Но НИЩО не дават!!

Очакваме известия за случващото се и в други стотици и хиляди градчета и селца в Украйна. Ако не научим ще вземе да не изгрее Слънцето и да видим що е то бял ден, други пък ще вземат да си прережат вените!

мисли че щ емине метър ама нее познал...))))

досущ като допреди година у нас слънцето не изгряваше без НЕГО))) хи хи

Кой ще следи, дали Сащ ще изпълнят задълженията си от Женева? Дали ще разоръжат бандюгите от "Правый сектор"? Кой и какви санкции срещу Сащ ще наложи, ако те не си изпълнят задълженията?

Фашистките привърженици на ес и сащ винаги са били помияри и когато усетят, че ще отнесат боя, веднага се разбягват като плъхове, така са и тук.

Все неграмотни журналисти...''позовава се на лидерЪТ'', ''40 активистА'' (лидерът не е подлог и бройната форма не се ползва за лица). Аз не съм българин, но мога да ви помагам, ако ме помолите:)

По-добре ходи моли майката Природа да не те е създавала!

Браво, като за не етнически българин! защо всички не учат така добре родния си език?!