Искате ли децата ви да пробват английския си на живо сред деца от чужбина? И да го подобрят значително при преподаватели, на които английският език е роден? Не, няма нужда да ги пращате зад граница.
Запишете ги на международния летен лагер LuckyKids в Банско, който е с обучение на английски език за деца от 5 до 14 години.

В това езиково училище децата ви ще усъвършенстват различните форми на владеене - обогатяване на речника, четене, писане, разбиране и граматика на английския език. Натрупаните познания се прилагат в практическата работа по проекти и чрез участие в следобедните занимания.

Лагерът се организира през юни, юли и август, има и пролетен лагер - през април. Курсовете са 7 или 14-дневни.

Преди да запишете децата обаче, трябва да им кажете една съществена подробност, за да не си помислят, че "и през лятото ще ги карате да ходят на "училище-мъчилище".

Те предварително трябва да знаят, че основната насоченост на лагера е езиковото обучение и курсът е интензивен, но в същото време дните в този детски камп са изпълнени с много игри и забавления, при това доста атрактивни.  

В следобедните занимания, докато изграждат нови умения и създават приятелства, децата се ангажират и социално в обучението по английски език.
Снимка
При гарантирана безопасност от професионални екипи тук има конна езда, плуване, колоездене, стрелба с лък, бейзбол, пейнтбол, разходки в планината, екскурзии, живопис, театрални етюди.

Всичко това се провежда от опитни аниматори, които владеят перфектно английския, защото всички игри и дейности в лагера се провеждат на английски език. Всъщност децата в лагера са в англоезична среда 24 часа от денонощието, общуват на английски и възприемат езика много по-бързо и естествено.
Снимка

В самата езикова школа занятията се водят от професионални преподаватели по специално разработена учебна програма, съобразена с индивидуалното ниво - начално или средно, на всяко дете. Това ниво се проверява в началото на смяната чрез тест и децата се разделят на групи.

Учебният материал е подготвен, подбран и систематизиран от екип от специалисти, в това число координатора на английския департамент и  преподаватели в LuckyKids.

Обучението в курса не е просто „наливане“ знания, а научава децата сами да откриват знанието, да привикнат да използват пълния си капацитет, като екипът ги подпомага и окуражава в тяхното развитие.
Преподавателите използват стимулиращи и провокативни теми, които помагат на всяко дете да подобри езиковите си умения индивидуално.
Снимка
При пристигането си в езиков лагер LuckyKids, както и преди приключване на смяната, всяко дете попълва тест за проверка на нивото на владеене на езика. Напредъкът им се следи отблизо.

В края всички ученици получават сертификат за преминати летни курсове по английски, и оценка за тяхното езиково развитие. Вие получавате информацията чрез електронна поща, включително тестови и проектни материали.

Езиковият детски лагер LuckyKids се провежда в Банско, в сърцето на планината. Апартхотел Лъки Банско, в който е базиран лагерът, е специално проектиран и изграден, за да приютява деца - нечупливи стъкла, мокетни подови настилки, без остри ръбове. На разположение са всички удобства и комфорта на петзвездния хотел.
Снимка

По този начин международният лагер в Банско LuckyKids e аналог на лятното чуждоезиково обучение зад граница, като предлага условия, сравними с тези в детските езикови лагери в Европа. Той гарантира добрата грижа и отличното обучение, което ще получат децата ви.

Така че наистина няма нужда да пращате децата си в чужбина - изберете международния детски лагер LuckyKids www.luckykids.bg в Банско.

При международно качество на обучението по английски за деца, ще спестите от самолетни билети, а и цената на лагера в България е трикратно по-ниска от цената на подобен курс в чужбина.