Петима души, сред които две деца, са ранени при челен сблъсък между две коли край Обзор, съобщи говорителят на ОД на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

Инцидентът е станал около 10.45 ч. на пътя Варна - Бургас, на около 500 метра след Обзор в посока Слънчев бряг. Ударът е между  "Фолксваген", с украинска регистрация, и "Тойота ланд круизър", със софийска регистрация, собственост на Изпълнителната агенция по горите.

В първата кола е имало двама мъже от турски произход, жена от украински произход и две деца, а във втората - мъж и жена.

Снимка: ОД на МВР-Бургас

Три екипа на Спешна помощ са се отзовали на мястото на инцидента. Към болница "Св. Анна" във Варна са откарани украинката, двете деца и единия от мъжете от "Фолксваген"-а.Пътуващите във втория автомобил са прегледани на място и са без сериозни наранявания. Третият екип на Спешна помощ е транспортирал шофьора на "Фолксвагена" до болница във Варна.

Трафикът е пренасочен по вътрешен черен път до приключване на огледа на местопроизшествието. Към 13,43 часа пътят бе отворен за движение.