Това разкриха пред bTV бабата и майката на убитото момче Корнелия Владимирова и Стефана Елисаветова.

Жените споделиха, че още в средата на декември Боби им казал, че ще посрещне 2018 година заедно със съученици.

"Беше щастлив. И миналата година празнуваше със съучениците си. В последния момент е решил да остане с Нанси. Трябвало и още едно дете - Тони, да бъде в къщата, но баща му е отишъл на работа и той останал с баба си. Това го е спасило. Казаха, че всичките са убити с един изстрел в челото. Това не е истина. Всичките са застреляни с много повече изстрели", сподели Корнелия Владимирова.

Майката на момчето Стефана допълни, че за последно се е чула по телефона със сина около 18.30 часа на 31 декември.

"Аз му звъннах в 00,05 на Нова година. Два пъти даде свободно и след това заето. Позвъних пак, същото. След това баба му звъня от нейния телефон, но неговият вече беше изключен. Предполагам, че убиецът е затварял телефона. Според мен Кети и мъжът й Неделчо са се забъркали с нещо, а децата са невинни жертви. Това не е случаен човек, всичко е предварително планирано", допълни почернената майка.

Тя отглеждала Боби сама с помощта на майка си. Жените се стараели нищо да не липсва на момчето, въпреки че расте без баща. Майката и бабата са категорични, че шесторното убийство не е случайно и е било добре планирано.

Марковки: Убийците ще бъдат открити трудно

Най-мъчителното е, че не може лесно да се намери мотивът. Гадае се. Когато става дума за финансови измами, точене на ДДС - има следи, това не са престъпления, скрити в храстите. Ще бъде трудно да се открият убийците, но съм оптимист“, коментира адвокат Марин Марковски пред Нова телевизия.

Той посочи, че полицията има опит за тежки криминални престъпления, но липсва техника. 

Огледът трябва да е перфектен, документиран. Когато се направи аутопсия, ще стане ясно къде са входно-изходните рани на труповете, какво е местоположението им и къде е стоял убиецът“, добави още топ адвокатът.