Четири години след убийството на 46-годишния варненски диджей Тодор е задържан подбудителя на престъплението. Окръжната прокуратура във Варна арестува за 72 часа Григор К., който през 2015 г. платил, за да бъде ликвидиран варненеца. За изпълнението на мократа поръчка е обвинен 50-годишния Константин Б, който е с мярка за неотклонение "Задържане под стража". 

Според държавното обвинението диджеят е убит с особена жестокост. Григор е задържан за 72 часа с цел довеждането му в съда, след като Окръжна прокуратура Варна му повдига обвинение за съучастие. 

Прокуратурата настоява Григор да остане постоянно в ареста. В продължилото над четири години разследване на убийството на 46-годишния диджей Тодор са събрани достатъчно писмени доказателства и експертизи за виновността на Григор в извършване на предумишленото убийство. Обвинението го сочи като подбудител на престъплението, като е установено, че умишлено склонил Константин Б. да извърши убийството чрез обещание и даване на 20 000 евро.

Прекият извършител на деянието Константин Б. е в ареста от юли тази година. Жестокото убийство на варненския диджей е било извършено с нож на 26 февруари 2015 г. пред дома му в кв. „Левски“. Нападателят причакал жертвата си пред входа и нанесъл изненадващо смъртоносните удари. След това избягал.