Събитието ще е интересно за freelancer-и, изобретатели и ентусиасти във Варна. Started from The Bottom е конференция, ориентирана към бизнес средите, стартъп общността и хората, които желаят да стартират свой собствен бизнес или да станат част от иновативен проект.

На 7 юли, събота, събитието ще бъде в залата на Иноватор във Варна. Основната цел на изданието е да насърчи предприемаческото и новаторско мислене, представяйки успешни бизнес модели, споделяне на опит и ноу-хау. Целта на организацията е да предостави среда и оборудване за мейкъри, предприемачи, техничари, хора на културата, занаятите и изкуствата, за да могат да разработват своите проекти, да създават прототип на продукт и да излязат на пазара за пръв път с малка партида.

В серия от лекции, основателите на едни от най-вълнуващите стартъп компании в България ще разкажат как са превърнали своята идея и страст в успешен бизнес модел. Както разкрива заглавието на събитието - лекторите ще разкрият ключовите моменти и трудните уроци по пътя към успеха. Една лекция ще трае максимум 20 минути и 10 минути за Q&A (въпроси/отговори).

В страницата на Иноватор във Фейсбук можете да следите най-новото около конференцията, информация за лекторите на събитието и темите на техните лекции. На същата страница, както и на електронната поща на Иноватор hello@innovator.bg, можете да задавате своите въпроси.