Сигналът за инцидента бил подаден около 21 часа на тел. 112 от роднина на съпрузите, който открил телата, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На място незабавно пристигнали автопатрул на Шесто РПУ и екип на Бърза помощ, но лекарите само констатирали смъртта на мъжа и жената. Полицаите открили сина на починалите, който страда от психично заболяване, в една от стаите в апартамента.

„Работим по две версии. Възможно е, 33-годишният син Красимир, който е с тежка форма на шизофрения да е заклал майка си и баща си. Възможно е обаче и съпругата Верка да е убила мъжа си Колчо и след това да се е самоубила”, обясниха криминалисти, цитирани от vsekiden. 68-годишната Верка Александрова също страдала от шизофрения.

Експерти от СДВР са извършили оглед на местопрестъплението. Иззети са веществени доказателства. Намерено е и оръжието на престъплението- кухненски нож, от който ще се снемат отпечатъци, за да се разбере кой точно е извършителят. Действията по разследването продължават.

В началото на юли т.г. 34-годишен мъж закла родителите си и се хвърли от прозореца на жилището си в пернишкия кв. "Изток".