Сидеров обвинен в хулиганство и телесна повреда (снимки)

Обвинения за хулиганска проява и нанасяне на лека телесна повреда на полицай бяха повдигнати на Волен Сидеров за инцидента на летище Варна.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров обвинен в хулиганство и телесна повреда (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом и малките .урви се обадиха..!Та дамата, не била културно аташе, не била дилромат, най била служитилка....говорела френски устно!леле каква беля

Той постоянно мъкне със себе си подкрепление от сътрудниците си. Ако е ербап както се показва, нека да отиде сам без помощници когато е на зор.

ти ербаб ли си?

Башпатриота се скътава , защото е кирлив новобранец бягащ от отговорност! Газ ,чорапи ,наметало !

Болен мозък ходи се прегледай най-накрая !!!

Естествено че ще бъде обвинен. То беше ясно, след тази яростна компроматна война срещу национализма, че ще последват и такива мерки. Независимо , че обвинението е скалъпено с бели конци и е абсурдна постановка. Но когато медиите са твои и облъчваш народонаселението постоянно с твоята версия , по лековерните ще се вържат . На то ва се разчита. Затова за един диктатор е добре населението да е глупаво и необразовано. Понеже света върви към диктатура, не очаквайте повишаване на качеството на образованието.

Да, той със всичките си 70 килограма, направо ме е страх да си мисля какво се е случвало на това летище. То са били кървища и батални сцени. Някак си не е сериозно да излязат такива глупости от устата на полицай, въпреки че аз не съм се и съмнявала в това качество на полицаите. Те лъжат за щяло и нещяло, без да се интересуват от последствията.

всички политици , които са против статуквото и тиранията на ЕС, ще бъдат оклеветявани по познатата схема. На идейните архитекти на смесените общества, което е поредният безумен социален есперимент, който ще завърши зле, им пречи национализма.

Че той от както се е появил на политическата сцена, го обвиняват в какво ли не, аз не виждам причина за такива разпалени дискусии, на хората трябва отдавна да им е станало ясно, че всичките тези неща са клевети. Ако беше истина, нали поне веднъж щяха да успеят да го осъдят.

Сидеров и бандата Атака са си просто хулигани и ние всички го видяхме по тв СКАТ

Само така. Ние, третият пол, колегите гейове и колежките лесбийки сме против Сидеров. Какви са тия хетерогенни извращения? Не сте в крак с времето.

До кога в тази държава всеки престъпник и измамник ще си разиграва коня, а свестните хора ще плащат за това? Този полицай къде е, защо не е уволнен и защо не е съден, за това, че лъжесвидетелства, той чест няма ли, нали полицията пази нашата страна? Докато всички тези продажни лекенца не се премахнат от отговорните постове в България, няма как да се развиваме като държава.

Що за елементарни циркове се разиграват за пред народните маси! Кворумът в парламента вече се държи от хората на Барековата измислена партия и Сидеров стана излишен. Сега може и да се пресели трайно на Варадеро, мястото наистина е хубаво, там е имал къща и милиардерът Дюпон (понастоящем национализирана и превърната в туристически обект).

2008г. на Ботевите тържества, на 2 юни полицията изключи генератора на Волен Сидеров докато псуваше тогава премиера Станишев, а в последствие прокуратурата образува дознание не срещу Сидеров за хулиганство, а срещу полицаите охраняващи мероприятието за кражба на генератор.

Тоя помияр ходи с цялата си глутница до прокуратурата. Циганска работа!

Франсето не си поплюва, "големи" обиди,"голяма"работа,сякаш са били на официална вечеря!Двама непознати "имунизирани"се срещнали в самолета и се спречкали и сега кой е по,по най!И ние,още не можем да се примирим с Ньойския договор,как франсета били отмъстили за граф дьо Ньой,за един граф орязяха наши възстановени територии с толкова много жертви.

Срам ме е,че съм Българин. Срам ме е,заради такива "депутати", заради такива партии,заради такъв министър председател, заради хилядите Българи бягащи извън страната си. Срам е е..........

Приятел, мене ме е срам от такава прокуратура. Сидеров казал нещо обидно и бутнал някого - за 12 часа главния прокурор му поиска имунитета и днес-утре ще съдят Сидеров. Един друг младеж искал да уплаши и унизи Доган - ще му искат 17 години затвор. Една банда депутати и други бабаити пред погледа цяла България пребиха почти до смърт този младеж с явното намерение да го убият - главния прокурор мълчи повече от година. Ето от това ма е срам, а и тебе трябва да те е срам.

Няма да го осъдят - ще пледира невменяем.

Айде кукундрела след два месеца взима 1 процент на изборите и да гаси пурата!!!

Защо Волен се усмихва при гръмотевична буря? Защото смятат, че го снимат:).

Нека си се занимава с фотография. Да напусне политиката,не му се отдава! Пък и е ненормален... Ако бях на мястото на полицая просто щях да си го гръмна-както се прави в белите държави.

Вкарайте го....в психиатрията този ненормалник..

И аз и Сидеров сме нормални

Аз пък си мислих, че вместо да му повдигат обвинение , съдът ще му наложи принудително лечение.... а то.

Сидеров бърка сметките на статуквото и затова му скрояват такива номера, защото им е неудобен и защото у нас съдът пуска престъпниците и топи и осъжда невинните!

аут-сайдер :)

Когато форумците спореха за бъдещето на българския führer, един белоглав старец мобилизираше симпатизантите си, като им пращаше съобщения по мейлите от партийната централа на псевдопатриотската шайка Юруш. Заслепени от вожда, едни скандираха, че вождът им е тяхната кауза. В това време, Винету още беше го яд за държавната баница, а Серсемчо, като лидер на евро социалисти, взе разрешение от Местан ага да подкупи пенсионерите по Великден. Агент Павел бе зает с други грижи, мислеше как да излъже мюфтиите, а те от своя страна- как да излъжат мюсюлманите... За Винету всичко бе лесно-ще каже, че БСП и ДПС са виновни за това дередже... Тия пък, от Брюксел, следяха с интерес ставащото в Крим, затова не им се занимаваше точно сега с България. Въпреки това, една стара кифла махаше ядосано пръст на Балканските колонии, да слушкат какво им се нарежда от Брюксел.. В това време, терминал седем работеше на пълни обороти, запустяваха села и градове, бели робини се продаваха по френските улици. А Иван, безработен и беден, кълнеше хората отатък Босфора, пиеше домашна ракия, и се тупаше по гърдите, видите ли, какъв съм патриот...

Жалки прокурорчета,скоро ще си платите за неправдата която раздавате и служите на чуждите си господари!!!

Влез там от дето си излезнал

Сидер ага е жалък помияр, а подкрепящите го са абсолтни смешници, позор за България!

Яааа,виж ти-на Прокуратурата най после и разрешиха,да започне делото,срещу Фюрерчето.Т.е.започва музикален театър,който сме го гледали,вече!

Интересно, докато беше пресаташе на Мултигруп, не скачаше като маймуна насам-натам.

По внимателно какво пишеш че току виж съм жив....!

А всички тия прошляци дето се влачат след след него ще си получат ли надниците след като са избягали от работа??

Циганин е, крадец на жени. Открадна две снахи на радой Ралин. На сина му, после я зафърли и открадна другата на внук му.

За това трябва да са му благодарни, че ги е оттървал от боклуците. Коя нормална ще се хване с Волен- никоя!

Ся като не влезе в парламента аз ще го изритам. И ще се хвана с Капута Бареков, нали с него ще го заместят.

Ало Сидер-АГА, ИЗЛЕЗ от това АНТИНАРОДНО и БЕЗРОДНО сборище, наречено народно събрание и престани да се правиш на ЦИРКАДЖИЯ, че загуби много в това наведено просешко поведение ! Срам за нацията е точно такъв да е водача на една националистическа партия - АЛЧНА МИЖАТУРКА и смешник !

Царя обещаваше да оправи България за 800 дни. Волен обещаваше пенсии по 500 евро и заплати по 1 000 евро .... Царя си взе имотите, а Волен си напълни джоба с пари и предателства....

волен е пич а всички вие сте пички непоръбени

Долен е пич,като кирпич!

Болен е пич без п от пред (п) ич

изказването на Хафъзов звучи като изказване на член на терористичното Турско Националноосвободително движение, а на на български политик. С подкрепата си към това управление, явно всички от партия юруш подкрепят нарушаването на българските закони в името на "свободата"...

Тоя откачалник да прескочи до Дупница и там да го опипат стоматолога и двамата му синове. И да заиграе скалпела.

Приказката за крадливия ямболски фотограф май е към своя естествен завършек. В панделата ще си спомня за плажа Варадеро, парижките хотели и хубавите брюкселски ресторанти. И за нежната Деница, която може да псува като пернишки каруцар.

Ще ти се, но няма да стане.За такива обвинения не се лежи в затвор.Пък и не виждам кой съдия ще си тури главата в торбата да осъди Волен.Волен не е вчерашен и не е случаен.

А кога осъдят и Йордан Цонев (Ментата)който купуваше гласовете на Магазинерките по ул. Александровска в гр.Бургас ???????

Дашни ли са??! Аз ша купа и самите магазинерки?.!

Убаво! Ма, трябва да се обадиш за номерата.

Ако това обвинение беше към протестиращ или футболен фен отдавна да беше осъден ! Всички сме равни но Сидеров е най - равен между равните , него закон него лови ! ( справка стрелбата на магистрала Тракия ) Заслужава за най- строгата присъда за назидание , но не и в държавата Бг.

Фройд, не си заслужаваш ника. Защото, ако имаше поне малко от качествата на истинският Фройд, би трябвало да ти е ясно, че Волен никога няма да бъде осъден. И не могат, и не смеят, и няма за какво. И най важното-ние, неговите привърженици, никога няма да го позволим. Ясен ли съм?

Разбира се, олигофрен не може да бъде осъден. Привържениците му - кретени - също.

А ти не си заслужаваш репликата. Осъдителна присъда за болния ти шеф ще се посрещне с всеобщо одобрение. Българите не обичат да ги лъжат

Абе дедо, сигурно някое 10 годишно девойче ако ти се озъби ще напълниш гащите, тръгнал си да се правиш на мъж. Ти не разбра ли че само склеротирали като теб и платени са поддръжниците на Боленчо? Други няма!

Ти ли държа масата над психото да го пазиш от любовта народна? Явно и ти си кукумицин като тоя предател.

Волен и цялата му креслива клика от алчни комсомолчета...:) Бях ги позабравил тези посерковци

Този недоправен недобитняк вечно ли ще пълни медийното пространство ? Какво ли не преживяхме - комунизма, мутрите, чалгата, анцузите, Слави, Гала, пак комунистите заедно с Доган паша, ====== прокуратурата и съдебната власт и пр. и пр.

Когато някой неграмотен комплексар, започне да раздава съвети, аз му казвам-преди да започнеш да пишеш, научи се да четеш. На троловете, които плюят Волен им казвам-преди да седнате да пишете коментари, първо се убедете, че можете да сглобите едно смислено изречение. Или вие се учите да пишете в Дира. Четете ми коментарите-нали? Когато някой от вас напише подобен на мен коментар, ще започна да му говоря на вие. Не че съм нещо, кой знае какво. Просто защитавам истината. Това е, което ме прави непобедим. АТАКА-ПОБЕДА.

Малко по-надолу ти написах колко си прост, а неграмотността ти няма да я разискваме, че ще трябва книга формат Библията да се изпише.

Това което те прави непобедим е единствено простотията ти, но дори и за там си имаш конкурент , а това е лидера ти товарищ Сидеруглу.

Голям олигофрен си синьоре...

Меко казано.

Айде да коментираш това: - скандала на магистрала Тракия; - редовно налитане на журналисти, извън тези от неговата телевизия; - скачане на полицаи пред Народното събрание - нееднократно; - налитане на стюардеса от Луфтханза; - налитане на бременна жена; - търсене на конфликт с протестиращите и безумията за "граждански арести"; - наругаване на френска дипломатка; - удар на полицай. Не ме убеждавай, че все него го провокират и му правят постановки. Трябва наистина да си супер заблуден, за да го вярваш. И за слепите е видно кой всъщност провокира скандалите около него.

Забрави когато атакисти удариха момиченце в Батак и театрото на сцената.

Този дето скоро ще го ръфат червеите защитава боклук, който налита на жени и старци. Дано скоро някой националист срещне наш синьор и му тегли един хубав бой, а ние ще събираме подписи в защита на националиста- защитавал е национални интереси.

Сидеров вече е ненужен и даже вреден за управляващите. Народът се отврати от него и от обкръжението му, разни Деници и други мекици. Всичко е пито-платено, работата е свършена, парите са взети, а Волен има вече дори заместник ...

гласуваш за бялата златка-управлява те турският агент на бкп "павел"

Кви са тези .меки китки?. , . бели Златки?. -светнете ме!!

Ич не ти и требе! Стой си у тъмното!!

Сваляйте този боклук от челото!! Турете -Крим!!

Няма какво да обвинявате набора!! Той си е хулиган!!?

Всички за лъжесвидетелстване - в затвора!

Е, че то цялата банда депутати-атакисти ще трябва да се премести натам....

Вижте сега, истината никой не иска да я каже. Волен тоже. В самолета е бил Обама, сидеров го попитал, до кога ще ни колонизира а обама му казал, че от албиноси мнение не искал (тук трябва да вметна, че на сидеров очите били червени от героичната му жертва, на която се е подложил като е приел да тества тайно сибирско лекарство против рак, което ще струва 45 стотинкил в името на бедния пенсинер разбира се), съответно сидеров му отвърнал, че сащ са най-големите расисти и бият негрите, за това трябва да бъдат реформирани и ще се бори за американската свобода на словото в медиите, обама се ядосъл и му ударил един ъперкът, при който значката на атака изхвърчала и ударила френската гражданка, която обвинила сидеров, че е виновен за нанесени телесни повреди. Както виждате сами, всичко това е една гнусна инсинуация на еврейския империализъм с една единствена цел - унищожаването на православната вяра на братския руски народ. Прочее, волен сидеров не е виновен, волен сидеров е национален герой и ако Левски беше жив щеше да му връзва обувките.

Ало прокуратурата, внимавайте със Сидеров, че вижте какво стана с Алексей Петров. За него плаща държавата, ама за вас може лично да плащате!!