Това се вижда от официално съобщение на сайта на институцията.
Новите имена са на 13 физически лица и свързани с тях 39 компании по целия свят.

По-известните личности са синът на руския главен прокурор Артьом Чайка, дъщерята на бившия президент на Узбекистан Гулнара Каримова, бившият командир на украинските спец-части "Беркут" - Сергей Кисюк, сръбският търговец на оръжие Слободан Тесич.
 
В бележки към новия списък, Министерството на финансите на САЩ пише, че Артьом Чайка се е възползвал от служебното положение на баща си, за да получава атрактивни държавни поръчки и да оказва натиск срещу свои бизнес-конкуренти.

За Сергей Кисюк пише, че като командир на 290 офицери от "Беркут" е ръководил нападението срещу мирни протестиращи на 30 ноември 2013 година, както и разстрела на демонстранти на 20 февруари 2014 година. В момента Кисюк живее в Русия и Москва отказва да го предаде на украинските власти за разследване.

Гулнара Каримова вече бе осъдена в Узбекистан на пет години затвор за съдействие на престъпна групировка. Тя е унищожила няколко компании, които са й били конкуренти в бизнеса. Заради корупционните й похвати, в страната и сега се плащат най-високите в света такси за мобилни услуги.

В отговор на включването си в списъка Магнитски, Артьом Чайка обвини САЩ, че така оказват натиск срещу прокуратурата на Русия.